Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Νοεμβρίου 11, 2008

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΘΑΜΕ..ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια στο “Σταύρος Μαυροθαλασίτης” και λίγο έλειψε να γίνει πρωταγωνίστρια στον εφιάλτη της για δεύτερη φορά. Οι κιτρινόμαυροι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ουραγό της Β' Εθνικής σε ένα παιχνίδι που ο Ηλυσιακός δεν επιζητούσε τίποτα παραπάνω από 90 λεπτά αγώνα για δοκιμές ενδεκάδας και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην παράταση με 1-2!
Το ματς:

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ δεν έπεισε με την απόδοσή της. Ο προβληματισμός συνέχισε να υφίσταται ακόμη και σήμερα, σε ένα ματς Κυπέλλου με αντίπαλο μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα, αυτή του Ηλυσιακού. Τα πράγματα είναι ακόμη πιο «θολά», αν αναλογιστούμε πως ο Γιώργος Δώνης παρέταξε- ως επί το πλείστον- τη βασική του ομάδα. Μέσα είδαμε τους Σκόκο, Μπασινά, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κουτρουμάνο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Το μόνο αξιοσημείωτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν το δοκάρι σε κεφαλιά του Εντίνιο (6’). Μέχρι εκεί... Σίγουρα μέχρι τα μισά του 45λεπτου, η «Ένωση» είχε βρει τον τρόπο να επισκέπτεται την εστία του Ταμπάση. Ο Ζορμπάς ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και σε ρόλο επιτελικού πέρασε μπάλες μέσα στην περιοχή. Ο Εντίνιο μπήκε κατευθείαν στις ανάγκες του παιχνιδιού και ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης των φιλοξενούμενων.

Ως το 30’, η ΑΕΚ ήλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Οι παίκτες της κυκλοφορούσαν άνετα τη μπάλα, κάτι που τους το επέτρεψε η μαζική οπισθωχώρηση του Ηλυσιακού και η τακτική του να μην πιέσει. Σε δυο- τρεις στιγμές η ομάδα του Γιώργου Δώνη έγινε απειλητική, χωρίς το ευτυχές για τους ίδιους αποτέλεσμα. Οι φάσεις για γκολ θα μπορούσαν να ήταν περισσότερες, αν ο Μαϊστόροβιτς δεν έπαιρνε τις κεφαλιές μέσα απ’τα…. στόματα των συμπαικτών του που βρίσκονταν σε καλύτερη θέση.

Από κει και ύστερα όμως, άρχισε η πτώση… Οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν απότομα την απόδοσή τους και ο αγώνας περιορίστηκε στο κέντρο του γηπέδου. Ήταν εμφανής η αδυναμία των Μπασινά και Λαγού να περάσουν μπάλες, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ανοιχτεί… Κάτι το ουσιαστικό δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι, αλλά και μόνο η ισορροπία στις προσπάθειες προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών του «δικεφάλου».

Στην επανάληψη, η είσοδος του Μπλάνκο μοιραία έφερε και αλλαγές θέσεων στο «ρόμβο» της ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος δεύτερος φορ, Σκόκο πέρασε σε ρόλο επιτελικού και ο Ζορμπάς μετατοπίστηκε στα δεξιά. Η παραπάνω κίνηση ναι μεν βοήθησε επιθετικά, αλλά δεν δημιουργήθηκαν φάσεις στην περιοχή του Ταμπάση. Μοναχά με μακρινά σουτ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, χωρίς ουσιαστικά αποτέλεσμα… Από τη μεριά του, ο Γιώργος Χατζάρας δεν δίστασε και έκανε… μαζεμένες και τις τρεις αλλαγές του.

Όσο περνούσε ο χρόνος και το γκολ δεν ερχόταν- ούτε καν καλή στιγμή- ο Γιώργος Δώνης ολοένα και προβληματιζόταν. Άλλωστε ήταν ακόμη νωπός ο αποκλεισμός της «Ένωσης» πρόπερσι στο ίδιο γήπεδο από το Χαϊδάρι! Στο 65’ ο 39χρονος τεχνικός έκανε και τις τελευταίες του αλλαγές με τις εισόδους των Παυλή και Καφέ για να δώσει «φρεσκάδα» στη μεσαία γραμμή.

Η εικόνα όμως δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου. Η «Ένωση» δεν χρειάστηκε να επέμβει αμυντικά, αλλά εκεί που «καιγόταν», δηλαδή στην επίθεση, δεν είχε την τελική πάσα. Οι σέντρες απ’τα άκρα έβρισκαν μοναδικό αποδέκτη τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού και όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε στην παράταση… Πράγμα αναπόφευκτο… Η κούραση και στις δύο ομάδες έκανε την εμφάνιση της γύρω στο 75’ και οδηγηθήκαμε στον έξτρα χρόνο.

Εκεί ο «δικέφαλος» μπήκε πάλι… φορτσάτος και ευτύχησε να προηγηθεί τέσσερα λεπτά αργότερα με το γκολ του Μπλάνκο (94’). Τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει πιο απλά αν το σουτ του Παυλή δεν έβρισκε στο δοκάρι του Ταμπάση (97’). Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ηλυσιακός με τον Τσιτσομήτσο έφερε το ματς στα ίσα στο 99΄ με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, ο Παντελής Καφές σκόραρε με ωραίο πλασέ στην πρώτη φάση (106’) και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Στα υπόλοιπα λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν πρόβλημα να κρατήσουν το σκορ και να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Hellas OnLine. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μοντρόνι στο 111’.
Παναγιά μου βόηθα…
Η πρόκριση ήρθε. Ομως, δεν ήταν το (μοναδικό) ζητούμενο. Η ΑΕΚ για ακόμα μία φορά προβλημάτισε και μάλιστα έντονα. Και όχι με αντίπαλο μία ομάδα της Σούπερ Λίγκα, όπως η Λάρισα, η Ξάνθη, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Θρασύβουλος. Με αντίπαλο τον Ηλυσιακό! Την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας της Β’ εθνικής με την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (19 γκολ σε οκτώ ματς)... Και όμως για 90 λεπτά δεν κατάφερε να της βάλει γκολ. Ούτε ο Εντίνιο, ούτε ο Μπλάνκο, ούτε ο Παυλής.
Και ας είχε στην 11αδα του αρκετούς βασικούς παίκτες. Τον Μαϊστόροβιτς, τον Χουανφράν, τον Μπασινά και τον Σκόκο. Ακόμα και οι υπόλοιποι φαίνεται να έχασαν την ευκαιρία να πείσουν τον Δώνη ότι αξίζουν μία ευκαιρία. Κυρίως ο Εντίνιο, ο Ζορμπάς και ο Χετεμάι.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ για ακόμη ένα ματς φέτος ταλαιπωρήθηκαν με την εικόνα της αγαπημένης τους ομάδας. Αυτή η ΑΕΚ δεν… βλέπετε και αν συνεχίσει έτσι θα χάσει και άλλους βαθμούς στα ματς του πρωταθλήματος. Το καμπανάκι χτυπάει εδώ και καιρό στην ομάδα, αλλά δεν φαίνεται να το ακούει κανείς. Και το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στα διοικητικά. Το πρόβλημα είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες έχουν ψυχολογικό πρόβλημα. Πλέον δεν μπορούν να κερδίσουν σε 90 λεπτά ούτε έναν των ουραγών της Β’ εθνικής. Τουλάχιστον κέρδισαν στην παράταση και προκρίθηκαν
Ηλυσιακός: Ταμπάσης, Τσιτσομήτσος, Όμο, Δήμου, Τσιρογιάννης (46` Παυλίδης), Σκάρος (46` Μοντρόνι), Αβλωνίτης, Βελέτης, Νάστος, Ρέιζερ (46` Τσαμπουρής), Γκαρέ
ΑΕΚ: Mάχο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Άλβες, Κουτρουμάνος, Μπασινάς, Λαγός, Ζορμπάς (65` Καφές), Σκόκο, Εντίνιο (65΄ Παυλής), Χετεμάι (46` Μπλάνκο)
ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002