Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2009

ΣΧΕΔΙΑ ΝΙΚΗΣ...ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..

Την επίθεσή του από… την άμυνα ετοιμάζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ επισήμανε τους κινδύνους της επιθετικής τετράδας των «ερυθρόλευκων» και φανέρωσε τους τρόπους αντιμετώπισής τους. «Προσοχή να μη σκοράρουν», ήταν το σύνθημα του 60χρονου κόουτς. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σκόκο και Τζεμπούρ, για τους οποίους χθες ο «Ντούσκο» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι είναι: «Σημαντικοί και οι δύο». «Παραχωρούμε την ΑΕΚ… δωρεάν», τόνισε χτες ο Νίκος Κούλης. Σήμερα επιστρέφει ο Νοτιάς.

Σχέδιο νίκης…

Απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζητούσε το ευκολονόητο… Γρήγορο γκολ. Εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, ο τεχνικός της ΑΕΚ προτίμησε να κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου στην αμυντική γραμμή, επισημαίνοντας τους κινδύνους που κρύβει η λάτιν επιθετική τετράδα του αντιπάλου.

Το πρώτο πράγμα που ζήτησε από τους παίκτες του ήταν το μηδέν παθητικό, προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τη νίκη. Ακολούθως πέρασε σε μια ανάλυση του καθένα ξεχωριστά και τον τρόπο παιχνιδιού τους: «Ο Ντιόγο ξέρει να τραβάει τον στόπερ εκτός θέσης, αλλά είναι πολύ καλός και στο να αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες. Θέλει προσοχή και να τον μαρκάρουμε από κοντά», είπε αρχικά στους παίκτες του ο Σερβοέλληνας τεχνικός και συνέχισε αναφερόμενος στον Μπελούτσι: «Του αρέσει να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους που δημιουργεί ο Ντιόγο και να έρχεται ως κρυφός φορ». Ο 60χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στα επικίνδυνα άκρα των «ερυθρόλευκων», σημειώνοντας πως «ο Λέτο είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, παίρνει πρωτοβουλίες και δημιουργεί ευκαιρίες», όπως και ο Γκαλέτι, μια και «το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ φανερώνει ότι παίρνει πολλές προσπάθειες».

Πάντως ένα ήταν το σύνθημα- επιθυμία που άκουσαν οι «κιτρινόμαυροι», κατά τη διάρκεια που παρακολουθούσαν τα βίντεο από παιχνίδια του αντιπάλου: «Προσοχή, να μη μας βάλουν γκολ»!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, χθες ο Μπάγεβιτς δεν έκανε πρόβα ενδεκάδας. Αν λάβουμε υπ’ όψη μας τις δοκιμές της Πέμπτης, τότε σίγουρα θα προτιμήσει το σύστημα 4-3-2-1, με τον Μπασινά στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του ανέτοιμου Γεωργέα και τους Καφέ, Ενσαλίβα, Πελετιέρι τριπλέτα στο κέντρο. Οι Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς και Χουανφράν θα καλύψουν τις τρεις υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα. Ο Σκόκο θα εκτελέσει εκ νέου ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Μοναδικός απόντας από το ντέρμπι θα είναι ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος χθες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Με το πέρας του προγράμματος, ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή. Εκείνοι που άκουσαν τα ονόματά τους ήταν οι: Σάχα, Μάχο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Πλιάτσικας, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Καφές, Κουτρομάνος, Πελετιέρι, Εντίνιο, Μπλάνκο, Ενσαλίβα, Τζεμπούρ, Μαντούκα , Μπασινάς, Σκόκο και Παυλής.

«Δίνουμε την ΑΕΚ… δωρεάν»!

Την πρόθεση των μετόχων να παραχωρήσουν… δωρεάν την ΠΑΕ ΑΕΚ επανέλαβε χτες ο Νίκος Κούλης: «Περνάμε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά οι μέτοχοι που δεν θα αφήσουν την ΑΕΚ στην τύχη της, θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν. Δεν θέλουν να έχουν την ΑΕΚ "όμηρο" και όποιος θέλει, όποια στιγμή θέλει, να έρθει να την πάρει δωρεάν. Κι ας έχουμε χάσει λεφτά. Ο,τι αποφασίσουμε τη Δευτέρα, θα το πούμε ανοικτά στον κόσμο», ανέφερε ο ένας από τους μετόχους της «Ένωσης», δείχνοντας έτσι τον προβληματισμό και το μπέρδεμα που αντιμετωπίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, όπως είχαν κάνει προ ολίγων ημερών οι Κιντής και Κανελλόπουλος και αναφερόμενος στον αμείμνηστο Λουκά Μπάρλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης, υπογράμμισε: «Κάθε διοίκηση τη ΑΕΚ έχει ως μέτρο σύγκρισης τον Λουκά Μπάρλο. Ολοι θέλουμε να τον πλησιάσουμε στις διακρίσεις που είχε και στην αγάπη που έδειξε. Εχασε πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποί του υπέφεραν όταν υπέφερε κι αυτός και τους ευχαριστούμε με ταπεινότητα».

Πάντως, σήμερα φτάνει στην Ελλάδα μεγαλομέτοχος της ομάδας, Νίκος Νοτιάς. Η άφιξή του αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, μια και την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το κρίσιμο Δ.Σ. «Ειλικρινά δεν έχουμε... κανένα πλάνο, θα τα συζητήσουμε όλα τη Δευτέρα», ανέφερε ο κ. Κούλης, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι μέτοχοι θα καταφύγουν στη λύση δανείου… Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟ...

Στον "Δ" που κυκλοφορεί!

Το δίωρο της απόλαυσης ξεκινά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ! Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης είναι αποφασισμένοι να "περιποιηθούν" τους "ερυθρόλευκους" που "ανοίξανε και μας περιμένουν". Όπως έκαναν δηλαδή και πέρυσι…

Ετοιμάζεται και ο κόσμος της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι. Περισσότεροι από 40.000 Ενωσίτες στο Ολυμπιακό Στάδιο για την νίκη. Τι λέει ο Σωτήρης Κυργιάκος στο περιβάλλον του για το ματς με τον Ολυμπιακό και την "μάχη" του με τον Ντιόγκο.

Οι σκέψεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Στέλιου Μανωλά για το παιχνίδι. Διαβάστε τι λένε για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες ο Μπάγεβιτς, ο Σεμπάστιαν Σάχα και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Τι λένε οι τρεις τους και για το επεισόδιο μεταξύ του Τζιμπούρ και του Σκόκο.

Το σχέδιο νίκης του Ντούσκο για το ντέρμπι. Η 11αδα της Ενωσης και η "δίψα" των ποδοσφαιριστών για την 5η σερί νίκη. Η προϊστορία των αγώνων με την ομάδα του Πειραιά και οι μεγάλες νίκες της Ενωσης.

Ο Θ(ε)ωμάς Μαύρος δίνει το σύνθημα μέσω του "Δ" για το ματς με τον Ολυμπιακό. "Με πάθος και δύναμη συντρίψτε τον Ολυμπιακό" δηλώνει και μιλά επίσης για την ομάδα, την διοίκηση και το θέμα του γηπέδου.

Επίσης, όλες τις λεπτομέρειες για το γηπεδικό ζήτημα και την επι(στροφή) της ΠΑΕ προς την Νέα Φιλαδέλφεια, για την οποία διαβάσατε πρώτοι από τον "Δ" τον Νοέμβριο.

Τοπίο στην... ομίχλη τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς έφτασε στην Ελλάδα διαβάστε τι θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας. Τα τρία πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα στον δικέφαλο.

Ο Αντώνης Λεφάκης (γιος του πρώην προέδρου στο μπάσκετ) μιλά στον "Δ" λίγες ημέρες μετά την απόλυση του από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Δηλώνει χαρακτηριστικά "Χαίρομαι αν βοήθησα την ΠΑΕ..." και σχολιάζει την δικαιολογία του οικονομικού προβλήματος της εταιρίας, τα 800 ευρώ που ήταν ο μισθός του και καταθέτει την άποψη του για την νυν διοίκηση και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αρθρα, σχόλια και απόψεις από τους: Σταύρο Καζαντζόγλου, Τάσο Καπετανάκο, Κυριάκο Χήνα, "Παγκυπριώτατο", Μάρκο Κυκιβαράκη, Βαγγέλη Παπαθεοδώρου, Χαρίδημο Μανουσάκη, "Τελευταίο των Μοϊκανών" και τα "Παιδιά της Σκεπαστής".

Ακόμα:

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού και ο Κώστας Φλεβαράκης έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για την νίκη παρά τα πολλά προβλήματα. Η προϊστορία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Μπάμπης Καραμανλής μιλά στον "Δ" για τον Νίκο Χατζή. Τι λέει για τον αρχηγό της Ενωσης και το θέμα που δημιουργήθηκε με τα χρήματα του ΟΠΑΠ και το οποίο παραλίγο να "τινάξει" την ομάδα στον αέρα.

Μεγάλο αφιέρωμα στην κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ολη η "οικογένεια" ήταν εκεί και τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

Διαβάστε στον "Δ" το ρεπορτάζ των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η "μάχη" του χάντμπολ στο Αργος και το ντέρμπι του ανδρικού βόλεϊ στην Κυψέλη με τον Πανελλήνιο.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΑ ΜΕ ΕΝΑ 4-0 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ..!! ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2009

Η ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΣΣΑΡΑ !!

Το επεισόδιο Τζεμπούρ - Σκόκο θεωρείται λήξαν για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει αμφότερους για το αυριανό ντέρμπι. "Το συμβάν δείχνει ότι είμαστε άνδρες" η δήλωση του Σεμπάστιαν Σάχα. Τι δήλωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Για το επεισόδιο Σκόκο - Τζεμπούρ: "Αυτά συμβαίνουν. Ζήτησαν συγνώμη και οι δύο. Μετά από αυτό όλα είναι καλά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι".

Για το αν είναι σωστό που δεν επιβλήθηκε αμέσως τιμωρία στους δύο ποδοσφαιριστές: "Δεν έπρεπε να τους τιμωρήσω άμεσα, υπάρχει πρώτα ένα σημαντικό ματς και πρέπει να κοιτάμε αυτό. Από Δευτέρα θα δούμε τι θα κάνουμε με το θέμα και θα αποφασίσουμε αν πρέπει να τους επιβληθεί κάποια τιμωρία".

Για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο ντέρμπι κι αν ο τσακωμός αλλάζει τα πλάνα του: "Ποτέ δεν σας έχω μιλήσει για την ενδεκάδα. Και οι δύο είναι μια χαρά από χθες . Είναι αλήθεια ότι στην προπόνηση πλακώθηκαν. Αυτό που γράψατε είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να είναι ήρεμοι στο εξής. Και ο ένας και ο άλλος είναι σημαντικοί για το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Για την παρουσία του κόσμου: "Ξέρουμε ποσά πολλά και σημαντικά πράγματα σημαίνει ο κόσμος για την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας και θα μας βοηθήσει στο ματς αυτό να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Για τον Ολυμπιακό: "Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι πάντοτε Ολυμπιακός, είναι πρωτοπόρος και το ματς δεν θα είναι εύκολο. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυνατά και πιστεύω ότι με αποφασιστικότητα και διάθεση θα πάμε καλά και σε αυτό το παιχνίδι".

Οι δηλώσεις των παικτών:

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: "Αφήνουμε πίσω το επεισόδιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο είναι επαγγελματίες και δεν θα δώσουν συνέχεια. Κοιτάμε το ματς, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Οι υποσχέσεις δεν είναι καλές γιατί πολλές φορές δεν βγαίνουν. Τέτοια ντέρμπι έχουν πάντα συναίσθημα. Θα μπούμε έντονα, έχουμε μια σειρά νικών και καλών εμφανίσεων κι έτσι επιθυμούμε να συνεχίσουμε. Αν νικήσουμε θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας".

Σεμπάστιαν Σάχα: "Αυτό που έγινε χθες στα αποδυτήρια δείχνει ότι είμαστε άντρες και μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε πιο δυνατά στο παιχνίδι της Κυριακής. Σε ότι αφορά το μέλλον είναι σημαντικό ματς, χρειαζόμαστε τη νίκη για να τονωθεί η ψυχολογία της ομάδας και των οπαδών. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μια μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα. Ένα ντέρμπι έχει πάντοτε ξεχωριστή σημασία, δεν έχει σημασία ποιος είναι πρώτος και ποιος τελευταίος, θα μπούμε να νικήσουμε κι όταν τελειώσει το ματς θα έχουμε μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς".

Η προπόνηση

Χωρίς... εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς Σκόκο και Τζεμπούρ συμπεριλαμβάνονται κανονικά στους 19 που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Σερβοέλληνας τεχνικός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι: Σάχα, Μάχο, Κυργιάκος, Γεωργέας, Πλιάτσικας, Ζεράλδο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Καφές, Κουτρομάνος, Πελετιέρι, Εντίνιο, Μαντούκα, Ενσαλίβα, Τζεμπούρ, Μπασινάς, Σκόκο, Παυλής.

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη στις 16.00 και θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους, αν και υπήρξε η σκέψη να γίνει μία ανοιχτή πριν το ντέρμπι.

ΜΕ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΚΟΛ..ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ..


Θέλω γρήγορο γκολ»

Να προσπαθήσουν να σκοράρουν πολύ νωρίς στο κυριακάτικο(1/2, 19:00) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ζήτησε από τους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε πολύ γρήγορα γκολ. Θα μας δώσει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε εντός έδρας ντέρμπι. Πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι από την αρχή και αν καταφέρουμε να σκοράρουμε γρήγορα, τα πράγματα μετά θα είναι πιο εύκολα. Ο κόσμος θα ενθουσιαστεί περισσότερο, θα μας στηρίξει πολύ δυναμικά και η ψυχολογία θα είναι με το μέρος μας από κάθε άποψη. Δεν χρειάζεται και δεν ψάχνουμε έξτρα κίνητρο για αυτό το παιχνίδι. Αυτά τα ματς δίνουν από μόνα τους μεγάλο κίνητρο και θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ο κόσμος θα είναι μαζί μας και θα πρέπει να του δώσουμε χαρά», τόνισε ο 60χρονος τεχνικός. Εξάλλου, στο περυσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, στο οποίο η «Ένωση» είχε επικρατήσει με 4-0, είχε καταφέρει να σκοράρει μόλις στο 10ο λεπτό και απέκτησε σημαντικό αβαντάζ.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" με το σύστημα(4-3-1-2) που χρησιμοποιεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Όμως, θα υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο. Οι τιμωρημένοι στο παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», Μπασινάς και Τζεμπούρ, στην τελευταία προπόνηση πήραν τη θέση των Γεωργέα και Εντίνιο. Ο Έλληνας μέσος χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ, αλλά στην πορεία του διπλού μπήκε στη θέση του ο Γεωργέας. Στη σημερινή προπόνηση πιθανόν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα φανεί εάν υπολογίζονται οι Τζεμπούρ και Σκόκο. Από όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Μπάγεβιτς, φαίνεται πως δεν τίθεται θέμα τιμωρίας τους πριν από τον αγώνα, δηλαδή αναμένεται να είναι βασικοί.

Ναι μεν, αλλά…

Κινητικότητα για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα υπήρξε χθες, καθώς πουλήθηκαν 5.000 κομμάτια, με την προπώληση να φτάνει τα 10.000 συνολικά. Σε αυτά προστίθενται και τα διαρκείας, που θα είναι όπως φαίνεται τουλάχιστον 13.000 από τα 18.200. Πάντως, sold out δεν προβλέπεται.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ.

Είπα κι εγώ! Πάνω από δύο ημέρες ηρεμίας στο ρεπορτάζ; Δεν γίνονται αυτά. Κι εκεί που καταμετρούσαμε τα θετικά της ημέρας με την επιστροφή στις προπονήσεις των Χουάνφραν, Γεωργέα, Τζεμπούρ και Αλεξόπουλου, ήρθαν τα μαντάτα για το ξύλο του Αλγερινού στον Σκόκο και τα νεύρα ανάμεσα στον Πλιάτσικα και τον Πελετιέρι.

Τα νεύρα βέβαια ξεπερνιούνται και μερικές φορές -όταν δεν ξεφύγουν οι πρωταγωνιστές εντελώς από τα όρια- μπορεί και να κάνουν καλό. Όπως πέρσι που ο Μοχάμεντ Καλόν είχε επεισόδιο με τον Νίκο Κωστένογλου. Του επεισοδίου ακολούθησε το 4-0 επί του Ολυμπιακού. Χθες όμως είχαμε χειροδικία και οι κουτουλιές, οι μπουνιές και οι κλωτσιές αφήνουν… σημάδια. Κι αν η μύτη του Σκόκο γλίτωσε με μία ελαφριά κάκωση, τα εσωτερικά τραύματα σε ότι αφορά την σχέση των δύο παικτών μπορεί να αποδειχθούν πολύ μεγαλύτερα. Εκτός αν οι δύο παίκτες φερθούν ώριμα, εξηγηθούν σαν μεγάλα και όχι σαν μικρά παιδιά και πορευθούν αντάμα από δω και πέρα.

Πάντως, το θέμα είναι περίπλοκο και χρειάζεται χειρουργική αντιμετώπιση από τον προπονητή. Προς το παρόν ο Μπάγεβιτς έχει επιλέξει την λογική της ηρεμίας. Δεν θέλησε να ρίξει λάδι στην φωτιά και μετέθεσε τις εξελίξεις για μετά το ντέρμπι της Κυριακής. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσουν οι παίκτες. Στις πράξεις, όμως, όχι στα λόγια. Στο γήπεδο. Να δείξουν αν βάζουν την ομάδα πάνω από οτιδήποτε προσωπικό τους. Εκεί θα κριθούν. Και για να μιλήσουμε και λίγο για το ντέρμπι και την… δίψα του κόσμου, μακάρι αυτή η δίψα να γίνει κινητήρια δύναμη για την ομάδα. Να της δώσει ώθηση για να φτάσει στη νίκη σε ένα ματς που παρά την βαθμολογική διαφορά παραμένει ντέρμπι. Λόγω τιμής…

Μπάγεβιτς: "Προέχει η ηρεμία ενόψει ντέρμπι"



Για το Χθεσινό (29/01) επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ μίλησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με επίσημη δήλωση του στο site της ομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτηριστικά τόνισε ότι Τζιμπούρ – Σκόκο ζήτησαν συγνώμη και ότι τώρα προέχει η ηρεμία της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Μετά το τέλος της προπόνησης, σημειώθηκε ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας, Ράφικ Τζιμπούρ και Νάτσο Σκόκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν αμέσως εξηγήσεις σε εμένα ο οποίος καταδίκασα το επεισόδιο. Ζήτησαν συγγνώμη από εμένα, ο ένας από τον άλλον και από την ομάδα για την αναστάτωση που προκάλεσαν. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία της ομάδας και η συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν μετά τον αγώνα της Κυριακής και η σκέψη όλων μας είναι μόνο στο παιχνίδι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΑΝΤΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ.Π..... ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ..ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΞΥΛΟ..ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2009

ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ..ΚΑΙ ΜΟΝΟ..

Το ξύλο μπορεί να βγήκε από τον Παράδεισο αλλά κατοικοεδρεύει στους Θρακομακεδόνες! Ο Ράφικ Τζεμπούρ έστειλε τον Νάτσο Σκόκο στο Ιατρικό Κέντρο! Επεισόδιο και ανάμεσα σε Μπάγεβιτς κι Εντίνιο.
");
//-->
Ο εκκεντρικός χαρακτήρας του Ράφικ Τζεμπούρ και το ρίσκο της απόκτησής του επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Ο αλγερινός επιθετικός επιτέθηκε μετά το τέλος της προπόνησης στον Νάτσο Σκόκο (ο οποίος τον έβρισε για μια κακή πάσα) και με κουτουλιά του προκάλεσε ελαφριά κάκωση στο ρινικό οστό. Ο Σκόκο γλίτωσε τα χειρότερα (παρά τα βιαστικά συμπεράσματα ότι υπέστη κάταγμα) και δεν θα λείψει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι Κυργιάκος, Αλεξόπουλος και Εντίνιο οι οποίοι ήταν πιο κοντά στο περιστατικό όταν αυτό βρισκόταν σε εξέλιξη, έσπευσαν να τους χωρίσουν αλλά εις μάτην καθώς έξαλλος ο Αργεντινός προσπαθούσε να απαντήσει με μπουνιές και κλωτσιές!. Στο σημείο της διένεξης έσπευσε και ο Μπάγεβιτς ο οποίος πάνω στην ένταση λογόφερε με τον Εντίνιο που μάλιστα φέρεται ότι κινήθηκε απειλητικά κατά του προπονητή αλλά στην πορεία το μετάνιωσε! Σε μια περίοδο που η ΑΕΚ έδειχνε ότι εν αντιθέσει με τη διοικητική κρίση έχει αποκτήσει καλό κλίμα εντός των αποδυτηρίων της, ήρθε η σημερινή προπόνηση να επιβεβαιώσει ότι τα γεγονότα εξακολουθούν να επηρεάζουν τους παίκτες σε σημαντικό βαθμό. Ασχέτως με το αν έδωσαν εξηγήσεις στον προπονητή και ζήτησαν συγνώμη ο ένας από τον άλλον και από όλους τους συμπαίκτες τους όταν τα πράγματα ηρέμησαν, τέτοια περιστατικά μόνο υγεία δεν καταμαρτυρούν.Και τρίτο επεισόδιο Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Πελετιέρι στον Πλιάτσικα κατά τη διάρκεια του διπλού προκάλεσε τον εκνευρισμό και την αντίδραση του δεύτερου. Ο Μπάγεβιτς λειτούργησε πυροσβεστικά, από κοντά ήταν και ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Μανωλάς και τα πράγματα σε αυτή την περίπτωση δεν ξέφυγαν. Πάντως ο έλληνας παίκτης κατηγορούσε τον Αργεντινό ότι κόντεψε να του σπάσει το πόδι κάνοντας προβολή με τις τάπες! Σχέδια Μπάγεβιτς Στον καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Τζεμπούρ δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς σε τόσο έντονο βαθμό όσο εχθές και ο προπονητής τον δοκίμασε κατά τη διάρκεια του διπλού με την ομάδα των βασικών αντί του Εντίνιο. Το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι εφόσον δεν τιμωρηθούν οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων είναι το «4-3-1-2» , όμως δεν είναι ξεκάθαρο μετά και τις σημερινές δοκιμές αν θα χωρέσει σε αυτό ο Άγγελος Μπασινάς! Ενδεκάδα που κερδίζει… … και αποδίδει και καλά δύσκολα αλλάζει. Κι εν προκειμένω απειλούνται με έξωση από την ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το κουτάλι αγώνες σπουδαίας σημασίας. Ο Μπάγεβιτς έδειξε σήμερα ότι δεν θέλει να «πειράξει» την τριάδα του κέντρου _ οι Ενσαλίβα, Πελετιέρι και Καφές συνεργάστηκαν άψογα στο ματς με τον Πανιώνιο _ ενώ ο τέταρτος της μεσαίας γραμμής Νάτσο Σκόκο θα αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς. Ο προπονητής δοκίμασε τον Μπασινά σε ρόλο δεξιού μπακ (αλλά όχι στη μεσαία γραμμή) και κατά τη διάρκεια του προπονητικού διπλού έδωσε τον ρόλο και στο Νίκο Γεωργέα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι επίσης διαθέσιμος (όπως κι ο Χουανφράν ο οποίος θα ξεκινήσει στα αριστερά της άμυνας). Στο τέλος του διπλού ο Μπάγεβιτς μίλησε εκτενώς στους βασικούς δίχως πάντως να έχει ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η επιλογή του για τη θέση του δεξιού μπακ. Ο Γεωργέας πάντως είναι το φαβορί. Η σύνθεση Από τη στιγμή που και ο Τζεμπούρ είναι έτοιμος τη θέση του στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα παραχωρήσει ο Εντίνιο. Με τον Πορτογάλο στον πάγκο, ο αλγερινός επιθετικός θα είναι και πάλι ο παρτενέρ του Μπλάνκο, ενώ πίσω τους θα κινείται ο Σκόκο. Την τετράδα του κέντρου θα συμπληρώσουν οι Πελετιέρι, Ενσαλίβα και Καφές (δύσκολα θα χωρέσει ο Μπασινάς) ενώ οι πέντε της άμυνας θα είναι οι Γεωργέας, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος και Σάχα. Στις επιλογές του πάγκου θα συμπεριληφθεί κι ο Αλεξόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ..ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 29-01-09
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Πραγματικά αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε . Φοβερή μπάλα με Πανιώνιο και τους κλείσαμε τα στόματα. Παίκτες που ήξεραν τη ήθελαν στο γήπεδο με απόδοση για 70 λεπτά τουλάχιστον βγαλμένη από τα παλιά . Η ομάδα έτοιμη με τους χαρτοπρωταθλητές της απάτης την Κυριακή . Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και αν μας έκαναν και καμιά μεταγραφή. .όσοι έμειναν στην Διοίκηση θα παίρναμε άνετα την δεύτερη θέση . Εκεί θα αποδείξουμε πολλά και οι παίκτες μας ετοιμάζουν πολλά στους Γκαγκάτσηδες . Θέλουμε να δούμε το πάθος που είχαμε και πέρσι και είμαστε σίγουροι ότι θα το έχουμε . Με τον Κυργιάκο μπροστάρη που θα δώσει το σύνθημα θα τους νικήσουμε και πάλι και θα πάρουν δρόμο με σκυμμένο το κεφάλι . Ο κόσμος θα είναι εκεί για να στηρίξει και πάλι τους παίκτες και να φωνάξει και να αποθεώσει
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Σκουφαλάκο..Πινόκιο πήρες ένα μάθημα ..θα πάρεις και άλλα στο μέλλον..έτσι για να μην χαίρεσαι πολύ 2. Όλοι φεύγουν…και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα δεν έχουμε ανάγκη κανένα 3. Πελετιέρη συνέχισε και με γάβρους ..όργωσες το γήπεδο και φάνηκε ότι ανεβαίνεις και εσύ 4. Τεν τεν τεν. Κατεν τεν τεν .σαν να ακούγονται καμπανάκια ;; 5. Εκεί στην Θεσσαλονίκη ποδόσφαιρο παίζουν ή έχουν πόλεμο ;; 6. Σκιστήκανε για το πέναλτι του Πανιωνίου, ένα είχαν αυτοί δύο εμείς !! 7. Τελικά και ο Μαιστόροβιτς παρεξηγημένος ήταν ..τώρα με Κυργιάκο δίδυμο ακτύπητο 8. Κουφρέ..Γκοφρέ πες τον και έτσι πως τον λένε....θα τον φέρουμε ;; 9. Μακάρι γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια και μακάρι ενωμένοι όλοι κύριε Θανόπουλλε
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο. Οι συνδρομές άρχισαν να πληρώνονται και με μία ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΩΡΟ και ένα ημερολόγιο παρά την οικονομική κρίση !! Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας. Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα και μία μπλούζα δώρο . Φαγητό κάθε Πέμπτη από τις 18.30 μέχρι τις 21.30 !! .Συνεχίζουμε ακούραστα και όσοι θέλουνε είναι ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου να έχει δύναμη και υπομονή , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού, στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr και του aekmania.gr , στους ΑΕΚΑΡΕΣ του υποβρυχίου ΠΡΩΤΕΥΣ , στους Αεκτζήδες φίλους στα Τρίκαλα Σταύρο και Βασίλη στον Νίκο Ναρλή από Παλαιό Φάληρο, ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων της ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες , στην θ21 και στους φίλους εκεί , στον Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , στους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια μπροστά πίσω .. ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ή κίτρινες με την Κωνσταντινούπολη επάνω και την Κύπρο , προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 35 ευρώ τα φούτερ ( δυστυχώς 15 ευρώ δίνουμε για ταχυδρομικά !! για τα φούτερ ) Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net
















ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ....

Γεωργέας: "Νίκη με Ολυμπιακό"

Ο Νίκος Γεωργέας ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην κοπή πίτας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ". Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση ζητούσαν από τον 32χρονο αμυντικό να επαναλάβει η ομάδα του το περσινό 4-0 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής. "Θέλουμε τη νίκη κι ας μην είναι με 4-0 όπως πέρυσι. Αρκεί να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά κι εμείς ανεβαίνουμε συνεχώς, βελτιωνόμαστε και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε αυτό το ντέρμπι για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας. Θέλουμε να του δώσουμε αυτή τη χαρά" δήλωσε ο 32χρονος μπακ.

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΟΚ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ..

Οι μέρες περνούν και το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει… Η «Ένωση», με οδηγό τον περσινό θρίαμβο με 4-0, ξεκίνησε την προετοιμασία της για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε στη σημερινή προπόνηση τον Νάτσο Σκόκο να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να θέτει ευατόν στη διάθεσή του. Αντίθετα, τα νέα για τον Ρέφικ Τζεμπούρ ήταν ξαφνικά και καθόλου ευχάριστα…

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους προσαγωγούς και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρη, αλλά υπάρχει αισιοδοξία θα είναι 100% έτοιμος να προσφέρει στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». Τις επόμενες μέρες το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ θα ελέγχει την πορεία της υγείας του. Παράλληλα, οι Χουανφράν και Γεωργέας δεν ακολούθησαν ολοκληρωμένο το πρόγραμμα. Ο πρώτος έκανε αποθεραπεία και λογικά θα είναι «ok», ενώ ο Έλληνας αμυντικός θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη. Ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε προληπτικά – καθώς το γήπεδο ήταν βαρύ - ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά πλάνα εν όψει Ολυμπιακού, θα αποκαλυφθούν στο δίτερμα της Πέμπτης. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πιθανότατα δε θα εγκαταλείψει το 4-3-1-2, ωστόσο η επάνοδος των Μπασινά και Τζεμπούρ (που είχαν λείψει από το ματς με τον Πανιώνιο) ίσως επιφέρει αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕ...ΤΙΕΡΙ


Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Αγκουστίν Πελετιέρι βγήκε από τα αποδυτήρια, μίλησε στους δημοσιογράφους και λίγο πριν αποχωρήσει από την μικτή ζώνη κοντοστάθηκε μπροστά σε ένα ταμπλό με σημαίες που υπάρχει έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτές οι σημαίες δεν είναι τυχαίες, αλλά είναι των χωρών από τις οποίες ποδοσφαιριστές έχουν παίξει στην ΑΕΚ. Εκεί που πήγε ήταν φυσικά η σημαία της χώρας του, της Αργεντινής. Έβγαλε από τον σάκο την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του και άρχισε να βγάζει φωτογραφίες. Εγώ τον παρατηρούσα και πέρασε μία εικόνα από το μυαλό, όχι τόσο ευχάριστη. Μου φάνηκε σαν ένας τουρίστας που «φυλακίζει» φωτογραφικά στιγμιότυπα από έναν τόπο από τον οποίο φεύγει. Δεν είπα ότι θα γίνει έτσι, αλλά όλη αυτή η κατάσταση με την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την ομάδα με κάνει να μην είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει για αγορά του παίκτη και θα πληρώσει την ρήτρα των περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την ελεύθερη μεταγραφή του από την Λανούς. Αν όμως οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να βοηθήσουν στην αναγέννηση της ομάδας, θα πρέπει να παίρνουν γενναίες αποφάσεις για αυτές τις περιπτώσεις. Θεωρώ τον Πελετιέρι έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πιστεύω ότι η θέση στην οποία παίζει είναι η πλέον σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και όταν βρίσκεις έναν τέτοιο παίκτη πρέπει να εξαντλείς τα περιθώρια να τον κρατήσεις. Κι αυτό πρέπει να κάνει και η ΑΕΚ με τον Πελετιέρι. Άσε που ούτε θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ο Αργεντινός μέσος να φύγει από την ομάδα και να μην φύγει από την Ελλάδα!

ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΕ...


Ενωτικό μήνυμα απηύθυνε, μέσω της «SportDay», ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τους παίκτες του να έχουν τη μαζική στήριξη του κόσμου στο ντέρμπι της Κυριακής (19:00, Novasports 1) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. «Η παρουσία του κόσμου είναι πολύτιμη και για τους παίκτες που θέλουν τη στήριξη των οπαδών και την περιμένουν. Είναι απαραίτητη, ειδικά σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό. Και όλοι ξέρουμε πόσο βοηθούν και πόσο μπορούν να βοηθήσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Επομένως, θέλουμε πολύ να σταθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται για την ΑΕΚ θα πρέπει να γίνει από όλους μας και μόνο αν είμαστε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο 60χρονος προπονητής, δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ και το κάλεσμα που είχε απευθύνει εκείνη στους οπαδούς. Εξάλλου, οι τελευταίες εμφανίσεις των «κιτρινόμαυρων» έχουν φέρει ικανοποίηση στον κόσμο της ομάδας, που διαπιστώνει ότι η ΑΕΚ επιστρέφει δυναμικά για τη διεκδίκηση της καλύτερης δυνατής θέσης στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτό αντανακλάται στην προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», καθώς στη χθεσινή πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διατέθηκαν περισσότερα από 2.000. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η κινητοποίηση για τον αγώνα με τους Πειραιώτες… Αρχίζει η προετοιμασία Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής (19:00, Novasports 1) με την Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, μετά τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου σε ό,τι αφορά την αποθεραπεία των παικτών που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα με τους τον Πανιώνιο. Ο Χουανφράν έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική και θα μπει στις προπονήσεις την Πέμπτη. Ο Ντάτσο Σκόκο αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα επιχειρήσει αύριο να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Τέλος, ο Νίκος Γεωργέας αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο από το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες και αν σήμερα καταφέρει να προπονηθεί, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Σε ό,τι αφορά τους Παναγιώτη Λαγό και Γιώργο Αλεξόπουλο, οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν χθες το πρόγραμμα επανένταξης, αλλά κανείς από τους δύο δεν «χτυπάει» την πόρτα της ενδεκάδας. • Ο Νίκος Γεωργέας θα τιμηθεί σήμερα (19:30, ξενοδοχείο «Τιτάνια») από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Πέρα από τους αθλητές όλων των τμημάτων, για την προσφορά τους στο σωματείο θα τιμηθούν ο γιατρός Γιάννης Χατζηκομνηνός, ο δημοσιογράφος Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Σκευοφύλακας.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.;;; .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ..


Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται προ αδιεξόδου. Το αν θα εξασφαλιστεί το δάνειο ύψους 8 εκατ.ευρώ από τον τραπεζικό κολοσσό Morgan Stanley δεν είναι διόλου εύκολο, αυτούς τους χαλεπούς (οικονομικά) καιρούς που διανύουμε. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία της Ενωσης μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν δεν έχει εξασφαλιστεί και αυτό φάνηκε και από την τελευταία ανακοίνωση των μετόχων. Ο "μεσσίας" ή ο "στρατηγικός επενδυτής" που περίμεναν πολλοί δεν ήρθε αυτή την περίοδο. Ισως να έρθει το καλοκαίρι, αλλά μέχρι τότε τα πράγματα θα κυλήσουν με μεγάλη δυσκολία και αγωνία. Και με τα ίσως δεν δημιουργείς πραγματικότητα.
Αυτό που υπάρχει ως αποτέλεσμα είναι ότι δύο σημαντικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν ήδη αποχωρήσει. Ο Ντέμης Νικολαϊδης (8,19%) και ο Τάκης Κανελλόπουλος (13,89%) αποτελούν παρελθόν από την διοίκηση. Πλέον, το "κουμάντο" έχει περάσει στα χέρια του Νίκου Νοτιά (25,77%) , ο οποίος με την βοήθεια των αδερφών Θανόπουλου (5,97%) δημιουργούν το πλάνο της ομάδας. Ο Γκίκας Γκούμας (19,62%) και ο Πέτρος Παππάς (9,38%) έχουν εκφράσει την διάθεση να μην επενδύσουν άλλο στην ομάδα και δείχνουν να περιμένουν τις εξελίξεις.
Από τους ανθρώπους που το 2004 πήραν την ΑΕΚ από το χέρι και την έσωσαν από τον "γκρεμό", έμειναν λίγοι τώρα. Ουσιαστικά ψάχνουν τρόπο να την βάλουν σε ένα μεταβατικό στάδιο για να έρθει ο επόμενος επενδυτής. Αν έρθει έχει καλώς διότι η ΑΕΚ θα έχει ελπίδες να μπει και πάλι στον ορθό δρόμο μετά την φετινή "στραβοτιμονιά". Αν δεν έρθει τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Και ο κόσμος της ΑΕΚ για ακόμη μία χρονιά την τελευταία 20ετια θα βρίσκεται σε αναμέννα κάρβουνα...

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..




ΤΟ ΣΚΟΡ ΖΗΤΑ SOLD OUT ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ..Η ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ..ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΟΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 27, 2009

NATΣΟ ΣΚΟΚΟ..ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ !!


Αγωνία για τον «υδραυλικό»

Εντονο προβληματισμό προκάλεσε στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ ο τραυματισμός του Νάτσο Σκόκο στο ματς με τον Πανιώνιο. Ο «υδραυλικός» αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο τραυματισμός κρίνεται ιδιαίτερα ύπουλος από το ιατρικό τιμ και πολλά θα κριθούν από την ανταπόκριση του Αργεντινού στη θεραπεία που θα κάνει σήμερα (μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες, αν και η υπόλοιπη ομάδα έχει ρεπό). Αν τα πράγματα είναι θετικά, αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και θα τεθεί στη διάθεση του Μπάγεβιτς, αλλά υπάρχουν αρκετές επιφυλάξεις αν τελικώς θα τα καταφέρει. Αντίθετα πιο θετικά είναι τα πράγματα για τον Χουανφράν, που έχει ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική και αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικό ρυθμό την Πέμπτη. Καμία ανησυχία δεν υπάρχει και για τον Νίκο Γεωργέα, που υπέστη κάκωση στο δεξί τετρακέφαλο, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί ο Αλεξόπουλος (συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα). Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν και προβλήματα τιμωριών, γίνεται αντιληπτό πως ο προβληματισμός του Μπάγεβιτς αφορά μόνο τη συμμετοχή του Σκόκο.

ΑΣΣΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ..

Ταγκό με τρεις

ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ

Οι μουσικές νότες από τον πλέον ερωτικό χορό που έχει τις καταβολές του στην Αργεντινή που ακούγονται από το βράδυ της Κυριακής πολύ δυνατά πλέον στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο, δεν βγαίνουν από κάποιο στερεοφωνικό συγκρότημα.

Τα δωρεάν μαθήματα ταγκό που έχει αρχίσει να προσφέρει η λάτιν τριάδα είναι ικανά να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» σε ρυθμούς πιο ελκυστικούς, που μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα της Ενωσης και να την οδηγήσουν εκ του ασφαλούς σε μια πορεία πιο σταθερή και αξιόπιστη.

Ισμαέλ Μπλάνκο, Νάτσο Σκόκο και Ογκουστίν Πελετιέρι είναι τα μέλη αυτής της αργεντίνικης «τρόικας» που στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεχώρισαν και δείχνουν ότι στο εξής μπορούν να αποτελέσουν το βαρόμετρο της αγωνιστικής παρουσίας της ΑΕΚ.

Ο Μπάγεβιτς ξέρει ότι έχει στη διάθεσή του τρεις παίκτες η αξία των οποίων -ειδικά στη φετινή ομάδα- μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά περίμενε τη στιγμή που θα καταφέρουν να συγχρονιστούν απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κι αν ο Μπλάνκο αποτελεί τη σταθερή αξία της επιθετικής γραμμής, ο Σκόκο χρειάστηκε να περάσει από χίλια κύματα μέχρι να φανερώσει ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου του το βράδυ της Κυριακής.

Ειδικά για τον «υδραυλικό», του οποίου τις αρετές περίμεναν να δουν να ξεδιπλώνονται σε όλο τους το εύρος οι φίλοι της ομάδας αρκετούς μήνες, καθώς οι συχνές αλλαγές θέσεων, η έλλειψη σταθερότητας στην απόδοσή του και η εμφανής πίεση που ένιωθε να αποδείξει ότι οι περγαμηνές που τον συνοδεύουν δεν αποτελούν απλά αναφορές σε μια κόλλα χαρτί, αλλά η πραγματικότητα.

Δεν είναι τα πέντε γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα ούτε οι ασίστ (πρώτος στη σχετική κατηγορία της Super League με επτά), αλλά η ολοκληρωτική αλλαγή που παρουσιάζει στον τρόπο που παίζει. Ισως το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Μπάγεβιτς και το τετ α τετ που είχε μαζί του και εμπιστοσύνη που έχει εκφράσει στο πρόσωπό του ο Σερβοέλληνας τεχνικός να βοήθησε στην ανανεωμένη εικόνα του από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για τον Πελετιέρι το ζητούμενο ήταν η σταθερότητα. Μετά τα πέντε πρώτα παιχνίδια, που δεδομένα είχε δώσει ένα χαρακτηριστικό δείγμα των δυνατοτήτων του, η απόδοσή του είχε αρχίσει να πέφτει κατακόρυφα, αφού με τόσο γεμάτη χρονιά στα πόδια του τα αποθέματα ενέργειας ήταν φανερό ότι είχαν αρχίσει να εξαντλούνται. Οι ανάσες που πήρε (έστω κι αν έμοιαζε παροπλισμένος) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάταση που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια και καθιστά την παρουσία του καταλυτική στον τρόπο της αμυντικής -κυρίως- λειτουργίας της ΑΕΚ.

Νάτσο Σκόκο
Βρίσκει το ρόλο του

Η κλάση του και η ποδοσφαιρική του ποιότητα μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε αμυντικό. Οι κινήσεις του και η εκρηκτικότητά του τον βοηθούν να γίνεται απειλητικός κάθε φορά που παίρνει την μπάλα στα πόδια του. Αυτό όμως που του έλειπε και πλέον δείχνει ότι έχει αρχίσει να το βρίσκει είναι η αγωνιστική σταθερότητα και η δημιουργικότητα. Οπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ της Ενωσης πολύ δύσκολα ο «υδραυλικός» θα μπορούσε να παίξει ως δεύτερος επιθετικός. Ομως, πλέον, δείχνει ότι βρίσκει το ρόλο του και ως οργανωτής ελεύθερος πίσω από τους δύο φορ, τους οποίους μπορεί να τους αξιοποιήσει, αλλά και να γίνει ο ίδιος εκτελεστής.

Ισμαέλ Μπλάνκο
Σταθερή αξία

Η δυνατότητά του να κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ ήταν δεδομένη. Ελειπαν κάποια άλλα στοιχεία τα οποία έχει αρχίσει να βάζει στο παιχνίδι του και ανεβάζουν την αγωνιστική του αξία κατακόρυφα. Δεν είναι πλέον μόνο το γεγονός ότι μαρκάρει ψηλά και πιέζει τους αντίπαλους αμυντικούς, αλλά και το γεγονός ότι συμμετέχει με ενεργό τρόπο στην ανάπτυξη της ομάδας, χωρίς απλά να την περιμένει, αλλά ανοίγοντας διαδρόμους στους συμπαίκτες του και δίνοντας σωστά και χωρίς ρίσκο την μπάλα, έστω κι αν η δουλειά που κάνει είναι σχεδόν αθόρυβη.

Ογκουστίν Πελετιέρι
Πανταχού παρών

Η περίοδος ντεφορμαρίσματος στον αγωνιστικό τομέα, αλλά κυρίως η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν ο Αργεντινός μέσος, πέρασε. Πλέον δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι έχει ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και μαζί με αυτό την ψυχραιμία, το πάθος, αλλά και τις δυνάμεις που του έλειπαν για να μπορεί να παρουσιάσει την εικόνα του ολοκληρωμένου «κόφτη». Κι αν οι εμφανίσεις του συνεχιστούν σε αυτούς τους ρυθμούς, τα 2,5 εκατ. ευρώ που είναι το ποσό της οψιόν αγοράς από τη Λανούς μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να αναζητούνται από τη διοίκηση της ΠΑΕ για να κλείσουν τον παίκτη.

O ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ..!! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ


Στις πρώτες αγωνιστικές ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ήταν μία από τις αγαπημένες ασχολίες του κόσμου της ΑΕΚ. Όχι για καλό όμως. Ο Σουηδός είχε κάνει ορισμένα λάθη που προκάλεσαν τις αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα το αγώνα του α’ γύρου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο ακόμα και τότε δεν ήταν ο μοναδικός που ευθυνόταν για ένα γκολ που μπήκε μετά από συνεχόμενα λάθη αυτού και άλλων παικτών της ΑΕΚ. Κι όμως το κλίμα που είχε δημιουργηθεί τότε εναντίον του είχαν κάνει τον κεντρικό αμυντικό της Ένωσης αγαπημένο θέμα των φίλων της ομάδας που έστελναν e-mails. Κι αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό ακόμα κι ας είχαμε έναν Μαϊστόροβιτς που από το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και μετά, ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Ήταν μία επιβεβαίωση της παροιμίας: «Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα». Τελικά ο καιρός περνούσε, οι φωνές γινόταν όλο και λιγότερες και φτάσαμε πλέον στην δικαίωση του Σουηδού. Ο Μαϊστόροβιτς είναι μία από τις βασικές αιτίες που η ΑΕΚ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος. Η συνεργασία του με τον Σωτήρη Κυργιάκο είναι κάθε μέρα και καλύτερη και αυτό μόνο καλό κάνει στην ΑΕΚ, γιατί είναι αλήθεια ότι στην αρχή είχαμε μία… σύγκρουση ηγετικών προσωπικοτήτων που ίσως –έστω και υποσυνείδητα- ήθελε να επιβληθεί η μία στην άλλη. Τελικά όμως είδαν και οι δύο ότι μόνο μέσα από την απόλυτη συνεργασία θα προσφέρουν πραγματικά και από αυτήν την διαδικασία φτάσαμε να διαθέτει η ΑΕΚ το καλύτερο δίδυμο κεντρικών αμυντικών αυτή την στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάτι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη της ομάδας, καθώς σπανίζουν τα παραδείγματα ομάδων που κατάφεραν να κάνουν κάτι καλό, αν δεν είχαν καλούς κεντρικούς αμυντικούς. Το παράδειγμα του καλού… στρατιώτη Ντάνιελ είναι ενδεικτικό του κέρδους που μπορεί να έχει ένας παίκτης και η ομάδα του, αν κλείσει τα αυτιά στην γκρίνια και συνεχίσει να δουλεύει. Αρκεί την ίδια ώρα και ο κόσμος να ανοίγει τα μάτια του και να βλέπει την μεγάλη προσπάθεια του παίκτη. Να μην μένει… κολλημένος στις αρχικές απόψεις και να δίνει την ευκαιρία της δικαίωσης των κόπων των παικτών.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ..

Την επόμενη εβδομάδα το Δ.Σ.
Τελικά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα (27/01), αλλά την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της Γράμμου 69-71 στο Μαρούσι. Ο λόγος της αναβολής του δ.σ. είναι για να είναι παρόν σε αυτό και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Νίκος Νοτιάς και να λάβει μέρος στις σημαντικές αποφάσεις που θα παρθούν για το μέλλον του συλλόγου.
Μάλιστα, σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να προκύψει και ο νέος πρόεδρος μετά την παραίτηση του Γιώργου Κιντή, με τον Νίκο Θανόπουλο να προβάλει ως φαβορί. Παράλληλα, χθες (26/01) ο Τάκης Κανελλόπουλος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και χαιρέτισε τους υπαλλήλους της "κιτρινόμαυρης" εταιρίας, έπειτα από την παραίτηση του από την θέση του α’ αντιπροέδρου. Πάντως, από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του β’ αντιπροέδρου Νίκου Κούλη.

O KITΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.. ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ) Η ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ( ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΑΚΑ ) ..ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ..ΠΡΟΕΔΡΟ..

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2009

SOLD OUT ..ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !!

Ούτε ένα απούλητο!!!
Στο μυαλό όλων στριφογυρίζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (01/02, 19:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ποδοσφαιριστές και κόσμος το περιμένουν πως και πως. Από σήμερα (26/01) κιόλας κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:
• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210 - 8064210
• aekshop 2: (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210 - 2525759
• aekshop 3: Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210 - 3236750
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210 - 5317482
• aekshop 7: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210 - 9735470
Παράλληλα εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (σταθμ. ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και Λ. Κύμης 11:00 - 18:00).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:
Θύρες 1, 2, 15, 16: 20 ευρώ (Παιδικά 5 ευρώ )
Θύρες 3, 4, 5, 13, 14, 31, 33: 30 ευρώ (Παιδικά 10 ευρώ)
Θύρες 7, 8, 9, 10, 11: 40 ευρώ (Παιδικά 20 ευρώ )
Θύρα 29: 60 ευρώ (Παιδικά 20 ευρώ )
Θύρες P1, P2: 130 ευρώ (Παιδικά 30 ευρώ )
Τα παιδικά εισιτήρια, καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ στην θύρα 13 τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ, θα προπωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ "Ειρήνη" ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12 (Ισχύει μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα). Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
"Πονοκεφαλιάζει" για την 11αδα
Πριν λίγες εβδομάδες η ΑΕΚ είχε εμφανή κενά και δεν μπορούσε να καταρτίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μία 11αδα με αξιόπιστες λύσεις σε κάθε γραμμή και θέση. Τώρα φτάσαμε στο σημείο να έχει ακόμα και "πονοκέφαλο" για την ενδεκάδα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (01/02)!! Η χθεσινή (25/01) ενδεκάδα του δικεφάλου στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κερδίζει και με το "σπαθί" της την συμμετοχή στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες. Ομως, δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για τον Μπάγεβιτς.
Επιστρέφουν στην διάθεση του, ο Αγγελος Μπασινάς και ο Ράφικ Τζιμπούρ. Αμφότεροι "χτυπούν" με αξιώσεις θέση στην 11αδα. Ο πρώτος για να αγωνιστεί θα πρέπει να εκπορθήσει έναν εκ των Ταμαντανί Ενσαλίβα ή Παντελή Καφέ. Ο δεύτερος "παλεύει" με τον Εντίνιο για να αγωνιστούν στο πλάι του Ισμαέλ Μπλάνκο. Τις επόμενες ημέρες, ο 60χρονος Σέρβος τεχνικός θα δείξει τις σκέψεις του. Οσον αφορά το σύστημα, όλα δείχνουν ότι θα προτιμήσει και πάλι το 4-3-1-2 που αποδίδει καλά μέχρι στιγμής στην Ενωση.

ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΑΡΛΟΣ..ΘΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ..ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ !!

ΚΥΠΕΛΛΟ..ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Κέφια είχε η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς τόσο στη φάση των «8», όσο και στα ημιτελικά έβγαλε ντέρμπι. Αρης ή ΠΑΟΚ καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ενώ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα τα πουν στον ημιτελικό, εφόσον ξεπεράσουν τα εμπόδια του Πανσερραϊκού και της Ξάνθης, αντίστοιχα. Στο άλλο ζευγάρι, ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί με τον νικητή του Πανιώνιος-Βέροια. Προημιτελική φάση
Άρης/ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ Πανιώνιος/Βέροια-Αστέρας Τρίπολης Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
Ημιτελική φάση
Skoda Ξάνθη/ΑΕΚ-Παναθηναϊκός/Πανσερραϊκός Πανιώνιος-Βέροια/Αστέρας Τρίπολης- Άρης/ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Στην προημιτελική φάση οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 4 και 18* Φεβρουαρίου, ενώ τα επαναληπτικά παιχνίδια στις 4 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ.


Μετά από μία εβδομάδα που οι διοικητικές εξελίξεις ήταν στην κορυφή της επικαιρότητας, επιτέλους ήρθε η μέρα που τα αγωνιστικά είναι σε πρώτο… πλάνο. Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον Πανιώνιο με 3-0 και μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έστειλε τους οπαδούς της για ύπνο χαρούμενους και όχι… αδιάβαστους, όπως έχει κάνει πολλές φορές φέτος. Για να φτάσει στη νίκη αυτή θεωρώ ότι τον σημαντικότερο ρόλο έπαιξαν οι τέσσερις του ρόμβου. Πελετιέρι, Σκόκο, Ενσαλίβα, Καφές –με αυτή την σειρά σε αξιολόγηση κατά την γνώμη μου- κυριάρχησαν επί των αντιπάλων τους και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη. Δεν θέλω φυσικά να αδικήσω τους υπόλοιπους, καθώς στην χθεσινή ΑΕΚ δεν νομίζω ότι υπήρχε ποδοσφαιριστής που υστέρησε. Οι φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν μία ολοκληρωμένη εμφάνιση από την ομάδα τους η οποία ακόμα και όταν έπεσε η απόδοσή της έδειξε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα απόφασης των ίδιων των παικτών της οι οποίοι έριξαν τον ρυθμό τους. Έτσι η ΑΕΚ έχει καταφέρει να… χτίσει δύο σερί τα οποία είναι βέβαιο ότι θα την βοηθήσουν στην συνέχεια. • Είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μέχρι τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν καταφέρει να ζευγαρώσουν τις νίκες τους επί 17 αγωνιστικές. Τώρα τρέχουν ένα σερί τριών νικών κι αυτό σίγουρα δίνει καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. • Είναι ο τέταρτος συνεχόμενος αγώνας, ο πέμπτος αν προσθέσουμε και το ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα, που η Ένωση δεν δέχεται γκολ. Όταν λοιπόν καταφέρνει μία ομάδα να κρατάει το μηδέν, αυξάνει στο μέγιστο τις πιθανότητες για νίκη. Έτσι έγινε και τώρα έχοντας καταφέρει να πάρει δύο νίκες –με ΠΑΟΚ και Ηρακλή-πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ. Αρκούσε. Μέσα από τέτοια σερί δημιουργείται ένας άλλος χαρακτήρας. Αυτός του νικητή. Μία νίκη επί του Ολυμιακού δεν θα δώσει στην ΑΕΚ ελπίδες για τίτλο, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει ολοκληρωτικά στην επιστροφή της ηρεμίας και στον κόσμο της, που έχουν δει τόσα πολλά φέτος τα μάτια του.
Υ.Γ. Τα χρήματα για την αγορά του Πελετιέρι θα πρέπει να δοθούν… χθες!



ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ..

Μπάγεβιτς: "Δυνατοί και με Ολυμπιακό"
Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνιση της σήμερα (25/01), αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν ήθελε να πει πολλά. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Σέρβος τεχνικός εστίασε το ενδιαφέρον του εκεί… "Δεν μπορώ να βρω τι ήταν και αν ήταν κρίση αυτό που είχαμε. Είχαμε πρόβλημα πάντως. Γενικά μέσα στην ομάδα. Πολλά… Δεν θέλω να πω για αυτά ότι μετά από το σημερινό ματς όπου παίξαμε πολύ καλά και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πούμε τι έγινε και πως έγινε. Εμείς δεν έχουμε τελειώσει. Από ματς σε ματς είμαστε καλύτεροι και καλύτεροι. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς της Κυριακής. Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια δυνατή και σωστή μέχρι τέλος. Δεν θέλω να πω ξεχωριστά τι με ικανοποίησε… Τα βλέπω αυτά που θέλω. Σιγά – σιγά πλησιάζουμε. Θέλουμε δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι. Συγκεκριμένα πράγματα δεν θέλω να σας πω. Πραγματικά έχει η ομάδα ποιότητα. Περιμένω την ΑΕΚ καλύτερη από τώρα. Δεν με ενδιαφέρει η θέση που θα έχουμε. Όσους βαθμούς πάρουμε…" είπε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς.

Δεν υπάρχει ανησυχία
Ο Χουανφράν έγινε αλλαγή καθώς κούτσαινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Ισπανός αμυντικός της ΑΕΚ υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (01/02).

O KITΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..







ΤΟ ΣΚΟΡ ΖΗΤΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ..Η ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΧΤΕΣ..THIS IS AEK ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ..Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ !!

Κυριακή, Ιανουαρίου 25, 2009

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..


ΝΙΚΗ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΚΟΡ..ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ..Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ( ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ..) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ..ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..

TA NEA ΜΑΣ..

Η ηρεμία και η εύρεση χρημάτων για τα έξοδα της ΠΑΕ ως τη λήξη της περιόδου είναι τα δύο βασικά ζητούμενα στην ΑΕΚ μετά τη νέα «φουρτούνα» των τελευταίων ημερών από τις παραιτήσεις των Γιώργου Κιντή και Τάκη Κανελλόπουλου. Οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα θα ληφθούν στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο, που θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη. Νέος πρόεδρος θα είναι-εκτός απροόπτου-0 Νίκος Θανόπουλος, ενώ σε συνεργασία με τον αδερφό του Νάσο θα έχουν διαδοχικές επαφές με τους μετόχους για να βρεθεί λύση για τη χρηματοδότηση της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Το ενδεχόμενο σύναψης νέου δανείου είναι μεγάλο, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αυξήσει το μερίδιό του ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς, αναλαμβάνοντας τη χρηματοδότηση του συλλόγου.

Ευκαιρία να πλησιάσει

Στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων, η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού (ήττα από τον Εργοτέλη) και πιθανές απώλειες του ΠΑΟΚ (αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης») αντιμετωπίζοντας απόψε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (19:00, Novasports 1). Η «Ένωση» διανύει μία καλή περίοδο προερχόμενη από τρεις συνεχείς νίκες (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στο τρέχον έτος. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του ανεπηρέαστους από τις εξωαγωνιστικές «αναταράξεις», δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ωστόσο με δεδομένες τις απουσίες των Μπασινά (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του) και Τζεμπούρ (λόγω συμφωνίας με τον Πανιώνιο) δεν αναμένεται να υπάρχουν εκπλήξεις. Η πιθανότερη σύνθεση είναι η εξής: Σάχα (τερματοφύλακας), (δεξί μπακ), Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς (κέντρο άμυνας), Χουανφράν (αριστερό μπακ), Ενσαλίβα, Πελετιέρι, Καφές (τριάδα των χαφ), Σκόκο (μεσοεπιθετικός), Εντίνιο και Μπλάνκο (επιθετικό δίδυμο). Εκτός μάχης είναι και οι Αλεξόπουλος και Λαγός.

Διαψεύδουν για Τζεμπούρ ( ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΨΕ..)

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ οι φήμες πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την πώληση του Ράφικ Τζεμπούρ έναντι 2 εκατ. ευρώ συν τον Αντρέας Ίβανσιτς. Στο στρατόπεδο της «Ένωσης» τονίζουν πως ο Γαλλοαλγερινός φορ δεν πωλείται.

Σάββατο, Ιανουαρίου 24, 2009

ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ;;;;


Οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος στην επιθετική γραμμή δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι στιγμής και οι «πράσινοι» τις τελευταίες ώρες κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ τον οποίο πιστεύει πολύ ο Κώστας Αντωνίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της ΑΕΚ στην οποία κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Γάλλο-Αλγερινού επιθετικού, προσφέροντας περισσότερα από 2 εκ. ευρώ, αλλά και τον Αντρέας Ιβανσιτς (ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε) ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Οι μέτοχοι της ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά την πρόταση του Παναθηναϊκού, με δεδομένο και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ενώ ασφαλώς θα περιμένουν και τη γνώμη του Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Μία πρόταση, πάντως, που είναι δελεαστική, καθώς η ΑΕΚ εφόσον την αποδεχθεί, θα πάρει έναν αριστερό-χαφ (και μάλιστα ποιοτικό όπως ο Ιβανσιτς) που θέλει ο προπονητής της, παράλληλα με τα χρήματα που θα εισπράξει θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει και κάποιους άλλους παίκτες σε θέσεις που πονάει η ομάδα, ενώ λύσεις στην επιθετική της γραμμή έχει με την παρουσία των Μπλάνκο, Εντίνιο και Παυλή.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον Τζιμπούρ και το καλοκαίρι καθώς ο Γάλλο-Αλγερινός επιθετικός αποτελεί την «ποδοσφαιρική αδυναμία» του Κώστα Αντωνίου, ωστόσο η υπόθεση εξελίχθηκε σε σήριαλ και οι διαπραγματεύσεις με τον Πανιώνιο οδηγήθηκαν σε ναυάγιο και στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου ο παίκτης κατέληξε τελικά στην ΑΕΚ. Σε ότι αφορά τον Ιβανσιτς, ο Αυστριακός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε ο οποίος μάλιστα έχει εισηγηθεί στην διοίκηση του «τριφυλλιού» να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο αριστερό μέσο Λεονάρντο που μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα και απομένει να δούμε εάν θα ολοκληρωθεί αυτό το deal που σας αποκαλύψαμε, με την μετακίνηση του Τζιμπούρ στην Παιανία και του Ιβανσιτς στους Θρακομακεδόνες.

Ενδεχόμενη συμφωνία των δύο ομάδων θα προκαλέσει αίσθηση και πολλές συζητήσεις, αφού για πρώτη φορά στα 30 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ σε μία μεταγραφική υπόθεση.

Μέχρι τώρα όλες οι μετακινήσεις, από την μία ή την άλλη πλευρά, αφορούσαν ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Από τον Βλάχο και τον Γεωργαμλή στον Σαραβάκο και τον Καλιτζάκη.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΝΟΤΙΑ..ΠΟΥ ΦΥΣΗΞΕ ΒΟΡΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ..!! Η ΩΡΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ..ΑΕΚ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ !!

KAI O TEΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !! ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ..!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ..


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο της ΑΕΚ. ο Γιώργος Κιντής αποτελεί παρελθόν από την προεδρία της ΠΑΕ. Σήμερα, το αφεντικό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ παρέδωσε το χαρτί της παραίτησής του στους μετόχους της ομάδας: «Τεθείσες σε κίνηση από τη μωρία και την απληστία ορισμένων, θα τους οδηγήσουν συντόμως, έκπληκτους και τσαλακωμένους, στην έξοδο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του «δικεφάλου» ο κ. Κιντής, εξαπολώντας ουσιαστικά τα «καρφιά» του κατά των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Στέλιου Μανωλά… «"Πριν αναλάβω την προεδρία της ΑΕΚ, έθεσα ως «[μ]οναδική προϋπόθεση για να επανέλθω […] σε οποιαδήποτε θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του προέδρου, [τη] σύνταξη ενός business plan στο οποίο θα καταγράφονται σαφώς στόχοι, πόροι, ευθύνες κι αρμοδιότητες [και] στο οποίο θα δεσμευθούμε, διοίκηση, μέτοχοι και τεχνική ηγεσία.» Και συνέχιζα: «Οίκοθεν νοείται ότι εάν δεν καταλήξουμε σε ένα κοινώς αποδεκτό business plan […] προσωπικά δε θα έχω θέση στη διοίκηση της ΑΕΚ.» Κρίνοντας ότι αυτό δεν είναι πλέον εφικτό, υπέβαλα την παραίτησή μου, ευχαριστώντας τους μετόχους της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, έστω και για λιγότερο από δύο μήνες, να κάνω το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα», τόνισε αρχικά ο κ. Κιντής για να προσθέσει: «Δεν πρόκειται να κάνω καμία άλλη δήλωση, διότι οι εξελίξεις θα είναι πιο εύγλωττες. Τεθείσες σε κίνηση από τη μωρία και την απληστία ορισμένων, θα τους οδηγήσουν συντόμως, έκπληκτους και τσαλακωμένους, στην έξοδο. Τότε θα είναι η ώρα να πούμε πολλές ιστορίες από το θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ανάγκη τους να εφευρίσκουν εν τω μεταξύ φανταστικούς εχθρούς, ώστε αφενός να έχουν έτοιμη τη δικαιολογία κι αφετέρου να δρουν ανενόχλητοι στο παρασκήνιο, αλλά έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω στη ζωή μου». Υπάρχει πιθανότητα να μην είναι μόνο ο Κιντής που βάδισε στον δρόμο της εξόδου, αλλά και ο Τάκης Κανελλόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται ενοχλημένος με την στάση του Μπάγεβιτς και γενικότερα για το κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό…Αν τελικά γίνει πράξη, τότε αντιλαμβάνεστε πως η ΑΕΚ θα χάσει έναν εκ των βασικών της μετόχων!
Αναλυτικά η δήλωση: "O κύκλος μου στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ έκλεισε. Κατά το τελευταίο δίμηνο έχω βιώσει καταστάσεις εντελώς αντίθετες προς τη δική μου λογική, ηθική και αξιοπρέπεια, από ανθρώπους που συμφώνησα στην επιλογή τους.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτή την πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και αποχωρώ εφόσον, παρά τις προσπάθειές μου, αδυνατώ να την αλλάξω.

Οι δυσκολίες ποτέ δεν με τρόμαξαν, αλλά πίστευα ότι πάντοτε μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσα από τη συνεργασία. Όμως, συνεχιζόμενες συμπεριφορές και πράξεις από ανθρώπους της ομάδας, δεν ήταν δυνατόν να συνεχίζονται να γίνονται ανεκτές από εμένα.
Κρατάω τις όμορφες στιγμές που πέρασα με όσους συμπορεύτηκα σε αυτή την πενταετή προσπάθεια και αποβάλω τις δυσάρεστες.

Είμαι υπερήφανος που συμμετείχα στη διάσωση της ΑΕΚ το 2004 και στην ανάπτυξή της στη συνέχεια εν μέσω γνωστών και αγνώστων προβλημάτων.

Πιο πολύ όμως είμαι υπερήφανος για τις αξίες της εντιμότητας, της ειλικρίνειας και του σεβασμού που όλοι μαζί υπηρετήσαμε πιστά και που μας ξεχώρισαν από πολλά μελανά παραδείγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Παραιτούμαι από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ. Εύχομαι στους φίλους μου και συμμετόχους καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και δηλώνω την αμέριστη συμπαράστασή μου προς αυτούς.

Ευχαριστώ όλους τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα εκείνους με τους οποίους δουλέψαμε μαζί. Η διαδρομή αυτή ήταν από τις ομορφότερες της ζωής μο

Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΙΚΗΣ ..!!


Η 19αδα του αγώνα με τον Πανιώνιο

Με τους Αγγελο Μπασινά (τιμωρημένος), Ράφικ Τζιμπούρ (δεν έχει δικαιώμα συμμετοχής) εκτός αποστολής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε σήμερα (23/01) την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή (25/01, 19:00) στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι: Σάχα, Μάχο, Αλβες, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Μαντούκα, Ενσαλίβα, Μπερνς, Κουτρομάνος, Πλιάτσικας, Κυργιάκος, Πελετιέρι, Χετεμάι, Εντίνιο, Παυλής, Μπλάνκο και Σκόκο. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος με την Κέρκυρα και οι Νάτσο Σκόκο και Σωτήρης Κυργιάκος που έγιναν νωρίς αλλαγή, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό σήμερα (23/01).

Ο Χουανφράν έκανε ακτινογραφία η οποία έδειξε ελαφριά θλάση στα πλευρά, η κατάσταση του όμως δεν εμπνέει ανησυχία. Ο Παναγιώτης Λαγός προπονήθηκε σε κανονικό ρυθμό, ενώ ο Γιώργος Αλεξόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία. Ο Δημήτρης Κουτρομάνος ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. H προπόνηση του Σαββάτου (24/01) είναι προγραμματισμένη στις 16:00 και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ..

Συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Στέλιο Μανωλά είχε την Παρασκευή ο Νίκος Θανόπουλος, με στόχο να δώσει ένα τέλος στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες. Με το ξέσπασμα αμέσως μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα να είναι ακόμα...νωπό, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους διαβεβαιώνοντας ότι από εδώ και στο εξής θα έχουν να κάνουν μαζί του.

«Με μένα θα μιλάτε», τους είπε. «Μην περιμένετε ούτε τον Κανελλόπουλο, ούτε τον Κιντή. Εγώ έχω το δικαίωμα της υπογραφής για την ΑΕΚ και από εμένα θα έχετε ενημέρωση», τους ανάφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνάντηση των τριών αντρών έγινε λόγος και για τις προθέσεις της διοίκησης μετά τις...μηδενικές εξελίξεις στο θέμα του επενδυτή, με τον Νίκο Θανόπουλο να διαβεβαιώνει πως σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν περικοπές στα συμβόλαια, ενώ απέκλεισε και το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ-ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ !! ΦΟΒΕΡΟ !!!! Ε ;;


Ενοχλημένοι και προβληματισμένοι (αυτό έλειπε να τους άρεσε κιόλας !! )από τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μετά το τέλος του νικηφόρου (1-0) αγώνα με την Κέρκυρα (για την 5η φάση του Κυπέλλου Hellas OnLine), είναι οι διοικούντες την ΑΕΚ. Οι μέτοχοι της ΠΑΕ πληροφορήθηκαν με έκπληξη τα όσα είπε ο Σερβοέλληνας τεχνικός της «Ένωσης», ο οποίος στηρίζει τον Στέλιο Μανωλά. Ο «Ντούσκο» θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνουν οι μέτοχοι στους δύο άνδρες. Οι διοικούντες έλαβαν το μήνυμα: όποιος τα βάλει με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, ακόμα και αν έχει δίκιο να τα βάλει μαζί του, θα έχει να κάνει και με τον Μπάγεβιτς, ο οποίος βοήθησε την ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά και δεν είναι μόνο εξαιρετικά χρήσιμος, αλλά και απολύτως αρεστός σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Από την πλευρά τους, οι μέτοχοι δεν θέλησαν να τοποθετηθούν στις δηλώσεις του 61χρονου προπονητή: «Κανένα σχόλιο», ήταν η επίσημη απάντηση, ενώ ο Τάκης Κανελλόπουλος (που τα άκουσε για τα καλά την περασμένη Τρίτη από τον Στέλιο Μανωλά) δεν θέλησε να σταματήσει χθες έξω από το ΟΑΚΑ, όταν του ζητήθηκαν δηλώσεις από εκπροσώπους του Τύπου. Εξάλλου, σήμερα εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης προσφορών από υποψήφιους επενδυτές για την ΠΑΕ ΑΕΚ (δεν αναμένεται να προκύψει κάποιος) και την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η καθοριστική συζήτηση των μετόχων. Αν περάσει το «πλάνο Κιντή», ο πρόεδρος θα... παρατείνει τη θητεία του για ένα χρόνο. Το πλάνο, όπως έχουμε ήδη γράψει, προβλέπει μείωση των εξόδων. Είναι αρκετά πιθανό οι μέτοχοι να τοποθετηθούν δημόσια για την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΑΕΚ και παράλληλα να πάρουν θέση και για τη σχέση του με τον Μπάγεβιτς και τον Μανωλά, παρουσιάζοντας και τη δική τους οπτική γωνία για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ..!!
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !!

THIS IS NOT AEK

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ..

Εντίνιο: "Χρωστάω τρία γκολ"
Λίγο έλειψε να είναι ο μοιραίος παίκτης της ΑΕΚ, αλλά τελικά χαμογέλασε στο τέλος. Ο Εντίνιο έδειξε πικραμένος από την ατυχία του, αλλά χαρούμενος από τη πρόκριση: "Προσωπικά, αισθάνομαι, ότι ήμουν άτυχος σήμερα, αλλά το σημαντικό είναι, ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ για να προκριθούμε και το πετύχαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο και σήμερα έπαιξε γιατί δεν ήταν μαζί μας".
Ο Πορτογάλος στράικερ αναφέρθηκε στα ματς που ακολουθούν και ήταν απόλυτος: "Η ομάδα έχει ξεκάθαρο στόχο για τη συνέχεια και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε τον στόχο μας". Εκεί μάλιστα, σχεδιάζει να ισοφάρισει και τα γκολ που έχασε σήμερα (22/1). "Το πέναλτι το εκτέλεσα καλά, αλλά ήμουν άτυχος. Η δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ και είναι λογικό να το θέλω πολύ και να το ψάχνω συνεχώς. Ίσως τώρα να πετύχω τρία γκολ σε ένα από τα επόμενα ματς για να ισοφαρίσω για τις σημερινές χαμένες ευκαιρίες".


Μαντούκα: "Εγινε αυτό που έπρεπε"
Ικανοποιημένος από τη νίκη, έστω κι αν ήταν αγχωτική, εμφανίστηκε ο Γκουστάβο Μαντούκα: "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ήμασταν άτυχοι, είχαμε πολλά δοκάρια, αλλά το θέμα είναι ότι κερδίσαμε. Έστω και στο τέλος έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει".
Οσον αφορά τη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος ήταν σαφής: Χωρίς αμφιβολία τα δύο προσεχή εντός έδρας ματς με Πανιώνιο και Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικά και εμείς πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο. Εννοείται ότι θα τα δώσουμε όλα σε αυτά τα δύο εντός έδρας ματς για να πάρουμε τις νίκες και να μειώσουμε τη διαφορά.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..ΤΑ ΨΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !! ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ...ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ..ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν άντεξε και ξέσπασε… Με δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Kυπέλλου με την Κέρκυρα (1-0), ο τεχνικός της ΑΕΚ εξαπέλυσε βολές κατά των μετόχων της ΠΑΕ: « Αν δεν εμπιστεύονται τίποτα και πρέπει να ελέγχουν κάθε μας ενέργεια και για τους παίκτες που κοιτάμε και όλα, τότε για ποιο λόγο μας κρατάνε; Ας μας πουν «σας ευχαριστούμε πολύ και γειά σας. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς και πιο σωστοί μεταξύ μας»!

« Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε κάπου αλλού. Θέλω όμως να κάνω μια δήλωση. Πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς και πιο σωστοί μεταξύ μας. Και η διοίκηση σε μας και εμείς. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω από όσα λέμε εδώ και δύο μήνες. Αν μας πιστεύουν και εμένα και τον Στέλιο καλώς, αλλιώς ας μας πουν να φύγουμε. Εγώ δεν θέλω να πεθάνω, ούτε να χάσω την ηρεμία μου. Αν δεν εμπιστεύονται τίποτα και πρέπει να ελέγχουν κάθε μας ενέργεια και για τους παίκτες που κοιτάμε και όλα, τότε για ποιο λόγο μας κρατάνε; Ας μας πουν «σας ευχαριστούμε πολύ και γειά σας. Ο Στέλιος και εγώ θέλουμε να βοηθήσουμε. », τόνισε αρχικά ο «Ντούσκο» και πρόσθεσε:

«Αν δεν μας πιστεύουν και δεν ενδιαφέρονται για αυτά που ζητάμε, να μας το πουν. Ακόμη και στο ταξίδι του Μανωλά στην λατινική Αμερική μας έλεγαν τι πρέπει να κάνουμε και πως πρέπει να το κάνουμε». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς της «Ένωσης» αρκέστηκε στο: « Πήραμε αυτό που θέλαμε, την πρόκριση. Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι από τη δική μας πλευρά σε έναν άσχημο αγωνιστικό χώρο. Είχα ζητήσει από τους παίκτες να προσέχουν και να μη δώσουν την ευκαιρία στην Κέρκυρα να βγάλει επιθέσεις στην κόντρα και από την άλλη να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται κάποιο γκολ. Δεν το κάναμε και σε τέτοια παιχνίδια, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και τα έχουμε χάσει, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Και μετά έρχεται ο φόβος όσο πλησιάζει το τέλος. Τελικά κάναμε αυτό που θέλαμε και αυτό μένει. Η προσπάθεια θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά οι παίκτες έχουν και δικαιολογία σε αυτά που είπα. Κάποιοι έπρεπε να κάνουν καλύτερα κάποια πράγματα, πιο ουσιαστικά. Το γκολ ήρθε μετά από πολύ καλή ενέργεια, αλλά και η σέντρα του Παυλή ήταν πολύ καλή. Όλα έγιναν έτσι όπως έπρεπε. Για τον Σκόκο δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι.

Ερωτηθείς για το αν η σημερινή εμφάνιση, επηρεάσει την ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν το νομίζω και ούτε θα επιτρέψουμε να μας επηρεάσει. Κερδίσαμε αυτό που θέλαμε. Ήταν αδύνατο να δείτε παιχνίδι με ποιότητα, όταν ο αντίπαλος παίζει πίσω και για 50 λεπτά παίζαμε στα 50 μέτρα του γηπέδου. Αν είχαμε βάλει νωρίτερα γκολ, γιατί είχαμε ευκαιρίες, θα είχαμε παίξει καλύτερα στη συνέχεια. Είχαμε έξι ευκαιρίες καθαρές και το πέναλτι. Πάλι όμως η προσπάθεια έγινε ως το τέλος και βάλαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό».

Εξάλλου, με δηλώσεις του μετά από τον αγώνα του ΟΑΚΑ, ο Στέλιος Μανωλάς διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παραιτηθεί. «Εγώ δεν έχω παραιτηθεί» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, που στη συνέχεια, αναφερόμενος στις σχέσεις της διοίκησης με το τεχνικό επιτελείο, υπογράμμισε ότι: «Οι σχέσεις και το κλίμα μπορούν να βελτιωθούν. Θέλουμε όλοι να τα λύσουμε. Όλοι όσοι αγαπάμε την ΑΕΚ πρέπει να δουλέψουμε για την πάμε ψηλά».

ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ;; ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΦΩΝΙΔΗ..


Από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στην ομάδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε κάνει απολύτως σαφές ότι η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ο μεγάλος φετινός στόχος. Και φτάσαμε στην μέρα που προπονητής, παίκτες και κόσμος θα δώσουν την «μάχη» του για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Μέσα στην ίδια την ομάδα όμως, υπάρχουν ορισμένοι που αναλώνονται σε διαφορετικά ζητήματα. Η κόντρα του Τάκη Κανελλόπουλου με τον Στέλιο Μανωλά είναι το θέμα που… κλέβει την παράσταση σήμερα στην «κιτρινόμαυρη» ειδησεογραφία. Η έντονη λογομαχία που είχαν προχθές με αφορμή το θέμα της συμμετοχής του Ράφικ Τζεμπούρ στον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο για μένα λέει πολλά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς αν μπορούσε να υπάρξει το θέμα αυτό δεν θα είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Θα είχε λυθεί με γρήγορες εσωτερικές διαδικασίες και με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σε όποιον κι αν ανήκει η ευθύνη για το θέμα του Αλγερινού επιθετικού αν οι δύο πλευρές είχαν καλή συνεργασία θα είχαν δώσει εξηγήσεις η μία στην άλλη και δεν θα παρουσιαζόταν η μία απογοητευμένη κι εκνευρισμένη με την άλλη. Προφανώς όμως υπάρχουν βαθύτερα αίτια για την κόντρα αυτή. Μία σχέση που από την πρώτη μέρα –σχεδόν- βασίστηκε σε όρους καχυποψίας ήταν θέμα χρόνου να φτάσει σε αυτήν την οριακή κατάσταση. Από την εποχή που ο Στέλιος Μανωλάς έκανε το ταξίδι στην Αργεντινή για να εντοπίσει μεταγραφικούς «στόχους» η διοικούντες άρχισαν να περνάνε από κόσκινο τις κινήσεις του, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την κίνηση αυτή. Από την μέρα που οι διοικούντες έκαναν σαφές ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές, ο τεχνικός διευθυντής θεώρησε ότι μπαίνουν εμπόδια εκ των έσω στην προσπάθεια που έκανε να επιδείξει έργο. Και φτάσαμε στις τελευταίες εξελίξεις που απειλούν να τινάξουν στον αέρα όλη την ομάδα. Κι αυτό δεν είναι κινδυνολογία καθώς οι χθεσινές αποδοκιμασίες φιλάθλων στην κοπή πίτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας στον Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος εκπροσώπησε την διοίκηση, είναι ενδεικτικές των αλυσιδωτών αντιδράσεων που μπορούν να φέρουν οι τελευταίες εξελίξεις. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η ομάδα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αλήθεια δεν την σκέφτεται κανείς; Μάλλον μόνο ο κόσμος της. Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com


ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002