Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιανουαρίου 13, 2013

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Επιτέλους ένα ωραίο Σαββατόβραδο. Ενα ΑΕΚτζήδικο Σαββατόβραδο. Μόνο μην πάρουν πάλι τα μυαλά αέρα. Μόνο μην αρχίζουν πάλι οι δηλώσεις επί δηλώσεων. Μην αλλάξουν πάλι οι στόχοι. Ο στόχος μόνο για φέτος και ποτέ ξανά είναι να περάσουμε ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ στο πρωτάθλημα. Τέλος. Το γράφω από την πρώτη αγωνιστική αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνω γραφικός. Γιατί είναι άλλο μια γκρίζα σελίδα σε μια ένδοξη ιστορία που θα είναι για την ΑΕΚ μία ή 2-3 θέσεις πάνω από αυτούς που έπεσαν και άλλο μια κατάμαυρη. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ. Κι ας δείχνουν οι Κομίνηδες αυτού του κόσμου κάθε εβδομάδα τις διαθέσεις τους σε εμάς και περισσότερο στα μίκι μάους που όποτε παίζει κανένας διαιτητής 50-50 κλείνουν το μάτι με νόημα και λένε πως κανείς δεν θέλει να πέσει η ΑΕΚ. Οχι ρε. Ολοι, οι άλλοι, θέλουν να πέσει η ΑΕΚ και περισσότερο ρε νούμερα αυτοί που νομίζετε ότι θα σας σώσουν και ψάχνετε να πάρετε και δανεικούς. Μόνοι μας θα ζήσουμε. Μόνοι όπως πάντα. Και στα ψηλά και στα χαμηλά.
@ Πάμε στο παιχνίδι. Να αρχίσω με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο καλό πνεύμα που πήγε στον ύπνο του Λίνεν χθες το βράδυ και του άλλαξε την εντεκάδα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών. Ισως είδε ένα εφιάλτη με τον Φέτση να παίζει πρώτη φορά στην ζωή του στόπερ σε ένα παιχνίδι νίκη ή θάνατος.
@ Μετά θα αναρωτηθώ έτσι για την τιμή των όπλων γιατί και ο Βαγγελάκης ο Βλάχος στα πέντε ματς και Λίνεν στα δέκα δεν σκέφτηκαν να παίξουν ρόμβο αφού δεν είχαν ακραίους κι ενώ υπήρχαν κεντρικά χαφ παρότι ο Βασιλάκης ο Τσιάρτας δεν κατάφερε να φέρει τον Μητρόπουλο ή κάποιον σαν κι αυτόν το καλοκαίρι.  Μπορεί κάτι καλύτερο να είχε γίνει. Ετσι για την τιμή των όπλων το ρωτάω και επειδή είναι κάτι που από ένα σημείο και μετά πρέπει να το είχαν γράψει όσοι γράφουν για την ΑΕΚ οπουδήποτε. Μόλις η ΑΕΚ πήρε έναν ακραίο, τον Καραλή, και πάλευε με απαίτηση Λίνεν για άλλον ένα, τον Κλωναρίδη, ήρθε η θεία έμπνευση. Και είδαμε μια άλλη ομάδα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Απλά αν ο Λίνεν το έχει αποφασισει να πάει έτσι στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα είναι καλό να το πει εγκαίρως ώστε η ΑΕΚ να σταματήσει να ασχολείται με τον Κλωναρίδη, που έτσι κι αλλιώς έχει χλωμιάσει, και να φέρει άλλο ένα χαφ που να μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της τριάδας του ρόμβου. Για πίσω από τον φορ έχουμε. Ρότζερ, Κατίδης ακόμη κι ο Φούντας μπορεί να παίξει κι εκεί. Δεύτερους επιθετικούς επίσης έχουμε. Τον Φούντα, τον Κατίδη, τον Καραλή ακόμη και τον Φουρτάδο και τον Κατσικοκέρη που βλέποντας τον Μπουγαϊδη να κάνει τέτοια ματσάρα το μόνο που θα τους συνεστήσω είναι υπομονή. Μπορεί να βάλει και 3-4 γκολάκια μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα.
@ Και πάμε και στο ματς. Αν ήμουν Τσιάρτας, κυρίως, Μαύρος, που όπως είπε κι ο Σταυρόπουλος έμεινε εθελοντικά στην απ' έξω, και Βλάχος, αν ήμουν ποδοσφαιράνθρωπος θα αισθανόμουν λίγο άσχημα βλέποντας τις μεταγραφές που έκαναν οι μη ποδοσφαιράνθρωποι και μάλιστα στην μέση της σαιζόν να κάνουν με το καλημέρα τόση διαφορά.
@ Ο Μητρόπουλος εκτός όλων των άλλων έριξε ρε αδερφέ δυο κλωτσιές! Ποδοσφαιρικές.  Αισθάνθηκε επιτέλους ένας αντίπαλος πως εδώ δεν είνα ξέφραγο αμπέλι. Ιδίως αυτή του πρώτου λεπτού ήταν ένα σαφρές μήνυμα. Που το πήραν όλοι. Και οι συμπαίκτες του. ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΑΜΕ. Οπως να ναι.
Ο Τσουμάγκας από την Λεϊσόες στο πρώτο ματς, με άγχος και πίεση έκανε αυτό που δεν έκανε ο Αρκούδας σε τόσες ευκαιρίες που έχει πάρει. Μια σέντρα - γκολ. Και βέβαια σωστές τοποθετήσεις και αγωνιστική πειθαρχία. Μπράβο στο παιδί μπορεί να είναι η έκπληξη. Και με 20 χιλιάρικα συμβόλαιο.
@ Ο Πετρόπουλος μπήκε στις καρδιές μας από το πρώτο ματς. Οχι μόνο για το γκολ που έβαλε. Οχι μόνο για το γκολ που έχασε αφού τα δράματα πολλές φορές μας δένουν περισσότερα. Απλά επειδή το παιδί με τον τρόπο παιχνιδιού του, με την προσωπικότητα του, με το πάθος του και με το χαμόγελο του έδειξε παλά ένα πράγμα. Πως είναι ΑΕΚ. Πάντα ήταν κι ας μην το ήξερε. Για αυτό μας διάλεξε και τον διαλέξαμε. Ετσι ξεκινούν οι μεγάλες ΑΕΚτζήδικες ιστορίες. Ξεκίνησε. Με ένα νούμερο - τοτέμ στην πλάτη.
@ Από εκεί και πέρα όλα τα παιδιά έδωσαν αυτό που πρέπει να δίνουν μέχρι να τελειώσει ο εφιάλτης. Και την ψυχή τους. Μπράβο στον Φούντα που στον άξονα είναι καλύτερος όπου κι αν παίζει. Σούπερ. Μπράβο στον Ρίκκα που δεν πρέπει να έχει παίξει καλύτερα στην ΑΕΚ. Ο Κορδέρο πρέπει να δώσει περισσότερα, ας του δώσουν και κάτι γιατί είναι Ισπανός και χρειάζεται λίγο πιο επαγγελματική αντιμετώπιση. Ο Ρότζερ το παλεύει ο φουκαράς. Δώστα όλα κι ας μην κάνεις απόσβεση ποτέ. Ο Βαλεντίνος είναι πουλέν από τότε που έδωσε την κλωτσιά στον Μήτρογλου. Ακλόνητος. Ο Κουτρουμπής είναι άντρας. Είναι ο κορμός της ΑΕΚ μόνος του. Για τον Μπουγαϊδη έγραψα και νωρίτερα. Αν είσαι αξία με όποιους κι αν μπλέξεις στο τέλος θα την βρεις την άκρη. Μπράβο σε όλους. Και στον Μιχαλάκη που μπήκε μέσα σαν ένας από εμάς, και στον Φέτση με το τσουλούφι ακόμη και στον Σταματή που έδωσε μια ανάσα. Μπράβο και στον Γερμανό που θα μας τρελάνει ούτως ή άλλως. Πήρε πόντους σήμερα και είναι σημαντικό γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί κανείς να τον διώξει τώρα. Μπράβο σε όλους. Ενα πράγμα είναι απαραίτητο. ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Με σοβαρότητα από εδώ και πέρα. Τα χάλια μας έχουμε και θα έχουμε φέτος αλλά υπάρχουν σίγουρα δυο ομάδες που μπορούμε να περάσουμε.  Αυτός είναι ο στόχος. Μην ξεφεύγουμε. Και τα επόμενα τέσσερα ματς είναι όλα τα λεφτά. Με άλλους 8-12 πόντους θα είμαστε καλά.
Υ.Γ: Επί προσωπικού. Δεν θα έγραφα τίποτα περισσότερο για την απάντηση του Κιντή που δημοσιεύτηκε χθες αλλά νιώθω την υποχρέωση να πω ένα ευχαριστό στα παιδιά του aek.com, που δεν τους λες και... φαν μου, και ιδιαίτερα στον Νίκο. Ενα ερασιτεχνικό φόρουμ ήταν το μοναδικό μέσο ενημέρωσης, γιατί είναι και τέτοιο πολύ πριν εμφανιστούμε όλοι εμείς οι άλλοι, που δημοσίευσε την απάντηση μου στον Γιώργο Κιντή όπως την δημοσίευσα χθες στο aek365 με την οποία εξηγούσα γιατί δεν δημοσίευσα εγώ πρώτος την επιστολή και βέβαια έμπαινα και στην ουσία του θέματος. Κανένα άλλο μέσο δεν το έκανε. Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι είναι το μόνο πραγματικά ερασιτεχνικό. Παντού εμφανίστηκε μόνο η επιστολή Κιντή όπως την ήθελε αυτός λες κι εγώ δεν θα ήθελα να δημοσιευθεί κάτι που επιβεβαίωνε κάτι που έγραφα και χωρίς βέβαια την δική μου απάντηση παρότι αναφερόταν το όνομα μου. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν αλλά θα πω ένα μπράβο σε αυτόν που ξεχωρίζει. Κατά τα άλλα επειδή δεν είμαι άνεργος, ούτε τεμπέλης δεν έχω χρόνο να εμπλακώ σε δημόσιους διαλόγους για προσωπικά θέματα που ελάχιστους ενδιαφέρουν. Επίσης όπως εγώ εδώ και χρόνια γράφω διάφορα για τον Κιντή, μπορεί κι αυτός να λέει αρκεί να μην παραβιάζει τους νόμους. Οταν εκτίθεσαι δημοσίως ο κριτής είναι το κοινό. Αυτά. ΑΕΚάρα για πάντα. Αντε και Απόλλων U20 σαν μια ένδειξη καλής θέλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002