Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 30, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Για τον Μίμη και τον Χρήστο είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω. Ούτε θα κρίνω. Αν ήταν προπονητές ή διοικούντες θα κρίνονταν αλλά το να κριθούν για την γνώμη τους ή την ευφράδεια τους είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Ο Μίμης πάντα θα είναι στον αέρα περιμένοντας την μπάλα για να καρφώσει τον Παρκς και η Χρηστάρα πάντα θα μπαίνει από τα δεξιά και θα τους περνάει όλους. Κι αν γουστάρει θα δώσει την μπάλα στον Θωμά που περιμένει. Αν όχι θα πατήσει την μπάλα και θα γυρίσει στην 18 και την 17 που του φωνάζανε «δώσε - δώσε» και θα τους απαντήσει «αντε γαμ...τε ρε. Δεν την δίνω» (αληθινό περσιστατικό, μαρτυρία Θωμά Μαύρου).
@ Με τις ενέργειες τους μόνο καλό έχουν κάνει στην ΑΕΚ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ καλό. Οταν μιλάνε αν δεν γουστάρεις απλά δεν τους ακούς. Κι όταν έχει άποψη ο καθένας για την ΑΕΚ τότε ποιος έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει να μιλάνε αυτοί που έγραψαν την ιστορία της. Οποιος δεν γουστάρει δεν ακούει. Ή ακούει και διαφωνεί. Με σεβασμό όμως. Εγώ δεν ενδιαφερόμουν να ακούσω το συγκεκριμένο πάνελ και με πήρε ο ύπνος. Είδα λίγο το πρωί από εδώ και σίγουρα σοφότερος δεν έγινα. Ούτε η ΑΕΚ σώθηκε, ούτε πρόκειται να σωθεί από τα άτομα που ήταν στο πάνελ. Ούτε από εμάς που γράφουμε θα σωθεί και δυστυχώς δεν μπορεί να την σώσει, μόνος, ούτε ο κόσμος της.
@ Η ΑΕΚ για να σωθεί χρειάζεται ΧΡΗΜΑΤΑ. Ας μην είναι 22.000.000 που έλεγε αυτός με το μούσι ενώ δεν έχει να διαθέσει για την ΑΕΚ ούτε... 22 ευρώ. Ας είναι 10.000.000 ευρώ για αρχή. Να αλλάξουν χέρια οι μετοχές και να εξασφαλιστεί σε πρώτη φάση η βιωσιμότητα. Η ανάπτυξη θα έρθει από μόνη της στο μέλλον αφού αν σε αυτή την απίστευτη περίοχο που ζούμε καταφέρνεις να επιβιώσεις είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αναπτυχθείς. Και μακάρι να μην δήλωνε ενδιαφέρον να τα βάλει στην ΑΕΚ αυτά τα λεφτά μόνο ο Βιντιάδης από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα και να ήταν καμιά δεκαριά στην ουρά. Δυστυχώς μόνο αυτός είναι. Κι αν κανείς πιστεύει πως όχι 22 ή 10 αλλά ακόμη και 100.000 ευρώ μπορεί να τα μαζέψει τέτοια εποχή ο κόσμος της ΑΕΚ ευρώ ευρώ ας κοιτάξει πρώτα την τσέπη του και μετά ας θυμηθεί πόσα μαζεύτηκαν το καλοκαίρι στον κουμπαρά του Θωμά Μαύρου. Ο πιο αγνός και αγαπημένος ΑΕΚτζής μπήκε μπροστά αλλά τα λεφτά δεν μπορούσαν να μαζευτούν. Κι ας έγιναν συγκλονιστικές προσφορές από όλο τον κόσμο και όχι μόνο την Ελλάδα. Από ανθρώπους που έδωσαν από αυτά που δεν είχαν. Σίγουρα αν ο Βιντιάδης αποδειχτεί λίγος για κάτι τόσο μεγάλο, δεν το λέω προσβλητικά γιατί δυστυχώς ελάχιστοι έχουν αποδειχτεί πολλοί άλλοι πιο πλούσιοι και δυνατοί, πάλι θα γίνει η τελευταία μάχη. Κι ας είναι χαμένη από τώρα.
@ Είναι όμως μέγιστη βλακεία ή υποκρισία, ανάλογα το από που προέρχεται, το να παρουσιάζεται η λύση αυτοκτονίας από κάποιους σαν καλύτερη από το να βρεθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας ή πολλοί επιχειρηματίες που να αρπάξουν την ευκαιρία της ΑΕΚ και να την εκμεταλευτούν μαζί με τον τεράστιο λαό της προς ίδιον όφελος επαναφέροντας την παράλληλα στην αξιοπρέπεια και στην ιστορική της θέση μαζί με τις καρδιές μας στις θέσεις τους. Γιατί αυτή δεν είναι η ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ΑΕΚ όμως στην ψυχή. Είναι ΑΕΚ στην εξέδρα. Είναι ΑΕΚ στην φανέλα. Γιατί αυτή η ΑΕΚ δεν εξαρτάται από τα λεφτά. Είναι μαγιά, πάντα έτοιμη. Να ανταποκριθεί στον τυχερό που θα κάνει την υπέρβαση αφήνοντας τους μίζερους και τις κότες εκεί που δεν φτάνει ποτέ η λάμψη της Ενωσίτικης μαγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002