Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιανουαρίου 28, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

GOAL
Η χθεσινή ομιλία του Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στην εφημερίδα: "Μοίραζε συγχαρητήρια ο Λίνεν, ο οποίος είπε στους παίκτες του "Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες". Στα διοικητικά το Goal γράφει: "Ο Βιντιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα, επικοινώνησε ήδη αρκετές φορές με τον Ανδρέα Δημητρέλο και σήμερα ή αύριο θα τα πουν εκ του σύνεγγυς. Ωστόσο, οι κουβέντες στην προκειμένη περίπτωση έχουν πολύ μικρή σημασία πλέον. Για την ΑΕΚ, το σπουδαίο από τον υποψήφιο επενδυτή είναι να μιλήσει με το χρήμα που θα βάλει στην ομάδα.
Αν και φαίνεται πως κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους η εκδοχή της ταμειακής διευκόλυνσης, ώστε να κερδηθεί και άλλος χρόνος με πρόσχημα την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου.
Βέβαια, αν η ταμειακή διευκόλυνση είναι όπως η προηγούμενη, στο... ιλιγγιώδες ποσό των 15.000 ευρώ, ίσως να μην έχει και νόημα να συμβεί. Στην ΠΑΕ, πάντως, περιμένουν και τα χρήματα από τη μεταγραφή του Σορεντίνο και έτσι αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για μια μεταγραφή, με πρώτο στόχο τον Κλωναρίδη".
SPORTDAY
Η αλλαγή προς το καλύτερο στην αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ είναι σημείο αναφοράς της SD, η οποία κάνει λόγο για "μεταμόρφωση της Ένωσης την ώρα που υποδέχθηκε τον Πετρόπουλο". Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα σημειώνει: "Μέχρι αύριο θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα και πιθανώς την Πέμπτη αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του 32χρονου εφοπλιστή με την κατάθεση πρότασης για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.
Το περιβάλλον του Βιντιάδη παρουσιάζεται σχεδόν βέβαιο για την είσοδό του στην ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που χρήζουν απαντήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει συγκεντρωθεί το κεφάλαιο που υπολόγιζε για να αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τη ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο. Όσοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, εκτιμούν πως τα προβλήματα αυτά δεν θα τον εμποδίσουν να μπει στην ΠΑΕ, αλλά όσοι το βλέπουν μισοάδειο παρουσιάζονται δύσπιστοι και περιμένουν τις επίσημες τοποθετήσεις που πριν το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Δηλώσεις του Αντώνη Πετρόπουλου φιλοξενεί η εφημερίδα, με τον φορ της ΑΕΚ να υπόσχεται: "Θα συνεχίσω με γκολ...". Από εκεί και πέρα στο θέμα Βιντιάδη τονίζεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία: "Εντός 24ώρου η συνάντηση, εντός εβδομάδας η πρόταση. Πιθανότατα την Πέμπτη θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση".
LIVE SPORT
Tα λόγια του Λίνεν προς τους παίκτες του και τα αποθεωτικά σχόλια του Γερμανού για τους Πετρόπουλο και Κορδέρο, σημειώνει η εφημερίδα: "Έχει χάρισμα", είπε για τον Πετρόπουλο ο προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002