Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιανουαρίου 21, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή εβδομάδα να έχουμε. Και καλά νέα επιτέλους να έχουμε. Και... Πετρογκόλ έχουμε. Και Θεό έχουμε να βλέπει από ψηλά και καμιά φορά όταν παρατραβάει το πράγμα να ασχολείται για λίγα δευτερόλεπτα με τα... δευτερεύοντα. Κάτι δέκατα χρειάστηκε ο Πετρόπουλος να κάνει το βηματάκι πίσω και να μπερδέψει τον επόπτη και κάτι λίγα ακόμη για να πάει η μπάλα από την εκπληκτική κεφαλιά ενός χαρισματικού φορ συστημένη στην γωνία του Βελλίδη και να πλακώσει η σιωπή και η κατάθλιψη τα νέα γιουσουφάκια. Περαστικά. Τον κάλυπταν ο... Τσούπρος και ο Βαλεντίνος τον Πετρόπουλο.
@ Κι όμως θα ξεκινήσω από κάτι αγωνιστικό. Αυτό που για μένα είναι το πιο ελπιδοφόρο του χθεσινού αγώνα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Η ΑΕΚ σε παιχνίδι έξι πόντων με σφαγή από την διαιτησία έφαγε ένα γελοίο γκολ δέκα λεπτά πριν το τέλος σε ένα γήπεδο καμίνι. Εχοντας δει όλα τα παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος ομολογώ πως δεν είχα ελπίδες. Δεν θυμάμαι κανένα παιχνίδι εκτός από αυτό με την Κέρκυρα που η ΑΕΚ κατάφερε να αντιδράσει και εκείνο δεν ήταν και... υπέρβαση απλά περίμενε η Κέρκυρα και κατάφερε να ισοφαρίσει η ομάδα σε μια αναμπουμπούλα. Χθες λοιπόν στο Χαριλάου η ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος παρά τα χτυπήματα που ήρθαν το ένα μετά το άλλο στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειξε ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Δεν συμβιβάστηκε με την ήττα. Προσπάθησε για την ισοφάριση. Εκανε δύο ευκαιρίες και στην δεύτερη κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του αγώνα με οργανωμένη επίθεση. Με ωραίες πάσες και πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα του Παυλή και εκπληκτική κεφαλιά του Πετρόπουλου. Βεβαίως είναι οφσάιντ αλλά δεν κερδίζει πλεονέκτημα. Μειονέκτημα ήταν γιατί αναγκάστηκε να κάνει βήμα πίσω για να πάρει την κεφαλιά και σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το ότι είναι οφσάιντ στην αρχή της φάσης την όλη προσπάθεια της ομάδας. Αυτό ήταν για μένα το πιο καλό αγωνιστικό νέο της ΑΕΚ που δείχνει πολλά ενόψει της συνέχειας. Γιατί θα ξαναβρεθούμε σε τέτοια κατάσταση σίγουρα και έχει πολύ μεγάλη σημασία  αυτή η ειδική φετινή ΑΕΚ του περίεργου στόχου να μπορεί να σηκώνει κεφάλι.
@ Πάμε παρακάτω. Τα δύο παιδιά μας που έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας ήταν για μένα οι καλύτεροι. Είχαν το πιο δύσκολο έργο, οι καλύτεροι παίκτες του Αρη είναι στην επίθεση, έπαιζαν πρώτη φορά μαζί και όλη την εβδομάδα ένιωσαν την έλλειψη εμπιστοσύνης με το σήριαλ Κοντοέ παρότι είναι δικαιολογημένο όλοι να θέλουν έναν πιο έμπειρο παίκτη σε τέτοιο ματς φωτιά. Οι μικροί έκλεισαν στόματα κι αν δεν απέβαλε τόσο άδικα ο Τάτσης τον Τσούπρο δεν υπήρχε περίπτωση ο Αρης να κάνει άλλη ευκαιρία εκτός από εκείνο το σουτ του Αγκάνθο στο πρώτο λεπτό. Οι ακραίοι το πάλεψαν και ιδίως ο Τσουμάγκας έδειξε πως και αμυντικά μπορεί να σταθεί κι ας αποσυντονίστηκε λίγο στην φάση του γκολ. Ολοι είχαν αποσυντονιστεί άλλωστε. Ο Βαλεντίνος είναι μια χαρά. Οι τρεις του κέντρου δεν είχαν όλοι την ίδια απόδοση, αδιαμφισβήτητα καλύτερος ο Μητρόπουλος, αλλά ήταν μαχητές. Και ο Κορδέρο μπορεί να έκανε λάθος πάσες κάποιες φορές ή να μην είχε καθαρό μυαλό αλλά είχε πάθος και αυτό μετράει πάνω από όλα για έναν Ισπανό που δεν ζει και το... όνειρο ακριβώς στην πρώτη του έξοδο από την χώρα. Ο Ρίκκα πάλεψε πάλι αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο τώρα που ο ρόμβος στο κέντρο δείχνει να κλειδώνει. Ο Φούντας λίγα πράγματα και ο Πετρόπουλος είναι ο άνθρωπος μας. Ενα μεγάλο μπράβο στον Παυλή που κατάφερε σε τοσο μικρή συμμετοχή να κάνει τόσο σημαντικό και ότι και να λένε εγώ γούσταρα και κυρίως κατάλαβα τον πανηγυρισμό του Κατίδη. Οσον αφορά τον Ρότζερ είναι ντροπή του να παίρνει όσα όλοι οι άλλοι μαζί και να είναι τόσο λιγότερος από όλους. Κρίμα.
@ Ο Λίνεν έστησε καλά την ομάδα. Δεν κινδύνευσε και οι δύο καλύτεροι παίκτες του Αρη, ο Γιαννιώτας και ο Αγκάνθο, κλείστηκαν πολύ καλά. Αν έβαζε και τον Κατίδη αντί του Καραλή στην θέση του Ρότζερ για πρώτη αλλαγή θα ήταν άριστος και στην διαχείριση. Αυτό που δεν του συγχωρώ είναι οι δηλώσεις του. Δημόσιες σχέσεις στον πόλεμο δεν επιτρέπονται. Επι 95 λεπτά η διαιτησία έπαιζε φουλ Αρη, δύο παίκτες της ΑΕΚ αποβλήθηκαν χωρίς να κάνουν τίποτα, το γκολ ξεκινάει από ανύπαρκτο φάουλ ενώ επηρρεάζει αρκετά την φάση ο Παντίδος που είναι οφσάιντ κρατόντας τον Μητρόπουλο. Πες τα όλα αυτά και μετά πες πως στην αρχή της φάσης είναι όντως οφσάιντ ο Πετρόπουλος στο γκολ. Ή μην πεις τίποτα. Εδωσε τροφή στην προπαγάνδα των εχθρών μας. Και δεν έχουμε και λίγους όπως πολύ καλά καταλάβαμε χθες. Αυτά. Για την διαιτησία τα έχουμε πει όλα. Δεν χαλάω άλλο μελάνι. Κρίμα για τον Κάκο γιατί πλέον δεν υπάρχει ούτε μισός διαιτητής που να μπορούμε να εμπιστευτούμε. Εγινε ρόμπα κι αυτός. Για τον Τάτση τον επόπτη εύχομαι να νιώσει κι αυτός την αδικία που ένιωσε ο Τσούπρος στην ζωή του. Θα καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002