Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ.. ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Αλλη μια ατέλειωτη μέρα. Αλλη μια περίεργη μέρα. Αλλη μια μέρα ΑΕΚ. Πολλά έγιναν. Τα περισσότερα τα είχαμε προβλέψει. Μέχρι και ο Ιωαννίδης μας προειδοποίησε και τελικά τον εκθέσαμε κι αυτόν. Τον έπιασαν στο στόμα τους ακόμη και... ΠΑΟΚτζήδες που τους έπιασε ο πόνος για τα λεφτά του Ελληνικού δημοσίου. Χωρίς να σκεφτούν οι νεόπλουτοι πως ακόμη και οι Πάγοι στην Ανταρκτική έλιωσαν σε σημεία που δεν είχαν λιώσει ποτέ στην γνωστή ιστορία του κόσμου αλλά τα χρέη της ΠΑΟΚάρας έμειναν έξι χρόνια παγωμένα. Και συνεχίζουνε....
@ Εγινε λοιπόν η κίνηση που είχε προαναγγέλθεί και ελπίζω να μην θυμηθούμε το παλιό αλλά πάντα επίκαιρο σλόγκαν «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδένα λάθος αναγνωρίζεται». Οταν κάνω κάτι έχω ένα κριτήριο για να μπορέσω να καταλάβω αν ήταν σωστό. Κοιτάζω ποιοι συμφωνούν. Η χθεσινή παρουσία και το αίτημα της επιτροπής στον υπουργείο προκάλεσε τόσο ξέφρενο ενθουσιασμό στον... Δουκάκο που αν ήταν δική μου ενέργεια ή απόφαση θα με προβλημάτιζε. Επίσης το ίδιο συναίσθημα θα μου προκαλούσε και η φωτογραφία με τον Ανατολιωτάκη και τον Πάντζα στα... κάγκελα. Πάμε όμως παρακάτω γιατί όσο μένουμε εδώ τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα.
@ Δύο είναι τα επόμενα βήματα που προαναγγέλθηκαν. Δεν μπορεί κανείς να διαφωνεί. Δεν υπάρχουν επιχειρήματα πειστικά εκτός αν υπάρχει προσωπικός λόγος. Πρώτο να διερευνηθεί το αν υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες μετόχων και διαχειριστών για το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η ΑΕΚ έχει φτάσει στα πρόθυρα της πτώχευσης. Βέβαια αυτό πρέπει να γίνει χωρίς να κινδυνεύσει η ομάδα να φουντάρει απο αυτογκόλ. Και δεύτερο, και κυριότερο αφού η σωτηρία της ομάδας είναι πάνω από όλα, να γίνει προσπάθεια ώστε να παγώσουν τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι να τελειώσει η ιστορία με τον Ψωμιάδη αφού τα λεφτά που είναι να παίρνει η ΑΕΚ με αποφάσεις δικαστηρίων και όχι στα λόγια είναι υπερδιπλάσια των χρεών της προς το δημόσιο.
@ Σε αυτό το δεύτερο νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι. Οπως φάνηκε και με την συγκέντρωση τόσων ανθρώπων σε καθημερινή και εργάσιμη μέρα έξω από το υπουργείο αθλητισμού, χωρίς στην ουσία να υπάρχει κάποιο αίτημα που να χρειάζεται λαϊκή υποστήριξη και πίεση για να περάσει και με πολλούς να έχουν τις εύλογες αμφιβολίες και αντιρρήσεις, μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο πως ένα τόσο δίκαιο και παράλληλα ευεργετικό για την ΑΕΚ αίτημα, για πάγωμα χρεών μέχρι να τελειώσει η υπόθεση Ψωμιάδη, θα τύχει πολύ μεγαλύτερης συμπαράστασης.  Ηδη όπως είπαμε από χθες τρέχουν και πάνω από 11.000, τελικά, υπογραφές που είχαν μαζευτεί Αύγουστο μήνα σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί να γίνει πολύ μεγαλύτερη κινητοποίηση τώρα και βέβαια αν πετύχουμε κάτι τέτοιο η ΑΕΚ δεν  θα παρακαλάει για επενδυτές αλλά θα έχει την πολυτέλεια να επιλέξει κιόλας. Τον φόβο που έχω πως κάποιοι θα βρουν ευκαιρία να πάνε να το παίξουν αφεντικά με έσοδα έξοδα μόνο χωρίς τα χρήματα των χρεών να γίνουν σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον χρήματα για να φτιαχτεί μια κανονική ΑΕΚ τον στέλων στο πιο απόμακρο σημείο του μυαλού μου γιατί δεν θέλω να έχω κανένα ενδοιασμό στον αγώνα που πρέπει να ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας για να το πετύχουμε. Αυτά. Περιμένουμε την συνέλευση όπου θα περάσει και τυπικά και όλοι μαζί, μα στην κυριολεξία όλοι, πάμε να το πετύχουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.
@ Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ με κάτι άλλο σήμερα αλλά πρέπει γιατί παρατηρώ πως ακόμη υπάρχει σύγχυση για το θέμα Κιντή - ΠΑΕ - EMPIRE. Διάβασα πάλι πως λείπουν 5.000.000 ευρώ από τα ταμεία της EMPIRE και πως η ΑΕΚ μπορεί να σωθεί αν τα φέρει πίσω από αυτούς, που προφανώς, τα πήραν. Να πούμε λοιπόν για μια ακόμη φορά πως δεν λείπουν 5.000.000 από τα ταμεία της EMPIRE. Λείπει μια εγγραφή περίπου 5.000.000 ευρώ από τα έσοδα και άλλων τόσων από τα έξοδα στον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης σε ότι αφορά την EMPIRE δεν έχει κατατεθεί ο τελευταίος ισολογισμός ενώ ήδη δεν υπάρχει σχέση της εταιρίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ από το καλοκαίρι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως στον τελευταίο ισολογισμό θα λείπουν... 5.000.000 ευρώ τα οποία αν επιστραφούν θα σώσουν την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια μετά από εκατοντάδες μέιλ δεξιά κι αριστερά ο Γιώργος ο Κιντής ουσιαστικά έφτασε να πει πως αυτό που ψάχνει πλέον είναι που πήγε το αθλητικό υλικό που λογικά, θα περίσσευε κάθε χρόνο από το 1.200.000 που προμηθευόταν η ομάδα από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι το 2011 βάσει της συμφέρουσας, σύμφωνα με τον Κιντή, σύμβασης για την ΑΕΚ και το Ελληνικό δημόσιο που είχε υπογράψει ο Ντέμης με τον Γλου. Και για του λόγου το αληθές και με κίνδυνο να δεχτώ νέο... μέιλ από την Γιωργάρα παραθέτω τα τελευταία δικά του λόγια για το θέμα: "  Αυτό που ρωτάω και κανείς δε μου απαντάει δεν είναι ούτε γιατί υπογράφηκε η σύμβαση, ούτε γιατί ο Ντέμης δέχθηκε να τιμολογηθεί αθλητικό υλικό που θα παραδιδόταν αργότερα. Είναι το πότε παραδόθηκε αυτό το αθλητικό υλικό και τι διάολο απέγινε.
Να σημειώσω ότι δε χρειαζόταν κανείς να «αμαρτήσει για το παιδί του» αν ήθελε να το ξεφορτωθεί. Συγκαλείς απλά ένα Δ.Σ. με θέμα καταστροφή αποθεμάτων, συντάσσεις πρωτόκολλο καταστροφής, κοινοποιείς στη ΔΟΥ, προσκαλείς και τον ορκωτό και στέλνεις το υλικό στη χωματερή. Ούτε το ΣΔΟΕ ούτε κανείς άλλος έχει δικαίωμα να σε ρωτήσει γιατί είχες τόσο μεγάλα αποθέματα-πολλώ δε μάλλον εφόσον θα εμφάνιζες έτσι κι αλλιώς ζημίες. Επίσης, το ΣΔΟΕ δε θα έδειχνε κανένα ενδιαφέρον αν εσύ ξεφορτώθηκες φθηνά το υλικό σε μια τρίτη εταιρεία-με αποτέλεσμα να γεμίσει το ebay με αθλητικό υλικό της ΑΕΚ (με τους πωλητές να διαθέτουν όχι ένα και δύο κομμάτια). Αυτό, αν έγινε, μπορεί να δημιουργούσε ερωτηματικά μόνο στους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ: τι συμφερόντων ήταν αυτή η εταιρεία, ήταν λογική η τιμή πώλησης; Η μυστικοπάθεια επί του θέματος δεν έχει άρα να κάνει με τη διασφάλιση των συμφερόντων της ΑΕΚ».
@ Αυτά ήταν τα λόγια του ίδιου του Κιντή στην τελευταία του τοποθέτηση. Οπως βλέπετε λοιπόν δεν υπάρχει πουθενά ούτε καν ένδειξη για ποσό 5.000.000 που λείπει από τα ταμεία της EMPIRE και που αν επιστραφεί θα σώσει την ΑΕΚ. Βασικά από την EMPIRE το θέμα έχει πάει στην ΠΑΕ και πρόκειται για το υλικό που περίσσεψε κάθε χρόνο και που πήγε. Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αλλά όχι ότι θα σωθεί κι η ΑΕΚ από αυτό. Επίσης να επαναλάβω για πολλοστή φορά πως αν κάποιος έχει αξιοποιήσει αυτό το υλικό για ιδίον όφελος θα χαρώ πολύ να το πληρώσει. Αλλά όχι πως θα κριθεί το μέλλον της ΑΕΚ από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002