Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Οργιάζει η χούντα", γράφει η εφημερίδα στο πρώτο της θέμα εξηγώντας: "Μέσω των... προσκυνημένων ΕΠΟ - ΚΕΔ και του άμοιρου Άρη, για τη μοναδική αμφισβητούμενη φάση που σφυρίχτηκε φέτος υπέρ της ΑΕΚ, πάνε να την εμφανίσουν ευνοημένη (το ανέκδοτο του αιώνα) ώστε να προκαταβάλουν καταστάσεις για τα υπέρ - κρίσιμα ματς με ΟΦΗ και Πανιώνιο που ακολουθούν. Στοχευμένη προπαγάνδα που μιλά μόνο για Κάκο - Μπαλτά και εξαιρεί τον Τάτση που τίναξε το ματς στον αέρα όταν απέβαλε τον Τσούπρο χωρίς κανένα λόγο. Ευκαιρία βρήκε το καθεστώς για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς του με τον Κάκο, που έκανε σοβαρά λάθη, αποκλειστικά κατά της ΑΕΚ την Κυριακή, αλλά δεν είναι προσκυνημένος και δεν τον θέλουν άλλο στα πόδια τους". Επίσης η ΩΡΑ γράφει: "Εμφανίζεται... αγανακτισμένος ο Σαρρής, επειδή ο Κάκος εφάρμοσε τον κανονισμό κι έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Αγκάνθο. Δεν έχει... αγανακτήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τις αμέτρητες... σφαγές της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα".
SPORTDAY
Για "διπλό καλό" κάνει λόγο η εφημερίδα τονίζοντας την ανοδική πορεία της ΑΕΚ με την είσοδο των Πετρόπουλου και Μητρόπουλου στο ρόστερ της, αλλά και την εφαρμογή του ρόμβου στο κέντρο. Παράλληλα, η SD γράφει: "Μετά τις προσθήκες των Μητρόπουλου, Πετρόπουλου, Τσουμάγκα και Καραλή έφτασε η ώρα να... αποφορτιστεί λίγο το ρόστερ της ΑΕΚ. Ο Έβαλντ Λίνεν έχει στο μυαλό του μερικούς «φευγάτους» αλλά ακόμα συγκεκριμένη εισήγηση δεν έχει να κάνει.
Μεταξύ τους είναι οι Κατσικοκέρης, Κοτσαρίδης και Κουρέλλας από τους οποίους δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος ο Γερμανός τεχνικός. Στη διοίκηση περιμένουν τις αποφάσεις του και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Στα... επενδυτικά νέα για την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα. Στην Ένωση περιμένουν τον Έλληνα επιχειρηματία αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να υπάρξει μια επικοινωνία μεταξύ τους αλλά χωρίς να γίνει κάτι ουσιαστικό αφού όπως έχει τονίσει και ο ίδιος, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί τέλος Ιανουαρίου ή αρχές του Φεβρουαρίου".
LIVE SPORT
Για την πρόθεση του Δημητρέλου να πάει στο Σαρρή γράφει η εφημερίδα: "Ντου στην ΕΠΟ! Με πλήρη φάκελο για τα διαιτητικά εγκλήματα η ΑΕΚ στον Σαρρή". Όσο για τα αγωνιστικά; Η LS τονίζει: "Λίνεν στους παίκτες του: Μπράβο, αλλά απαγορεύονται τα ίδια λάθη. Κόβονται σήμερα παίκτες από τον Γερμανό".
GOAL
H παρουσία των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου έχει "αλλάξει τη μοίρα" της ΑΕΚ και η εφημερίδα γράφει πως οι δύο παίκτες κατάφεραν με την παρουσία τους να ανεβάζουν αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα. Από εκεί και πέρα το GOAL τονίζει ότι στην ΑΕΚ είναι "οργισμένοι από τη διαιτησία του Κάκου", γράφοντας, χαρακτηριστικά, στο ρεπορτάζ: "...Οι ακατανόητες αποβολές των Τσούπρου και Βλάχου, το φάουλ που δεν έγινε ποτέ και έφερε το γκολ του Αγκάνθο, έκαναν τους «κιτρινόμαυρους» να λένε χθες πως βλέπουν να εξελίσσεται έγκλημα κατά συρροήν εις βάρος της ομάδας.
Αλλωστε, δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο παιχνίδι αλλά για μια σειρά αναμετρήσεων, όπου η ΑΕΚ έχει υποστεί τα λάθη από τις διαιτητικές αποφάσεις. Παιχνίδια που κρίθηκαν από ένα σφύριγμα (όπως αυτό με τον Πανθρακικό) ή άλλαξε η ροή τους (όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).
Η ΑΕΚ βρίσκεται στη γωνία και το μοναδικό ευτύχημα για εκείνη είναι πως πλέον έπαψαν να βαυκαλίζονται εντός των τειχών, με την ψευδαίσθηση πως κάποιος θα τους βοηθήσει να σωθούν. Οπως φαίνεται στα 18 ματς που έχουν γίνει, η σωτηρία για την ΑΕΚ μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από τις μάχες της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002