Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2013

ΤΑ ΣΦΗΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Περιμένοντας τον Ανάκογλου, την μεταγραφή της τελευταίας στιγμής που αν γίνει θα είναι καλή, ένα πράγμα δεν πρέπει να ξεχνάμε. Το Σάββατο η ΑΕΚ παίζει με τον Πανιώνιο. Ενα παιχνίδι πολύ δύσκολο, ένα παιχνίδι καθοριστικό. Κι επειδή το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό στα Σπάτα τις τελευταίες μέρες ελπίζω να μην εξελιχθεί σε... χαλαρό. Εμείς οι οπαδοί μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Να πιστεύουμε πως ο πραγματικός στόχος είναι η πεντάδα και τα πλέι οφ, να είμαστε σίγουροι πως όλα τελείωσαν και η ΑΕΚ ξεπέρασε τον εφιάλτη αλλά σε καμία περίπτωση αυτό το κλίμα δεν πρέπει να περάσει στην ομάδα. Αλλο να μην φοβάσει κι άλλο να αγνοείς τον κίνδυνο. Και ο κίνδυνος δεν έχει περάσει.
@ Μην ξεχνάμε πως είμασταν μετά το παιχνίδι της Τρίπολης, μην κλείνουμε τα μάτια στο ότι εκτός από την σαφή βελτίωση της ομάδας με τις προσθήκες αλλά και την αλλαγή συστήματος άλλαξε και η ρημάδα η τύχη που στον πρώτο γύρο μας πήγε... μαμιώντας που λένε και στο ίντερνετ. Σκεφτείτε την κεφαλιά του Μαρκόφσκι μισό μέτρο πιο χαμηλά. Σκεφτείτε τον Παυλή απλά να κοβόταν έξω από την περιοχή του Αρη. Ενα διώξιμο και το ματς έληγε 1-0.
Και μετά άντε να πάρεις τους βαθμούς πίσω επειδή σου απέβαλε δυο παίκτες άδικα. Σκεφτείτε ο Αγριμάκης να είχε απλά μαζέψει την εύκολη σέντρα του Καραλή. Οπως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με «αν», που λέγαμε στον πρώτο γύρο, έτσι δεν παίζεται και στον δεύτερο. Και στο κάτω κάτω μπορεί η ΑΕΚ να είχε σε μια φάση σε κάθε ματς εύνοια αλλά στην πραγματικότητα πήρε αυτό που άξιζε. Ενώ στον πρώτο γύρο δεν πήρε αυτό που άξιζε. Αδικήθηκε από την συγκομιδή βαθμών σε ματς και με τον Βλάχο και με τον Λίνεν. Σκεφτείτε όμως να γύρναγε η τύχη την πλάτη και στα τρία αυτά ματς που με τους 7 βαθμούς πήραμε την βαθιά ανάσα. Ή σε δύο από αυτά. Ή ακόμη και σε ένα γιατί ο βαθμός στο Χαριλάου δεν ήταν απλά ένας βαθμός. Ηταν και δύο λιγότεροι για τον Αρη.
@ Δεν αργεί η ΑΕΚ με μια γκέλα το Σάββατο με τον Πανιώνιο να βρεθεί πάλι σε πανικό. Και η εμπειρία από την μάχη στα κάτω στρώματα της βαθμολογίας λέει πως είναι πολύ πιο δύσκολο να ανεβείς αν έχεις κάνει πισωγύρισμα παρά αν είσαι από την αρχή χαμηλά.  Μην ξεχνάμε τον Ατρόμητο όχι πολύ παλιά αλλά το 2008 πως κατέρρευσε και έπεσε την τελευταία αγωνιστική όταν θα νίκαγε... σίγουρα στη Νέα Σμύρνη. Συγνώμη που γίνομαι δυσάρεστος αλλά έστω και ένας να επηρρεαστεί και να δει πιο σοβαρά τον αγώνα του Σαββάτου πιστεύω πως το κέρδος είναι τεράστιο. Γιατί φέτος παίζουμε με τις λεπτομέρειες.
@ Κατά τα άλλα εκτός από την προσπάθεια για τον Ανάκογλου που θα είναι μια καλή μεταγραφή αν καταφέρουν να την ολοκληρώσουν ο Δημητρέλος και ο Μπρουσιανός υπάρχει και το θέμα με τις ανανεώσεις του Βαλεντίνου και του Μπουγαϊδη. Είναι δυο παίκτες που τους πιστεύω πολύ και τους βλέπω στελέχη και σε μια καλύτερη ΑΕΚ. Ο Μπούγα το είχε δείξει από πέρυσι, ο Βαλεντίνος πιστεύω πως το έχει.  Ευτυχώς φαίνεται πως μέσα από την ατυχία του Γιάγκο και το... άλμα καριέρας του συνδικαλιστή Κοντοέ που τελικά ήταν μέχρι Τρίπολη σώθηκε ο Μπουγαϊδης αλλά και η ΑΕΚ που θα έχανε έναν παίκτη με τεράστιο μέλλον από τα κολλήματα του Λίνεν και του βοηθού και υποβολέα του. Ηταν τόσο εξώφθαλμα άδικο και επικίνδυνο αυτό που έγινε με τον Μπουγαϊδη από την ημέρα που ήρθε ο Γερμανός που θα έλεγα πως ήταν ύποπτο αν δεν ήξερα, με βεβαιότητα, πως δεν ήταν. Απλά οι άνθρωποι έτσι την είχαν δει. Κι αν δεν είχε βρεθεί αναγκαστικά στην ενδεκάδα ο Μαυρουδής μπορεί να ήταν ήδη δανεικός στην... Πάρμα με καμιά οψιόν της πλάκας και να τραβάγαμε τα μαλλιά μας το καλοκαίρι που θα είναι πάλι βασικός στο Μουντιάλ Νέων με την Εθνική Ελλάδος. Είπαμε. Αλλαξε η τύχη μας το 13. Περίεργο. Αλλά έτσι είναι η ΑΕΚ. Χτυπάμε ξύλο και προχωράμε. Η φωτογραφία δεν έχει σχέση με το κείμενο. Επίσης μην ψάχνετε για κρυμένα μηνύματα. Απλά την γουστάρω πολύ. Ελπίζω κι εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002