Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 07, 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για τον Δημήτρη Κολοβό γράφει η ΩΡΑ σήμερα στο πρώτο της θέμα, τονίζοντας πως η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του: "Παρά τις σοβαρές δυσκολίες λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από εξωτερικό, αλλά και από Ελλάδα και του μειονεκτήματος της Γ' Εθνικής, για την Ένωση υπάρχει ένα πολύ δυνατό στοιχείο που προσπαθούν να αξιοποιήσουν για να προσεγγίσουν τον παίκτη με περισσότερες ελπίδες", γράφει η εφημερίδα και ξεκαθαρίζει: "Το θέμα δεν είναι οικονομικό. Η ΑΕΚ υπερκαλύπτει με μεγάλη ευκολία και τον Πανιώνιο και τον Κολοβό".
SPORTDAY
"Φέρνει τα σχέδια", γράφει η SD και αναφέρεται στο γήπεδο της ΑΕΚ και στον Ιταλό αρχιτέκτονα Μαγιοβιέτσκι. Πιο συγκεκριμένα τονίζεται: "Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, λόγω της ενίσχυσης του αγωνιστικού τμήματος, βρίσκονται οι μεταγραφές της ομάδας.
Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται με το νέο γήπεδο της Ένωσης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και δεν θέλει να υπάρξει καμία καθυστέρηση στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη για την κατασκευή του νέου σπιτιού της ομάδας παίζουν τα σχέδια, τα οποία επεξεργάζονται εδώ και καιρό οι αρχιτέκτονες.
Εντός της εβδομάδας ή την επομένη αναμένεται στην Αθήνα ο Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι.
Πρόκειται για τον Ιταλό αρχιτέκτονα με τον οποίο θα έχει επαφές ο Μελισσανίδης, και ο Θανάσης Κυρατσούς (ο Έλληνας αρχιτέκτονας). Όλοι περιμένουν να ολοκληρωθούν τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και στη συνέχεια να παρουσιαστούν στη Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας και στους οπαδούς της ομάδας.
Μέσα στις επόμενες μέρες είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Μελίσσανίδη με τον Νίκο Νοτιά για το θέμα των γηπέδων στα Σπάτα.
Η ΑΕΚ θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο και μόλις βρεθεί στην Ελλάδα ο Χιώτης εφοπλιστής θα έχει επαφές με τον «τίγρη»".
LIVE SPORT
Για τον Αντίλοβιτς γράφει η LIVE SPORT, τονίζοντας πως η ΑΕΚ τον εξετάζει, ενώ αναφορά γίνεται και στις δηλώσεις... μεταμέλειας του Μπουγαϊδη.
GOAL
Για τον Αντίλοβιτς, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτησή του, γράφει το GOAL σήμερα. Πιο αναλυτικά:
"Την ολοκλήρωση του β' γύρου των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να περιμένει η ΑΕΚ, αν θέλει να κινηθεί και επίσημα για την απόκτηση του Ελντίν Αντίλοβιτς. Μπορεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει τον Βόσνιο φορ στη μεταγραφική του λίστα, αλλά το γεγονός ότι η πρωταθλήτρια Ζελέζνιτσαρ προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα δύο παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν αποτελεί αρνητικό στοιχείο για την Ενωση.
Ο 27χρονος επιθετικός, όπως και όλη η ομάδα, περιμένει εναγωνίως τις δύο αναμετρήσεις με τους Τσέχους. Το πρώτο ματς στο Πλζεν στις 16 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 23 Ιουλίου στην Βοσνία. Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Ζελέζνιτσαρ και περίπτωση να πωληθεί πριν από τα δύο συγκεκριμένα ματς δεν φαίνεται να υπάρχει από τη διοίκηση. Αυτό λένε σε δηλώσεις τους οι άνθρωποι του συλλόγου, καθώς θεωρούν ότι η ομάδα τους μπορεί να προκριθεί.
Ο ίδιος, βέβαια, με πρόσφατες δηλώσεις του εκδήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Ζελέζνιτσαρ αυτό το καλοκαίρι. «Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγω από τη Ζελέζνιτσαρ» είπε ο έμπειρος στράικερ στο Sportsport.ba αναφορικά με το μέλλον του. Το θέμα είναι αν στην ΑΕΚ μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 23 Ιουλίου και μέχρι τότε να μην έχουν κάνει καμία άλλη κίνηση για τον βασικό επιθετικό της νέας σεζό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002