Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2015

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ..

Πολλούς αγώνες έχει ήδη δει στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και φαίνεται  πως από όλα τα ματς που είδε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, υπάρχει ένα από το οποίο θα μας απασχολήσουν κάποια ονόματα στην συνέχεια. Το ματς έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Πέμπτη προς Παρασκευή ώρα Ελλάδας. Ήταν για την πρώτη κατηγορία του Παουλίστα κι έπαιξαν η μεγάλη Κορίνθιανς με την Πεναπολένσε. Έχουμε γράψει ξανά γι' αυτή την ομάδα.

Το ματς έγινε στην «Αρένα Κορίνθιανς», το νέο γήπεδο της ομάδας, που κατασκευάστηκε όπως είναι γνωστό για τις ανάγκες του πρόσφατου Μουντιάλ. Έγινε ματσάρα και η Κορίνθιας νίκησε τελικά με 5-3. Μιλάμε τώρα για ομάδες που σε εθνικό επίπεδο έχουν διαφορά δύο κατηγοριών. Στα πολιτειακά πρωταθλήματα ομάδες σαν την Πεναπολένσε υπογράφουν και παίκτες επιπέδου πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας για να ενισχυθούν, ειδικά γι' αυτά τα πρωταθλήματα.
Τέτοιους έχει και η Πεναπολένσε κι αυτός που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει προταθεί στην ΑΕΚ και είναι από τους βασικούς στόχους του σκάουτινγκ αυτού του ταξιδιού, είναι ο 23χρονος Κρισλάν Ενρίκε Ντα Σίλβα Ντε Σόουζα. Ή αλλιώς απλά Κρισλάν.
Ο Κρισλάν λοιπόν, πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της Πεναπολένσε. Και μπήκε μάλιστα και σαν αλλαγή στο ημίχρονο, επειδή αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού από το προηγούμενο ματς, εναντίον της Ρίο Κλάρο, που η Πεναπολένσε είχε νικήσει με 1-0 και ήταν πάλι ο σκόρερ. Ο Κρισλάν λοιπόν είναι αυτή την στιγμή δεύτερος σκόρερ στο Παουλίστα με 6 γκολ σε δέκα παιχνίδια.
Ανεβαίνει η... μετοχή
Ο Κρισλάν υπέγραψε όπως προκύπτει από σχετικά δημοσιεύματα, συμβόλαιο με την Πεναπολένσε για το Παουλίστα, με την ομάδα να έχει δικαίωμα ανανέωσης με την καταβολή ενός ποσού.
Στο εθνικό πρωτάθλημα του 2014, αγωνίστηκε σε καλή ομάδα, στην Νάουτικο στην Β΄ κατηγορία του Brasileirao, ενώ πριν αγωνιζόταν επίσης σε πολύ καλή ομάδα, την Ατλέτικο Παραναένσε.
Έχει ύψος 1.88 και παίζει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα, κυρίως από τα δεξιά. Είναι αριστεροπόδαρος, οπότε για να τον χρησιμοποιούν στα δεξιά φαίνεται πως αρέσκεται να παίζει με το... ανάποδο πόδι.
Είναι ψηλό παιδί λοιπόν, «στεγνός» και από στυλ εντυπωσιάζει. Δεν προλαβαίνεις να δεις και περισσότερα σε ένα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις ενός ματς. Αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση, με την επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα αυτό το όνομα θα συζητηθεί εντός ΑΕΚ και θα τον μελετήσει ο Δέλλας, όπως φυσικά και ο Ντούσκο. Άρα μιλάμε για όνομα που μπαίνει στην λίστα της «Ένωσης».
Βέβαια όταν μιλάς για παίκτη που είναι 23 ετών, είναι δεύτερος σκόρερ στο Παουλίστα και προέρχεται από δυο γκολ εναντίον της Κορίνθιανς μέσα στο γήπεδο της, αν ξέρεις από Βραζιλία καταλαβαίνεις πως γι' αυτόν τον παίκτη μπορεί να ζητούσαν δέκα το πρωί της Πέμπτης και να ζητάνε εκατό το πρωί της Παρασκευής. Κάπως έτσι κινείται το ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» εκεί. Να δούμε. Για να μπούμε σε αυτή την κουβέντα, πρέπει πρώτα ο παίκτης να «κλειδώσει» σαν στόχος.
Πηγή: ΩΡΑ των ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002