Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

Εν αναμονεί της τιμωρίας της ΑΕΚ από τα αρμόδια όργανα για την διακοπή του άγωνα με τον Ολυμπιακό κύλησε η χθεσινή μέρα. Και η απόφαση δεν ήρθε. Αντίθετα ήρθε με απίστευτη καθυστέρηση η κλήση σε απολογία των Περέιρα και Κασάμι για τις προκλητικές ενέργειες τους στον αγώνα του ΟΑΚΑ! 

Πολύ περίεργη πράγματι αυτή η καθυστέρηση και σε συνδυασμό με το τάιμινγκ της κλήσης των δύο του Ολυμπιακού που βέβαια θα τιμωρηθούν με αστεία ποινή βάσει του άρθρου με το οποίο κλήθηκαν σίγουρα δημιουργείται ανησυχία για τυχόν… εκπλήξεις στις ποινές. Δυσάρεστες βέβαια… Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι το… υπερσκάνδαλο με αφαίρεση βαθμών για το επόμενο πρωτάθλημα λόγω του άρθρου 21 που χωρίς να προβλέπεται για αγώνα κυπέλλου προστέθηκε στο κατηγορητήριο. Θεωρώ δεδομένο πως δεν θα έχουν το θράσος να το κάνουν αλλά λίγο ταρακουνήθηκα χθες με τις πολλές συμπτώσεις. Για να δούμε. Η λογική πάντως λέει -3 βαθμούς και δύο αγωνιστικές τιμωρία έδρας αφού το επεισόδιο δεν κράτησε ούτε λεπτό. Ότι παραπάνω θα είναι πολύ αυστηρή ποινή και βέβαια η αφαίρεση βαθμών και από το επόμενο πρωτάθλημα σούπερ σκάνδαλο.

Κερασάκι στην τούρτα ήρθαν και οι δηλώσεις του εθνικού σταρ της Ζακύνθου Κοντονή στο Ιόνιαν TV.

Εκτός όλων των άλλων θεωρώ και αχαριστία την αναφορά του υπουργού αθλητισμού στην ΑΕΚ για τις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας. Αχαριστία γιατί η ΑΕΚ ήταν η πρώτη που δημόσια ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει όλες του τις κινήσεις για την καταπολέμηση της βίας και της διαφθοράς, ήταν η πρώτη ομάδα που πλήρωσε τα νέα σκληρά μέτρα με διακοπή αγώνα που αν είχε γίνει ένα μήνα νωρίτερα θα είχε διακοπεί για 1-2 λεπτά και θα έληγε κανονικά χωρίς πρόβλημα και επίσης ήταν η πρώτη ΠΑΕ που πριν ανακοινωθεί η ποινή της δήλωσε δημόσια ότι την αποδέχεται.

Εκτός από το… “ευχαριστώ” να κληθεί και με το άσχετο με αγώνες κυπέλλου άρθρο 21 ήρθε κι ο Κοντονής να κατηγορήσει την ΑΕΚ φωτογραφίζοντας μάλιστα τον Μελισσανίδη για ανάμειξη στις εκλογές της Φιλαδέλφειας θριαμβολογώντας μάλιστα πως ο λαός δεν… μάσησε. Μιλάμε για υποκρισία δίχως όρια. Νέα λάσπη η απάντηση στους χαμηλούς τόνους που κράτησε η επίσημη ΑΕΚ στα όσα… εξωφρενικά άκουσαν οι ανθρωποι της την προηγούμενη Δευτέρα το ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ) από τους μην έχοντες το δικαίωμα να εκφράσουν άποψη συμβούλους που βρέθηκαν στο ραντεβού αντί του υπουργού που δεν... πρόλαβε. Και κατηγορίες για την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη που δεν είχαν καμία ανάμειξη στις εκλογές της Φιλαδέλφειας, κακώς όπως έδειξε η ίδια η ζωή.

Κι από την άλλη μούγκα και κοκοκο για την πιο καραμπινάτη ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής στον Πειραιά όπου ο Μαρινάκης πέταξε εκτός δεύτερου γύρου τον εξαιρετικό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα και στο δεύτερο γύρο νίκησε τον δήμαρχο Μιχαλολιάκο βγάζοντας δήμαρχο Πειραιά τον υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μώραλη. Για εκεί δεν μας είπε τίποτα ο κύριος Κοντονής. Προφανώς θεωρεί πιο ενοχλητικό το να κάνουν κριτική κάποια ΜΜΕ προσκείμενα στην ΑΕΚ στις απόψεις του Βασιλόπουλου για το γηπεδο από το να κατεβάζει ο πρόεδρος τον υπάλληλο της ΠΑΕ και να κερδίζει τις εκλογές. Δεν πειράζει. Αντέχουμε. Το δίκιο θα νικήσει. Και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002