Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 17, 2015

H ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ..

HTαν δύσκολες ημέρες οι τελευταίες στο προπονητικό κέντρο... Το σύννεφο κακοκεφιάς δεν έλεγε να ξεκολλήσει πάνω από τον ουρανό των Σπάτων, ο χρόνος είχε σταματήσει στο 89'. «Πως το καταφέραμε αυτό; Γιατί δεν φάγαμε τη μπάλα;». Ο τρόπος αποκλεισμού είχε κοστίσει ακριβώς επειδή το γενικώς αποδεκτό συμπέρασμα, τους καθιστούσε σημαντικά καλύτερους και στα δύο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο.
Ο Δέλλας τους παρατηρούσε από μία πλευρά δίχως να επεμβαίνει. Τους άφησε να πάρουν το χρόνο τους, να το χωνέψουν, να το συζητήσουν μέχρι να το εξαντλήσουν στο μυαλό τους. Σίγουρα του άρεσε ότι τους έβλεπε προβληματισμένους, στεναχωρημένους και πεισμωμένους. Στιγμή δεν σκέφτηκε να τους μαλώσει για να κοιτάξουν το επόμενο ματς, ήξερε ότι θα το πράξουν από μόνοι τους!
Το είχε πει σε ανύποπτη φάση ο προπονητής της ΑΕΚ. «Σε αυτή την ομάδα θέλουμε πλέον εκτός από ικανούς ποδοσφαιριστές και εξαίρετους χαρακτήρες. Ανθρώπους που θα προβληματίζονται, θα έχουν ευαίσθητες χορδές και θα λειτουργούν μονοιασμένοι». Λόγια που μοιάζουν ουτοπικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά βρίσκουν την απόλυτη εφαρμογή τους εντός της κιτρινόμαυρης οικογένειας.
Χτυπάς εσύ, πονάω εγώ...
Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι πρώτα φίλοι και μετά επαγγελματίες. Δεν εποφθαλμιούν ο ένας τη θέση του άλλου, αντιθέτως χαίρονται να διαπιστώνουν ότι εξελίσσονται και προοδεύουν μαζί, προσπαθώντας να χτίσουν τις καριέρες τους κάτω από την ίδια σκέπη και βοηθώντας αλλήλους προς αυτή την κατεύθυνση. Λατρεύουν το «ΜΑΖΙ» και χαίρονται όταν βλέπουν έναν από εκείνους να γίνεται καλύτερος προς όφελος όλων και προπάντων της ομάδας. Το δέσιμό τους όμως γίνεται ακόμα πιο ισχυρό στα δύσκολα!
Χτυπάς εσύ... πονάω εγώ. Η στάση όλων απέναντι στις ατυχίες των Μπρέτσεβιτς και Μάνταλου, το πως τις χειρίστηκαν εκτός και εντός γηπέδων, δεν αποδεικνύει απλώς την ύπαρξη του μεταξύ τους ενωτικού πνεύματος. Συνιστά έναν ύμνο προς τη φιλία και τη συναδελφικότητα.
Το πως η ΑΕΚ κατάφερε να γεμίσει ένα ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν μπροστά τους εκτός από μπόλικα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια και σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, αλλά και οι οποίοι ανεξαρτήτως του χρόνου συμμετοχής τους στηρίζουν ο ένας την προσπάθεια του άλλου, αποτελεί το μεγάλο επίτευγμα των ανθρώπων της κατά τη διάρκεια των ετών της επιστροφής.
Η περίπτωση του Κολοβέτσιου είναι ένα πρόσφατο ασφαλές παράδειγμα. Ο κατά τεκμήριο πιο ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα ματς με τον Ολυμπιακό, αυτά που και ο ίδιος περίμενε με τεράστια προσμονή. Ούτε δυσανασχέτησε, ούτε δυστρόπησε, ούτε άφησε κάτι να αιωρείται. Τουναντίον ήταν δίπλα σε εκείνους που επελέγησαν μπροστά του, όσο υποστηρικτικός έπρεπε για τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο, παρόλο που μέσα του είχε τη στεναχώρια της καθήλωσης σε ρόλο παρατηρητή.
Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο αμιγώς ποδοσφαιρικό. Πήρε λοιπόν το πρώτο 90λεπτο ο Κιρσάντους και ήταν δέκα φορές πιο απογοητευτικός από όσο όταν χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Ας μην είμαστε βιαστικοί αλλά κάποια πράγματα (υποδοχή, μεταβίβαση, τρέξιμο με τη μπάλα στα πόδια) φωνάζουν από χιλιόμετρα. Σε αυτή την ΑΕΚ όπως είναι δομημένη, πρέπει όλοι να διαθέτουν τα στοιχειώδη σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Τι να πω, ας περιμένουμε κι άλλο... Πάντως τα τρεισήμισι χρόνια συμβόλαιο με αποδοχές 250.000 ευρώ ετησίως (ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ!) δυσκολεύομαι να τα καταλάβω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002