Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 21, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Ενα Σαββατοκύριακο μισό γιατί δεν παίζει η ΑΕΚ λόγω της πρόωρης αποχώρησης του Πανηλειακού αλλά ένα όμορφο Σαββάτο γιατί θα δούμε ξανά την Βασίλισσα μας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Μάκη Αγγελόπουλου, του Σάκοτα και όλων των άλλων συντελεστών μέχρι τώρα. Το ότι μετράμε με αγωνία τις μέρες για να τη δούμε να παίζει. Μια ομάδα που τα 3-4 προηγούμενα χρόνια δυστυχώς οι περισσότεροι Ενωσίτες είχαν ξεχάσει ότι... υπάρχει. Το τμήμα του συλλόγου με τις μεγαλύτερες διεθνείς επιτυχίες έχει κάνει το μεγαλύτερο καμ μπακ που έχει κάνει τμήμα στην ιστορία της ΑΕΚ. Η επιστροφή στην Α1 από τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες ήταν αναμενόμενη από την στιγμή που τουλάχιστον για ενάμιση από τα δύο χρόνια οι Κοτσάτος και Αλεξίου ήταν άψογοι. Το τι έγινε τους τελευταίους μήνες στην Α2 είναι λίγο πολύ γνωστό αλλά ευτυχώς δεν επηρέασε την επιστροφή της ομάδας στην Α1 χάρη κυρίως στον Ζιάγκο και τους παίκτες. Αυτό όμως που έχει γίνει φέτος είναι εντυπωσιακό.
Φυσικά τον κύριο ρόλο στο μικρό θαύμα έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος όχι μόνο με τα χρήματα που έχει διαθέσει αλλά και με τις επιλογές του που είναι σχεδόν όλες πετυχημένες.
@ Η καλύτερη βέβαια επειδή είναι και η κρισιμότερη είναι η επιλογή του Ντράγκαν Σάκοτα.
Δεν είναι μόνο η μεταμόρφωση της ομάδας μέσα από την πολύ καλή δουλειά από έναν προπονητή που έχει συμπληρώσει 45 χρόνια (!!) στους πάγκους αφού ξεκίνησε μόλις 20 χρονών (!) κάνοντας αλήθεια το παιδικό όνειρο όλων των παιδιών που πρόλαβαν τα αθώα χρόνια με την ομάδα της γειτονιάς του, που από ομάδα γειτονιάς έγινε ομάδα Α1 και κυπελλούχος της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Είναι και η βελτίωση ΟΛΩΝ των παικτών που έχει στα χέρια του. Από τους μικρούς μέχρι τον Ινγκλις που δεν σου πάει το μυαλό ότι είχε κάτι να μάθει σε αυτή την ηλικία και με αυτή την εμπειρία όμως πρέπει να έχετε παρατηρήσει κι εσείς πως έχει μειώσει κατά πολύ τα βεβιασμένα σουτ χωρίς καλές προϋποθέσεις που ήταν το σήμα κατατεθέν και ίσως το μόνο ελάττωμα αυτού του χαρισματικού υπέροχου παίκτη.
@ Φεύγοντας από το ΟΑΚΑ για τα... Ψαχνά το μεσημέρι της Πέμπτης μετά από μιάμιση ώρα συζήτηση με τον Ντράγκαν Σάκοτα το μόνο που ένιωθα ήταν ανυπομονησία. Οχι για να πάρει η ΑΕΚ από φέτος το πρωτάθλημα ή για να παίξει από του χρόνου κιόλας Ευρωλίγκα. Για να δω να υλοποιείται σιγά σιγά και μεθοδικά το πλάνο και το όραμα που μοιράζεται με τον Μάκη Αγγελόπουλο για την ομάδα που έμαθε το μπάσκετ στους Ελληνες. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά αφού μπροστά υπάρχουν η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη τον 21ο αιώνα, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός με τις τρεις Ευρωλίγκες, τις δύο πρόσφατες και συνεχόμενες. Επίσης υπάρχει πάντα ο Αρης, ο συνεχιστής της Βασίλισσας 15-20 χρόνια μετά που είναι η μόνη ομάδα που είναι πρώτα μπασκετική και ο ΠΑΟΚ που έχει ξεχωρίσει πάλι τα τελευταία χρόνια κι αν λύσει το οικονομικό πρόβλημα με είσοδο του Σαββίδη και στην ΚΑΕ θα είναι ένας πολύ σοβαρός ανταγωνιστής. Αυτό τον γολγοθά έχει μπροστά η Βασίλισσα αλλά βαδίζοντας στον σωστό δρόμο που έχουν χαράξει ο διοικητικός και ο αγωνιστικός ηγέτης της είναι σίγουρο πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Φτιάχνοντας μια ομάδα υγιή που θα διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο και βέβαια θα παίζει με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Κι όταν διεκδικείς κάθε χρόνο είναι σίγουρο πως θα κερδίσεις. Μια ομάδα που ο κορμός της θα είναι παιδιά του πρότζεκτ ΑΕΚ. Με την πετυχημένη συνταγή που απλά θα πρέπει να εφαρμοστεί χωρίς παρεκκλίσεις και πισωγυρίσματα. Και με τον κόσμο που είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθεί οπως κάνει πάντα ο αεκτζής όταν καταλάβει ότι αξίζει. Νίκη σήμερα και στη Ρόδο για αρχή. Και υγεία να έχουμε για να ζήσουμε τα καλύτερα που έρχονται. ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002