Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..


@ Κάτι τέτοια βράδια δεν βρίσκεις τα λόγια για να αρχίσεις. Όταν αρχίσεις όμως είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα αυτές τις ξεχωριστές βραδιές που δεν σταματάς. Κι όταν σταματήσεις ξέρεις μέσα σου πως έχεις ξεχάσει πάρα πολλά. Έχεις αφήσει έξω πράγματα. Όλα τα χρόνια που ακολούθησαν πίστευα πως το βίντεο με τον Άγη να κάνει χέρια στη σέντρα και ένα γεμάτο ΟΑΚΑ να ακολουθεί φωνάζοντας ΑΕΚ από εκείνο το όμορφο βράδυ του 2004 θα ήταν ένα και μοναδικό. Συλλεκτικό. Να μας θυμίζει μια ανεπανάληπτη βραδιά. Που όμως δεν ήταν τελικά ανεπανάληπτη. Επαναλήφθηκε χθες το βράδυ και το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ που αποτυπώθηκε σε αυτή την στιγμή σφράγισε εκείνη την ώρα την επιστροφή της ομάδας μας που ουσιαστικά ολοκληρώθηκε όταν πουλήθηκαν και δεν...έφτασαν όλα τα εισιτήρια.

@ Δυστυχώς δεν επαναλήφθηκε το ίδιο σκορ εκείνου του αγώνα για ένα λεπτό και τις οποιες καθυστερήσεις. Το σκορ που θα Έδινε την πρόκριση στην ΑΕΚ. Και βέβαια το μεγάλο κοντράστ ήταν τότε ο Ριβάλντο να γίνεται αλλαγή με την φανέλα του Ολυμπιακού  και να χειροκροτάει όλο το γήπεδο ενώ χθες είχαμε το θλιβερό Ολυμπιακάκι του Περέιρα και του Αλβανοκοσοβάρου Κασάμι  με αυτούς τους γελοίους κυρίως να προκαλούν και να προσπαθούν με όλων των ειδών τις χειρονομίες για να ασχοληθούν κάποιοι μαζί τους. Τα κατάφεραν τελικά. Ασχολήθηκαν 15 γελοίοι για 50 περίπου δευτερόλεπτα. Προ μέτρων Κοντονή, που τελικά άθελα του με τις αναβολές που τους ξεκούρασαν και τα νέα μέτρα κατά της βίας έπαιξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ούτε προσωρινή διακοπή θα γινόταν χθες. Δεν δικαιολογώ κανένα αλλά μιλάμε για 15 άτομα που προκλήθηκαν βάναυσα από δήθεν επαγγελματίες. Με την ευκαιρία κύριε υπουργέ με το φαινόμενο Περέιρα θα ασχοληθείτε. Τα έκανε στη Λεωφόρο, τον άφησαν και φυσικά το ξαναέκανε με... επιτυχία χθες σε ένα παιχνίδι που συγκέντρωση και η συμπεριφορά 70.000 αεκτζήδων αποτελεί ορόσημο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο των άδειων γηπέδων και της αθλιότητας του συστήματος που απονέμει ψεύτικα πρωταθλήματα εδώ και 20 χρόνια. Αν το ζητούμενο είναι ένας αστείος να προκαλεί τους ανεγκέφαλους οπαδούς των ομάδων για να παίρνει στα χαρτιά τα παιχνίδια που χάνει στο γήπεδο, όπως στη Λεωφόρο, ή να δείχνει αυτά που μάλλον δεν έχει όπως χθες για να αφαιρούνται βαθμοί τότε να το ξέρουν όλες οι ομάδες να ψάξουν για τους εξελιγμένους Αλέφαντους όλου του πλανήτη να τους βάζουν στον πάγκο και να παίρνουν τους αγώνες κι αυτοί εκτός έδρας.

@ Αυτό που φάνηκε πάντως σίγουρα χθες είναι πως το θλιβερό Ολυμπιακάκι είναι στα τελευταία του. Φάνηκε και χθες με την απόδοση αλλά και με την συμπεριφορά, αλλά περισσότερο έχει φανεί στο άδειο Καραϊσκάκη που σε 5 ματς μαζεύει όσο κόσμο είχε η ΑΕΚ χθες αφού δεν πάνε ούτε οι κάτοχοι διαρκείας. Έχει ξυπνήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του Ολυμπιακού όπως φάνηκε στην γιούχα στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ και με αυτή την Ντνίπρο αλλά και στα μηνύματα για την διοίκηση που έχει κάνει τον Ολυμπιακό το καλύτερο... επάγγελμα με πολλά κέρδη και κάθε χρόνο χειρότερη ομάδα. Τελειώνουν και το ξέρουν. Και φυσιολογικά βγάζουν το χειρότερο τους πρόσωπο. Ο κυρ Σάββας χθες από το πρώτο ημίχρονο πήγαινε στον Γιάχο και ζήταγε διακοπή για κάθε καπνογόνο που άναβε στην εξέδρα και για μια... φωτοβολίδα που πήγε στον ουρανό! Για τον γελοίο Περέιρα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη και ίσως όχι μόνο η αθλητική. Το ίδιο και για τον Κασάμι. Δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι οι επαγγελματίες να κάνουν αυτά τα πράγματα και να περιμένουμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από καμένα μυαλά. και το κερασάκι στην τούρτα ήταν στο τέλος που το παίζανε και άνετοι και ότι δεν ασχολούνται με ομάδες Β Εθνικής. Μετά από 180 λεπτά που η ΑΕΚ είχε σκορ πρόκρισης για... 179. Τι γελοίοι...

@ Η ΑΕΚ έκανε τον υπέρ πάντων αγώνα για να κυλήσουν όλα ήρεμα χθες. Περισσότερο ασχολήθηκε με το να διεξαχθεί και να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι παρά με την πρόκριση. Έχασε κάποιες χιλιάδες ευρώ αφήνοντας σε παιχνίδι που άνθρωποι... σκότωναν για εισιτήριο άδεια την θύρα 33 για να μην υπάρχει κόσμος στο πιο ευάλωτο σημείο του γηπέδου. Δυστυχώς κάποιοι βρέθηκαν εκεί και η ζημιά έγινε. Ξόδεψε χρήματα για τα δίχτυα μπροστά στα πέταλα. Με συνεχή μηνύματα παρακάλαγε ουσιαστικά τον κόσμο να είναι ψύχραιμος. Ο Μελισσανίδης κάλεσε τους οργανωμένους και τους ζήτησε να είναι ήρεμοι ότι κι αν γίνει. Αλλά και όλοι οι δημοσιογράφοι που είμαστε κοντά στην ΑΕΚ το βασικό μας μήνυμα ήταν αυτό. Δυστυχώς η ζημιά έγινε για λιγότερο από ένα λεπτό και από ελάχιστα άτομα. Οι κανόνες είναι κανόνες. Θα πληρώσει η ΑΕΚ, θα πληρώσουν πάλι όσοι δεν φταίνε. Χθες γράφτηκε ιστορία. Από εδώ και πέρα οι διακοπές αγώνων πρέπει να είναι όπως χθες. Σκληρός νόμος αλλά Νόμος. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. Και βέβαια ο νόμος πρέπει να είναι σκληρός και για προπονητές και παικτές  σαν τον Περέιρα και τον Κασάμι αν και ήταν κι άλλοι σαν τον γλύφτη Σιόβα που έχει γίνει πιο βαρύς από τον... Μαρινάκη και φυσιολογικά γλύφει μήπως και μείνει.  Να είναι ήρεμος, πολυτέλεια θα ειναι του χρόνου για τον Ολυμπιακό, δεν κινδυνεύει. Λέω αυτούς τους δύο, τον Σιόβα και κάποιους άλλους και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Χάρα. Έβαλε γκολ στο 89, με χέρι ή με στήθος θα το μάθουμε κάποτε, και όταν όλοι τον είχαν για άχρηστο μέχρι χθες φυσιολογικά πανηγύρισε και καλά έκανε. Επίσης να πω μπράβο σε κάποια παιδιά από τον πάγκο του Ολυμπιακού  που προσπαθούσαν να μαζέψουν τους γελοίους την ώρα που προκαλούσαν. Αυτά. Και σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια. Ψηλά το κεφάλι αδέρφια. Η στήλη είναι αφιερωμένη σε όλα τα αδέρφια που γυρίζουν με τα πούλμαν, τα πλοία και τα αεροπλάνα στα σπίτια τους. Να σας έχει ο Θεός καλά και να μας δωσει 100 χαρές για την χθεσινή πίκρα. Ειναι αφιερωμένη και στον Πάνο τον ΑΕΚτζή και τον  Γιάννη τον γαύρο που δίνουν μια μάχη πολύ πιο σημαντική από την χθεσινή ΜΑΖΙ. Μακάρι να νικήσουν. ΑΕΚάρα για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002