Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ένα χωριό 8000 κατοίκων γνωστό περισσότερο από την... ζύμη του παρά από την ομάδα του, που όμως όσοι βρεθήκαμε εκεί χθες καταλάβαμε ότι διψάει για μπάλα. Φιλοξενία, σεβασμός, χαρά... Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην ιστορία της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος σε τέτοιο χωριό, χάρηκα που ήμουν εκεί. Μείναν δύο κι άλλοι δέκα αγώνες πλέι οφ και τέλος. Τέλος ο εφιάλτης, τέλος το διάλειμμα. Κι όπως έχουν δείξει ήδη οι αντίπαλοι μας δηλαδή ο μόνιμα διορισμένος πρωταθλητής τα πιο... συναρπαστικά έρχονται. Όπως έρχονται και κάτι σφαλιάρες όχι από την ΑΕΚ αλλά από την ίδια την...ζωή, όχι την πρόεδρο με τον ΑΕΚτζή άνδρα.
@ Τα χαρούμενα πρόσωπα των πολύ ωραίων φιλάθλων των Ψαχνών και τα δικά μας τα παιδιά που έδωσαν πραγματικό σόου ήταν το καλύτερο συνοδευτικό για ένα ευχάριστο παιχνίδι. Μπορεί να έλειψε η προτελευταία ενέργεια πριν την τελική προσπάθεια όπου ο Μάνταλος κάνει τη μεγάλη διαφορά αλλά μπορώ να πω ότι η ΑΕΚ μου άρεσε. Με τέτοια κατοχή και υπεροχή βέβαια θα έπρεπε να είχε σκοράρει περισσότερες φορές πριν το πέναλτι που αν δεν είχε αποκρουστεί από τον Ανέστη θα μπορούσε να προβληματίσει την ΑΕΚ που πάντως δύσκολα θα έχανε βαθμούς. Είδαμε όμως ωραία πράγματα. Τον Γιόχανσον όπως πάντα σταθερό σημείο αναφοράς στο κέντρο.
Τον Ανέστη να γίνεται καθοριστικός για την ομάδα σε μια Περίοδο που πολύ το χρειαζόταν. Τον Σοϊλέδη να δείχνει ξεκάθαρα το πόσο θα πρέπει η ΑΕΚ να ασχοληθεί μαζί του. Όταν το αριστερό μπακ σε ένα παιχνίδι φτιάχνει τα δύο από τα τρία γκολ με τέτοιες σέντρες θα ειναι αυτοκτονία και... ντροπή να μην του βελτιώσει το τεχνικό τιμ τα εύκολα. Την άμυνα του δηλαδή και την τακτική συμπεριφορά. Επιμένω πολύ σε αυτόν τον παίκτη γιατί άνετα μπορεί να γίνει ένας Χολεμπας που νομίζω πως μετά τον Γεωργάτο ήταν το επόμενο αριστερό μπακ διαφοράς στο επιθετικό κομμάτι. Ο Σοϊλέδης νομίζω πως έχει ακόμη καλύτερη σέντρα και μην ξεχνάμε πως έκανε φέτος καμ μπακ σε μεγάλη ομάδα και έχασε και τη μισή σεζόν με τις θλάσεις. Βέβαια και ο ίδιος πρέπει να ειναι αυστηρός με τον εαυτό του και να μην νομίζει πως αυτό που είναι τώρα αρκεί για ΑΕΚ πρωταθλητισμού. Δεν αρκεί. Θέλει κι άλλα. και πρέπει να τα κυνηγήσει και να τα πετύχει.
Και βέβαια με τέτοιο Αραβίδη ξέρεις πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα έρθει. Το παιδί έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στον πρώτο γύρο για ένα πολύ μεγάλο Διάστημα είχαμε ξεχάσει τα... γκολ του. Όμως όταν ξαναβρήκε την ρέντα του, γιατί να προσπαθεί και να τα δίνει όλα δεν σταμάτησε ποτέ, πήρε φόρα και εξελίχθηκε σε πρώτο κανόνι. Είναι μια ειδική θέση αυτή του επιθετικού. Και πάντα η τροφή του είναι τα γκολ. Όπως του προπονητή είναι οι νίκες.
Και μια και είπαμε για προπονητή είναι σίγουρα πρωτίστως δική του δουλειά, του Δέλλα, το ότι η ομάδα μετά το διπλό σοκ με την απώλεια της πρόκρισης του αιώνα με τέτοιο σαδιστικό τρόπο και την απώλεια του Μάνταλου συνέχισε την...βασική της δουλειά σαν να μην τρέχει τίποτα με νίκες επιβλητικές και εύκολες. Προχωράμε. Και έρχονται πολλά και καλά. Μείνετε συντονισμένοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002