Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Σέβομαι όλες τις δουλειές και όλους τους επαγγελματίες στους τομείς τους. Διατηρώ φυσικά το δικαίωμα της κριτικής για όλους. Και φυσικά δέχομαι την κριτική του οποιουδήποτε για την δική μου δουλειά. Όλοι άλλωστε λίγο ή πολύ έχουμε στην δουλειά μας και τις κακές μας στιγμές.
@ Αναγκαίος ο μικρός αυτός πρόλογος για να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι τους δημοσκόπους. Κι ας είναι αρκετές οι εταιρίες που δεν έχουν πετύχει από το 2010 και μετά ούτε τον... λήγοντα, που λέει ο λόγος, εκεί που τους παρακολουθούμε περισσότερο. Στις εκλογικές αναμετρήσεις. Μην πούμε περισσότερα πάνω σε αυτό, δεν είναι το θέμα μας. Όπως σέβομαι τους πάντες σέβομαι και τον κύριο Φαναρά που σίγουρα έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα του. Όπως θα θυμάστε ο Φαναράς μπλέχτηκε και με την ΑΕΚ και υπήρξε και ένας από τους βασικούς (δυστυχώς Χ2) συμβούλους του Ντέμη στην προεδρική του θητεία. Μάλιστα δήλωνε και ΑΕΚτζής ο κύριος Φαναράς και λέω δήλωνε γιατί κάποια στιγμή είχα διαβάσει σε ανάρτηση του στο facebook ότι έπαψε να ασχολείται λόγω... ντροπής. Κατά τρομερή σύμπτωση το ίδιο σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης του που δημοσιεύτηκε στο SDNA έκαναν και άλλοι 300.000 Ενωσίτες!!! Από το 2008 μέχρι τώρα. Μέσα σε 7 χρόνια λοιπόν και αμέσως μετά την αποχώρηση του Ντέμη από την ΑΕΚ 300.000 Ενωσίτες άλλαξαν ομάδα και έτσι το ποσοστό της ΑΕΚ έφτασε να πέσει κάτω και από του.... ΠΑΟΚ!!! Σύμφωνα με την δημοσκόπηση πάντα. Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε έναν και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ κόσμο. Και το φοβερό είναι πως η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που σύμφωνα με τα ευρήματα Φαναρά χάνει οπαδούς. Όλοι οι άλλοι είναι... ακλόνητοι.
@ Σύμφωνα λοιπόν με την επιστημονική έρευνα του Φαναρά μια ομάδα που πέρυσι βγήκε πρώτη σε εισιτήρια διάρκειας σε όλη την Ελλάδα ευρισκόμενη στη Γ Εθνική (Do you know Thiella Rafinas mr. Fanaras?) και που πολύ πρόσφατα κούφανε όλη την Ελλάδα αφού αποδείχτηκαν λίγα 68.0000 (!) εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα (χωρίς φιλοξενούμενους) με τον Ολυμπιακό, χάνει συνέχεια οπαδούς και έμεινε πίσω κι από τον ΠΑΟΚ. Πραγματικά εκτός από τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ υπάρχει κανείς που πιστεύει αυτό το πράγμα; Με όλο τον σεβασμό λοιπόν στον Φαναρά και στην επιστημονική του μέθοδο θεωρώ τα αποτελέσματα της πλάκας. Παρεμπιπτόντως έχω πρόσβαση σε άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τα ευρήματα του έμπειρου δημοσκόπου που ποτέ δεν έχει βγάλει την ΑΕΚ κάτω από τρίτη σε δημοσκοπήσεις που παραγγέλθηκαν από την ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια. Βλέπω καθημερινά τα στατιστικά στοιχεία του aek365. Του πρώτου οπαδικού σαιτ της Ελλάδας. Δεν λέω με αυτό πως η ΑΕΚ είναι πρώτη σε κόσμο αλλά με 65-75.000 μοναδικούς επισκέπτες τις νορμάλ ημέρες και 125.000 την επομένη του ΑΕΚ - Ολυμπιακός όπως και να έχει μια δυναμική φαίνεται. Και αυτά χωρίς τροφοδοσία από κανένα άλλο σάιτ και χωρίς ούτε ευρώ διαφήμιση από το 2009 μέχρι σήμερα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι πως η ΑΕΚ που μετά από χρόνια βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ πράγμα που φαίνεται ακόμη και σε αυτούς που δεν παρακολουθούν στενά δέχεται ένα χτύπημα στο πρεστίζ της εμφανιζόμενη να χάνει οπαδούς την ώρα που ανεβαίνει με αποκορύφωμα το σολντ άουτ στο ΟΑΚΑ όταν ο αδιαμφισβήτητα πρώτος σε κόσμο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γεμίσει το Καραϊσκάκη παρά μόνο σε δύο αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και συνήθως παίζει μπροστά σε άδειες εξέδρες. Αμφισβητώ λοιπόν το αποτέλεσμα παρότι σαφώς και η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να κερδίσει νέους οπαδούς τα επόμενα χρόνια για να πλησιάσει τους πρώτους. Παρεμπιπτόντως θεωρώ τραβηγμένο από τα μαλλιά το 27% του ΠΑΟ και το να είναι τόσο κοντά στον Ολυμπιακό. Αλλά η σύγκριση της ΑΕΚ με μια τοπική ομάδα της Μακεδονίας και κυρίως της Θεσσαλονίκης είναι ανέκδοτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002