Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ..


Ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψει κάποιος νέος επενδυτής που θα συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ άφησε ο Νίκος Θανόπουλος μιλώντας στη «SportDay». Ο πρόεδρος του συλλόγου επέστρεψε από την Κύπρο, όπου είχε επαφές με επιχειρηματίες, αλλά δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, την ώρα που φημολογείται ότι ο αντιπρόεδρος, Παντελής Αθηνής, τον έφερε σε επαφή με μία ομάδα επιχειρηματιών. «Ήμουν προσκεκλημένος στο πάρτι που έκανε στο σπίτι του ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Παντελής Αθηνής. Υπήρχαν εκατό άνθρωποι, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες. Την αγαπούν πολύ την ΑΕΚ στην Κύπρο και ο πρόεδρός της είναι γι' αυτούς σημαντική προσωπικότητα. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα», δήλωσε στη «SportDay» ο Νίκος Θανόπουλος και πρόσθεσε: «Είναι άλλο πράγμα οι επαφές γενικά κι άλλο πράγμα οι επαφές που μπορεί να προχωρήσουν. Πάντα μπορεί να προκύψει κάτι από οπουδήποτε. Η ΑΕΚ ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Η οικονομική κρίση, ωστόσο, έχει χτυπήσει και την Κύπρο. Έτσι κι αλλιώς, δεν βλέπω να προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι μέχρι το τέλος του μήνα, όταν θα πρέπει να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Αν δεν προκύψει όμως κάτι από τις επαφές, δεν μας πειράζει. Η ΑΕΚ δεν είναι όπως παλιά. Είναι σε καλύτερη μοίρα». Ο Νίκος Θανόπουλος θα ανοίξει τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (13:00).
Ντεμπούτο για δύο
Την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσουν στο αποψινό φιλικό απέναντι στο Θρασύβουλο στη Φυλή (20:00) οι Νικολάς Μπιάνκι Άρσε και Γιουσούφ Χέρσι. Ο πρώτος έφτασε μόλις χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για ένα ημίχρονο, ενώ ο δεύτερος, που έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα αναμένεται να παίξει στο δεύτερο. Απόντες θα είναι οι διεθνείς, οι τραυματίες Μαντούκα και Καράμπελας, καθώς και ο Ρίκκα, αλλά και ο Σάχα. Πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Αραμπατζής, Αραούχο, Ζεράλντο, Άρσε, Χουανφράν, Καφές, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Σκόκο, και Μπλάνκο (σε σύστημα 4-2-3-1). Στη 19μελη αποστολή περιλαμβάνονται οι: Αραμπατζής, Λούκατς, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Λεονάρντο, Κουτρομάνος, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Άρσε και Γκέντσογλου.
Αποφασίζουν για επιθετικό
Συνάντηση με το Νίκο Θανόπουλο θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να αποφασιστεί αν η ΑΕΚ θα ενισχυθεί με κάποιον ελεύθερο επιθετικό. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρακολούθησε τον αγώνα της Πολωνίας με τη Βόρειο Ιρλανδία έχοντας το βλέμμα του πάνω στον Έμπι Σμολάρεκ, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο. Παράλληλα όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα προσπαθήσει να κλείσει από τώρα τον Ζόνας για τον Ιανουάριο.
Βασικοί Γιάχιτς, Μαϊστόροβιτς και Γκερέιρο Σε όλη το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Σανέλ Γιάχιτς στην εκτός έδρας νίκη της Βοσνίας επί της Αρμενίας με 2-0, όπως και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στο «διπλό» της Σουηδίας στην Ουγγαρία (1-2). Ο Ρότζερ Γκερέιρο έπαιξε επίσης σε όλο το ματς της Πολωνίας με τη Βόρειο Ιρλανδία (1-1), ενώ ο Γρηγόρης Μάκος δεν χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ελβετία στη Βασιλεία (2-0). Τέλος, απών από το φιλικό παιχνίδι της ομάδας Νέων Ουγγαρίας με τη Λόμπαρντ Πάπαν (3-0) ήταν ο Κρίστιαν Νέμεθ λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002