Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009

TA NEA MAΣ


Η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ στον Ισμαέλ Μπλάνκο για την επέκταση της συνεργασίας τους έπεσε στο κενό, αφού όπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Αργεντινού άσου, η προσφορά δεν είναι αντάξια της προσφοράς του Αργεντινού άσου. Ο ίδιος ο μάνατζερ του Μπλάνκο τόνισε ότι περιμένει ότι η νέα πρόταση θα καλύπτει τον «Ζορό». Ο Χουάν Μπέρος μίλησε στη «SportDay» και αναφέρθηκε στην πρόταση της ΑΕΚ. «Έλαβα γραπτώς την πρόταση της ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες θα ορίσουμε με τον πρόεδρο την ημερομηνία του ραντεβού μας για να έρθω. Δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική προσφορά του Μπλάνκο στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να ανανεώσει ο παίκτης. Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρος και δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο», τόνισε ο Χουάν Μπέρος. Η ΑΕΚ προτίθεται να προτείνει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Μπλάνκο, με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνάνε τις 550.000 ευρώ μαζί όμως με τα μπόνους επίτευξης στόχων, κάτι που δεν αρέσει στον Μπλάνκο. «Αυτό που θέλουμε είναι να ανταμειφθεί ο Μπλάνκο ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την τελευταία διετία και ως η "σημαία της ομάδας". Έχει πει πολλές φορές ότι ο Ισμαέλ θέλει να μείνει για πολλά χρόνια, αλλά επιθυμεί ταυτόχρονα να ανταμειφθεί με ένα συμβόλαιο αντάξιο της προσφοράς του», είχε αναφέρει στη «SportDay» ο κ. Μπέρος.
Κουβέντα για Νέμεθ
Ο Νίκος Θανόπουλος είχε αναφέρει ότι στο περιθώριο του αγώνα με την Έβερτον, θα συναντηθεί με τον Ράφα Μπενίτεθ για τον Κρίστιαν Νέμεθ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στο «Άνφιλντ» και παρακολούθησε τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Ντεμπρετσένι και αναμενόταν να συναντηθεί μετά το τέλος του αγώνα με τον τεχνικό των «κόκκινων» για να συζητήσουν την επέκταση του δανεισμού του Νέμεθ για άλλη μία χρονιά.
Τελειώνει με Ζόνας
Στη τελική ευθεία θα μπει το θέμα του Ζόνας και όλοι στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι θα υπάρξει ευτυχές τέλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Θανόπουλος διαβεβαίωσε τον Δημήτρη Τζάλα, τον Έλληνα μάνατζερ ο οποίος χειρίζεται το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού, ότι μόλις η ομάδα επιστρέψει από την Αγγλία θα ολοκληρωθεί το θέμα της απόκτησής του. Ο Δημήτρης Τζάλας ενημέρωσε τον Νίκο Θανόπουλο ότι το γραφείο του εξασφάλισε την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από την Γκρέμιο. «Μίλησα το πρωί με τον κύριο Θανόπουλο και τον ενημέρωσα για τη συμφωνία του γραφείου μας με την Γκρέμιο. Εξέφρασε την ικανοποίησή του και με διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία που είχαμε κάνει με την ΑΕΚ το περασμένο Αύγουστο ισχύει κανονικά. Η ΑΕΚ θα καλύψει το 1,5 εκατ. ευρώ από τα 3 που θα στοιχίσει συνολικά η μεταγραφή και θα αποκτήσει τον παίκτη τον Ιανουάριο. Ο κ. Θανόπουλος μου είπε ότι μόλις επιστρέψει από το Λίβερπουλ θα μιλήσουμε ξανά για να τελειώσει και τυπικά το θέμα», ανέφερε στην «Εξέδρα» ο Έλληνας μάνατζερ.
Τελειώνει με τους επενδυτές
Παράταση έχει δώσει ο Νίκος Θανόπουλος στο γκρουπ επενδυτών του Ηλία Ηλία για την κατάθεση των 2 εκατ. ευρώ με την υπόθεση να είναι σε καλό δρόμο και από τη ΠΑΕ έλεγαν ότι τα χρήματα πρόκειται να κατατεθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002