Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2009

ΦΟΡΤΣΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ


Την ευκαιρία να μπει για τα καλά και πάλι στην μάχη του πρωταθλήματος έχει το βράδυ η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, τον Παναθηναϊκό (21.15 Novasports1/aek365.gr), στο δεύτερο ντέρμπι που δίνει μέσα σε 4 μέρες. Αποτέλεσμα άλλο πλην της νίκης δεν υπάρχει για την Ένωση, καθώς σε οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα, όσον αφορά την υπόθεση τίτλος... και ας βρισκόμαστε ακόμα στην 5η αγωνιστική και τον μήνα Σεπτέμβρη. Στο στρατόπεδο του «δικεφάλου» τις τελευταίες δύο μέρες γίνεται προσπάθεια να ξεχαστεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τα όσα συνέβησαν εκεί, ρίχνοντας όλο το βάρος στο αποψινό παιχνίδι... που κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και γνωρίζουν πολύ καλά ότι περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει διαβάσει καλά τον αντίπαλο και έχει τονίσει στους παίκτες του τα δυνατά σημεία. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια της κατάκτησης των τριών βαθμών, θα είναι οι περίπου 30.000 Ενωσίτες που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ, αν και διοίκηση και παίκτες ευελπιστούν ότι ο αριθμός αυτός θα γίνει πολύ μεγαλύτερος... έστω και την τελευταία στιγμή, καθώς πιστεύουν ότι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τετάρτης, δεν θα υπερισχύσει στην συνείδηση του κόσμου, αντί της πολύ καλής αγωνιστικής παρουσίας. Αυτό άλλωστε συζητούσαν μέχρι και χθες το βράδυ οι παίκτες μεταξύ τους.

Όσο για τα αγωνιστικά πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αν και δεν έδειξε κάτι τις προηγούμενες μέρες, είναι λίγο πολύ γνωστά, τουλάχιστον ως προς τα πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σάχα, δεξιά ο Αραούχο, αριστερά ο Χουανφράν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μαϊστόροβιτς και Γιάχιτς. Στα αμυντικά χαφ αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά από την αρχή του αγώνα, τον Σεϊντού Γιαχάγια, με τον Παντελή Καφέ να παίζει δίπλα του. Λίγο πιο μπροστά τον Ρότζερ Γκερέιρο, δεξιά στην επίθεση τον Σκόκο, αριστερά τον Μαντούκα ή τον Λεονάρντο και μοναδικό προωθημένο τον Ίσμαελ Μπλάνκο, σε ένα σύστημα 4-3-3, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε 4-2-3-1 ή 4-4-2 (με τον Σκόκο παρτενέρ του Μπλάνκο) κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση, ενόψει του σημερινού δύσκολου αγώνα, δεν είναι και λίγα. Μετά τις γνωστές απουσίες, των Ζεράλντο, Ενσαλίβα και Καράμπελα, που ταλαιπωρούνται εδώ και μέρες με τραυματισμό, προστέθηκε και ένα ακόμα... της τελευταίας στιγμής. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και έμεινε εκτός αποστολής, προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς η ΑΕΚ έμεινε χωρίς αμυντικό χαφ στον πάγκο και η μόνη λύση, εφόσον χρειαστεί, θα είναι να αγωνιστεί εκεί ο Γιάχιτς.

Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι, ύστερα και από το απρόοπτο που συνέβη με τον Γρηγόρη Μάκο, απαρτίζεται από 19 και όχι 20 παίκτες, οι οποίοι είναι οι Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Άρτσε, Γιάχιτς, Καφές, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Παυλής, Ιορντάκε και Ταχτσίδης, ενώ εκτός έμειναν (εκτός των τραυματιών) και οι Ρίκκα, Κουτρομάνος, Μανωλάς, Γκέντσογλου και Λαγός που βρίσκονται με την αποστολή της ομάδας Νέων, αλλά και ο Νέμεθ που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002