Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ !!


Ο Ούγγρος επιθετικός της ΑΕΚ υπόσχεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό «Να βάλω γκολ, αλλά να τους κερδίσουμε. Και θα πάω να το πανηγυρίσω στους φανατικούς...»

Συνέντευξη στον Τάσο Καπετανάκο

Μία ημέρα μετά το πρώτο του γκολ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Κριστσιάν Νέμεθ μίλησε αποκλειστικά στο aek365.gr φορώντας το μπλουζάκι της ORIGINAL για τις ανάγκες της συνέντευξης. Αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πρώτο του γκολ με την ΑΕΚ, στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε για την αλλαγή που έγινε από τον Μπάγεβιτς, για το λάθος του Αρτσε στο 1-1, για την συνεργασία του με τον Μπλάνκο και για το τι είπε με άνθρωπο της Λίβερπουλ την Πέμπτη το βράδυ. Δηλαδή, για όλα...

Αναφερόμενος στο χθεσινό ματς των Ιωαννίνων, ο Ούγγρος επιθετικός δήλωσε για το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. «Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν κακό για εμάς. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όμως, ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τον αντίπαλο μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να σκοράρουμε ακόμα δύο γκολ σίγουρα. Εδειξε ότι λειτούργησε πολύ καλά το 4-4-2. Ημασταν όμως άτυχοι. Ο αντίπαλος σκόραρε από τύχη και έτσι ήρθε η ισοπαλία. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέχρι το τέλος. Δεν είναι λάθος μόνο ενός ποδοσφαιριστή το γκολ που δεχθήκαμε. Είναι όλης της ομάδας. Οπως όταν μπαίνει ένα γκολ είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, έτσι συμβαίνει και όταν δέχεσαι γκολ. Δεν φταίει μόνο ο Αρτσε για το γκολ. Ολοι μας φταίμε. Το ματς τελείωσε για εμάς με άσχημο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα».

«Δεν ζήτησα αλλαγή»

Πολύ λόγος έγινε και για την αντικατάσταση του στο 75' του αγώνα με τον Παντελή Καφέ. Αλλοι μίλησαν για λάθος του Μπάγεβιτς, άλλοι για κούραση του παίκτη. Ο ίδιος ο Νέμεθ στο aek365.gr εξηγεί τι έγινε... «Μπήκε στην θέση μου ο Καφές, που είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι ο αρχηγός μας και στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το σκορ εκείνη την στιγμή. Δεν μπορώ να ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν ήμουν μέχρι και το τέλος στον αγώνα. Κερδίζαμε και έπρεπε να γίνουμε πιο δυνατοί στο κέντρο» λέει και συμπληρώνει μιλώντας για την απόφαση του Μπάγεβιτς «Δεν θεωρώ ότι έκανε λάθος ο προπονητής που με έβγαλε. Υπήρχε ήδη ο Μπλάνκο μέσα, που ήταν ξεκούραστος και εγώ είχα παίξει ήδη 75 λεπτά. Με ρώτησαν από τον πάγκο αν είμαι καλά, τους είπα ΟΚ, αλλά έβλεπαν ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ μέχρι το τέλος του ματς όπως θα έπρεπε. Εμεναν 15 λεπτά και έπρεπε να κρατήσουμε το σκορ και να τρέχουμε να πιέζουμε σε όλο το γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος και από την αρχή γλιστρούσα. Για αυτό άλλαξα και παπούτσια στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως δεν θεωρώ λάθος την αλλαγή μου και πιστεύω ότι δεν κερδίσαμε λόγω των χαμένων ευκαιριών μας».

Στο ματς με τον Ατρόμητο έδωσε τρεις ασίστ στον Μπλάνκο, στον αγώνα με τον Ηρακλή προσπάθησε 2-3 φορές να σκοράρει και χθες στα Ιωάννινα το πέτυχε στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία με υπέροχο τρόπο. Η αποθέωση της απλότητας του ποδοσφαίρου βρίσκεται στα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή Νέμεθ, ο οποίος παίζει την μπάλα με την... μία σχεδόν σε όλες τις φάσεις. Ο Ούγγρος επιθετικός προτιμά να χαμηλώνει το βλέμμα στα καλά λόγια που ακούγονται για αυτόν. «Είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνεις γκολ. Ηταν ωραίο γκολ και πολύ καλή η πάσα του Μαντούκα. Εύχομαι να σκοράρω και άλλες φορές στην συνέχεια. Ο μεγάλος στόχος τώρα είναι να σκοράρω την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό, αλλά να κερδίσουμε. Αν δεν κερδίσουμε δεν θα έχει νόημα. Ας κερδίσουμε και ας δώσω έστω μία ασίστ...» είπε ο Νέμεθ σε ακόμα ένα δείγμα αλτρουισμού και απόδειξη της παιδείας που έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002