Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 21, 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ !!


Αποκαλύψεις περιείχε η ανακοίνωση της ORIGINAL 21 που εκδόθηκε το πρωί της Κυριακής. Με το υστερόγραφο η ίδια η οργάνωση επιβεβαιώνει πως αλλάζει σελίδα και όταν μιλάμε για αλλαγή σελίδας μιλάμε για αλλαγή ηγεσίας. Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει την Παρασκευή και εντάθηκαν το Σάββατο έκαναν λόγο για οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Χατζηχρήστου από την ηγεσία της οργάνωσης που ο ίδιος μαζί με άλλους τρεις Ενωσίτες ξεκίνησε το 1982 και έφτασε να υπάρχει παντού όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Το αν η νέα ηγεσία θα είναι ομαδική ή θα επιλεγεί ένας ως αρχηγός δεν είναι γνωστό και ίσως δεν μαθευτεί ποτέ. Το γεγονός είναι πως ο Χατζηχρήστος που ούτως ή άλλως εδώ και αρκετό καιρό δεν ήταν όπως παλιά σαν αρχηγός της οργάνωσης δεν θα έχει πλέον καμία συμμετοχή στις αποφάσεις και ενέργειες που θα γίνονται.
Η εξέλιξη αυτή παίζει σημαντικό ρόλο και για την ΑΕΚ ιδίως αν γίνει πραγματικότητα το απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού και εν συνεχεία της πτώχευσης και του νέου ξεκινήματος από την Ερασιτεχνική κατηγορία, σενάριο το οποίο έχει κερδίσει πάρα πολλούς πόντους στους φίλους της ΑΕΚ οργανωμένους και όχι μόνο. Στην περίπτωση αυτή το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ που ως γνωστόν ελέγχεται από την ORIGINAL και η οποία βρίσκεται και αυτή σε αναζήτηση νέου προέδρου αφού έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό η παραίτηση του Κώστα Παπαδημητρίου. Μια περίπτωση που παίζει δυνατά είναι σίγουρα αυτή του Γεράσιμου Ερτσου. Ο άνθρωπος που έχτισε την Σκεπαστή έχει εδώ και καιρό την στήριξη ενός πολυ δυναμικού κομματιού της ORIGINAL, που είχε εκφραστεί υπέρ του και στην κατάληψη αλλά και παλαιότερα με ανακοινώσεις από "τα παιδιά της Σκεπαστής" , που πιστεύει πως ο Ερτσος μπορεί να χτίσει σε χρόνο ρεκόρ γήπεδο 40.000 θέσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια όπως έχει υποσχεθεί με χρηματοδότηση που λέει πως έχει εξασφαλίσει με στεγαστικό δάνειο από τράπεζα της Αμερικής και άλλους πόρους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Έρτσος με δηλώσεις του έχει υποστηρίξει πως ο όρος που του έχει τεθεί από την Αμερικάνικη τράπεζα, για να χρηματοδοτηθεί το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι να είναι ο ίδιος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
Πιθανότατα με το όραμα Ερτσου έχει να κάνει το κομμάτι της ανακοίνωσης που προαναγγέλει πως πολύ σύντομα πως "τα όνειρα θα πάψουν να είναι μπάζα" ότι δηλαδή θα αρχίσει η ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως όποιος αναλλάβει την αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ στην απευκταία περίπτωση της πτώχευσης και του υποβιβασμού στην Ερασιτεχνική κατηγορία θα είναι επιλογή της ORIGINAL ή τουλάχιστον θα έχει την έγκριση της αφού ως γνωστόν η οργάνωση έχει τα περισσότερα ενεργά μέλη στην Ερασιτεχνική εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια όταν κανείς δεν ασχολούταν με αυτό το κομμάτι της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002