Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Απριλίου 21, 2013

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ..

Αν το ματς με τον Πανθρακικό είχε χαρακτηριστεί «τελικός», τότε μάλλον δεν υπάρχει λέξη που να μπορεί να περιγράψει το σημερινό με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ παίζει σήμερα την ύπαρξή της, καθώς η απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει οριστικά το ματς της προηγούμενης Κυριακής, παρά το γεγονός πως 20 λεπτά μετά την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο η τάξη είχε αποκατασταθεί πλήρως, την έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Η «Ένωση» τιμωρήθηκε πρωτόδικα για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με μηδενισμό του αγώνα και αφαίρεση 3 βαθμών και πλέον πηγαίνει για την μεγάλη και τελική μάχη στο εφετείο, την Τετάρτη, προσδοκώντας στην δικαίωση, ώστε να της επιτραπεί να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στο γήπεδο και να μην την χάσει στα χαρτιά.
Για να φτάσουμε όμως στην Τετάρτη, θα πρέπει οι «κιτρινόμαυροι» να πάρουν πάση θυσία τη νίκη σήμερα στο Περιστέρι και από εκεί και πέρα να περιμένουν ήττα της Βέροιας, του ΟΦΗ ή του Άρη, ώστε να έχουν το δικαίωμα να παλέψουν για το δίκιο τους. Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει σήμερα τον Ατρόμητο ότι κι αν γίνει στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ την Τετάρτη θα είναι ελάσσονος σημασίας, μιας και η «Ένωση» θα έχει πέσει ούτως ή άλλως και θα ξεκινήσει από απόψε η μεγαλύτερη περιπέτεια στην Ιστορία της.
Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα οφείλουν να κάνουν το καθήκον τους, να κερδίσουν τον Ατρόμητο και αν τα πράγματα έρθουν έτσι ώστε είτε δεν υπάρξει ευνοϊκό αποτέλεσμα στα ματς που τους ενδιαφέρουν είτε η ΕΠΟ αποφασίσει να ρίξει την ΑΕΚ στα χαρτιά, να πέσουν τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά. Το κλίμα μέσα στην ομάδα μετά τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής ήταν πολύ βαρύ, ωστόσο οι προσπάθειες του «Κολοσσού» και των συνεργατών του έχουν βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί η ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και σήμερα είναι η τελευταία τους ευκαιρία να σώσουν την παρτίδα, τουλάχιστον αγωνιστικά.
Τα προβλήματα για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι πολλά, καθώς την Παρασκευή έμαθε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κορδέρο και Φέτση που είναι τιμωρημένοι (δεν μετράει η ποινή που εξέτισε ο Ισπανός στο ματς με τον Πανθρακικό επειδή ο αγώνας έληξε στα χαρτιά, ενώ μετράει κανονικά (!) η κίτρινη που πήρε ο νεαρός χαφ και με την οποία έφτασε τις 7), ο Ανάκογλου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε εκτός, ενώ νοκ άουτ βγήκε χθες και ο Τσουμάγκας, λόγω θλάσης στους κοιλιακούς.
Ο Δέλλας έδειξε στις δύο τελευταίες προπονήσεις πως προσανατολίζεται να εγκαταλείψει το ρόμβο και να ενισχύσει περισσότερο τα άκρα της ομάδας του, παρατάσσοντας ένα σχήμα με διάταξη 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξιά ο Βλάχος, αριστερά ένας εκ των Τσουκαλά-Νικολόπουλου (με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, παρά το γεγονός πως στη σημερινή δοκιμή τη θέση του Τσουμάγκα πήρε ο δεύτερος) και στόπερ ο Μπουγαΐδης με τον Κουτρουμπή. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Μητρόπουλος με τον Ρίκκα, στα άκρα ο Φούντας με τον Καραλή και πίσω από τον Πετρόπουλο ο Γκερέιρο. Για την εξέλιξη του αγώνα θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα από το aek365 που θα βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θα καλύπτει ζωντανά το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002