Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ..

Καμία λύπηση, κανένα ελαφρυντικό! Αυτό πρέπει να απαιτούμε από σήμερα όλοι. Υπαίτιοι υπάρχουν, τους γνωρίζουμε όλοι. Έχουν ονοματεπώνυμα και ο καθένας τους ξεχωριστά το δικό του μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η ΑΕΚ. Τα σχέδια επιστροφής τους (ήδη το παρεάκι της Γλυφάδας σχεδιάζει την επόμενη ημέρα με διοίκηση Πρωτοδικείου!) πρέπει να καούν στην πυρά προτού καν εμφανιστούν ως πιθανές σωτήριες λύσεις. Κάποιοι πρέπει να μπουν στη φυλακή και εκείνοι που θα την αποφύγουν, να φορέσουν τα δεσμά του εξευτελισμού τους στις συνειδήσεις όλων των ΑΕΚτζήδων.
Εκείνον που κλαίει, οδύρεται και δείχνει αδύναμος τον πατούν στο κεφάλι. Γι αυτό και γίνομαι τόσο κυνικός. Γι αυτό και δεν αντέχω άλλους οδυρμούς και κλάματα για το κακό που μας βρήκε. Ας γυρίσουμε το νόμισμα από την άλλη πλευρά και ας αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ως την πραγματική ευκαιρία να «καθαρίσει» η ΑΕΚ μία και καλή από όλα αυτά τα ύποπτα πρόσωπα που λεηλάτησαν, είπαν ψέματα, έκαναν εμπόριο ελπίδας, δημιούργησαν περιουσίες και έγιναν δημόσια πρόσωπα στις πλάτες της ομάδας.
Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0
Η ΑΕΚ πρέπει να ζήσει και να στείλει όλους εκείνους που ασέλγησαν εις βάρος της στην απομόνωση. Όταν με χρόνια με καιρούς σταθεί στα πόδια της και αποκτήσει το γήπεδο που της γκρέμισε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο το οποίο αποδείχθηκε η χείριστη πολιτική πλάνη, εκτός από τα λάβαρα με τα ονόματα όσων την δόξασαν, θα έπρεπε να βρει έναν χώρο αφιερωμένο στα μαύρα κατάστιχα που θα φέρουν τα ονόματα των ανθρώπων που τη βίασαν κατ' εξακολούθηση.
Επιβάλλεται να σηκωθείς αλλά χωρίς δεκανίκια!
Η Κερκόπορτα πρέπει να σφραγιστεί. Οι επιτήδειοι πρέπει σήμερα κιόλας να καταλάβουν ότι δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά τρόπος να μολύνουν το μυαλό και τις ψυχές μας. Η ΑΕΚ δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο και τούτο την καθιστά ακόμα πιο ευάλωτη σε μολυσματικά πρόσωπα που θα επιχειρήσουν την επιστροφή τους για να αποφύγουν τη δική τους καταδίκη. Ουαί και αλίμονο αν βρουν και πάλι τον χώρο να ελιχθούν για να θέσουν σε εφαρμογή τα κολασμένα σχέδιά τους.
Το σοκ του υποβιβασμού είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Όμως δεν πρέπει να θολώσει τα μυαλά μας, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τη δράση του ως αφυπνιστική. «Η δύναμή σου είναι ο κόσμος σου» συνηθίζουμε να λέμε. Τώρα καλούμαστε και να το εφαρμόσουμε απαγορεύοντας στους τυχάρπαστους τυχοδιώκτες να ατιμάσουν περισσότερο αυτό που όλοι εμείς είχαμε ως φυλαχτό στο προσκέφαλο μας και νανούριζε λυτρωτικά τις σκέψεις μας κάθε φορά που πέφταμε να κοιμηθούμε. Με την ΑΕΚ κοιμόμασταν και ξυπνούσαμε. Τελευταία είχε καταντήσει κακός εφιάλτης και ξύπνημα με πονοκέφαλο...
Δέλλας: "Οι καπετάνιοι πήδηξαν στην θάλασσα"
Δεν είχε ταυτότητα η δική μας ΑΕΚ. Την είχε παραδώσει καιρό τώρα σε εκείνους που δεν έχουν ιδέα από ΑΕΚ. Που δεν την αγάπησαν ποτέ, που τη σκότωσαν μέσα στους εγωισμούς τους, που την αντιμετώπιζαν μόνιμα ως ένα λογιστικό νούμερο ή ως την ιδιοτελή ευκαιρία για την προσωπική ανέλιξή τους. Έπρεπε να πεθάνει για αναστηθεί. Καθαρά και χωρίς δολοφονικούς υποκριτές να ορίζουν το κάθε βήμα της. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Αλλά όταν το κάνεις να έχεις μάθει πλέον και σε ποιους μπορείς να βρεις αληθινό στήριγμα. Να μην έχεις ανάγκη από ελαττωματικά δεκανίκια...
ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002