Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΛΟΥ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΣΠΟΡΤΣ..

Η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, σου έρχονται στο μυαλό οι «Απαράδεκτοι» και η μοδάτη –τότε- έκφραση του πρωταγωνιστή Σπύρου Παπαδόπουλου «τι έγινε ρε παιδιά;». Μετά τον Ντέμη, ο Ριβάλντο. Με λίγες ημέρες διαφορά, οι δύο ηγέτες της Ενωσης αλλάζουν προσανατολισμό. Και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται να ερμηνεύσουν σωστά την… πυξίδα.

Ο Ριβάλντο, λοιπόν, ανακοίνωσε δημόσια την απόφασή του να μετακομίσει στο Ουζμπεκιστάν. Ναι, είναι αλήθεια. Ούτε στο Κατάρ, ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε στην Ιαπωνία. Στο Ουζμπεκιστάν και στην ομάδα που στα μέσα του καλοκαιριού πήγε να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την πρόταση που υπέβαλε στον Σάμουελ Ετό. Σαράντα εκατομμύρια ευρώ έδινε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στον Καμερουνέζο η Κουρουβτσί, με περίπου τόσα φέρεται να δελέασε τον Ρίμπο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αν έκανε καλά ο Ριβάλντο που πήρε την απόφαση να πάει εκεί να παίξει την τελευταία μπάλα –σε επαγγελματικό επίπεδο- της καριέρας του, το ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Η ιδιοσυγκρασία, οι αντιδράσεις, το σκεπτικό και οι αξίες του κάθε ανθρώπου διαφέρουν.

Ο Ρίμπο, όμως, αφήνει την ομάδα του ξαφνικά. Ο Γιώργος Δώνης από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στους Θρακομακεδόνες έχει αναφερθεί στο ρόλο του 36χρονου μέσου, που είχε πλάσει στο μυαλό του. Καλώς ή κακώς ο νέος προπονητής, καταστρώνοντας τα σχέδια για το κιτρινόμαυρο οικοδόμημα, έβαλε τον Ριβάλντο σε θέση… κολόνας. Πόνταρε πολλά επάνω του, όπως τουλάχιστον ο ίδιος έχει πει κατ’ επανάληψη.

Τέλη Αυγούστου, οι κλεισμένες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, ανοίγουν πάλι. Νικολαϊδης και Δώνης καλούνται να βρουν αντικαταστάτη μέσα σε λίγες μέρες, οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Αν όχι κάποιον με το ετήσιο συμβόλαιο του άλλοτε καριόκας, έναν παίκτη… εμπιστεύσιμο που να συμπληρώνει το ρόστερ του κέντρου.

Και τούτη τη στιγμή η ΑΕΚ πρέπει, εκτός από ικανή, να σταθεί και τυχερή. Η κλεψύδρα του μεταγραφικού χρόνου δεν έχει έξτρα λεπτά, η… άμμος τελειώνει και η αγωνία μεγαλώνει. Για κάποιους το ερώτημα είναι η αγωνιστική επίπτωση που θα έχει στην Ενωση η αποχώρηση του Ριβάλντο. Πόσω μάλλον, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο ματς με την Ομόνοια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι ένα θέμα.

Ωστόσο, ταπεινή μας γνώμη είναι πως αν ο Δώνης καταφέρει να «παραπλανήσει» τους ποδοσφαιριστές του από το τελευταίο «χτύπημα», οι Κιτρινόμαυροι σε βάθος χρόνου θα βγουν κερδισμένοι. Αυτή τη φορά, μάλιστα, «καθάρισαν» σε αντίθεση με τον Μάιο που ο Ρίμπο απειλούσε ότι θα φύγει. Τότε η ΑΕΚ είχε τη χρυσή ευκαιρία να απαλλαγεί από ένα ογκώδες συμβόλαιο και από έναν βαρύ ποδοσφαιριστή που στερούσε από την ομάδα του σπιρτάδα και που σε κάθε περίπτωση θα του ήταν δύσκολο να ανέβει σε ταχύτητες Δώνη.

Τώρα, για ποιο λόγο ο τέως τεχνικός της Λάρισας έλεγε –κατά την παρουσίασή του- ότι φαντάζεται την ΑΕΚ γρήγορη και την ίδια ώρα μιλούσε για τα προσόντα του Ριβάλντο, μη μας ρωτάτε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002