Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2008

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΕΜΗ..

Το κλίμα δεν ήταν ήρεμο, αλλά η συγκεκριμένη είδηση ήταν βόμβα... μεγατόνων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ντέμης Νικολαΐδης, φέρεται να έχει ενημερώσει τους μετόχους της "Ένωσης" πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο και θέλει να παραιτηθεί! O πρόεδρος της Ενωσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 25/8. Το SPORT 24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα βρεθεί το βράδι (21:00) στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει το κλίμα.


Στο περιβάλλον του ο Ντέμης Νικολαΐδης από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόθεσή του να παραιτηθεί τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχίας και θα εξηγήσει την Δευτέρα σε Συνέντευξη Τύπου.

Η είδηση της απόφασης του Ντέμη Νικολαΐδη να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, λίγο πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι του δικεφάλου για την Ευρώπη και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ταρακούνησε πολύ τα "νερά" στο εσωτερικό της ομάδας και πλέον αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ", ο Ντέμης Νικολαΐδης εδώ και περίπου 2 μήνες, έχει ενημερώσει όλους τους μετόχους της ΠΑΕ, με ένα σημείωμα που τους απέστειλε ηλεκτρονικά, πως έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από την προεδρία της ΑΕΚ.

Για περίπου δύο μήνες, κάποιοι από τους μετόχους αναλάβανε να αλλάξουν τη γνώμη του προέδρου της "Ένωσης", αλλά ο ίδιος εμμένει στην απόφαση του. Οι πληροφορίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναφέρουν πως οι μέτοχοι ήταν μάλλον προετοιμασμένοι για αυτή την εξέλιξη και γνώριζαν τις σκέψεις του Νικολαΐδη.

Μάλιστα, αυτοί που προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη, πλέον έχουν φτάσει στο συμπέρασμα πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο πρόεδρος του δικεφάλου, έχει αποφασίσει να παραιτηθεί, και ίσως στο άμεσο μέλλον να παραχωρήσει και τις μετοχές του και να φύγει από την ΑΕΚ.

Οι λόγοι της απόφασης

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τη συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου της ΑΕΚ. Υπάρχει απογοήτευση του Ντέμη Νικολαΐδη για κάποια ζητήματα, όμως είναι άγνωστο αν είναι και οι λόγοι για μια τέτοια απόφαση. Ένα από τα ζητήματα είναι και τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, είχε πιστέψει πως φέτος τα διαρκείας θα φτάσουν τις 30000, αλλά τα φετινά 18000 και η πτώση από τον αριθμό των 25000 που έφτασαν πέρυσι, οδήγησε στο συμπέρασμα πως απέτυχε στο να καταφέρει να πείσει τον κόσμο της ΑΕΚ να τον εμπιστευθεί μαζικά.

Επίσης, ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο κούρασε τον πρόεδρο της ΑΕΚ και τον απογοήτευσε στο πέρασμα του χρόνου, είναι οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σταμάτησε να πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο, να εξασφαλίσει ίσους όρους στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Πάντως, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίζει η συμπεριφορά κάποιων μετόχων από τους οποίους "έχασε" την στήριξη προς το πρόσωπο του. Σίγουρα θα μπορούσε βέβαια να κάνει κάποιες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα και να συνεχίσει να έχει το... καράβι στα χέρια του, αλλά δεν έχει τη διάθεση να το κάνει.

Μέσα στο μυαλό του προέδρου της ΑΕΚ, υπάρχει και ο προβληματισμός για το θέμα του γηπέδου αρχικά αλλά και του προπονητικού κέντρου. Κάτι που δεν κατάφερε ως τώρα να προχωρήσει ο ίδιος, όσο θα ήθελε.

Τέλος, οι πολύ καλές σχέσεις του με τους οργανωμένους, γύρισαν μπούμερανγκ στον Νικολαΐδη και η "μάχη" μαζί τους τον στεναχώρησε αρκετά.

Η είδηση της απόφασης του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει μπαράζ σημαντικών εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα. Στο σημερινό φιλικό, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Γκρόνινγκεν(21:00 NS1) με τον Γιώργο Δώνη να θέλει να ετοιμάσει την ομάδα στο φιλικό πρόβα τζενεράλε, για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια στην Κύπρο

Παρόλα αυτά, το σημερινό φιλικό δεν θα έχει ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ΑΕΚ, όσο για την αντίδραση του κόσμου που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, προς τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Πάντα ο κόσμος της "Ένωσης" είναι μέσα στις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα τους και το δείχνουν και με έργα αλλά και με... λόγια.

Η αποστολή για το ματς με Γκρόνινγκεν

Η επιστροφή του Εντίνιο στην αποστολή της ομάδας, είναι η είδηση για το βραδινό φιλικό με την ολλανδική Γκρόνινγκεν. Φυσικά ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Έντσον Ράμος, Κουτρομάνο, Γεωργέα, Χουανφράν, Αλεξόπουλο, Γκέντσογλου, Ταχτσίδη, Καφέ, Ριβάλντο, Κονέ, Ενσαλίβα, Μπερνς, Λαγό, Μπλάνκο, Εντίνιο, Παυλή, Ζορμπά, Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002