Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2008



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 12-8-08
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Έγινε και το πρώτο φιλικό επί Ελληνικού εδάφους με νίκη επί των Άγγλων αλλά φάνηκαν πολλά προβλήματα και πάλι στον επιθετικό τομέα . Η ομάδα με ανεβασμένο τον Σκόκο και άξιο συμπαραστάτη τον Ρίμπο έβγαλε μπαλιές αλλά ακόμη Παυλής και Μπλάνκο να δουν εύκολα δίκτυα .Οπωσδήποτε Μπασινάς , Εντίνιο ( που ακόμη δεν έπαιξε ) και Κυργιάκος θα ανεβάσουν ακόμη πολύ την ομάδα αλλά στα πρώτα παιγνίδια δεν θα τους έχουμε δυστυχώς . Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά θέλουμε επιθετικό και ακόμη ένα μπακ φαίνεται πολύ καθαρά και δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα πρωτάθλημα με μόνο τους Ράμο ( δεν ξέρουμε πως θα βγει φέτος ), Γεωργέα ( επιρρεπής σε τραυματισμούς αλλά κάνει και στις δύο θέσεις της άμυνας πολύ καλά ), Κουτρουμάνο ( ακόμη φαίνεται ανέτοιμος ) και Χουαφράν που φαίνεται πολύ καλύτερος του Αρουαμπαρένα . Η ομάδα θέλουμε να είναι έτοιμη στις 14-8 στον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια που ελπίζει και αυτή σε διάκριση μετά τις πολλές μεταγραφές που έγιναν και δεν θέλει υποτίμηση καμία .Να ενημερώσουμε ξανά τους φίλους στην Ελλάδα ότι πολλοί οπαδοί αλλά και παίκτες της Κυπριακής ομάδας υποστηρίζουν την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ αλλά σε αυτό τον αγώνα σίγουρα θα είναι με την ομάδα τους και καλά κάνουν φυσικά . Είναι ιδιόμορφα τα παιγνίδια με Κυπριακές ομάδες και οι παλιοί τα θυμόμαστε με τον ΑΠΟΕΛ πόσο δύσκολα περάσαμε . Δεν παύει να είναι ένας αγώνας που δεν πρέπει να σημειωθούν οποιαδήποτε επεισόδια διότι ανεγκέφαλοι υπάρχουν και από τις δύο πλευρές και οι ψυχραιμότεροι πρέπει να τα προβλέψουμε και είναι κρίμα να αμαυρώσουμε τις σχέσεις μας , ένας Γιώργος Σαββίδης μας συνδέει και πολύ μάλιστα . Περιμένουμε τα αδέλφια μας από την Ελλάδα να ενωθούνε μαζί μας και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση . Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά στον σύνδεσμο μας .
Εισιτήρια για τον αγώνα με την Ομόνοια θα υπάρχουν στο περίπτερο Κασπαρής Τηλ. 24656631 στην Λάρνακα από 16-8 μάλλον και παρακαλείσθε όπως τα κρατήσετε έγκαιρα . Για τα μέλη θα είναι στην τιμή τους . Για τα μη μέλη θα είναι με 10 ευρώ περισσότερο και με μια μπλούζα του συνδέσμου μας .
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Παραπονούμενος και ο Δέλλας , όμως μόλις χάλασε με ΑΕΚ βρήκε ομάδα μήπως και αυτός κατάλαβε ότι δεν θα έπαιζε ; άντε τουλάχιστον βγάλε τους γάβρους έξω και σε συγχωρούμε 2. Παικτούρα ο Σκόκο και χαιρόμαστε για αυτό..η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη για τον πρώτο τελικό στις 14-8 με Ομόνοια 3. Μακάρι Μπλάνκο να σε δούμε πρώτο σκόρερ και πάλι αλλά αυτή την φορά με το πρωτάθλημα 4.Στο καλό Παπασταθόπουλλε , σε ευχαριστούμε για όλα και σε περιμένουμε πίσω και πάλι 5. Κυργιάκος και Μπασινάς και ο Εντίνιο θα βοηθήσουν άμεσα και αυτό είναι καλό 6. Ψυχάρα ο Αλεξόπουλλος και πάλι και μπράβο για την θέληση του έτσι πρέπει 7. Σωκράτη ΧΟΧΟΧΟ όλοι εδώ στην Κύπρο θυμόμαστε τα μαγικά σου στο ημίχρονο του αγώνα με την Ανόρθωση..άραγε θα τα ξανακάνεις πάλι ;; 8. Κύριος ήρθε και Κύριος έφυγε ο Αρουμπαρένα και μπράβο του 9. Το τονίζουμε είμαστε αδέλφια Κύπριοι και Έλληνες και είναι κρίμα να γίνουν οτιδήποτε έκτροπα σε αυτό τον αγώνα έστω και αν ορισμένοι μπορεί να το επιδιώξουν ..10. Έγινε ο χαμός με Κονέ και Ενσαλίβα στις μεταγραφές τους και τώρα μεγάλη απογοήτευση και οι δύο και παίρνουν έξοδο αφού δεν έδειξαν τίποτε φέτος δυστυχώς 11. Ευτυχισμένος ο Ρίμπο ..και γιατί να μην είναι άλλωστε ; 12.Πολύ άτυχος ο Μαντούκα ..ευχόμαστε σύντομα σιδερένιος 13. Ελπίζουμε η έξοδος Λύμπε να μην στοιχίσει τελικά διότι όπως βλέπουμε θα τον είχαμε ανάγκη και πάλι φέτος . 14. Aντε βρε Τιμούρ κάνε το θαύμα σου !! μαζί σου είμαστε 15. Σάχα πάμε για πρωτάθλημα πάντα..ρώτα όμως και το cas 16. Διλήμματα ποιόν να χρησιμοποιήσουμε από Μπλάνκο και Παυλή δεν πρέπει να έχουμε , να μην πούμε ότι θέλαμε ακόμη ένα επιθετικό . 17. Κάτσε κάτω από την μπάρα βρε Σολάνο ακόμη δεν ήρθες θες και Τσάμπιον Λίγκ τρομάρα σου !! 18. Κύριε Κλέιτον καλά να πάθεις εδώ θα ήσουν βασιλιάς και πήγες στον Τομ Τζόουνς και σε αφήνει έξω 19. Γιαννάκη Οκκά σε πιστέψαμε..σίγουρα 20. Που είναι ο Ντιόγο οεο ;;
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο και δεν φέρνουμε κανένα με το ζόρι, όσοι αγαπάνε άλλη ΑΕΚ ας κάνουν τον δικό τους σύνδεσμο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα !! . Για μαθητές η συνδρομή είναι δωρεάν !!. Είμαστε και Ορίτζιναλ, και Θύρα 21 και ΑΕΚ Fans και όσους έχουν τον δικέφαλο στο στήθος , πάνω από όλα είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους τους ΑΕκτζήδες . Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας.
Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα. Φαγητό από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε ακούραστα και πάλι μετά τις διακοπές και όσοι θέλουνε ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου να επιστρέψει δυνατός στον σύνδεσμο μας , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού ,στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη ,στον Δημήτρη Λιανό από Αττική ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Ηρακλείου Κρήτης και στον γίγαντα Θέμη ,στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού τον Μικρό Αεκτζή Γιώργο που μας εκπροσωπεί με το πανό μας σε κάθε αγώνα ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες ,στον φίλο Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στους ΑΕκτζήδες φίλους στην Σαλαμίνα , στην Ορίτζιναλ Καβάλας , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον δυνατό Νίκο Σπυρούλια , Δημήτρη Γιαννούλη από Αρκαδία , οικογένεια Δανιήλ , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , τους φίλους από Κέρκυρα , τον Θάνο Βιτουλαδίτη και τους εκεί φοβερούς ΑΕΚτζήδες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Άπαικτες μπλούζες , Καλοκαιρινές και Χειμωνιάτικες με φοβερά σχέδια ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ; άσπρες ή κίτρινες με την Κωνσταντινούπολη επάνω και την Κύπρο , προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές , 25 ευρώ οι Χειμωνιάτικες , με τα έξοδα αποστολής σε συστημένο πακέτο. Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε συστημένο το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και οκτώ Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002