Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ...ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ;;

Ο νέος Σωκράτης

Η περίπτωση του Σάββα Γκέντσογλου όχι απλώς δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, αλλά κάλλιστα μπορεί να αποδειχθεί χρυσοφόρος για την ΑΕΚ. Ανάλογη με εκείνη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που καθιερώθηκε στην βασική ενδεκάδα προτού συμπληρώσει τα 20 χρόνια του και απέφερε στο κιτρινόμαυρο ταμείο περίπου 4 εκατ. ευρώ με την πώλησή του στην ιταλική Τζένοα.

Ο Γκέντσογλου _ ο οποίος δεν πρέπει να λησμονούμε ότι αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Βέρντερ Βρέμης αλλά η ΑΕΚ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει με τη γερμανική ομάδα _ έχει το ίδιο αγωνιστικό θράσος με τον Παπασταθόπουλο και διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρίσματα για την ηλικία του. Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη πάσα στην αφετηρία κάθε κιτρινόμαυρης επίθεσης ήταν δική του κι όχι του σαφώς εμπειρότερου Γιώργου Αλεξόπουλου. Έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει ως στόπερ (ίσως καλύτερα κι από ότι ως αμυντικός μέσος) και του αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες.

Μπακ με σέντρες ακριβείας

Δύσκολα μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τον Δημήτρη Κουτρομάνο από την πρότερη θητεία του στο πρωτάθλημα της γ’ εθνικής με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας ή από το λιγοστό χρόνο που πήρε στα τελευταία φιλικά. Αυτό όμως που διακρίνει το παιχνίδι του 21χρονου αμυντικού είναι η ακρίβεια στις σέντρες του, κάτι που δεν βλέπουμε στα πλάγια μπακ της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα δεν είναι τόσο γρήγορος ή τόσο βιρτουόζος όσο ο Ράμος, όμως χθες σε τρεις περιπτώσεις έδειξε ότι γνωρίζει πότε να βρίσκεται σε ιδανική θέση επίθεσης ώστε να «γεμίσει» στην αντίπαλη περιοχή από τη δεξιά πτέρυγα. Και οι τρεις σέντρες του βρήκαν συμπαίκτη κι όχι αντίπαλο, κάτι που σπανίως πετυχαίνει ο Έντσον Ράμος και που άλλωστε έχει επισημανθεί (ως παράπονο) πολλές φορές από τον προπονητή κατά η διάρκεια των φιλικών αγώνών.

Προδιαγραφές ηγέτη

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ είχε διακρίνει ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει τα προσόντα να σταθεί σε επαγγελματικό επίπεδο από τα 16 χρόνια του και ο μικρός (στα 17 πλέον) προσπαθεί να τον δικαιώσει μέσα από τον διαρκή βελτίωσή του. Για τα σωματικά και αθλητικά προσόντα του πολλές φορές έχουμε επισημάνει ότι είναι δυσεύρετα σε αυτή την ηλικία. Όμως ο Ταχτσίδης ξεδίπλωσε χθες μερικά ακόμα στοιχεία που πιστοποιούν την επιθυμία του να διαγράψει σπουδαία καριέρα στην ΑΕΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος προσπαθούσε να έχει εξίσου μεγάλη συμμετοχή τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έκανε αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις (δείγμα κυρίως της απειρίας του), όμως είχε και κάποιες εξαιρετικές κάθετες πάσες. Γενικά δεν κρυβόταν, ζητούσε μπάλα για να ανεβάσει την ομάδα προς την επίθεση, επιχειρούσε σουτ όταν έβλεπε ελεύθερο πεδίο και λειτούργησε εξαιρετικά ως «κόφτης» σε αρκετές περιπτώσεις. Ασφαλώς πρόκειται για ένα ταλέντο που όχι απλώς πρέπει να «βγει», αλλά μακροπρόθεσμα να κάνει και τη διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002