Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Αυγούστου 09, 2008

ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ..!! ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ..ΜΕ ΜΠΟΛΤΟΝ.


Μου άρεσαν

- Η ικανότητα του Χουανφράν να παίζει όλη την πλευρά: ξέρω, ξέρω… τα ίδια λέγαμε πέρυσι το καλοκαίρι και για τον Αρουαμπαρένα και ο Αργεντινός απογοήτευσε τους πάντες. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ισπανός θα κάνει τα ίδια και θα μας στείλει στο «τρελάδικο» όπως ο διάσημος (αλλά και τόσο ανεπαρκής όπως αποδείχτηκε) προκάτοχος της θέσης. Σοβαρός παίκτης ο Χουανφράν και κυρίως με δυνάμεις, τεχνικές αρετές και αντίληψη ώστε να παίζει τη θέση όπως θέλει ο Δώνης. Δηλαδή όπως ένας γνήσιος «full back».

- Ο αθόρυβος Ρίκκα: είναι εύκολο να καταλάβει κανείς τον λόγο που (μετά και την απόκτηση του Άγγελου Μπασινά), ο προπονητής αποφάσισε την περιθωριοποίηση του Ενσαλίβα. Ο ποδοσφαιρικά γαλλοαναθρεμμένος μέσος είναι τόσο απλός όσο μια απλή πάσα στα δύο μέτρα και τόσο (πολυ)σύνθετος όσο μια κάθετη μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας ανάμεσα σε 3-4 αμυντικούς που απλώς κοιτάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν. Αναμφίβολα μια μεγάλη επένδυση για την ΑΕΚ, ένας ποδοσφαιριστής έτοιμος όχι απλώς να βοηθήσει, αλλά να κάνει και τη διαφορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

- Ο ρόλος του Χέτεμαϊ: δεν θα σταθώ τόσο στο εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε, άλλωστε τέτοια γκολ και μάλιστα με το «κακό» πόδι (ο Φινλανδός σουτάρει ως επί το πλείστον με το δεξί) μπαίνουν μια φορά τον χρόνο. Με εντυπωσίασε περισσότερο η ωριμότητα ενός ποδοσφαιριστή που ήταν «άναρχος» τα προηγούμενα δύο χρόνια και πλέον δείχνει ότι κατάλαβε που βρίσκεται και τι ζητούν από αυτόν. Του ταιριάζει επίσης η θέση του δεξιού ενδιάμεσου, δείχνει ότι αποδίδει καλύτερα βοηθώντας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Δεν μου άρεσαν

- Η κορυφή της επίθεσης: δίχως να ρίχνω την παραμικρή ευθύνη στον εξελίξιμο και πολλά υποσχόμενο Μιχάλη Παυλή, νομίζω ότι η ΑΕΚ χρειάζεται διαφορετικού τύπου επιθετικό για την κορυφή του «4-3-3». Ούτε ο Μπλάνκο στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να ανταποκρίνεται σωστά στις επιταγές της θέσης, οι οποίες απαιτούν εκτός από διαρκή κίνηση και ξεχωριστή ικανότητα στο παιχνίδι με την πλάτη στο τέρμα. Ευελπιστώ ότι ο Εντίνιο θα μπορέσει να προσδώσει αυτά τα στοιχεία που στην παρούσα φάση απουσιάζουν από το παιχνίδι της Ένωσης, διότι αν δεν το καταφέρει ενδεχομένως να προκύψει πρόβλημα. Διότι χθες υπήρχαν στιγμές που νόμιζες ότι ο Μπλάνκο δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο…

- Ο ρόλος του Ριβάλντο: ως αριστερός ενδιάμεσος ο Βραζιλιάνος παίζει πολύ μακριά από την αντίπαλη περιοχή. Με την υψηλή τεχνική κατάρτισή του βοηθά μεν στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας, όμως σε καταστάσεις που η ομάδα προσπαθεί να αιφνιδιάσει μοιάζει να καθυστερεί την ανάπτυξη. Τρεις φορές του έκανε παρατήρηση ο Δώνης στο πρώτο ημίχρονο να παίζει πιο γρήγορα, ίσως πολλές φορές ακόμα να θέλησε να το κάνει, αλλά να το παρέκαμψε ακριβώς επειδή πρόκειται για τον Ριβάλντο. Επιπλέον παίζοντας αυτόν τον ρόλο, είναι εμφανές ότι ο Βραζιλιάνος δυσκολεύεται να δει τέρμα και να απειλήσει.



ΑΠΟ ΤΟ SPORT24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002