Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2008

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ...!!


Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η ΑΕΚ μετά την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από την Ομόνοια με τον κίνδυνο του οδυνηρού αποκλεισμού από τη συνέχεια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ να είναι ορατός. Ο Γιώργος Δώνης πάντως δεν δείχνει διατεθημένος να προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά το 4-3-3 που χρησιμοποιεί, κάτι που φέρεται να έχει ενοχλήσει τον Ριβάλντο που βλέπει πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτό το σύστημα…

Άλλωστε ο βραζιλιάνος σταρ είχει το ίδιο πρόβλημα και όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό την εποχή του Τροντ Σόλιντ, και μάλιστα τότε είχε τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα λέγοντας ότι δεν του ταιριάζει η θέση στην οποία χρησιμοποιείται (ο Νορβηγός τον έβαζε να παίξει ως δεξιό ενδιάμεσο) και ότι γενικότερα η συγκεκριμένη διάταξη δεν βοηθούσε την τότε ομάδα του να φτάσει εύκολα στο γκολ. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος έφτασε στο… αμήν πριν πει όλα όσα είπε, και εν τέλει αποδείχθηκε ότι καλά έκανε και είπε το παράπονό του.

Διότι έκτοτε ο Σόλιντ τού έδωσε ελεύθερο ρόλο και ο «Ρίμπο» πήρε τον Ολυμπιακό στις πλάτες του και τον οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Ο ηγέτης της Ένωσης δεν σκοπεύει να κάνει κάτι ανάλογο στην παρούσα φάση. Αντιθέτως, προσπαθεί με ιδιαίτερο ζήλο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας θέσης που δεν τον βοηθά να αναδείξει τις αναμφισβήτητες ικανότητές του στο βαθμό που μπορεί.

Οι συμπαίκτες του έχουν διακρίνει αρκετές φορές μια δυσφορία στο πρόσωπο του «Ρίμπο», αφού κι ο ίδιος καταλαβαίνει ότι σε αρκετές περιπτώσεις καθυστερεί το παιχνίδι της ομάδας ακριβώς επειδή κρατάει την μπάλα περισσότερο από όσο… επιτρέπει το σύστημα, το οποίο βασίζεται στη διαρκή κίνηση και στις γρήγορες πάσες. Όμως, αυτό είναι το παιχνίδι του Ριβάλντο και, άλλωστε, έτσι διέγραψε την τεράστια καριέρα του: κρατώντας την μπάλα στα πόδια του περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του, ακόμα και στη μεγάλη Βραζιλία.


Αυτό που θέλει ο Ριβάλντο, είναι τουλάχιστον να παίζει πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή, γιατί με το ρόλο που έχει τώρα, δύσκολα «βλέπει» τέρμα. Θεωρεί ότι του ταιριάζει καλύτερα ο ρόλος του ακραίου αριστερού επιθετικού, αφού άλλωστε ο Δώνης επιθυμεί τα δύο «φτερά» της επίθεσης να συγκλίνουν προς το τέρμα, και όχι να παίζουν πάνω στη γραμμή σαν εξτρέμ. Ωστόσο, ο προπονητής προτιμά να χρησιμοποιεί τον Ριβάλντο στα χαφ θεωρώντας ότι με το κοφτερό μυαλό και την εξαιρετική πάσα που διαθέτει, θα αξιοποιεί καλύτερα τους συμπαίκτες του.

Επί του παρόντος το… κόλπο δεν πιάνει, όμως ο Δώνης θεωρεί ότι ο «Ρίμπο» θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της θέσης πολύ καλύτερα όταν θα έχει δίπλα του στα χαφ τον Άγγελο Μπασινά και τον Παντελή Καφέ, ποδοσφαιριστές σαφώς πιο έμπειρους από τον Αντώνη Ρίκκα και τον Περπαρίμ Χέτεμαϊ που θα αποτελούν τις εναλλακτικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002