Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ...

Η ΑΕΚ δεν είναι για πειράματα
Τα μεγάλα λάθη ο Γιώργος Δώνης δεν τα έκανε στο παιχνίδι της Πέμπτης (28/8). Τα έκανε στο πρώτο, στο ΟΑΚΑ, προτού τα επαναλάβει. Κυρίως, όμως, τα έκανε προηγουμένως. Στην προετοιμασία. Αφησε αναξιοποίητους τους μήνες που είχε στη διάθεσή του για να μελετήσει τα χαρακτηριστικά των παικτών που είχε και αυτών που απέκτησε. Αποφάσισε να παίξει μόνο το σύστημα που είχε φέρει από το σπίτι, από τη Λάρισα, αυτό το 4-3-3. Κόλλησε σε αυτό, δίδαξε μόνο αυτό και μέχρι σήμερα ζει για να το μετανιώνει.

Σε μια σειρά αγώνων η ομάδα που δίνει την εντύπωση ενός κακοφτιαγμένου συνόλου παρουσιάζει τις ίδιες αδυναμίες. Τούτο δείχνει ότι είτε δεν τις εντοπίζει ο προπονητής είτε δεν έχει την ικανότητα να τις διορθώσει.

Με έναν δεξιό μπακ που δεν μπορεί ούτε να δημιουργήσει, ούτε να αμυνθεί σωστά (Ράμος). Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο που δεν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη, αφού δείχνει ότι δεν έχει την ικανότητα να κατεβάσει την μπάλα και να παίξει κάθετα (Κυργιάκος-Μαϊστόροβιτς). Με έναν αμυντικό χαφ που, όπως ήταν λογικό, δεν έχει την εμπειρία και την εμπιστοσύνη για να σηκώσει το βάρος της φανέλας (Ρίκκα). Με μία διάταξη που δεν αποδεικνύεται αποτελεσματική. Με τον Μπλάνκο μόνο στην αντίπαλη περιοχή. Με όλα αυτά η ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Και ο προπονητής, αυτός που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δήλωνε ότι δεν θέλει άλλη μεταγραφή παρά μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, δεν δίνει κανένα σημάδι που να πείθει ότι θα βελτιώσει την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσιάζει η ΑΕΚ.

Απέναντι σε μια μέτρια, τυπική ομάδα η Ενωση δεν βρήκε λύσεις. Ηταν σε ακόμη ένα παιχνίδι αδιάβαστη. Αμαθη. Χωρίς ποικιλία στην ανάπτυξή της, δίχως λύσεις για να παίξει κάθετα. Περίμενε μόνο μια επινόηση από τον Σκόκο ή μια στημένη μπάλα με εκτελεστή τον Μπασινά για να φτιάξει ευκαιρία.

Πάει καιρός που οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές προβληματίζονται έντονα για την αποτελεσματικότητα του ποδοσφαίρου, που προσπαθούν να παίξουν με αυτό το σύστημα, με αυτό το μάθημα. Αν η ΑΕΚ δεν αλλάξει θεαματικά το πρόσωπό της, θα έρθει ως φυσική συνέπεια ο κλονισμός. Θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών προς τον προπονητή. Και από εκείνη την ημέρα η ΑΕΚ δεν θα έχει καλό μέλλον.

Τι προλαβαίνει να αλλάξει ο Δώνης; Τίποτα μέχρι την Κυριακή που αρχίζει το πρωτάθλημα με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ευχηθεί να δει στο ντέρμπι να πιάνουν όλα όσα δεν του έχουν πιάσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Η δεύτερη ευχή; Να του βγουν οι ποδοσφαιριστές που πάει να αποκτήσει την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου η ΑΕΚ. Αν συμβούν και τα δύο, ο Δώνης θα τα βολέψει. Αν όχι, η εκκίνηση στη σεζόν θα αποδειχθεί χειρότερη από όσο φαντάζεται.

Το σοκ του αποκλεισμού από τον μήνα Αύγουστο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πολύ μεγάλο. Δεν της έπρεπε της ΑΕΚ να της συμβεί αυτό. Και η ευθύνη βαραίνει, πρώτον από όλους, τον προπονητή της. Κάποιος θα έπρεπε, βεβαίως, να του έχει ήδη εξηγήσει ότι η ΑΕΚ δεν είναι για πειραματισμούς, ούτε για εμμονές στην εφαρμογή ενός συστήματος, ούτε για εγωισμούς, ούτε για ελαφρές αποφάσεις σαν αυτές της αποδέσμευσης των Λυμπερόπουλου-Δέλλα μετά την αποχώρηση του Ζήκου. Αν αυτό δεν συμβεί σύντομα, η ΑΕΚ θα πληρώσει ακόμη μεγαλύτερο κόστος. Η ΑΕΚ δεν είναι του Κασίδη το κεφάλι για να μάθει κανείς κομμωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002