Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

Μπράβο ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.έτσι σε θέλουμε . ΄Εσβησες τους κοτεράδες και του Πατέρες και αυτούς που θα σου έβαζαν πολλά γκολ. Αυτό το πάθος θέλουμε να έχεις πάντα σε όλα τα παιγνίδια . Συνεχίζουμε ..δεν λύθηκαν τα προβλήματα μας με αυτή την νίκη ούτε γίναμε υπερομάδα , όμως με αυτό το πάθος θα λύσουμε πολλά προβλήματα . Αν μπορούσαμε να είχαμε αυτή την δύναμη και προηγουμένως με Ομόνοια θα ήταν ακόμη καλύτερα .
Βλέπουμε μπροστά και όλοι μαζί για τον στόχο μας το πρωτάθλημα που πέρσι μας στέρησαν στα χαρτιά . Εμείς μία ζωή θα είμαστε δίπλα σου..

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ !!


Ο Άντον Ντόμπος, πρώην παίκτης της ΑΕΚ , έπεσε σε κώμα μετά από ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε στις 3:20 χθες τα ξημερώματα.

Ο Ντόμπος, που είναι πρόεδρος της Ουνιβερσιτέα Κλουζ από τη χώρα του, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί του δίνουν λίγες πιθανότητες να επιζήσει.

Χαρακτηριστικά, ο αρμόδιος γιατρός, κύριος Στεφάν Φλοριάν, ο οποίος τον χειρουργούσε επί πέντε ώρες, είπε πως ο πρώην «κιτρινόμαυρος» βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου.

Όπως είναι λογικό, οι επόμενες ώρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την ζωή του Ντόμπος.

Ο νυν πρόεδρος της Κλουζ (όχι της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, αλλά της ομάδας που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας) αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ΑΕΚ, από το 1996 έως το 1998, ενώ τη σεζόν 1999-2000 ανήκε στον Εθνικό, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια συμμετοχή.

Μετά την απόσυρσή του, επέστρεψε στην πατρίδα του όπου ίδρυσε το φαν κλαμπ της ΑΕΚ στο Βουκουρέστι.

Από το 2002 έως και το 2005, ήταν πρόεδρος της Πολιτέχνικα ΑΕΚ, την οποία ονόμασε έτσι προς τιμήν του «Δικεφάλου», μέχρι πέρσι που ανέλαβε πρόεδρος της Ουνιβερσιτέα Κλουζ. Ο Άντον Ντόμπος συνήλθε από το κώμα, αλλά νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Ρουμανίας, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

O Ντόμπος συνήλθε όπως μάθαμε αλλά ακόμη είναι σε κρίσιμη κατάσταση ..

ΑΠΟ ΤΟ side www.aektzis.gr

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ !!


Παρά την πίκρα που μας έδωσες την Πέμπτη..θα είμαστε πάντα μαζί σου και στις λύπες και στις χαρές , με τα σχόλια τις μουρμούρες μας ..διότι πάντα έτσι είμαστε και πάντα θα είμαστε δίπλα σου μία ζωή πάνω από ονόματα και καταστάσεις . Καλή αρχή σήμερα λοιπόν με τους Κάτε και τους Πατέρες που άνοιξαν πολύ την γλώσσα τους και πρέπει να τους δώσεις ένα μάθημα . Αντεεεε βρεεεε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑ δώσε μας χαρά σήμερα έχει καιρό να το κάνεις !!

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ

Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

ΚΑΙ Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ..ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ! ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..!!

Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Πελετιέρι που υπογράφει

Στην Αθήνα έφτασε προ ολίγου ο Αγκουστίν Πελετιέρι, ο οποίος έφυγε άμεσα για τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους».



ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ;;;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ !! ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ...


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rafik Zoheir Djebbour. O 24χρονος (8/3/1984) επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3 χρόνων.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Rafik Djebbour δήλωσε στο aekfc.gr

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα ως πρώτο στόχο να καταφέρω κάποια στιγμή να υπογράψω σε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να είμαι στην ΑΕΚ, είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Τα λόγια του Προέδρου και του Δημήτρη Μάρκου ήταν αρκετά πειστικά για να καταλάβω ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ δυνατό κόσμο και θα κάνω το καλύτερο για να τη βοηθήσω στους στόχους της. Ήρθα στην ΑΕΚ για να κερδίσουμε τον τίτλο. Ανυπομονώ να παίξω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η σκέψη μου να φορέσω τη φανέλα της και να μπω μέσα στο γήπεδο με την ομάδα με φτιάχνει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο, φεύγω από εκεί σαν φίλος και αφήνω πίσω πολλούς φίλους. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα».

Το βιογραφικό του

Ο Rafik Zoheir Djebbour έχει αγωνιστεί στην Auxerre (εφηβικό). Το 2004 -2005 αγωνίστηκε στην βελγική La Louviere. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε στον Εθνικό Αστέρα (2005-2006 α). Τον Ιανουάριο του 2006 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2006 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο και από τον Ιανουάριο του 2007 μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙΣ ΠΑΕ ΑΕΚ !!

Ο Τζιμπούρ εκτίμησε την επιμονή της ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της και σε συνδυασμό με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" είναι έτοιμος να πει το "ναι" και να γίνει το πιο ακριβό καλοκαιρινό απόκτημα της Ένωσης.

Μάλιστα κάποια στιγμή έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, προφανώς για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του 26χρονου άσου στο "Δικέφαλο". Με τους "κυανέρυθρους", άλλωστε, έχει επιτευχθεί εδώ και ημέρες συμφωνία για ένα ποσό που ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ..ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ;;;

Έτσι λοιπόν με αστραπιαίες κινήσεις ο “Δικέφαλος” κινήθηκε για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνας επιθετικού, Άγγελου Χαριστέα. Ο Δώνης θεωρεί τον Χαριστέα ιδανικό για το 4-3-3 καθώς έχει αποδείξει πολλές φορές στην καριέρα του, ότι το γνωρίζει καλά και είναι πολύ αποτελεσματικός με αυτό. Απόδειξη σε αυτό είναι οι πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού στην Εθνική ομάδα. Η ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη και όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά. Ο παίκτης που πέρσι αγωνίστηκε στην Μπουντεσλίγκα με την Νυρεμβέργη που υποβιβάστηκε δεν έχει άλλες προτάσεις και έτσι η ιδέα του επαναπατρισμού δείχνει να τον ενθουσιάζει. Η πρώην ομάδα του θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο και έτσι όποτε ο Χαριστέας το αποφασίσει μπορεί να φύγει με πολύ μικρό τίμημα.

WWW.ORAPORTS.GR

ΝΙΚΗ ΕΞΙΛΕΩΣΗ !! ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ !!

Δώνης στους παίκτες: "Η ευκαιρία σας το ντέρμπι"
και εμείς τοίδιο λέμε ..νίκη εξιλέωση και για τα περσινά...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΔΗΣΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΙ..!!!
Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, σαφώς και έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον Γιώργο Δώνη. Ο 39χρονος Ελληνας τεχνικός, όμως, δεν έχει χρόνο για χάσιμο… Ο Παναθηναϊκός περιμένει και το αυριανό (31/08) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ βρίσκει την ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο. Ο τεχνικός της Ενωσης στην ομιλία του στους παίκτες προσπάθησε να τους ανυψώσει το ηθικό τονίζοντας τους "Ευτυχώς το ντέρμπι είναι αμέσως από τον αγώνα με την Ομόνοια. Ετσι, έχετε ευκαιρία να γυρίσετε το κλίμα με μια νίκη. Δεν έχουμε πολλά περιθώρια" και συμπλήρωσε για τον αγώνα του ΓΣΠ "Δεν μου άρεσε που πήραμε πολλές κάρτες και ότι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας μέσα στον αγώνα όταν έπρεπε να γυρίσουμε το ματς". Ο Δώνης, τέλος, χαιρέτισε και ευχήθηκε τα καλύτερα σε Ριβάλντο και Κονέ για την συνέχεια της καριέρας τους σε Κουρούβτσι και Ηρακλή (υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια) αντίστοιχα.
Δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Ο 39χρονος Ελληνας τεχνικός πήρε 18 παίκτες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτοί είναι οι: Σάχα, Μάχο, Ράμος, Γεωργέας, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Κυργιάκος, Καφές, Λαγός, Μπλάνκο, Σκόκο, Εντίνιο, Μπασινάς, Παυλής και Ζορμπάς.

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ.


Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ !!


Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ !!

ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΕΛΕΟΣ !!! ΟΥΤΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!

Τι και αν πριν λίγες ώρες απέσυρε το ενδιαφέρον της; Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ συνεχίζει να… πρεσάρει τον Ράφικ Τζεμπούρ και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις! Συνεχίζει να βρίσκεται στα υπ’ όψιν ο Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, του οποίου η περίπτωση θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον επιθετικό του Πανιωνίου. Στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», Αγκουστίν Πελετιέρι. Το Σάββατο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ...

Η ΑΕΚ δεν είναι για πειράματα
Τα μεγάλα λάθη ο Γιώργος Δώνης δεν τα έκανε στο παιχνίδι της Πέμπτης (28/8). Τα έκανε στο πρώτο, στο ΟΑΚΑ, προτού τα επαναλάβει. Κυρίως, όμως, τα έκανε προηγουμένως. Στην προετοιμασία. Αφησε αναξιοποίητους τους μήνες που είχε στη διάθεσή του για να μελετήσει τα χαρακτηριστικά των παικτών που είχε και αυτών που απέκτησε. Αποφάσισε να παίξει μόνο το σύστημα που είχε φέρει από το σπίτι, από τη Λάρισα, αυτό το 4-3-3. Κόλλησε σε αυτό, δίδαξε μόνο αυτό και μέχρι σήμερα ζει για να το μετανιώνει.

Σε μια σειρά αγώνων η ομάδα που δίνει την εντύπωση ενός κακοφτιαγμένου συνόλου παρουσιάζει τις ίδιες αδυναμίες. Τούτο δείχνει ότι είτε δεν τις εντοπίζει ο προπονητής είτε δεν έχει την ικανότητα να τις διορθώσει.

Με έναν δεξιό μπακ που δεν μπορεί ούτε να δημιουργήσει, ούτε να αμυνθεί σωστά (Ράμος). Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο που δεν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη, αφού δείχνει ότι δεν έχει την ικανότητα να κατεβάσει την μπάλα και να παίξει κάθετα (Κυργιάκος-Μαϊστόροβιτς). Με έναν αμυντικό χαφ που, όπως ήταν λογικό, δεν έχει την εμπειρία και την εμπιστοσύνη για να σηκώσει το βάρος της φανέλας (Ρίκκα). Με μία διάταξη που δεν αποδεικνύεται αποτελεσματική. Με τον Μπλάνκο μόνο στην αντίπαλη περιοχή. Με όλα αυτά η ΑΕΚ δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Και ο προπονητής, αυτός που μέχρι πριν από λίγες ημέρες δήλωνε ότι δεν θέλει άλλη μεταγραφή παρά μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, δεν δίνει κανένα σημάδι που να πείθει ότι θα βελτιώσει την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσιάζει η ΑΕΚ.

Απέναντι σε μια μέτρια, τυπική ομάδα η Ενωση δεν βρήκε λύσεις. Ηταν σε ακόμη ένα παιχνίδι αδιάβαστη. Αμαθη. Χωρίς ποικιλία στην ανάπτυξή της, δίχως λύσεις για να παίξει κάθετα. Περίμενε μόνο μια επινόηση από τον Σκόκο ή μια στημένη μπάλα με εκτελεστή τον Μπασινά για να φτιάξει ευκαιρία.

Πάει καιρός που οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές προβληματίζονται έντονα για την αποτελεσματικότητα του ποδοσφαίρου, που προσπαθούν να παίξουν με αυτό το σύστημα, με αυτό το μάθημα. Αν η ΑΕΚ δεν αλλάξει θεαματικά το πρόσωπό της, θα έρθει ως φυσική συνέπεια ο κλονισμός. Θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών προς τον προπονητή. Και από εκείνη την ημέρα η ΑΕΚ δεν θα έχει καλό μέλλον.

Τι προλαβαίνει να αλλάξει ο Δώνης; Τίποτα μέχρι την Κυριακή που αρχίζει το πρωτάθλημα με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ευχηθεί να δει στο ντέρμπι να πιάνουν όλα όσα δεν του έχουν πιάσει τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Η δεύτερη ευχή; Να του βγουν οι ποδοσφαιριστές που πάει να αποκτήσει την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου η ΑΕΚ. Αν συμβούν και τα δύο, ο Δώνης θα τα βολέψει. Αν όχι, η εκκίνηση στη σεζόν θα αποδειχθεί χειρότερη από όσο φαντάζεται.

Το σοκ του αποκλεισμού από τον μήνα Αύγουστο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πολύ μεγάλο. Δεν της έπρεπε της ΑΕΚ να της συμβεί αυτό. Και η ευθύνη βαραίνει, πρώτον από όλους, τον προπονητή της. Κάποιος θα έπρεπε, βεβαίως, να του έχει ήδη εξηγήσει ότι η ΑΕΚ δεν είναι για πειραματισμούς, ούτε για εμμονές στην εφαρμογή ενός συστήματος, ούτε για εγωισμούς, ούτε για ελαφρές αποφάσεις σαν αυτές της αποδέσμευσης των Λυμπερόπουλου-Δέλλα μετά την αποχώρηση του Ζήκου. Αν αυτό δεν συμβεί σύντομα, η ΑΕΚ θα πληρώσει ακόμη μεγαλύτερο κόστος. Η ΑΕΚ δεν είναι του Κασίδη το κεφάλι για να μάθει κανείς κομμωτική.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΤΩΣΑΜΕ..ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ ;;


Ευρωπαϊκό πλήγμα

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο UEFA έχει επιπτώσεις στο γόητρο, στα ταμεία, αλλά και στο ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ. Η «Ένωση» τίθεται εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο και ολοκληρώνει τη φετινή περίοδο στην 74η θέση της κατάταξης συλλόγων της UEFA. Ασφαλώς, μιας και αποκλείστηκε τόσο νωρίς, θα υποχωρήσει κι άλλο μέχρι το τέλος της περιόδου. Η ΑΕΚ εξασφάλισε μόλις 0.7425 βαθμούς (από την ισοπαλία στην Κύπρο) για τη φετινή περίοδο, τη στιγμή που τη σεζόν 2004/05 είχε μαζέψει 5.035, το 2005/06 είχε 2.100, το 2006/07 είχε 10.540 και το 2007/08 είχε 9.475. Η φετινή συγκομιδή θα τη… συνοδεύει για πέντε χρόνια, αφού για την κατάταξη των συλλόγων προσμετρώνται τα αποτελέσματα της τελευταίας πενταετίας. Αυτό θα έχει επιπτώσεις στις προσεχείς κληρώσεις, αφού δύσκολα πλέον η ΑΕΚ θα είναι στους «ισχυρούς».

ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ !! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΕΛΕΤΙΕΡΗ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ !!!

Με μεταγραφές επουλώνει τις πληγές της η ΑΕΚ. Παίκτης της θα πρέπει να θεωρείται ο Αγκουστίν Πελετιέρι. Η «Ένωση» συμφώνησε με τη Λανούς για την απόκτηση του 26χρονου (με ιταλικό διαβατήριο) μέσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, ενώ σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν οψιόν αγοράς του έναντι 2,5-3 εκατ. ευρώ. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ταξιδεύω για την Ελλάδα», δήλωσε ο παίκτης.

ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕΕΕΕ..!!

Σαφώς απογοητευόμενος από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του κυπέλλου UEFA εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε πως ο αποκλεισμός από την Ομόνοια αποτελεί την χειρότερη στιγμή της θητείας στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων».

«Σίγουρα αυτός ο αποκλεισμός αποτελεί την χειρότερη στιγμή της παρουσίας μου στην ΑΕΚ. Δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες. Ο διαιτητής μπορεί να ήταν κακός, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν καλοί σήμερα, αλλά και πάλι μπορούσαμε. Σίγουρα είναι μια μεγάλη αποτυχία, ωστόσο δεν έχουμε χρόνο για στεναχώριες. Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς και είναι υποχρέωση όλων μας να κερδίσουμε. Θα κάνουμε μεταγραφές. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε δυο παίκτες».

ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ..ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ..!!

Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ραφίκ Τζιμπούρ ( ΝΑΙ ; ΠΩς ΚΑΙ ;; ) η ΑΕΚ, ενοχλημένη από τη στάση του παίκτη, ο οποίος καθυστερούσε να απαντήσει στην πρόταση που του είχε κατατεθεί. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή του Ολυμπιακού που θέλει έναν ακόμα επιθετικό. Ο Αλγερινός φορ έδειξε προτίμηση στην πρόταση των "ερυθρολεύκων". ( στο καλό και να μας γράφει..έχουμε πολλούς ..!! )
Η ΑΕΚ πλέον κινείται γερά για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού της Ρέιντζερς, Ζαν – Κλοντ Νταρσβίλ (φωτό αριστερά), ο οποίος αποτελούσε την εναλλακτική λύση σε περίπτωση που χαλούσε του Γαλλοαλγερινού. Ο Νταρσβίλ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς, ωστόσο φέτος δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας της Γκλασκώβης, Γουόλτερ Σμιθ. Ο ύψους 1.74μ. Γάλλος φορ, είχε πέρυσι 12 γκολ σε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Σκωτίας, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί μόνο τρεις φορές ως αλλαγή. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Ρεν, Νότιγχαμ, Λοριάν και Μπορντό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ...



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 28-8-08
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας .’Έξω και από Ομόνοια λοιπόν με τον προγραμματισμό της ομάδας μας να είναι για ερασιτεχνικές ομάδες . Το πρωτάθλημα αρχίζει , βγήκαμε έξω από τον πρώτο γύρο του Ουέφα και τώρα θα είμαστε και στο γκρουπ των αδυνάτων πλέον … και εμείς γυρεύουμε παίκτες και μας φεύγουν παίκτες ..αν είναι δυνατόν και το πρωτάθλημα αρχίζει !! Με ένα ποδόσφαιρο που παίζουμε τριτοκοσμικό χωρίς ένα συνδυασμό της προκοπής δίκαια βγήκαμε έξω μας άξιζε και καλά να πάθουμε εμείς τα λέγαμε . Τελικά βαράμε διάλυση ή μας φαίνεται ; . Πρόεδροι παραιτούνται δεν παραιτούνται μένουν για αργότερα και χαλούν το κλίμα της ομάδας …,παίκτες πάνε μόνο..δεν έρχονται και το πρωτάθλημα αρχίζει οι πρώτες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά και εμείς ακόμη βαρκούλες αρμενίζουμε . Δυστυχώς μία ζωή πριν το πρωτάθλημα συμβαίνουν πολλά και η ομάδα δεν βρίσκει ησυχία . Ο Ρίμπο θυμήθηκε τώρα και αυτός να φύγει για την πασίγνωστη ομάδα του Ουζμπεκιστάν Κουρουφτσίου γιατί είναι πολλά τα λεφτά και αν δεν πάει θα πεινάσει αυτός και τα Ριβαλτάκια του …( Στο καλό και τον ευχαριστούμε..δεν θα τα βάψουμε και μαύρα όμως ! )Εμείς σκοτωνόμαστε μόνοι μας και το πρωτάθλημα ακόμα να αρχίσει ( φαντάσου μετά !!! ) όπως πάντα εδώ και πολλά Χρόνια με τους Ντεμικούς τους Μελισσανιδικούς τους γηπεδικούς ,τους Νοτιάδες, τους Βοριάδες , τους ΑΕΚΟμετρημένους ( ποιος πήγε τους περισσότερους αγώνες ,καταγραμμένους στα computers ) αυτός είναι πιο πολύ ΑΕΚτζής από τον άλλο και πάμε λέγοντας . Θέλουμε ενίσχυση και θα το φωνάζουμε συνέχεια…όχι ένα παίκτη αλλά πολλούς ..ποιό είναι το βάθος πάγκου που έχουμε ;; ποιος θα μας γυρίσει ένα παιγνίδι ; όλοι το βλέπουμε μόνο η Διοίκηση δεν το βλέπει ; ή κάνει πως δεν το βλέπει να περάσουμε και φέτος ; αφού λήγει και η θητεία μας ;; άρχισε να γίνεται κάτι αλλά αργήσαμε πολύ . Έπρεπε να φύγει ο Ριβάλτο για να πάρουμε παίκτες ; Μόνο με νίκη επί των βάζελων θα φτιάξει κάτι ..αλλά με αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν έχουμε καμία τύχη , πρέπει να αλλάξουν πολλά .
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Πάγκο έχουμε ή να βάλουμε παπούτσια ;; 2. Μπασινάς ..στις 10 πάσες οι 11 ήταν λάθος !! Η διχόνοια δεν έφερε ποτέ καλά αποτελέσματα και αν δεν βάλουμε την ΑΕΚ μας πάνω από ονόματα , αν συνεχίσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία Χρόνια 5η θα έρθουμε και καλά μας είναι το είπαμε πολλές φορές 4. Εκτός από πιεσόμετρο ..φέτος θα υπάρχει και Αεκόμετρο στο ΟΑΚΑ για να δείχνει ποιος είναι περισσότερο ΑΕκτζής από τον άλλο καθώς και να μετράνε την πίεση μας για το ποδόσφαιρο που μας έταξαν ότι θα βλέπουμε και δεν θα βλέπουμε …5. Έτσι Σωκράτη μόνο με τρομοκρατία πάντοτε και πάντα όπως έμαθες να διοικείς εδώ και πολλά Χρόνια το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πάντα ατιμώρητος 6. Σήριαλ Τζιμπούρ ;; θα αρχίσει ..7. Έτσι κτυπάει ο Τιμούρ χοχοχοχοχο !! 8. Αυτός ο Γερμανός διαιτητής με Ομόνοια για τα μπάζα ήταν..αλλά όπου φτωχός και η μοίρα του !!
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο και δεν φέρνουμε κανένα με το ζόρι, όσοι αγαπάνε άλλη ΑΕΚ ας κάνουν τον δικό τους σύνδεσμο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα !! . Για μαθητές η συνδρομή είναι δωρεάν !!. Είμαστε και Ορίτζιναλ, και Θύρα 21 και ΑΕΚ Fans και όσους έχουν τον δικέφαλο στο στήθος , πάνω από όλα είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους τους ΑΕκτζήδες . Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας.Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα. Φαγητό από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε ακούραστα και πάλι μετά τις διακοπές και όσοι θέλουνε ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου να επιστρέψει δυνατός στον σύνδεσμο μας , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού ,στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη (έφυγε το πακέτο ελπίζουμε να το πήρες ! ) ,στον Δημήτρη Λιανό από Αττική ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Ηρακλείου Κρήτης και στον γίγαντα Θέμη ,στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού τον Μικρό Αεκτζή Γιώργο που μας εκπροσωπεί με το πανό μας σε κάθε αγώνα ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες ,στον φίλο Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στους ΑΕκτζήδες φίλους στην Σαλαμίνα , στην Ορίτζιναλ Καβάλας , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον δυνατό Νίκο Σπυρούλια , Δημήτρη Γιαννούλη από Αρκαδία , οικογένεια Δανιήλ , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , τους φίλους από Κέρκυρα , τον Θάνο Βιτουλαδίτη και τους εκεί φοβερούς ΑΕΚτζήδες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Άπαικτες μπλούζες , Καλοκαιρινές και Χειμωνιάτικες με φοβερά σχέδια ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ; άσπρες ή κίτρινες με την Κωνσταντινούπολη επάνω και την Κύπρο , προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές , 25 ευρώ οι Χειμωνιάτικες , με τα έξοδα αποστολής σε συστημένο πακέτο. Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε συστημένο το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και οκτώ Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

Πολλά τα λάθη μας ..προγραμματισμός μηδέν ! ( δεν γίνεται να αρχίζει το πρωτάθλημα να παίζεις πολλά σε δύο αγώνες με Ομόνοια και ΠΑΟ και ακόμη να φεύγουν και να έρχονται παίκτες !! ) . Πρόεδρε αν είναι έτσι η ΑΕΚ που μας υποσχέθηκες καλύτερα να μείνουμε σπίτι μας και να μην αγχωνόμαστε καλύτερα . Ο Δώνης υποσχέθηκε καλή μπάλα ..αλλά είμαστε η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων και μας κοιμίζει αυτό το ποδόσφαιρο που παίζουμε . Κρίμα Πρόεδρε διότι κάναμε όνειρα αλλά μείναμε στα όνειρα . Ο κόσμος φωνάζει και με το δίκιο του και την Κυριακή θα το δεις και εσύ . Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε την 5η θέση δεν παίρνουμε και για να εμπεδώσεις Πρόεδρε : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Μ Η Δ Ε Ν !!!

ΠΡΟΕΔΡΕ..ΑΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΝΤΑΡΑ..ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...ΑΡΓΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕ...

Ντέμης: «Αλλες δύο μεταγραφές» 28-08-2008 Το ότι η ΑΕΚ θα ενισχυθεί πιθανότατα με δύο ποδοσφαιστές μέσα στις επόμενες ημέρες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρόεδρος της Ενωσης ήταν φανερά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό από την Ομόνοια υπογραμμίζοντας ότι αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή του όσα χρόνια βρίσκεται στα διοικητικά της ομάδας.

«Δεν είχαμε καλή απόδοση αν και κάναμε προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Αυτή είναι για εμένα η χειρότερη στιγμή στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Η πρόκριση χάθηκε στην Αθήνα, όπου παίξαμε πολύ κακά και δε μπορώ να διανοηθώ ότι είναι δικαιολογία ο διαιτητής. Αν παίζαμε στην Αθήνα τουλάχιστον μέτρια, δε θα χάναμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν πιάσαμε απόδοση. Τα πήγαμε πολύ καλά πριν δύο χρόνια, όμως τις δύο επόμενες σεζόν πολύ άσχημα. Δεν πήραμε βαθμούς ούτε για εμάς αλλά ούτε για την Ελλάδα. Δεν έχουμε χρόνο για να στεναχωριόμαστε, πρέπει να το ξεπεράσουμε. Εχουμε υποχρέωση αφού δεν περάσαμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε την Κυριακή. Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε δύο μεταγραφές. Αισθάνομαι πολύ κακά, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ενωσης.

Γιώργος Δώνης: «Είναι μεγάλο πλήγμα ο αποκλεισμός, είμαστε στεναχωρημένοι. Ηταν καθοριστική η αποβολή του Σκόκο, αφού μετά από αυτήν τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς. Ηταν γενικά ένα δύσκολο ματς, περιμέναμε καλύτερο αποτέλεσμα, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε όμως δεν έχουμε χρόνο να μένουμε πίσω».

Αγγελος Μπασινάς: «Ο αποκλεισμός είχε έρθει από το πρώτο παιχνίδι. Εδώ έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα. Φυσικό ήταν να είμαστε πιο ανοικτοί. Κάναμε την προσπάθεια, αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όσο παίζεται ένας αγώνας, πάντα πιστεύεις. Με δέκα παίκτες καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν είναι μόνο ό,τι δεν κάναμε εμείς. Καθοριστικό σημείο ήταν η κόκκινη κάρτα και πιστεύω πως αν δεν είχε δοθεί, θα είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ. Ο κόσμος περίμενε η ομάδα να προχωρήσει. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Μέσα από τις νίκες θα αντιστρέψουμε την κατάσταση. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι».

Παντελής Καφές: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο, πιστεύω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά. Ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι, ανεβαίναμε. Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σκόκο για ένα πέσιμο στο κέντρο του γηπέδου. Πιστεύω πως αν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, θα παίρναμε εμείς την πρόκριση. Δυστυχώς το γκολ ήρθε πολύ αργά. Μετά την αποβολή παλέψαμε το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μετά. Σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Πλέον έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και πρέπει να εστιάσουμε εκεί».

Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008


ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ !! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ..... ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ..ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ EΚΑΝE ΤΟΣΕΣ CAS-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ O ΕΥΡΩ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ..!!


ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ SCORE ΔΙΟΤΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ..ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ !!
Στην Αθήνα ο Γκράβεσεν!

Ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την θέση στο κέντρο έχει όνομα και λέγεται "Τόμας Γκράβεσεν". Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας είναι από χθες (27/08) στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Ενωση ως ελεύθερος. Ο 32χρονος μέσος ενσωματώθηκε στο δυναμικό της Σέλτικ το 2006 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εβερτον. Σήμερα (28/08) αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να επιτευχθεί συμφωνία να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γκράβεσεν

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ..


Με πίστη για την νίκη πρόκριση πάμε σήμερα ΓΣΠ χωρίς καφριλίκια και χουλιγκανισμούς (άλλωστε δεν είμαστε γάβροι )να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα μας και ευχόμαστε η ομάδα μας να παίξει σαν ΑΕΚ επιτέλους φέτος και να πάρει την πρόκριση !! . Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση που τιμώρησε τους cas-πρωταθλητές της δεκάρας και της απάτης .

ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ...!!



ΤΙΜΟΥΡ : ΕΛΑΤΕ ΓΑΒΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΣΑΣ !!

Τετάρτη, Αυγούστου 27, 2008

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ !!!

Διάσταση στον οικονομικό τομέα υπάρχει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ράφικ Τζεμπούρ. Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο έναντι 3,15 εκατ. ευρώ, ωστόσο προέκυψε διαφορά στη συνάντηση που έγινε με τον παίκτη στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Γαλλοαλγερινός φορ αξίωσε 700.000 ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο θεωρώντας το ένα ποσό λογικό βάσει του πωλητηρίου που του έβαλε ο Πανιώνιος. Η πλευρά της ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα και προσφέρει 450-500 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο το θέμα δεν έχει κλείσει. Ο 24χρονος άσος ζήτησε διορία για να εξετάσει την πρόταση και θα απαντήσει σύντομα.

Πάει και για μέσο

Η ΑΕΚ κινείται και για την απόκτηση ενός μέσου, με το όνομα του Τόμας Γκράβεσεν να ακούγεται πιο έντομα. Ο Δανός μέσος (είναι ελεύθερος) συνεχίζει να απασχολεί πολύ το «δικέφαλο» και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ενδιαφέρον είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό… Ακόμη μία περίπτωση παίκτη- κράχτη που δείχνει να αρέσει στους ιθύνοντες της ελληνικής ομάδας είναι ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, γνωστός για την πολυετή καριέρα του στην Ίντερ, έμεινε ελεύθερος και έχει προταθεί. Το κασέ του μπορεί να είναι υψηλό, αλλά αυτό δεν μπορεί να στερήσει από τους διοικούντες την ελπίδα να τον αποκτήσουν.

Τέλος, η πιο προσιτή περίπτωση μεσοεπιθετικού είναι αυτή του άσου του Λεβαδειακού, Λεονάρντο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είχε δοκιμαστεί επί εποχής Σάντος στην ομάδα, αλλά η θέση ξένου που καταλάμβανε δεν επέτρεψε στην οριστικοποίηση της μεταγραφής του. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την πρώτη πρόταση της «Ένωσης», αρχές Ιουνίου, ο κ. Κομπότης δεν θα τον αφήσει ελεύθερο με λιγότερο από 1εκατ. ευρώ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ !!

Η αλήθεια είναι πως κάτι το πρωινό της αναχώρησης, κάτι το κλίμα των τελευταίων ημερών, κάτι ακόμα-ακόμα και η δυσκολία της αποστολής, έκαναν ελαφρώς βουβή την αναχώρηση της ΑΕΚ από το Ελ Βενιζέλος για την Κύπρο. Μόνο η απαίτηση από μικροφώνου του πιλότου για πρόκριση όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε έδειχνε να δίνει νότα αισιοδοξίας.

Ωστόσο όλα άλλαξαν μόλις οι κιτρινόμαυροι πάτησαν επί Κυπριακού εδάφους. Πριν ακόμα προλάβουν να κατέβουν από την σκάλα του αεροπλάνου, υπάλληλοι του αεροδρομίου της Λαρνάκας(εκεί προσγειώθηκε η αποστολή αφού στην Λευκωσία δεν υπάρχει αεροδρόμιο) περίμεναν τους παίκτες της για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Όσο οι κιτρινόμαυροι περίμεναν τις αποσκευές τους, δεν προλάβαιναν να υπογράφουν αυτόγραφα. Και όταν πλέον βγήκαν στην αίθουσα των αφίξεων, περισσότεροι από 20 οπαδοί της ΑΕΚ από την Λάρνακα έστησαν ένα μικρό κιτρινόμαυρο πάρτι.

«Δική σας η πρόκριση» φώναζαν στους παίκτες της Ένωσης. Αυτός που λίγο έλειψε να σηκώσουν στα χέρια ήταν ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ενώ ιδιαίτερα χειροκροτήθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Μάλιστα την άφιξη της ΑΕΚ ανέμεναν και τρια κυπριακά κανάλια, ωστόσο ο τεχνικός της Ένωσης δεν έκανε δηλώσεις, παραπέμποντας στην συνέντευξη Τύπου η οποία θα γίνει στις 19.00. Μισή ώρα αργότερα η ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη της και τελευταία πριν από το ματς, προπόνηση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Πάντως με την αποστολή της ομάδας δεν ταξίδεψε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Βεβαίως είναι απίθανο να απουσιάσει από το αυριανό ματς. Ωστόσο το πιθανότερο είναι πως οι μεταγραφικές εξελίξεις κράτησαν τον πρόεδρο της ΑΕΚ για λίγο ακόμα στην Αθήνα. Και θα ταξιδέψει για την Λευκωσία ή αργότερα σήμερα ή αύριο πριν από το ματς.


ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ !!!

ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!


Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει βασικούς στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Ομόνοια, η οποία θα κρίνει το αν η ΑΕΚ θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, είχε τις τελευταίες δύο μέρες ο Γιώργος Δώνης. Σε αυτά τα τετ α τετ, ο 49χρονος τεχνικός προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντάς σε κάθε παίκτη ξεχωριστά τη σημασία που έχει να φύγουν από την Κύπρο με το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Ενωσης τους ξεκαθάρισε πως θέλει να τους δει να εφαρμόσουν μέσα στο γήπεδο τα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή να κρατούν σταθερό και γρήγορο ρυθμό και να ασκούν ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο.

«Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό στον αντίπαλο. Παίζουμε γρήγορα, δίνουμε σωστές πάσες, κάνουμε κίνηση χωρίς τη μπάλα για ν’ ανοίξουμε χώρους», ήταν οι βασικές οδηγίες του προπονητή της ΑΕΚ.

Πήρε τη δουλειά του «Ρίμπο» ο Μπασινάς

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Δώνης έδωσε μεγάλη σημασία στα στημένα, καθώς σωστή εκτέλεσή τους μπορεί να αποφέρει εύκολα γκολ στην ΑΕΚ. Ο προπονητής του «δικέφαλου» δούλεψε αρκετή ώρα με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στα κόρνερ και στα φάουλ. Το πρώτο λόγο στα στημένα είχε ο Αγγελος Μπασινάς, κάτι που δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά το «Τρένο» να τον ξεκινήσει στον αγώνα με την Ομόνοια.

ΡΙΜΠΟ..ΕΞΩ ..ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΜΕΣΑ..

Το super deal έγινε και η ΑΕΚ θα ωφεληθεί με 1 εκατ. ευρώ από τη μεταγραφή του Ριβάλντο στο Ουζμπεκιστάν. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ενωσης, Ντέμη Νικολαϊδη, το απόγευμα της Τρίτης (26/8) και συμφώνησαν να οφεληθεί και η ομάδα από αυτή τη μεταγραφή που έκανε το γύρο του κόσμου. Ετσι, ο Ρίμπο μπορέι να αφήνει ένα κενό που πρέπει άμεσα να καλυφθεί, αλλά αν συνυπολογίσει κανείς και τις οικονομικές απολαβές που θα είχε να λάβει για τη σεζόν που ΄ξεκινά το Σάββατο (30/8), το συνολικό όφελος για τον Δικέφαλο ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Χωρίς τον Ριβάλντο, όπως άλλωστε αναμενόταν, θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ σήμερα στις 10.00 για την Κύπρο, όπου αύριο (28/8, 20:00) θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια, στον επαναληπτικό αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε 22 παίκτες στην αποστολή: Σάχα, Μάχο, Χουανφράν, Ράμος, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Αλεξόπουλος, Λαγός, Πλιάτσικας, Ταχτσίδης, Μπερνς, Κουτρομάνος, Ρίκκα, Μπασινάς, Καφές, Ζορμπάς, Παυλής, Εντίνιο, Σκόκο, Μπλάνκο.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα οι τραυματίες Χετεμάι και Ζεράλδο, ο οποίος έβγαλε την μπότα και περπάτησε λίγο στο γήπεδο, όπως και ο Μαντούκα. Ο Ριβάλντο απουσίαζε με ειδική άδεια, ενώ είχε συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη για να βρουν τη «χρυσή τομή» στη λύση του συμβολαίου του. Υπήρξε μια κατ’ αρχήν συμφωνία, ωστόσο παραμένει ανοικτό το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνει η ΑΕΚ.

Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ..!!


ΤΖΙΜΠΟΥΡ...ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ;;

"Τζακ Ποτ" με Τζιμπούρ, σαν ρελάνς για την αποχώρηση του Ριβάλντο ! Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου στην περυσινή σεζόν Ρέφικ Τζιμπούρ θα αγωνίζεται στο εξής με την κιτρινόμαυρη φανέλα, παρτενέρ του Ίσμαελ Μπλάνκο, αναλαμβάνοντας να καλύψει το κενό που δημιούργησε στην ενδεκάδα της "Ενωσης", η φυγή του Βραζιλιάνου για το... Ουζμπεκιστάν. Ο Τζιμπούρ, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όσο για τους "κυανέρυθρους" θα βάλουν στο ταμείο τους περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ γίνεται προσπάθεια για επιστροφή του Ταμαντανί Ενσαλίβα...

Το πολύκροτο σίριαλ του καλοκαιρού με τον Ρέφικ Τζιμπούρ έφτασε λοιπόν στο τέλος του. Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, κοντά σε Ολυμπιακό αλλά τελικά προβάρει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ απαντά έτσι με αυτόν τον τρόπο στην φυγή του Ριβάλντο, φέρνοντας στην ομάδα ένα παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά τόσο με την αξία του όσο και με την προσωπικότητά του, στον χώρο της επίθεσης και να αποτελέσει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Ίσμαελ Μπλάνκο που έμοιαζε πολύ μόνος στην γραμμή κρούσης τόσο στα φιλικά ματς προετοιμασίας όσο και στο πρώτο ματς με την Ομόνοια για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Το κόστος της μεταγραφής για την Ένωση θα φτάσει τα τρια εκατομμύρια ευρώ ενώ προσπάθειες γίνονται για να πεισθεί ο Ταμαντανί Ενσαλίβα να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη….

ΚΑΦΕΣ : ΡΙΜΠΟΟΟΟΟΟΟ ΜΕΙΝΕΕΕΕΕ...ΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ από τον Πανιώνιο φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Νεοσμυρνιώτες για τον Γαλλοαλγερινό φορ. Κινείται και για μέσο η Ένωση. Ρεκόμπα, Λιούνγκμπεργκ και Γκράβεσεν μεταξύ των προτάσεων που έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η πώληση του «Ρίμπο» στην Μπουνιοντκόρ αν δεν βρεθεί πρώτα ο αντικαταστάτης του και δεν αποζημιωθεί η ΑΕΚ, που αξιώνει περί το 1 εκατ. ευρώ. Ζημιά δέκα εκατ. ευρώ παρουσίασε για την περασμένη σεζόν η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως φάνηκε στον οικονομικό απολογισμό. Την Τετάρτη η παρουσίαση του προπονητικού. Προσεχώς εξελίξεις και με το γήπεδο.

Φουλ για Τζεμπούρ και μέσο

Όχι με έναν, αλλά με δύο ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα καλύψει το κενό της επικείμενης αποχώρησης του Ριβάλντο η ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ, αφού πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Πανιώνιο που θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, ίσως κι εντός της ημέρας. Λέγεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ υπερέβη τα δύο και προσέγγισε τα τρία εκατ. ευρώ στην προσφορά που έκανε στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός έχει έρθει σε ρήξη με την ομάδα του, η οποία-αν και σκληρός διαπραγματευτής-ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει.

Για τον μέσο που υπάρχει επιθυμία να αποκτηθεί δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη κάποιο όνομα. Οι προτάσεις από μάνατζερ που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ σχηματίζουν… βουνό. Λιούνγκμπεργκ, Ρεκόμπα, Γκράβεσεν μέχρι και ο Νέρι Καστίγιο (που πάντως «κλείνει» στην Μπέτις) είναι ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό. Το βέβαιο είναι πως από την αποχώρηση του Ριβάλντο θα εξοικονομηθούν περίπου 2 εκατ. ευρώ. Χρήμα υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει χρόνος, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Δεν τελείωσε ακόμη του Ριβάλντο

Η μεταγραφή του Ριβάλντο στην Μπουνιοντκόρ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα του Ριβάλντο να αποχωρήσει και να κάνει δεκτή τη μυθική πρόταση των Ουζμπέκων (λέγεται πως είναι 10 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο), αλλά για να φύγει ο 36χρονος άσος θέτει δύο όρους: α) να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίαν συντόμως και β) να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο Βραζιλιάνος σταρ δεσμευόταν με συμβόλαιο για έναν χρόνο και η «Ένωση» παρά την προχωρημένη ηλικία του αξιώνει ένα ποσό από τη Μπουνιοντκόρ για να τον αποδεσμεύσει.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ..!!

Φουλ για Τζεμπούρ και μέσο

Όχι με έναν, αλλά με δύο ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα καλύψει το κενό της επικείμενης αποχώρησης του Ριβάλντο η ΑΕΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτηθεί ένας επιθετικός, καθώς επίσης κι ένας μέσος με δημιουργικές ικανότητες χωρίς να υπάρχει ανάγκη να είναι αριστεροπόδαρος ή δεξιοπόδαρος.

Για την πρώτη θέση η ΑΕΚ φέρεται να έχει καταθέσει άκρως δελεαστική πρόταση στον Πανιώνιο για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Μάλιστα λέγεται πως υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ, προσεγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στα ανταλλάγματα να μπουν και ποδοσφαιριστές, όπως ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός έχει έρθει σε ρήξη με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία αν ικανοποιηθεί δεν θα εγείρει αντιρρήσεις για την πώλησή του. Πάντως έχει αποδειχτεί πως ο Κωνσταντίνος Τσακίρης είναι σκληρός διαπραγματευτής.

Για τον μέσο που υπάρχει επιθυμία να αποκτηθεί δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη κάποιο όνομα. Οι προτάσεις από μάνατζερ που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ σχηματίζουν… βουνό. Λιούνγκμπεργκ, Ρεκόμπα, Γκράβεσεν μέχρι και ο Νέρι Καστίγιο (που πάντως «κλείνει» στην Μπέτις) είναι ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν, αλλά δεν υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό. Το βέβαιο είναι πως από την αποχώρηση του Ριβάλντο θα εξοικονομηθούν περίπου 2 εκατ. ευρώ. Χρήμα υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει χρόνος, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΛΟΥ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΣΠΟΡΤΣ..

Η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ΑΕΚ, σου έρχονται στο μυαλό οι «Απαράδεκτοι» και η μοδάτη –τότε- έκφραση του πρωταγωνιστή Σπύρου Παπαδόπουλου «τι έγινε ρε παιδιά;». Μετά τον Ντέμη, ο Ριβάλντο. Με λίγες ημέρες διαφορά, οι δύο ηγέτες της Ενωσης αλλάζουν προσανατολισμό. Και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται να ερμηνεύσουν σωστά την… πυξίδα.

Ο Ριβάλντο, λοιπόν, ανακοίνωσε δημόσια την απόφασή του να μετακομίσει στο Ουζμπεκιστάν. Ναι, είναι αλήθεια. Ούτε στο Κατάρ, ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε στην Ιαπωνία. Στο Ουζμπεκιστάν και στην ομάδα που στα μέσα του καλοκαιριού πήγε να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο με την πρόταση που υπέβαλε στον Σάμουελ Ετό. Σαράντα εκατομμύρια ευρώ έδινε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στον Καμερουνέζο η Κουρουβτσί, με περίπου τόσα φέρεται να δελέασε τον Ρίμπο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αν έκανε καλά ο Ριβάλντο που πήρε την απόφαση να πάει εκεί να παίξει την τελευταία μπάλα –σε επαγγελματικό επίπεδο- της καριέρας του, το ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Η ιδιοσυγκρασία, οι αντιδράσεις, το σκεπτικό και οι αξίες του κάθε ανθρώπου διαφέρουν.

Ο Ρίμπο, όμως, αφήνει την ομάδα του ξαφνικά. Ο Γιώργος Δώνης από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στους Θρακομακεδόνες έχει αναφερθεί στο ρόλο του 36χρονου μέσου, που είχε πλάσει στο μυαλό του. Καλώς ή κακώς ο νέος προπονητής, καταστρώνοντας τα σχέδια για το κιτρινόμαυρο οικοδόμημα, έβαλε τον Ριβάλντο σε θέση… κολόνας. Πόνταρε πολλά επάνω του, όπως τουλάχιστον ο ίδιος έχει πει κατ’ επανάληψη.

Τέλη Αυγούστου, οι κλεισμένες μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου, ανοίγουν πάλι. Νικολαϊδης και Δώνης καλούνται να βρουν αντικαταστάτη μέσα σε λίγες μέρες, οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Αν όχι κάποιον με το ετήσιο συμβόλαιο του άλλοτε καριόκας, έναν παίκτη… εμπιστεύσιμο που να συμπληρώνει το ρόστερ του κέντρου.

Και τούτη τη στιγμή η ΑΕΚ πρέπει, εκτός από ικανή, να σταθεί και τυχερή. Η κλεψύδρα του μεταγραφικού χρόνου δεν έχει έξτρα λεπτά, η… άμμος τελειώνει και η αγωνία μεγαλώνει. Για κάποιους το ερώτημα είναι η αγωνιστική επίπτωση που θα έχει στην Ενωση η αποχώρηση του Ριβάλντο. Πόσω μάλλον, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο ματς με την Ομόνοια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι ένα θέμα.

Ωστόσο, ταπεινή μας γνώμη είναι πως αν ο Δώνης καταφέρει να «παραπλανήσει» τους ποδοσφαιριστές του από το τελευταίο «χτύπημα», οι Κιτρινόμαυροι σε βάθος χρόνου θα βγουν κερδισμένοι. Αυτή τη φορά, μάλιστα, «καθάρισαν» σε αντίθεση με τον Μάιο που ο Ρίμπο απειλούσε ότι θα φύγει. Τότε η ΑΕΚ είχε τη χρυσή ευκαιρία να απαλλαγεί από ένα ογκώδες συμβόλαιο και από έναν βαρύ ποδοσφαιριστή που στερούσε από την ομάδα του σπιρτάδα και που σε κάθε περίπτωση θα του ήταν δύσκολο να ανέβει σε ταχύτητες Δώνη.

Τώρα, για ποιο λόγο ο τέως τεχνικός της Λάρισας έλεγε –κατά την παρουσίασή του- ότι φαντάζεται την ΑΕΚ γρήγορη και την ίδια ώρα μιλούσε για τα προσόντα του Ριβάλντο, μη μας ρωτάτε…

ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ...ΒΑΡΚΟΥΛΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ..!!


Τελικά βαράμε διάλυση ή μας φαίνεται ; . Πρόεδροι παραιτούνται δεν παραιτούνται μένουν για αργότερα …,παίκτες πάνε μόνο..δεν έρχονται και το πρωτάθλημα αρχίζει οι πρώτες αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά και εμείς ακόμη βαρκούλες αρμενίζουμε . Δυστυχώς μία ζωή πριν το πρωτάθλημα συμβαίνουν πολλά και η ομάδα δεν βρίσκει ησυχία . Την Πέμπτη παίζουμε ένα αγώνα για πρόκριση στο Ουέφα αλλά δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα και μακάρι να διαψεύσουμε τους εαυτούς μας . Ο Ρίμπο θυμήθηκε τώρα και αυτός να φύγει για την πασίγνωστη ομάδα του Ουζμπεκιστάν Κουρουφτσίου γιατί είναι πολλά τα λεφτά και αν δεν πάει θα πεινάσει αυτός και τα Ριβαλτάκια του …Εμείς σκοτωνόμαστε μόνοι μας και το πρωτάθλημα ακόμα να αρχίσει όπως πάντα εδώ και πολλά Χρόνια με τους Ντεμικούς τους Μελισσανιδικούς τους γηπεδικούς ,τους Νοτιάδες, τους Βοριάδες , τους ΑΕΚΟμετρημένους ( ποιος πήγε τους περισσότερους αγώνες ,καταγραμμένους στα computers ) αυτός είναι πιο πολύ ΑΕΚτζής από τον άλλο και πάμε λέγοντας . Θέλουμε ενίσχυση και θα το φωνάζουμε συνέχεια…όχι ένα παίκτη αλλά πολλούς ..ποιό είναι το βάθος πάγκου που έχουμε ;; ποιος θα μας γυρίσει ένα παιγνίδι ; όλοι το βλέπουμε μόνο η Διοίκηση δεν το βλέπει ; ή κάνει πως δεν το βλέπει να περάσουμε και φέτος ;

Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2008

ΕΞΩ ΚΑΙ Ο ΧΕΤΕΜΑΙ..!!!

Μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη-μετά από την είδηση της αποχώρησης του Ριβάλντο-επιφύλασσε για τον Γιώργο Δώνη η Δευτέρα. Ο Περπαρίμ Χετεμάι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προπόνηση της ΑΕΚ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι ο τραυματισμός που είχε υποστεί την περασμένη Τετάρτη σε αναμέτρηση της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Φινλανδίας ήταν πιο σοβαρός από ό,τι είχε φανεί αρχικά. Ο νεαρός άσος έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων στην περιοχή του έξω πλαγίου και της συνδέσμωσης, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες και θα ξεκινήσει σταδιακή επανένταξη. Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει τόσο από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου UEFA κόντρα στην Ομόνοια την Πέμπτη, όσο και από το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΣΟΥΠΕΡ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΦΤΣΙΟΥ !!!

Είναι οριστικό και αμετάκλητο.Ο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα Ριβάλντο μετά από ένα χρόνο στην ΑΕΚ και τέσσερα συνολικά χρόνια στη χώρα μας αποχωρεί για άλλες πολιτείες η καλύτερα για άλλες Ηπείρους.Αυτό αποκάλυψε ο βραζιλιάνος άσος που αποδέχθηκε πρόταση από Κουρούφτσι του Ουζμπεκιστάν(!!) και ζήτησε συγγνώμη από τον διοίκηση και τον κόσμο της ΑΕΚ για την αποχώρησή του σε μια τόσο κρίσιμη χρονικά περίοδο για την Ένωση...

ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΙΜΠΟ..

Οπως μίλησε στο σουπερσπορτ ο Ρίμπο μας αφήνει για ομάδα της Ασίας με πολλά λεφτά .. !! ( γιατί εμείς δεν έχουμε ;;; ).Ειπε ότι με Ομόνοια θα παίξει αλλά δύσκολα με ΠΑΟ . Ελπίζουμε να βρεθεί αντικαταστάτης αυτή την φορά αν και ο Χρόνος μας πιέζει . Είπε ακόμη ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που του έγινε . Στο καλό να πάει και τον ευχαριστούμε..ουδείς αναντικατάστατος .

ΚΟΥΛΛΗΣ :ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΙΒΑΛΤΟ !!
ΝΤΕΜΗΣ : ΑΝΤΕ ΡΕ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ


ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ;;;

ΑΝΤΕΕΕΕ..ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!

Να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ζήτησε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους κατέθεσε την Κυριακή στην ΠΑΕ αίτημα να αποδεσμευτεί από την ομάδα. Άγνωστη μέχρι στιγμής η αντίδραση των διοικούντων την ΠΑΕ, όπως και αν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τις αναμετρήσεις με την Ομόνοια για το Κύπελλο UEFA και τον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί ο 36χρονος άσος να τόνισε πως θέλει να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, αλλά η πρόσφατη ανακοίνωση του Ντέμη Νικολαΐδη πως θα αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου ίσως έπαιξε ρόλο στην απόφασή του. Η είδηση αυτή έπεσε σαν βόμβα στα θεμέλια της ΑΕΚ κι έρχεται λίγες ημέρες μετά από τη γνωστοποίηση της απόφασης του Ντέμη Νικολαΐδη να παραιτηθεί. Η χρονική στιγμή είναι η χειρότερη δυνατή, καθώς επικεινται δύο καθοριστικές αναμετρήσεις, ενώ παράλληλα σε περίπτωση που τελικώς γίνει δεκτό το αίτημά του δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να αντικατασταθεί (η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Κυριακή). Συν τοις άλλοις, δημιουργείται τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα στην "Ένωση" για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είχε "χτίσει" την ομάδα του πάνω στον Ριβάλντο και τώρα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Άνω-κάτω τα σχέδια του Δώνη

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας μετά το ρεπό της Κυριακής και η προετοιμασία για τις αναμετρήσεις απέναντι στην Ομόνοια (28/8) και τον Παναθηναϊκό (31/8) μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην γνωρίζει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Ριβάλντο μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Αν ο 36χρονος άσος αποχωρήσει, τότε ο Νάτσο Σκόκο θα κληθεί να αναλάβει το ρόλο του στο γήπεδο, όπως άλλωστε συνέβη και σε αρκετά φιλικά. Τη θέση του Αργεντινού στην επιθετική τριπλέτα διεκδικούν οι Ζορμπάς και Λαγός, με τους Μπλάνκο και Εντίνιο να είναι οι σίγουροι δύο της γραμμής κρούσης. Μία θέση στην άμυνα φαίνεται να διεκδικούν Κυργιάκος και Αλεξόπουλος στο πλευρό του Μαϊστόροβιτς, ενώ Ράμος και Χουανφράν θα καλύπτουν τα άκρα. Οι δύο της μεσαίας γραμμής (πέραν του Ριβάλντο ή του Σκόκο) θα είναι οι Μπασινάς και Ρίκκα, ενώ τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα.

ΕΝΤΙΝΙΟ..ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ !! ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Γιώργος Δώνης ποντάρει πολλά στην επιστροφή του Πορτογάλου επιθετικού Εντίνιο για την ρεβάνς της Κύπρου με αντίπαλο την Ομόνοια. Αλλωστε αυτός ήταν που πήρε φανέλα βασικού στο φιλικό με την Γκρόνινγκεν στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Νάτσο Σκόκο στο αριστερό και τον Ισμαέλ Μπλάνκο στην κορυφή. Η συγκεκριμένη τριάδα άλλαξε προς το καλύτερο την επιθετική εικόνα της ΑΕΚ. Δημιούργησε ευκαιρίες και έκανε τους Ολλανδούς να τη νιώσουν για τα καλά. Ο Δώνης περιμένει και από τους Αγγελο Μπασινά και Σωτήρη Κυργιάκο να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ΑΕΚ να πετύχει τα γκολ που ψάχνει κόντρα στην Ομόνοια. Ο αρχηγός της Εθνικής είναι ένας παίκτης που με την ποιότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά και το «Αλάνι», από την άλλη, μπορεί να μετατρέψει σε γκολ κάθε στημένη φάση.

«Θα καθαρίσουμε εμείς»

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών προκάλεσαν συσπείρωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ενωσης. Στις συζητήσεις μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν πλέον την κατάσταση στα χέρια τους και να κάνουν αυτό που μπορούν για να αλλάξουν το κλίμα στην ομάδα. Παίρνοντας την πρόκριση απέναντι στην Ομόνοια και ξεκινώντας το πρωτάθλημα με μια μεγάλη νίκη, στο ντέρμπι της πρεμιέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.«Εχουμε ευθύνη και εμείς για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί. Για την απογοήτευση που προκάλεσαν οι εμφανίσεις μας. Είναι στο χέρι μας να εξιλεωθούμε. Πρέπει να καθαρίσουμε και θα καθαρίσουμε», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Κιτρινόμαυροι.

ΕΣΤΩ ΕΤΣΙ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!



HUMOR...

ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ..!!


Ίστβαν Νέμεθ είπε το πολυπόθητο «ναι» και για τον επόμενο ένα χρόνο θα φορά την φανέλα της ΑΕΚ.

Καταλυτική για την θετική ολοκλήρωση της μεταγραφής του 29χρονου γκαρντ ήταν η παρουσία του Κώστα Φλεβαράκη.

Από εκεί και πέρα, η «Ένωση» ανακοίνωσε και την απόκτηση του Φώτη Βασιλόπουλου.

Τέλος για αύριο στις 18:00 έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου του Κώστα Φλεβαρακη για τη νέα σελίδα της ΑΕΚ, όπως και των διοικούντων κ.κ. Καραμανλή και Βάσιου

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ..

Δεν αρκεί ο Δώνης για να φτιάξει την τύχη της ΑΕΚ
Τις ημέρες της κλήρωσης του πρωταθλήματος χαρακτήριζα τον Γιώργο Δώνη ως τον πιο άτυχο εκ των προπονητών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Αυτές τις μέρες ο 39χρονος προπονητής πρέπει να τα έχει βάλει με την τύχη του. Διότι κοντά στο δύσκολο πρόγραμμα ήρθαν το κακό ξεκίνημα (Ομόνοια) και η αναταραχή που προκλήθηκε από την παραίτηση του Ντέμη Νικολαΐδη. Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι δική του. Διότι στο τέλος της, δηλαδή το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (31/08) ο Δώνης θα ξέρει πώς του στρώνεται η σεζόν. Αν έχει ή όχι τύχη να πετύχει στην ΑΕΚ. Ο προπονητής θα προσπαθήσει να φτιάξει την τύχη του. Η δική του προσπάθεια όμως δεν είναι αρκετή.

Με δική του ευθύνη η ΑΕΚ παρουσιάστηκε ανέτοιμη και ηττήθηκε από την Ομόνοια. Ο Δώνης ανέβασε μόνος τον συντελεστή δυσκολίας της προσπάθειας που κάνει για να αποδείξει ότι μπορεί να κάθεται στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας. Οσα έχουν ακολουθήσει όμως, δίχως δική του ευθύνη, έχουν ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον συντελεστή δυσκολίας. Ο προπονητής χρειάζεται να αποδείξει σε χρόνο λίγων ημερών ότι είναι ικανός να διαχειριστεί μια κρίση και να την εκμεταλλευτεί προς το συμφέρον της ΑΕΚ. Πολύ δύσκολη αποστολή για έναν πρωτόπειρο σε μεγάλη ομάδα προπονητή, που δεν έχει συναντήσει τίποτε παρόμοιο στην μέχρι σήμερα καριέρα του σε πάγκους. Η ΑΕΚ, δηλαδή η διοίκηση, θα κάνει μεγάλο λάθος αν αφήσει μόνο τον 39χρονο τεχνικό σε αυτή την αποστολή. Διότι θα λιγοστέψει τις πιθανότητες που έχει να πετύχει.

Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να αισθάνεται ασφαλής. Διαφορετικά δεν μπορεί να μεταδώσει το αίσθημα της ασφάλειας, δεν μπορεί να λειτουργήσει και να δημιουργήσει ηρεμία στα αποδυτήρια. Αντί ασφάλειας, στο γραφείο του προπονητή στους Θρακομακεδόνες κυριαρχεί εκνευρισμός. Διότι ο Δώνης δεν αισθάνεται πλέον ότι προστατεύεται από έναν δυνατό και ακμαίο Νικολαΐδη. Ούτε μπορεί κανείς να τον πείσει εξ αποστάσεως ότι οι μέτοχοι θα τον εμπιστεύονται στο μέλλον. Η παρουσία του Νικολαΐδη στη χθεσινή προπόνηση λογικά επέδρασε θετικά στην ψυχολογία του. Δεν είναι όμως αρκετή. Πριν από δύο εκ των κρισιμότερων αγώνων της χρονιάς, σε Λευκωσία (Ομόνοια) και ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός) ο προπονητής πρέπει να νιώσει καλύτερα. Για να λειτουργήσει καλύτερα.

Ο παρατηρητής των μέχρι σήμερα αγώνων της ΑΕΚ του Δώνη έχει αντιληφθεί ότι δεν βγαίνουν στο γήπεδο όσα ο προπονητής έβλεπε ή νόμιζε ότι έβλεπε στις προπονήσεις της προετοιμασίας. Ο Δώνης ζητά σήμερα από την ΑΕΚ να βγάλει την Πέμπτη και την Κυριακή ό,τι καλύτερο του έχει δείξει εδώ και έναν μήνα. Για να το δει αυτό, αν το έχει η ομάδα που συναρμολόγησε το καλοκαίρι, πρέπει να το προκαλέσει. Για να το προκαλέσει πρέπει να εμπνεύσει. Για να καταφέρει να εμπνεύσει πρέπει να πείσει. Για να πείσει πρέπει να πιστεύει. Για να πιστέψει πρέπει οι άλλοι να τον κάνουν να πιστέψει. Οσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, όσα διάβασε στην «Εξέδρα» και είδε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ τον έχουν κλονίσει. Για να νιώσει καλύτερα πρέπει να τον πείσουν ότι η σεζόν γι’ αυτόν δεν τελειώνει την ερχόμενη Κυριακή σε περίπτωση δύο αρνητικών αποτελεσμάτων.

Σε μια από τις τελευταίες ομιλίες προς τους ποδοσφαιριστές ο Δώνης είπε στους παίκτες ότι ο ίδιος και αυτοί κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Είναι ακριβώς έτσι. Με δύο νίκες κερδίζουν το χειροκρότημα, φτιάχνουν την ψυχολογία της εξέδρας και εξασφαλίζουν συνθήκες ηρεμίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Δώνης πρέπει προφανώς, όπως και οι ποδοσφαιριστές, να αναλάβει τις ευθύνες του. Η ΑΕΚ όμως πρέπει να εξασφαλίσει ότι σε αυτά τα παιχνίδια θα πάει με προπονητή που είναι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια, αισθάνεται ήρεμος και ασφαλής. Μόνο έτσι θα ανεβάσει τις πιθανότητές της για καλή εκκίνηση στη σεζόν.
www.exedrasports.gr

Κυριακή, Αυγούστου 24, 2008

ΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΛΙΜΑ ΤΙΓΡΗ ;;;

Θετικός στο ενδεχόμενο ανάμειξης του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ο μεγαλομέτοχος, Νίκος Νοτιάς, αν και την ίδια στάση δεν κρατούν αρκετοί από τους μετόχους. Στάση αναμονής από τον «τίγρη», ο οποίος δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του νωρίτερα από το Δεκέμβριο. Δεν «καίγεται» για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου, αλλά του αρκεί ένα σημαντικό ποσοστό και η ανάληψη του μάνατζμεντ. «Μην ανησυχείτε για τίποτα. Στο χέρι μας να αντιστρέψουμε το κλίμα», το μήνυμα του Γιώργου Δώνη στους παίκτες του. Συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαΐδη είχε ο 39χρονος τεχνικός.

Ανοικτοί για «τίγρη»

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ δείχνουν αποφασισμένοι τουλάχιστον επί της παρούσης να παραμείνουν στη θέση τους παρά την αποχώρηση του Ντέμη Νικολαΐδη τον προσεχή Μάιο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει αυτομάτως πως «κλείνουν» την πόρτα σε οποιονδήποτε θέλει να «μπει» στην ΠΑΕ και να βοηθήσει, μεταξύ αυτών και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Νίκος Νοτιάς, που κατέχει το 25,7% των μετοχών της «Ένωσης», φέρεται να «καλοβλέπει» το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο γνωρίζει καλά από τον ναυτιλιακό χώρο. Έστω κι αν αρκετοί από τους μετόχους εκφράζουν τις αμφιβολίες τους όντας ενοχλημένοι από τον τρόπο που τους προσέγγισε ο «τίγρης» πριν από λίγους μήνες.

Σάββατο, Αυγούστου 23, 2008



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 23-8-08
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Δυστυχώς κάναμε την χειρότερη μας εμφάνιση των τελευταίων χρόνων και χάσαμε δίκαια από την Ομόνοια .Η ομάδα ήταν χάλια και πραγματικά δεν βλεπόταν !! η ρεβάνς προβλέπεται πολύ δύσκολη στο νησί μας . Χωρίς αρχή και τέλος λοιπόν και με ένα σύστημα που ακόμη δεν απέδωσε τίποτα το αξιόλογο . Ο Μπλάνκο με φιλότιμες προσπάθειες αλλά εντελώς μόνος και μιλάμε ότι δεν έγινε ούτε μία ευκαρία ...αν είναι δυνατόν !! Φάνηκε εντελώς μόνος και άμα τόσα άτομα τον είδαν αυτό δεν ξέρουμε Δώνης και Διοίκηση αν το κατάλαβαν επιτέλους ότι θέλουμε επιθετικό και να μην πούμε ακόμη 2-3 παίκτες . Που είναι το βάθος του πάγκου μας ; ποιος είναι ο παίκτης που μπορεί να γυρίσει ένα παιγνίδι στον πάγκο; Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Λύμπε ; χρειαζόταν ο παίκτης ο Λύμπε ή έστω ένας παίκτης σαν το Λύμπε στον αγώνα αυτό ; Τραγικά λάθη που αν συνεχιστούν θα είμαστε έξω και από πρωτάθλημα πολύ σύντομα με τον Γολγοθά των αγώνων που έρχονται . Εμείς στην Κύπρο θα στηρίξουμε την ομάδα και ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές μας , να ματώσουν την φανέλα για να φέρουν την πρόκριση , διότι ζήτω που καήκαμε θα είναι μετά . Θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίξουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα και θα περιμένουμε την πρόκριση από μέρος τους . Με την προσθήκη των Κυργιάκου , Μπασινά και Εντίνιο ευχόμαστε να αλλάξουν πολλά στο παιγνίδι μας και επιτέλους να δούμε ευκαιρίες , διότι αυτό το ποδόσφαιρο που βλέπουμε είναι προηγούμενων δεκαετιών !!
Ο Πρόεδρος λέει θα παραιτηθεί τον Μάιο και δεν μας είπε τίποτα καινούργιο όμως . Λάθη έκανε κανείς δεν είναι αλάνθαστος όμως πρόσφερε πολλά και τον ευχαριστούμε για όλα όταν φύγει . Θέλαμε γήπεδο προπονητήριο αλλά δεν έγινε τίποτε θα γίνει λέει … . Έφυγαν παίκτες και δεν αντικαταστάθηκαν με άλλους ισάξιους τουλάχιστον,.προσπάθησε για πολλά αλλά χωρίς το χρήμα και το παρασκήνιο δεν μπορεί να γίνει τίποτε.
Εισιτήρια για τον αγώνα με την Ομόνοια θα υπάρχουν στο περίπτερο Κασπαρής Τηλ. 24656631 στην Λάρνακα από 25-8 μάλλον και παρακαλείσθε όπως τα κρατήσετε έγκαιρα . Για τα μέλη θα είναι στην τιμή τους . Για τα μη μέλη θα είναι με 10 ευρώ περισσότερο και με μια μπλούζα του συνδέσμου μας .Θα χαρούμε να πάμε με τα αδέλφια μας που θα έρθουν από Ελλάδα στο γήπεδο..τα τηλέφωνα μας είναι εδώ .
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Δεν χαρήκαμε την τριάρα του Τιμούρ δυστυχώς ή ήταν για πολύ λίγο Χρόνο 2. Το μουστακάκι πρόεδρε δεν έφερε γούρι κόψτο καλύτερα 3. Καλοί και εξελίξιμοι οι Ζορμπάς και Παυλής αλλά δεν είναι Λύμπε προς το παρόν ούτε Εντίνιο 4. Παίκτης του στυλ Λύμπε θα ήταν ότι έπρεπε με Ομόνοια που έπαιζε με 6 πίσω !! 5. ΠΡΟΚΡΙΣΗ στις 28-8 και πρόκριση και ο Τιμούρ θα είναι ότι πρέπει 6. Έχει από την αρχή της προετοιμασίας τη δεν ακούσαμε για το 4-3-3 ..στην πράξη όμως άμα δεν κάνεις ευκαιρία τη να το κάνω ; λόγια πολλά έχουμε τους παίκτες όμως να το παίξουν ; 7. Τραγικό λάθος ο Μαιστόροβιτς στο γκολ και μας απογοήτευσε 8. Χίλια μπράβο στον Αλεξόπουλλο όαση στους ένδεκα που παίξανε ! 9. Μπασινάς και Κυργιάκος ανέτοιμοι από Δώνη έτοιμοι από Ρεχάγκελ !! 10. Αν αυτό θα είναι το σούπερ ποδόσφαιρο που θα παίζουμε..άστο καλύτερα …11. Την Ομόνοια εμείς την κάναμε σούπερ ομάδα με την ανυπαρξία μας 12. Eίδαμε το στραπάτσο του cas-πρωταθλητή την προηγούμενη μέρα αλλά δεν πήραμε το μάθημα μας !! 13. Φίλε Δώνη το είπες και ο ίδιος ..δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπεις..αλλά ούτε και εμείς φυσικά , άλλα ακούγαμε άλλα βλέπουμε και δεν έχουμε και πολύ Χρόνο να τα διορθώσουμε 14. Ούτε με Μπολόνια τίποτα το ιδιαίτερο και ορισμένοι πάνε και πίσω- πίσω 15. Σωκράτη αν δεν πειράξεις και πάλι ..( κατάλαβες εσύ ) δεν νομίζουμε να προκριθείς ! τώρα όμως υπάρχει και Τιμούρ όχι σαν άλλοτε 16. Όλων μα όλων των Βραζιλιάνων όνειρο τους είναι να παίξουν στον γάβρο…όλων…και αυτός Ροναλτίνιο ακόμη αυτό θα δηλώσει σύντομα 17. Η διχόνοια δεν έφερε ποτέ καλά αποτελέσματα και αν δεν βάλουμε την ΑΕΚ μας πάνω από ονόματα , αν συνεχίσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία Χρόνια 5η θα έρθουμε και καλά μας είναι .
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο και δεν φέρνουμε κανένα με το ζόρι, όσοι αγαπάνε άλλη ΑΕΚ ας κάνουν τον δικό τους σύνδεσμο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα !! . Για μαθητές η συνδρομή είναι δωρεάν !!. Είμαστε και Ορίτζιναλ, και Θύρα 21 και ΑΕΚ Fans και όσους έχουν τον δικέφαλο στο στήθος , πάνω από όλα είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους τους ΑΕκτζήδες . Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας.
Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα. Φαγητό από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουμε ακούραστα και πάλι μετά τις διακοπές και όσοι θέλουνε ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου να επιστρέψει δυνατός στον σύνδεσμο μας , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού ,στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη (έφυγε το πακέτο ελπίζουμε να το πήρες ! ) ,στον Δημήτρη Λιανό από Αττική ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Ηρακλείου Κρήτης και στον γίγαντα Θέμη ,στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στα άπαικτα αδέλφια μας του aektzis.gr ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού τον Μικρό Αεκτζή Γιώργο που μας εκπροσωπεί με το πανό μας σε κάθε αγώνα ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες ,στον φίλο Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στους ΑΕκτζήδες φίλους στην Σαλαμίνα , στην Ορίτζιναλ Καβάλας , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον δυνατό Νίκο Σπυρούλια , Δημήτρη Γιαννούλη από Αρκαδία , οικογένεια Δανιήλ , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , τους φίλους από Κέρκυρα , τον Θάνο Βιτουλαδίτη και τους εκεί φοβερούς ΑΕΚτζήδες
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Άπαικτες μπλούζες , Καλοκαιρινές και Χειμωνιάτικες με φοβερά σχέδια ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ; άσπρες ή κίτρινες με την Κωνσταντινούπολη επάνω και την Κύπρο , προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές , 25 ευρώ οι Χειμωνιάτικες , με τα έξοδα αποστολής σε συστημένο πακέτο. Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε συστημένο το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και οκτώ Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΤΥΠΟΣ..



ΝΤΕΜΗΣ : ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ;;;

ΝΟΤΙΑΣ ΘΑ ΦΥΣΗΞΕΙ Ή ΒΟΡΙΑΣ ;

Την επιθυμία του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εκφράσει ο εφοπλιστής, Νίκος Νοτιάς στα μέλη της μετοχικής ομάδας, σύμφωνα με την «ΕΞΕΔΡΑ». «Έκανα λάθη, αλλά δεν πιστεύω πως έκανα κακό στην ΑΕΚ», δήλωσε χθες (22/8) στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. «Είναι ώρα ευθύνης και συσπείρωσης», τόνισε ο Τάκης Κανελλόπουλος. Χαμόγελα για την επιστροφή Εντίνιο.

Νοτιάς για μεγαλομέτοχος

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσουν και κάποιοι εκ των μελών της μετοχικής ομάδας. Ο Νίκος Νοτιάς, που είναι κάτοχος του 25,7% των μετοχών της ΠΑΕ, σύμφωνα με την «Εξέδρα», έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας και να γίνει ο μεγαλομέτοχος. Φαίνεται δηλαδή, ότι ο γνωστός εφοπλιστής θέλει να έχει πιο ενεργό ρόλο.

Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2008

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ..ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ..!!

Πριν καλά-καλά προλάβει να επανέλθει σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, ο Γιούργκεν Μάχο παραλίγο να τεθεί εκ νέου νοκ-άουτ. Ο αυστριακός τερματοφύλακας αποχώρησε την Παρακευή (22/8) από την προπόνηση της ΑΕΚ με ένα αιμάτωμα στο δεξί γόνατο, που όμως δεν είναι σοβαρό και έτσι θα είναι σε θέση να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα (25/8).

Μια μέρα μετά τον Μάχο θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Περπαρίμ Χετεμάι, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων της Φινλανδίας έχοντας ένα χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική.

Τέλος ο Βασίλης Πλιατσικας έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, επειδή αισθανόταν πολύ κουρασμένος μετά από το ταξίδι του με την Εθνική Ελπίδων και τη συμμετοχή του στο φιλικό της Ενωσης με την Γκρόνινγκεν, ο Ριβάλντο έκανε αποθεραπεία και μασάζ, ενώ οι Αλεξόπουλος, Γεωργέας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..ΝΤΕΜΗ

Ανοιξε τα χαρτιά του ο Ντέμης Νικολαΐδης και εξήγησε τους λόγους που τον οδηγούν στην παραίτησή του από την προεδρία της ΑΕΚ. «Δεν βρίσκω άλλο τρόπο να «μεγαλώσω» την ομάδα», δήλωσε.


Το 2004 αναλάβαμε την ΑΕΚ. Τον Μάιο κλείνουμε πέντε χρόνια θητείας. Είναι αλήθεια ότι έκανα γνωστό πως θέλω να αποχωρήσω. Οι στόχοι που είχαμε βάλει εξ’ αρχής ήταν να εξυγιάνουμε την ομάδα. Δεν έκανα κακό όσα χρόνια βρίσκομαι στην προεδρία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν είμαι ικανοποιημένος. Αν τα έκανα καλύτερα ίσως και να μην σκεφτόμουν να αποχωρήσω.

Προπονητικό κέντρο

Πετύχαμε αναφορικά με το προπονητικό κέντρο. Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ. Αν δεν ήταν ο κ. Νοτιάς δεν θα καταφέρναμε τίποτα.

Γηπεδικό

Πίστευα ότι μέσα σε αυτήν την σεζόν, το ζήτημα του γηπεδικού θα είχε ολοκληρωθεί και ότι θα είχαν πέσει οι υπογραφές. Η συνεργασία με την Πολιτεία ήταν άψογη. Θεωρώ ότι μέχρι τον Μάιο θα έχουμε τελειώσει και με το θέμα αυτό. Δεν υπάρχει η πιθανότητα να ανήκει το γήπεδο σε πρόσωπα. Δεν φτιάχνουμε το γήπεδο για μας, αλλά για την ΑΕΚ.

Εισιτήρια διαρκείας

Στόχος από την αρχή ήταν τα εισιτήρια διαρκείας. Θεωρώ ότι στο θέμα αυτό απέτυχα. Ο κόσμος δεν κάνει λάθος που δεν έρχεται στο γήπεδο. Τον 5ο χρόνο ήθελα 30.000 διαρκείας. Απέτυχα.

Για τους νυν μετόχους της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι τυχερή που είχε τέτοιους ανθρώπους στη διοίκηση, όσο καιρό ήμουν στην προεδρία. Σε περίπτωση που αποχωρήσουν, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξουν ξανά στον ελληνικό χώρο τέτοιοι άνθρωποι που θα εμπλακούν στο ποδόσφαιρο

ΝΤΕΜΗΣ : ΞΥΠΝΑ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ;;


ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ ΤΟΥ SPORT24.GR ΜΕ ΔΟΣΗ HUMOR..

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ..ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..!!

Βελτιώνεται... 21-08-2008 Αποδίδοντας καλά και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα με την Γκρόνιγκεν αλλά όντας αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κέρδισε σε ματς προετοιμασίας την Γκρόνιγκεν με 2-1. Η Ενωση βρέθηκε να χάνει με 0-1 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως στην επανάληψη έδειξε να βρίσκει τον δρόμο της ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Στο 20' ο Σκόκο πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια αποφεύγοντας τους αμυντικούς της Γκρόνιγκεν, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε τον Λουτσιάνο, όμως ο τερματοφύλακας του ολλανδικού συλλόγου κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια και να βγάλει τη μπάλα κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μετά από κόρνερ του Ριβάλντο, που τον βρήκε στο ημικύκλιο, απείλησε την εστία της Γκρόνιγκεν με απευθείας σουτ, όμως πριν η μπάλα περάσει την γραμμή οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στην γραμμή. Παρά την πίεση της ΑΕΚ και τις ευκαιρίες της, οι Ολλανδοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και μάλιστα με ένα πολύ όμορφο γκολ. Μετά από ψηλοκρεμαστή πάσα του Γκαρσία, ο Πόβελ βρέθηκε μόνος με τον Μάχο, τον οποίο δε δυσκολεύθηκε να ξεπαράσει και σε κανή εστία να γράψει το 0-1, που έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Σκόκο συνέχισε να δείχει μεγάλη μεγάλη κινητικότητα και κατάφερε να πετύχε το γκολ της ισοφάρισης για την Ενωση με δεξί πλασέ και μετά από διπλή προσπάθεια στο 71'. Στο 61' από διαγώνια θέση ο Εντίνιο θα μπορούσε να έχει σκοράρει, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ, όπως επίσης στο 80' ο Παυλής που δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από παράλληλη μπαλιά του Πλιάτσικα. Το νικητήριο γκολ για τους Κιτρινόμευρους έμελλε να σημειωθεί από έναν ποδοσφαριστή ο οποίος δε βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Γιώργου Δώνη ενόψει της σεζόν που ξεκινάει. Στο 88' ο Ράμος έκανε καλή ενέργεια και σέντρα και ο Παναγιώτης Κονέ με απιάστη κεφαλία έγραψε το τελικό 2-1.


Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Γιώργος Δώνης): Μάχο (46' Σάχα), Κουτρομάνος (46' Ράμος), Αλεξόπουλος (46' Κυργιάκος), Χουανφράν (46' Γεωργέας), Γκέντσογλου (82' Κονέ), Ταχτσίδης (46' Πλιάτσικας), Καφές (82' Μπερνς), Ριβάλντο (62' Ενσαλίβα), Σκόκο (72' Ζορμπάς), Εντίνιο (72' Παυλής), Μπλάνκο (62' Λαγός

Πέμπτη, Αυγούστου 21, 2008

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ...

Το τελευταίο φιλικό έφερε νίκη . Η ομάδας με καλή εμφάνιση σε σχέση με άλλες φορές νίκησε την Ολλανδική Κρόνικεν με 2-1 . Σκόρερ οι Σκόκο και ο παραγκωνισμένος Κονέ .Πρώτες εμφανίσεις για Κυργιάκο , Εντίνιο( που ανέβασε την επίθεση μας ) και Μάχο . Η διχόνοια συνεχίζεται..και εμείς θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα για την νίκη πρόκριση στις 28-8 .

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ;; Ή ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ;; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΕΜΗ..

Τοποθετείται ο Ντέμης
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι η συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Ντέμης Νικολαΐδης,θα γίνει τελικά την Παρασκευή στις 11 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όχι την Δευτέρα. Με αυτόν τον τρόπο, ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ξεκαθαρίσει γρήγορα το θέμα και όχι να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΑΕΚ κ. Ντέμη Νικολαϊδη θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (22/08) στις 11.00, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50), στην αίθουσα Ιπποκράτης (ημιόροφος). Απαραίτητη για την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου θα είναι η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΕΜΗ..

Το κλίμα δεν ήταν ήρεμο, αλλά η συγκεκριμένη είδηση ήταν βόμβα... μεγατόνων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ντέμης Νικολαΐδης, φέρεται να έχει ενημερώσει τους μετόχους της "Ένωσης" πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο και θέλει να παραιτηθεί! O πρόεδρος της Ενωσης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 25/8. Το SPORT 24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα βρεθεί το βράδι (21:00) στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει το κλίμα.


Στο περιβάλλον του ο Ντέμης Νικολαΐδης από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόθεσή του να παραιτηθεί τονίζει πως δεν υπάρχει λόγος να ανησυχίας και θα εξηγήσει την Δευτέρα σε Συνέντευξη Τύπου.

Η είδηση της απόφασης του Ντέμη Νικολαΐδη να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, λίγο πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι του δικεφάλου για την Ευρώπη και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ταρακούνησε πολύ τα "νερά" στο εσωτερικό της ομάδας και πλέον αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ", ο Ντέμης Νικολαΐδης εδώ και περίπου 2 μήνες, έχει ενημερώσει όλους τους μετόχους της ΠΑΕ, με ένα σημείωμα που τους απέστειλε ηλεκτρονικά, πως έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από την προεδρία της ΑΕΚ.

Για περίπου δύο μήνες, κάποιοι από τους μετόχους αναλάβανε να αλλάξουν τη γνώμη του προέδρου της "Ένωσης", αλλά ο ίδιος εμμένει στην απόφαση του. Οι πληροφορίες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναφέρουν πως οι μέτοχοι ήταν μάλλον προετοιμασμένοι για αυτή την εξέλιξη και γνώριζαν τις σκέψεις του Νικολαΐδη.

Μάλιστα, αυτοί που προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση του Ντέμη Νικολαΐδη, πλέον έχουν φτάσει στο συμπέρασμα πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο πρόεδρος του δικεφάλου, έχει αποφασίσει να παραιτηθεί, και ίσως στο άμεσο μέλλον να παραχωρήσει και τις μετοχές του και να φύγει από την ΑΕΚ.

Οι λόγοι της απόφασης

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τη συγκεκριμένη απόφαση του προέδρου της ΑΕΚ. Υπάρχει απογοήτευση του Ντέμη Νικολαΐδη για κάποια ζητήματα, όμως είναι άγνωστο αν είναι και οι λόγοι για μια τέτοια απόφαση. Ένα από τα ζητήματα είναι και τα εισιτήρια διαρκείας.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, είχε πιστέψει πως φέτος τα διαρκείας θα φτάσουν τις 30000, αλλά τα φετινά 18000 και η πτώση από τον αριθμό των 25000 που έφτασαν πέρυσι, οδήγησε στο συμπέρασμα πως απέτυχε στο να καταφέρει να πείσει τον κόσμο της ΑΕΚ να τον εμπιστευθεί μαζικά.

Επίσης, ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο κούρασε τον πρόεδρο της ΑΕΚ και τον απογοήτευσε στο πέρασμα του χρόνου, είναι οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σταμάτησε να πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο, να εξασφαλίσει ίσους όρους στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Πάντως, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίζει η συμπεριφορά κάποιων μετόχων από τους οποίους "έχασε" την στήριξη προς το πρόσωπο του. Σίγουρα θα μπορούσε βέβαια να κάνει κάποιες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα και να συνεχίσει να έχει το... καράβι στα χέρια του, αλλά δεν έχει τη διάθεση να το κάνει.

Μέσα στο μυαλό του προέδρου της ΑΕΚ, υπάρχει και ο προβληματισμός για το θέμα του γηπέδου αρχικά αλλά και του προπονητικού κέντρου. Κάτι που δεν κατάφερε ως τώρα να προχωρήσει ο ίδιος, όσο θα ήθελε.

Τέλος, οι πολύ καλές σχέσεις του με τους οργανωμένους, γύρισαν μπούμερανγκ στον Νικολαΐδη και η "μάχη" μαζί τους τον στεναχώρησε αρκετά.

Η είδηση της απόφασης του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει μπαράζ σημαντικών εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα. Στο σημερινό φιλικό, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Γκρόνινγκεν(21:00 NS1) με τον Γιώργο Δώνη να θέλει να ετοιμάσει την ομάδα στο φιλικό πρόβα τζενεράλε, για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια στην Κύπρο

Παρόλα αυτά, το σημερινό φιλικό δεν θα έχει ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ΑΕΚ, όσο για την αντίδραση του κόσμου που θα βρεθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, προς τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Πάντα ο κόσμος της "Ένωσης" είναι μέσα στις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα τους και το δείχνουν και με έργα αλλά και με... λόγια.

Η αποστολή για το ματς με Γκρόνινγκεν

Η επιστροφή του Εντίνιο στην αποστολή της ομάδας, είναι η είδηση για το βραδινό φιλικό με την ολλανδική Γκρόνινγκεν. Φυσικά ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει και πάλι στη διάθεση του τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Σάχα, Μάχο, Έντσον Ράμος, Κουτρομάνο, Γεωργέα, Χουανφράν, Αλεξόπουλο, Γκέντσογλου, Ταχτσίδη, Καφέ, Ριβάλντο, Κονέ, Ενσαλίβα, Μπερνς, Λαγό, Μπλάνκο, Εντίνιο, Παυλή, Ζορμπά, Σκόκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΕΜΗ..!!

Φεύγει από την ΑΕΚ 21-08-2008 Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υποβάλει στους μετόχους της Ενωσης ο Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει στο άμεσο μέλλον τις μετοχές που έχει στην κατοχή του και να αποχωρήσει από το σύλλογο. Όπως αποκαλύπτει η «Εξέδρα» πριν από περίπου 40 ημέρες ο Νικολαΐδης ενημέρωσε με e-mail τα μέλη της ομάδας που είχε σχηματίσει το καλοκαίρι του 2004 ότι αποφάσισε να αποχωρήσει. Όπως διευκρίνιζε η απόφασή του ήταν οριστική και δεν άλλαξε τις ημέρες που ακολούθησαν.

Η χρονική στιγμή της αποχώρησης δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, καθώς πιθανότατα οι μέτοχοι έχουν ζητήσει από τον Ντέμη Νικολαΐδη να παραμείνει στην θέση μέχρι να βρουν τη λύση για την διαδοχή. Ο Νικολαΐδης δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει έως το τέλος της σεζόν που διανύουμε και επιθυμεί πρώτα να εξασφαλίσει στην Ενωση προπονητικό κέντρο, αλλά και να παρουσιάσει μια πραγματική προοπτική να αποκτήσει η ομάδα δικό της γήπεδο.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΝΤΙΝΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !!

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΕΜΗ ;;

Στήν σημερινή έκδοση της εφημερίδας exedra γίνεται λόγος για παραίτηση του Ντέμη Νικολαίδη ..λεπτομέρεις εντός της ημέρας !!

Τετάρτη, Αυγούστου 20, 2008

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ !!


ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ : ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ !!
ΜΠΑΣΙΝΑΣ : ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ..

Σχέδια με «Έντι»

Μία επιπλέον επιθετική λύση, στην οποία ποντάρει πολλά για την επίλυση των αγωνιστικών προβλημάτων της ΑΕΚ, αποκτά ο Γιώργος Δώνης. Ο Εντίνιο επέστρεψε χθες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αφήνοντας πίσω του την αρθροσκόπηση που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο 26χρονος φορ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί είτε στην κορυφή της επίθεσης, είτε δεξιά, στον αγώνα με την Ομόνοια την επόμενη Πέμπτη, ενώ θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Πέμπτης απέναντι στη Γκρόνινγκεν. Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γιούργκεν Μάχο, ο οποίος τίθεται επίσης στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, κάτι που σημαίνει πως πλέον μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι αυτό του Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος θα επιστρέψει στη δράση στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Για τη ρεβάνς της Κύπρου στο Κύπελλο UEFA υπολογίζονται επίσης οι Άγγελος Μπασινάς και Σωτήρης Κυργιάκος, που όμως αν επιλεγούν για να παίξουν θα το κάνουν μην έχοντας αγωνιστεί σε κάποιο φιλικό. Κι αυτό γιατί επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα (φιλικό με τη Σλοβακία στην Μπρατισλάβα) την Πέμπτη. Από την ίδια ημέρα θα αρχίσουν να επιστρέφουν και οι υπόλοιποι διεθνείς, Πλιάτσικας, Ρίκκα, Χετεμάι και Μαϊστόροβιτς. Η σημερινή προπόνηση (19:00) θα είναι «κλειστή».

Με 1.100 φιλάθλους στην Κύπρο

Τον αριθμό των 1.100 εισιτηρίων θα διαθέσει η Ομόνοια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ΑΕΚ από τα 22.000 που θα εκδοθούν για τον αγώνα ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Κυπέλλου UEFA.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΡΑΜΟΣ ;;


ΔΩΝΗΣ : ΒΡΕ ΝΙΚΟ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΑΜΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ;

ΓΕΩΡΓΕΑΣ : COACH ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ..ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΙΔΙΟΣ AΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ !!

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ..ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..!!

Η Ομόνοια που είδα την περασμένη Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν λιγότερο φλογερή, αλλά πιο σοβαρή, πιο συγκροτημένη και συμπαγής, με αξιοπρόσεκτα «τρεχαντήρια», με ακόμη πιο αξιοπρόσεκτο προσανατολισμό, με περισσότερα τρεξίματα, με προσήλωση στο πλάνο. Και με δύο εβδομάδες δουλειάς, ώς τις 28 του μηνός, έχει κανείς βάσιμο λόγο να εικάζει ότι ο Οκκάς κι ο Αλωνεύτης θα πολλαπλασιάσουν τις δυνατότητες της επίθεσής της. Στην Αθήνα, δέκα λεπτά μπήκαν προς το τέλος και πρόλαβαν να προκαλέσουν το 0-2… παρά μία επέμβαση του Χουανφράν κι ένα δοκάρι!

Το κύριο πρόβλημα της ΑΕΚ είναι ότι έπαιξε ποδόσφαιρο… για να κερδίσει τουρνουά παλαιμάχων. Πολύ αργό. Πάρα πολύ αργό. Κι ο Μπασινάς με τον Κυργιάκο (να πάρουμε το σενάριο της 100% ενταξιμότητας, πάλι) δεν μπορούν να της το κάνουν γρήγορο. Ή να λύσουν το μυστήριο, πώς η ΑΕΚ θα φτάσει, όχι στο γκολ, σε ευκαιρία για γκολ. Ο Μπασινάς κι ο Κυργιάκος μπορούν να προσδώσουν άλλα πράγματα. Εγωισμό, ας πούμε. Προσωπικότητα. Πείρα. Αλλά ταχύτητα, τόση που να κάνει αισθητή διαφορά στον μέσο δείκτη, όχι.

Οπως δεν μπορούν να προσδώσουν και την «προσωπική ενέργεια» που φέρνει τη διαφορά στο ταμπλό. Αυτές τις ενέργειες, η εικόνα δείχνει πως τις έχει ο Σκόκο. Του αρέσει να παίρνει την μπάλα, να προκαλεί το ένας εναντίον ενός, να ανατρέπει τον αντίπαλο και την ισορροπία. Ενας, πράγματι, «μικρός Αϊμάρ». Και μια ελκυστική αφορμή, να «δει» ο Γιώργος Δώνης την ιδέα του 4-4-2 με τον Σκόκο δεύτερο κυνηγό…

Αυτά όμως, οι σχηματισμοί μες στον αγωνιστικό χώρο, έρχονται μετά. Σε δεύτερη φάση συζήτησης. Πρωταρχικό παραμένει ότι η ΑΕΚ έπαιξε απρόσωπα. Μηχανικά. Επαιξε, για να λέει ότι παίζει. Σαν τον κατάκοπο δημόσιο υπάλληλο, που ξυπνά βλαστημώντας ότι έχει να πάει «και σήμερα» στη δουλειά. Ενα στυλ παιχνιδιού, υπναλέο, που δεν ευνοεί τη διαδραστικότητα με τον κόσμο στην εξέδρα. Ακόμη και στην κάκιστη μέρα, μια παλαβωμάρα (ενός Αλεξόπουλου, εάν υπήρχε τέτοιος, στη μεσαία γραμμή ή στην επίθεση, στην αναβροχιά έστω ενός Γεωργέα που είναι δεδομένο ότι κάνει χημεία με το κοινό) θα βοηθούσε. Θα ξυπνούσε αίματα.

Εχω δει τον Μαϊστόροβιτς να «δαγκώνει» με την αδρεναλίνη στα κόκκινα, αλλά πού; Σε ματς της Βασιλείας στο «Ζανκτ Γιάκομπ», όπου οι εξέδρες είναι πάντοτε γεμάτες κι ο τόπος πάλλεται. Στο αντιερωτικό ΟΑΚΑ είδα τον ίδιο Μαϊστόροβιτς να κοιμάται χαρακτηριστικά! Και να του σφυρίζουν οι θεατές, για να πάρει χαμπάρι ότι παραμονεύει αντίπαλος κοντά…
ΑΠΟ : EXEDRASPORTS.GR

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002