Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ηταν τελικά ένα όμορφο βράδυ το χθεσινό κι ας ξεκίνησε τόσο φρικτά. Πραγματικά δεν έχω δει πιο άναρχη και μπλαζέ ομάδα από την Παρί του πρώτου ημιχρόνου. Μια ομάδα που φώναζε, για μένα και στα δύο ημίχρονα, πως δεν έχει προπονητή παρότι έχει απίστευτη ποιότητα παικτών, ικανή για μένα, η ποιότητα, να την πάει μέχρι τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν πρόκειται να πάει όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα. Κι ας χτυπάει καλά... κόρνερ κι ας μπορεί να έχει έναν παίκτη σαν τον Εζέκιελ Λαβέτσι από την αγαπημένη Νάπολι στον πάγκο.
@ Ο ΟΣΦΠ από την άλλη πλευρά ήταν σε αναλογία περίπου ότι ο... Ιωνικός το περασμένο Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ. Του έδωσε η ανώτερη σε όλα ομάδα το δικαίωμα να διεκδικήσει το όνειρο αλλά δεν την άρπαξε όπως η ομάδα της... Νίκαιας. Ηταν και άτυχος αφού θα μπορούσε να προηγήθει με τα δοκάρια αλλά ήταν και ανέτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία αφού απέναντι σε αυτό το τσίρκο του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μια φορά τον σέντερ φορ του σε φάση γκολ και παράλληλα είχε τον μόνο του παίκτη που δεν του λένε τίποτα οι φίρμες της Παρί, τον Σαβιόλα, στον πάγκο.
@  Δεν κάνω τον μετά Χριστό προφήτη αλλά με όποιον μίλησα στο ημίχρονο τον... καθησύχασα πως στο δεύτερο θα πάνε όλα καλά αφού η ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί ούτε με ένα έστω γκολ διαφορά την απίστευτη ανωτερότητα του πρώτου ημιχρόνου που ήταν και δική του δουλειά, για να είμαι δίκαιος, αλλά κυρίως αποτέλεσμα της απίστευτα κακής, θλιβερής Παρί. Δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξει ο ΟΣΦΠ και δεύτερο τέτοιο ημίχρονο ενώ ο... φροντιστής αν μίλαγε στα αποδυτήρια της Παρί σίγουρα θα εμφανίζονταν καλύτερη στην επανάληψη. Αυτό το ματς πάντως είναι ένα καλό μάθημα για μια ομάδα ανώτερη στο να μην υποτιμάει κανέναν αντίπαλο γιατί με 50-50 διαιτησία όλα μπορούν να συμβούν. Στην Ελλάδα σπάνια συμβαίνουν κι ας έχει ο «ανώτερος» πολύ μικρότερη και πολλές φορές καθόλου διαφορά αξίας από τους άλλους από ότι έχει αυτή η Παρί από αυτόν τον ΟΣΦΠ γιατί εδώ όποτε χρειάζεται μιλούν οι... καμικάζι. Εν κατακλείδι πάντως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο αλλά δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση να νικήσει μια ομάδα με το αμυντικό χαφ του Πανιωνίου και το δεκάρι της Ράγιο Βαγιεκάνο μια ομάδα με την ποιότητα της Παρί. Αν δεν είχε... 5.000.000 ευρώ κέρδος ο ΟΣΦΠ από το πάρε δώσε των μεταγραφών, αφού τα εγγυημένα του Τσάμπιονς Λιγκ μάλλον δεν έφταναν, ίσως στις κρίσιμες στιγμές που η ποιότητα κάνει την διαφορά να ήταν αλλιώς τα πράγματα με δύο διαφορετικούς παίκτες σε αυτές τις καίριες θέσεις.
@ Τέλος να απαντήσω προκαταβολικά σε κάποια μηνύματα που πιστεύω πως θα έρθουν. Ακόμη και τα πέτρινα χρόνια του ΟΣΦΠ, ακόμη κι όταν τραγουδάγαμε: "Στείλτε την ΑΕΚ στην Β Εθνική να πάρουνε πρωτάθλημα οι Ολυμπιακοί", πάντα υποστήριζα τον αντίπαλο τόσο του ΟΣΦΠ όσο και του ΠΑΟ στην Ευρώπη. Θέλω να χάνουν ΠΑΝΤΑ. Είναι δικαίωμα μου. Ενα από τα γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο στην ζωή μου ήταν του μεγάλου Αντόνιο Κόντε αλλά και στα πέτρινα τους χρόνια θυμάμαι για παράδειγμα πόσο δυνατά είχα φωνάξει γκοοοοολ με το απευθείας φάουλ του τεράστιου Νταβόρ Σούκερ με την Σεβίλλη. Αρα το ότι δεν πρέπει να μιλάω ή να χαίρομαι που χάνουν αυτοί επειδή η ΑΕΚ είναι εκεί που είναι δεν με αγγίζει. Το ίδιο θα χαιρόμουν χθες το βράδυ κι αν η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια τα πέντε τελευταία χρόνια. Είναι άλλο το ένα, άλλο το άλλο και στο κάτω κάτω το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση κι ο καθένας διασκεδάζει όπως θέλει. Επίσης δεν με αγγίζει το δήθεν καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Και στις πιο προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες του κόσμου το φυσιολογικό είναι αυτό που λέω εγώ και όχι αυτό που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι δήθεν υπεράνω φίλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και όλων των Ελληνικών ομάδων. Εκτός από όσα έχουμε διαβάσει όλοι τόσα χρόνια να πω και δύο προσωπικά παραδείγματα. Οταν παίζαμε με την Ιντερ στο Μιλάνο το 2002 ο ταρίφας που ήταν Μίλαν μόλις του είπα τι κάνω στην πόλη μου είπε:"Εχω μια σαμπάνια για εσάς στο ψυγείο. Με τη νίκη". Το ακόμη καλύτερο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 στην Μαδρίτη που είχα την τύχη να πάω έζησα το φοβερό, στο τέλος του αγώνα να είναι έξω από το Μπερναμπέου 200-300 οπαδοί της Ρεάλ και να αποθεώνουν τους οπαοδύς της... Ιντερ επειδή όπως θυμάστε οι Ιταλοί είχαν αποκλείσει την Μπάρτσα στα ημιτελικά και έσωσαν την πόλη, την κεντρική πλατεία και κυρίως το Μπερναμπέου από την ατίμωση να ανεχτεί τους πανηγυρισμούς των οπαδών της Μπάρτσελόνα. Τόσο ...κομπλεξικοί οι οπαδοί της Μίλαν των 7 Τσάμπιονς Λιγκ και της Ρεάλ των 9. Αυτά και καλό σας 4βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002