Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2013

TA ΣΦHNAKIA ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ούτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός του ΟΣΦΠ δεν περίμενε πως  θα φτάσει τόσο γρήγορα η, αποφράδα για αυτούς, μέρα. Με την ΑΕΚ στην Γ Εθνική εκεί που την έριξαν κυρίως τα εγκλήματα εκ των έσω αλλά και οι νταβατζήδες που κατέστρεψαν το Ελληνικό πρωτάθλημα για να το κατακτήσουν, περίμεναν πως η παρουσία του Μελισσανίδη θα γίνει αισθητή σε αυτούς σε δύο χρόνια. Το ότι αυτή την  στιγμή και σε μόλις δύο μήνες η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης είναι και με επίσημη γραμμή από το λιμάνι νούμερο 1 αντίπαλος είναι αποτέλεσμα του φόβου του προέδρου τους. Ενός φόβου που δεν κρύβεται. Ούτε εμείς οι πιο αισιόδοξοι και με την μεγαλύτερη πίστη στον Μελισσανίδη δεν περιμέναμε ότι θα τους προκαλέσει τόσο πανικό, τόσο γρήγορα. Και είναι σίγουρο πως η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού που είναι νορμάλ άνθρωποι και αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρω τους έχουν καταλάβει πως η ηγεσία της ομάδας τους φωνάζει πως σε δύο χρόνια μόνο δύο προοπτικές θα έχει: Ή να το βάλει στα πόδια αφήνοντας την ομάδα κάπου αλλού, αν υπάρχει βέβαια κάποιος να φορτωθεί τα τεράστια χρέη που φαίνονται στον ισολογισμό και αυτά που έρχονται με τους τόκους της Τράπεζας Κρήτης ή απλά θα τρώει τις, ποδοσφαρικές, σφαλιάρες λέγοντας κι ευχαριστώ, από μια ομάδα πολύ πιο υγιή οικονομικά, με πολύ πιο πλούσιους και δυνατούς ιδιοκτήτες και βέβαια με ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ. Αυτό το μέλλον για την ομάδα τους δείχνει η σπασμωδική και πανικόβλητη τακτική της ηγεσίας τους που ούτως ή άλλως παρά τις κατακτήσεις τίτλων δεν κατάφερε ποτέ να γίνει δημοφιλής.  Μόνο φόβο δείχνει η κύρηξη πολέμου με μια ομάδα Γ Εθνικής. Και αυτός ο φόβος γίνεται εκνευρισμός και δεν κρύβεται. Ο φόβος όλων των καταπιεστών δικτάτορων που νόμιζαν πως είναι αθάνατοι.  Ενας φόβος τόσο δυνατός που μπορεί να τον μυρίσεις. Θα έλεγα και πως ακριβώς μυρίζει αλλά σέβομαι τα... πνευματικά δικαιώματα.
@ Ασπρισαν τα μαλλιά μας τόσα χρόνια να ακούμε «φτιάξτε ομάδα», «κάντε επενδύσεις» και « σεβαστείτε τους νόμους της αγοράς». Και τώρα γελώντας διαβάζουμε κι ακούμε τους ίδιους παπαγάλους να προσπαθούν να επιβάλουν σε ιδιοκτήτες εταιρίας που πληρώθηκε με 650.000.000 ευρώ το που θα δώσουν τα λεφτά τους.  Οταν έχεις μάθει τόσα χρόνια μόνο να κατηγορείσαι για σκάνδαλα και να τα περνάς αλώβητος είναι φυσιολογικό να μην γνωρίζεις τι σημαίνει η λέξη και να την χρησιμοποιείς λάθος. Κι έτσι οι εκτός τόπου και χρόνου πανικόβλητοι προπαγανδιστές χρησιμοποίησαν την λέξη σκάνδαλο για να χαρακτηρίσουν τις χορηγικές συμβάσεις μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιρίας που αγοράσθηκε με τεράστιο για την εποχή τίμημα σε μια χώρα που είναι δώ και χρόνια στα όρια της χρεοκωπίας. Πως δεν έβαλαν χέρι και στην... Lancia που δίνει τόσα λεφτά σε μια ομάδα Γ Εθνικής. Βρε ούστ!
@ Από την δική μας την πλευρά και μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Μελισσανίδη στο περιθώριο της παρουσίασης της ντριμ τιμ των χορηγών της ΑΕΚ υπάρχει επίσης κάτι που δεν κρύβεται. Η δίψα για να πάρουμε πίσω το σκοτωμένο αίμα 17 + 2 ετών. Η ηδονή που έγινε εμφανέσταtη σε social media και όχι μόνο μόλις έγιναν γνωστές οι ατάκες του Τίγρη. Η ανάγκη που είχε ο ΑΕΚτζής ιδίως τώρα που ο μεγαλύτερος εφιάλτης, αυτός της χαμηλότερης κατηγορίας, έγινε σκληρή πραγματικότητα να νιώσει επιτέλους πως θα κυνηγήσει ότι ονειρεύεται σαν ο πιο ΔΥΝΑΤΟΣ. Οχι παρακαλώντας για ισονομία, που πάντοτε ευνοούσε την ΑΕΚ, αλλά μπορώντας να την ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. Με έναν ηγέτη μπροστά που όχι μόνο μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλους τους ανταγωνιστές του στον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως ποτέ δεν μπορούσε η ΑΕΚ εδώ και τόσα χρόνια, αλλά ξέρει πως στην πραγματικότητα δεν μπορούν να τον κοιτάξουν αυτοί. Με έναν αρχηγό που στα μέσω τρίτων και... τέταρτων μηνύματα απαντά με το όνομα του και με τον τσαμπουκά που τόσο στερηθήκαμε. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί που νομίζουν πως όλα είναι δικά τους και πως μπορούν να κάνουν κουμάντο παντού με το νταβατζηλίκι που εφάρμοσαν τόσα και τόσα χρόνια. Αυτή είναι η ΑΕΚ από εδώ και πέρα και σε όποιον αρέσει. Και να ετοιμάζουν τα... ασθενοφόρα γιατί έρχεται και η παρουσίαση του γηπέδου. Εκεί προβλέπω να μιλάνε για νέο... σκάνδαλο. Θα επιτραπεί σε άλλη ομάδα να έχει γήπεδο μεγαλύτερα και... 100 φορές ομορφότερο από το Καραϊσκάκη.
@ Και κάτι τελευταίο. Αν κάποιοι δικοί μας θεωρούν πως δεν ταιριάζει στην αισθητική τους το ξέσπασμα του Μελισσανίδη ας μην το διαβάσουν. Ομως το να εξισώνουν τα 17 χρόνια χούντας , τρομοκρατίας και κλεψιάς που έχουμε υποστεί στον μεγαλύτερο βαθμό από όλες τις Ελληνικές ομάδες με πέντε ατάκες της πιάτσας που είπε ο ηγέτης της ΑΕΚ απαντώντας σε προκληση και να μιλούν για «γαυροποίηση» είναι προσβολή για την ΑΕΚ και τον βασανισμένο λαό της που πάντα τον σκότωναν όταν πήγαινε να πιει νερό, με τελευταίο παράδειγμα το κλεμμένο πρωτάθλημα του 2008. Η ΑΕΚ της σφαλιάρας ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Το έχουν ήδη καταλάβει οι εχθροί μας. Δεν είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνουν και εντός. Καλορίζικες οι φανέλες μας. Καλοτάξιδες. Και ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002