Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 11, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Πολύ λογικά και φυσιολογικά ο Καφές και ο Αραμπατζής προσπαθούν μέσω ΦΙΦΑ να πάρουν ότι μπορούν από τα χρήματα που προέβλεπαν τα συμβόλαια τους με την ΑΕΚ πριν την πτώχευση. Ανεξάρτητα αν άξιζαν τα λεφτά που προέβλεπαν τα συμβόλαια και αν πρόσφεραν αυτά που θα πληρώνονταν. Είναι δικαίωμα τους να κάνουν ότι μπορούν. Δικαίωμα και της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα φτιαχτεί πρώτα ο Θεός του χρόνου τέτοια εποχή είναι να υπερασπιστεί το ότι είναι μια νέα ΠΑΕ που δεν έχει καμία σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν που με βάση τους Ελληνικούς νόμους αλλά και τους νόμους του ποδοσφαίρου οδήγησε στην πτώχευση και την διάλυση την εταιρία που χρώσταγε και έπαψε να υπάρχει. Η ΑΕΚ πληρώνει βαρύ τίμημα με την συμμετοχή της σε Ερασιτεχνική κατηγορία. Ούτε ευνοήθηκε από κάποια διάταξη, ούτε χρέη της πληρώθηκαν από το κράτος.
 
@  Και μια και είπαμε για πληρωμή χρεών ΠΑΕ από κράτος ας θυμηθούμε τον... μεγάλο Ολυμπιακό και την τράπεζα Κρήτης όπου όλη η Ελλάδα πλήρωσε τον... Ντέταρι και τα άλλα παιδιά όπως αναφέρει το πλέον επίσημο έγγραφο, ο ισολογισμός της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αντιγράφω: " Εμφαση θεμάτων Εφιστούμε την προσοχή σας στα εξής: 1) Στην παρ. 13 του προσαρτήματος όπου περιγράφεται ότι με αποφάσεις του πολυμελούς πρωτοδικείου (αναγνωριστικές όχι  εκτελεστές) έχουν γίνει δεκτές αγωγές κατά της Εταιρίας με τις οποίες αναγνωρίζονται οφειλές σε ενάγουσα τράπεζα €4.042.917, USD2.973.017, DEM 3.221.393, NLG 150.000 και CHF2.210 νομιμοτόκως, από την επίδοση της αγωγής. Έναντι των παραπάνω αγωγών, με απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου ανεγνωρίσθη ποσό μέχρι 7.630.227,44 ότι υποχρεούται να καταβάλει το Ελληνικό Δημόσιο χωρίς δικαίωμα αναγωγής σε βάρος της Εταιρίας."
@ Πάντα πρωτοπόρος λοιπόν ο ΟΣΦΠ. Ολες οι ομάδες χρωστάνε στο δημόσιο πολλά ή λίγα. ΠΑΕ όμως που να της πληρώνει τα χρέη σε τράπεζα το δημόσιο πρώτη φορά βλέπουμε. Το ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν η πρώτη ΠΑΕ που θα πετύχαινε κάτι τέτοιο στο στοίχημα έδινε... 1,01. Κατά τα άλλα απλά θα γελάμε πιο δυνατά ακούγοντας οπαδούς ή προπαγανδιστές του Ολυμπιακού να κλαίγονται δήθεν για τα λεφτά που χάνει το δημόσιο από ομάδες. Από την ΑΕΚ π.χ που πτώχευσε και παίζει στην Γ Εθνική λόγω των χρεών της ενώ αντίθετα η ολυμπιακάρα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ με τα χρέη της προς τρίτο πληρωμένα από το... δημόσιο. Για να είμαι δίκαιος να τονίσω πως αυτά δεν είναι χρέη του Μαρινάκη, ούτε ο νυν πρόεδρος του ΟΣΦΠ είναι αυτός που πέτυχε αυτή την τεράστια... επιτυχία. Οι ΠΑΕ όμως έχουν συνέχεια. Και η ΑΕΚ για τα παλιά της χρέη έπεσε. Και κανείς δεν είπε ότι αφού ήρθε ο Μελισσανίδης να... χαριστούν τα χρέη. Από την Γ Εθνική αρχίζει η ΑΕΚ. Και με την ευκαιρία να επαναλάβω εδώ αυτό που είχα γράψει και όταν ο Σαββίδης έπιασε στο στόμα του την ΑΕΚ λέγοντας για τα χρήματα που χάθηκαν με την πτώχευση. Ας... πτωχεύσουν κι αυτοί να μην μιλάει κανείς. Αλλά όχι να μιλάνε αυτοί για χρέη.
 
@ Τα παιδιά λοιπόν καλά κάνουν και διεκδικούν τα λεφτά τους. Και δεν είναι οι μόνοι, είναι κι άλλοι κυρίως ξένοι. Γνωρίζουμε ότι πολύ πρόσφατα στις 24 Ιουλίου με την απόφαση υπέρ του Μακεδονικού για τα χρέη που είχε ως ΠΑΕ και έγινε δεκτή από την ΦΙΦΑ, αφού επιτέλους η ομάδα επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας στα πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην Γ Εθνική, οπότε αν τηρηθεί το ίδιο και για την ΑΕΚ δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ σε παίκτες. Παρόλα αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ έχει ξεμπερδέψει οριστικά από την ΦΙΦΑ. Απλά επειδή τώρα η ΑΕΚ έχει τον Μελισσανίδη και όχι μια διοίκηση Ερασιτεχνικής που θα είχε και το ποδόσφαιρο είμαι βέβαιος πως ότι κι αν γίνει θα δοθεί λύσει. Οτι κι αν ισχύσει τελικά η ΑΕΚ ακόμη κι αν χρειαστεί να πληρώσει μέρος των χρεών δεν θα έχει πρόβλημα. Αντίθετα αν με διοίκηση Ερτσου ή Ανατολιωτάκη π.χ ερχόταν μια τέτοια απόφαση από την ΦΙΦΑ, όπως ήταν αυτές για τον Μακεδονικό, που διεταζαν τον υποβιβασμό και του σωματείου λόγω χρων της ήδη διαλυμένης ΠΑΕ, μέχρι την τελευταία της 24 Ιουλίου, ο αφανισμός της ΑΕΚ θα ήταν σχεδόν δεδομένος. Τώρα ότι και να γίνει έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Και έχουμε άλλα πιο ευχάριστα, στην παρούσα φάση, να ασχολούμαστε και φυσικά μιλάω για το θέμα του γηπέδου.  Γιατί στο ποδοσφαιρικό κομμάτι χαρά δεν υπάρχει φέτος. Μόνο καθήκον για νίκες πάντα και παντού, εντός και εκτός σε όλες τις διοργανώσεις που η περίεργη μοίρα μας έφερε σαν σε εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002