Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Η χθεσινή ομιλία του Τραϊανού Δέλλα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και τα... γκάζια προς τους παίκτες είναι πρώτο θέμα σήμερα για την ΩΡΑ: "Σπίτι του όποιος δεν μπορεί. Δεν θα μας βαράνε κι εμείς θα τους κοιτάμε"! Ο Κολοσσός έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, χθες στα Σπάτα και ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι ως εδώ ήταν η ανοχή σε όσους δεν δίνουν και την ψυχή τους για να κερδίζουν ακόμη και στις... προπονήσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα όλων των ΑΕΚτζήδων μετά το "κάζο" της Νεάπολης και... ταρακούνησε τα αποδυτήρια με ομιλία - σεισμό", γράφει η ΩΡΑ.
SPORTDAY
Για τα αγωνιστικά γράφει με τη σειρά της η SD. Αναλυτικά τονίζει:
"Τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας περιμένει ο Τραϊανός Δέλλας να δείξουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της ομάδας στη Γ' Εθνική.
Για αυτό τον λόγο ο 37χρονος προπονητής σκοπεύει να αλλάξει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι της Ένωσης, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε ένα τόσο ιδιαίτερα πρωτάθλημα.
Ο Έλληνας τεχνικός ζητάει από τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι ασκούν ασφυχτική πίεση στους αντιπάλους τους, ώστε να τους οδηγούν σε λάθη και η μπάλα να καταλήγει στα πόδια τους και εκείνοι από τη σειρά τους να κάνουν το παιχνίδι τους.
Αυτό είναι κάτι που ο Δέλλας το δούλεψε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και στα φιλικά μεσούσης της προετοιμασίας.
Εκείνο που επιθυμεί ο προπονητής της ΑΕΚ είναι οι παίκτες του να «πνίγουν» τους αντίπαλους επιθετικούς και να μην τους αφήνουν περιθώρια για δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.
Το έκανε κάποιες φορές στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ακόμη ένα στοιχείο που έχουν δώσει σημεία οι «κιτρινόμαυροι» είναι η δύναμη, αφού αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας και οι παίκτες είχαν να λένε για τη δύναμη με την οποία έπαιζε η Νέα Ιωνία στα μέσα Ιουλίου".
LIVE SPORT
Η ομιλία Δέλλα κυριαρχεί και στη LIVE SPORT: "Γκάζια! Τα έχωσε ο Δέλλας στους παίκτες", με την εφημερίδα να προσθέτει ατάκες του: "Είστε απαράδεκτοι! Ξυπνήστε! Δεν θα παίζετε με την ιστορία της ΑΕΚ!"
GOAL
Και το GOAL με τη σειρά του γράφει για την ομιλία Δέλλα. Αναλυτικά τονίζει:
"Την πρώτη φορά που ο Τραϊανός Δέλλας τα έψαλε στους παίκτες του ήταν μετά την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Βόλου. Το Σάββατο το βράδυ και μετά το ματς με τον Ιωνικό ο Τράι έκανε έντονες παρατηρήσεις προς όλους και χθες το πρωί έριξε τις τελευταίες του προειδοποιητικές βολές.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε εκ νέου στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους πως η εικόνα που είχαν ήταν απαράδεκτη και πως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπήκαν δυνατά στο ματς, όπως ο αντίπαλος. «Ημασταν πάρα πολύ κακοί προχθές και δεν θέλω να δω ξανά αυτή την εικόνα από εσάς. Δεν επιτρέπεται!
Τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο αυστηρά από εδώ και πέρα για να καταλάβετε όλοι τι περιμένω από εσάς! Οποιος δεν μπορεί δεν θα έχει θέση στην ομάδα! Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να συγκεντρωθείτε! Οι άλλοι χτυπούσαν στο ψαχνό και εσείς μαρκάρατε με τα μάτια! Ετσι περιμένετε να κερδίσετε; Νομίζετε ότι θα σας χαριστεί κανείς; Ξυπνήστε όσο είναι καιρός» είπε ο Δέλλας θέλοντας να αφυπνίσει τους παίκτες του εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002