Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2013

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μπαμπανιώτης, Καμβίσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Σιμιτζής, Βασιλείου, Παπασπύρος, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος.
@ Δεν είναι οι 11... τυχεροί του διαγωνισμού του aek365. Oι τυχεροί ήταν 10 και έχουν ήδη ανακοινωθεί. Δεν είναι 11 φίλοι μου που ζήτησαν 15... δευτερόλεπτα δημοσιότητας. Είναι η εντεκάδα με την οποία κατέβηκε χθες ο Ιωνικός Νικαίας, η ιστορική αυτή ομάδα που κι αυτή μετά την λαίλαπα έχει μπει στον δρόμο της εξυγίανσης με την βοήθεια βέβαια, από φέτος, και της οικογένειας Σπανού.
@ Αυτά τα παιδιά λοιπόν που φαντάζομαι πως η συντριπτική πλειοψηφία από εσάς δεν γνωρίζει ούτε ένα, άντε κάποιοι να θυμούνται το όνομα Χρυσάφης και πράγματι είναι αυτός που έπαιζε στον ΟΦΗ και τον Αρη, έπαιξαν με την ΑΕΚ του Μελισσανίδη, των 10.000 διαρκείας, και του μπάτζετ όπου ένα συμβόλαιο, άντε δύο, καλύπτει όλο το μπάτζετ του Ιωνικού και νίκησαν.  Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Νίκησαν με 2-1, θα μπορούσε το παιχνίδι στο τέλος να έρθει ισοπαλία, θα μπορούσε όμως να έχει γίνει και 3 και 4-1 στο διάστημα της θαλασσοταραχής ενώ ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ του Ιωνικού στο 0-0.
@ Αύριο παρότι αξίζουν το αντίθετο οι περισσότεροι θα έχουν ξεχάσει πάλι τα ονόματα τους. Ισως και τώρα που φτάσατε ως εδώ να μην θυμάστε κανένα.  Από αυτά τα παιδιά έχασε η ΑΕΚ με την εντεκάδα που σκόπευε να κατεβάσει, πιθανόν να άλλαξε γνώμη τώρα,  στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Δέλλας.  Η ΑΕΚ που έχει ξεκάθαρο στόχο όχι απλά την άνοδο αλλά τις 28 νίκες, ώστε να γίνει κατανοητό και στον τελευταίο πως αυτό που συμβαίνει είναι απλά μια φάρσα της ιστορίας, η ΑΕΚ που ανάγκασε τον ΟΣΦΠ να την ονομάσει μαζί με τον Μελισσανίδη βέβαια νούμερο ένα εχθρό από τώρα. Η ΑΕΚ που οι παίκτες που ξείνησαν χθες από την μέση και μπροστά παίζουν σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Από έναν - δυο μέχρι και οι έξι.
@ Για όλους αυτούς και για άλλους πολλούς λόγους αλλά και για τα παιδιά του... Ιωνικού δεν είναι δυνατόν να πούμε πως είναι φιλικό και πάμε παρακάτω γιατί αυτά συμβαίνουν. Φυσικά και συμβαίνουν αν και το τάιμινγκ για αυτή την ήττα με όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα και βέβαια και την προβοκάτσια πριν την έναρξη από τους... ερυθρόδερμους Ιωνικούς ήταν ότι το χειρότερο.  Ο Μελισσανίδης σίγουρα είναι σκασμένος ειδικά για το τάιμινγκ αυτής της ήττας και της τραγικής εμφάνισης.
@ Βέβαια μπορεί αυτό να είναι περαστικό. Αν η ομάδα δείξει από την πρώτη αγωνιστική, την άλλη Κυριακή, το πρόσωπο που πρέπει και κάνει σερί νικών φυσικά και θα ξεχάσουμε τι έγινε το Σάββατο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και μετά βέβαια θα ξεχάσουμε σε χρόνο ρεκόρ αυτή την χρονιά, μια σαιζόν μαύρη και καθαρά διαδικαστική. Ομως εμείς μιλάμε με γεγονότα. Και δεδομένα. Τα δεδομένα λοιπόν σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, μια ημερομηνία ιερή για μένα γιατί σαν σήμερα το 1976 ο πατέρας μου άνοιξε την τηλεόραση με την Δυναμό Μόσχας και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ζωή μου, είναι πως η ΑΕΚ αν χθες έπαιζε κύπελλο με τον Ιωνικό θα είχε αποκλειστεί κι αν έπαιζε πρώτη αγωνιστική θα είχε ΜΗΔΕΝ βαθμούς. Με την εντεκάδα που σκεφτόταν ο Δέλλας για την πρεμιέρα και με έξι παίκτες, από την μέση και μπροστά, που παίζουν σχεδόν σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αν αυτό δεν είναι γροθιά στο στομάχι τότε τι είναι. Είναι μια θλιβερή κατάσταση που πρέπει να διορθωθεί  όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί οι ευθύνες όλων είναι μεγάλες. Ξεκινάνε όπως πάντα από την διοίκηση που ίσως δεν έχει δώσει σε όλους να καταλάβουν ποιες είναι οι απαιτήσεις και πως η ΑΕΚ που χαίρεται να... συμμετέχει πέθανε και θάφτηκε μαζί με τις περυσινές φανέλες που όπως είδατε εξαφανίστηκαν μετά τον Βόλο. Και μετά ευθύνες έχουν τα παιδιά μας. Ο Λύμπε που είναι η τελευταία «υπογραφή» για κάθε παίκτη που έρχεται στην ομάδα και ο Δέλλας που με ένα υλικό πέντε φορές ποιοτικότερο από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή πρέπει να φτιάξει μια ομάδα που απλά να νικάει κάθε Κυριακή. Και με πολλά γκολ. Οι νοοτροπίες που οδήγησαν, μετά βέβαια τα διοικητικά - ιδιοκτησιακά εγκλήματα, την ομάδα εδώ ΠΕΘΑΝΑΝ.  Τώρα γεννήθηκε από το μηδέν μια άλλη ΑΕΚ. Μια ΑΕΚ που θέλει να πετάξει εκεί που δεν πέταξε ποτέ, σε απάτητες κορυφές. Ιδίως αυτή η ΑΕΚ λοιπόν  δεν έχει πολυτέλεια ούτε για στραβοπατήματα, ούτε για πίστωση χρόνου. Δεν υπάρχει αυτή η έννοια. Η πίεση είναι αφόρητη και έτσι θα είναι. Τα πράγματα άλλαξαν. Και στην Α Εθνική με αυτόν τον πρόεδρο η πίεση για νίκες παντού θα ήταν τεράστια. Τώρα σε αυτή την κατηγορία και με αυτό το επίπεδο αντιπάλων θα είναι η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει. Κι όποιος αντέξει. ΑΕΚ σημαίνει ευθύνη. ΑΕΚ σημαίνει απαίτηση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002