Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ..

Νικηφόρα ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο... άγνωστο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, επικρατώντας εύκολα του Μανδραϊκού με 2-0, στο γήπεδο της Φυλής. Το aek365 σας παρουσιάζει την εικόνα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν αλλά και του προπονητή της Ένωσης.
Βούρας 8
Τη φετινή χρονιά η ΑΕΚ χρειάζεται έναν γκολκίπερ που στη μία ή στις δύο φάσεις που θα της κάνει ο αντίπαλος, να είναι... ζεστός. Ο Βούρας σήμερα φώναξε «παρών». Κράτησε το μηδέν παθητικό με εξαιρετικές και καίριες επεμβάσεις. Πρώτα στο 48' με μακρινό σουτ (μαζί με τον αέρα έγινε πολύ επικίνδυνο) χωρίς ορατότητα. Εν συνεχεία σε ασύλληπτο τετ α τετ στο 56' όπου κέρδισε τον Αγκόλι και μία ακόμα στο ανάποδο ψαλίδι του Σερέλα στο 69'.
Τζανετόπουλος 7
Ο Δέλλας πήρε το ρίσκο να τον ξεκινήσει έναντι του ανέτοιμου Τσιρίλο. Εκ του αποτελέσματος το στοίχημα το κέρδισε. Ανέλαβε μαν του μαν τον μοναδικό επιθετικό του Μανδραϊκού, τον Καϋμακόγλου και η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε καθόλου από αυτόν. Παράλληλα ήταν και ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο και δεν αξιοποιήθηκε από τον Ντακόλ. Υπήρξαν όμως και τα αρνητικά, όπως στη φάση του 56' όπου ο Αγκόλι τον πέρασε σαν... σταματημένο, πριν βρεθεί τετ α τετ με τον Βούρα, αλλά και μία κακή εκτίμηση στο 74' όπου πηδάει σε λάθος χρόνο και δίνει το δικαίωμα στον Σερέλα να γίνει απειλητικός.
Σταθάκης 8
Θέλει να κάνει... ρελάνς για τις κακές εμφανίσεις των φιλικών και το πετυχαίνει με ιδανικό τρόπο. Γκολάρα από το κέντρο του γηπέδου, ενώ είναι κοντά στο να πετύχει ένα ακόμα, με τον ίδιο τρόπο, στο 31', αλλά και ένα ακόμα καλό σουτ στο 71'. Στα αμυντικά του καθήκοντα υπήρξαν και πάλι κάποιες άστοχες ενέργειες, έχοντας βέβαια τη «δικαιολογία» του δυνατού αέρα, αλλά είχε και ένα σωτήριο τάκλιν στο 80' όπου έκοψε σχεδόν βέβαιο γκολ.
Τσουκαλάς 7
Κάλυψε επάξια το κενό του Γεωργέα. Έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος, όταν και γλίστρησε, με τον αντίπαλο να του βγαίνει στην πλάτη, αλλά με γρήγορη επιστροφή πρόλαβε και κάλυψε το κενό. Παράλληλα έπαιξε αρκετά ψηλά, βγήκε πολλές φορές στην πλάτη του Πλατέλλα και είχε τέσσερις καλές σέντρες στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής (είχε και κάποιες άστοχες), χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί.
Τσουμάγκας 6
Η ΑΕΚ χρειάζεται τον καλό Τσουμάγκα και αυτός δείχνει να ανεβαίνει. Με εξαίρεση δύο λανθασμένες μεταβιβάσεις, με τη μπάλα να... κολλάει λόγω αέρα, έχει κάνει θετική εμφάνιση. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, ενώ βγήκε και αρκετές φορές μπροστά για να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Η μπάλα δεν παίχτηκε πολύ από την πλευρά του, αλλά όσες φορές χρειάστηκε πήρε μέτρα του γηπέδου.
Πόποβιτς 5
Πήρε τη θέση του Ράμα, που έδειχνε ως φαβορί για την ενδεκάδα και έδειξε και πάλι εκτός κλίματος. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι της ΑΕΚ γινόταν κυρίως από δεξιά, με τον έμπειρο επιθετικό να μην έχει μεγάλη συμμετοή, ωστόσο όσες φορές η μπάλα περνούσε από ταγ πόδια του, ήταν... ανέτοιμος. Στο δεύτερο μέρος δοκιμάστηκε για λίγο και από τα δεξιά, χωρίς να αλλάξει κάτι. Με την ποιότητά του (που είναι αδιαμφισβήτητη) κατάφερε προς το τέλος να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά με μηδέν αποτέλεσμα.
Ανάκογλου 7
Η θέση στην οποία αγωνίζεται (δεύτερος κεντρικός χαφ), σε συνδυασμό με το επιθετικό δίδυμο (Μπρέσεβιτς-Ντακόλ), τον αναγκάζουν να καταναλώνει άσκοπα χιλιόμετρα για να μεταφέρει τη μπάλα από πίσω μπροστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει αρκετά λάθη, αν αναλογιστούμε πως από τα πόδια του ξεκινάνε όλες οι φάσεις της ΑΕΚ. Ο νεαρός μέσος είχε καλή απόδοση και παρά τα λάθη του, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου. Είτε με τις πάσες του, όπως στο 53' στον Μπρέσεβιτς, είτε μέσα στην περιοχή, όπως στην χαμένη ευκαιρία του 27'
Κορδέρο 9
Αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού. Έχει κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι, τόσο ανασταλτικά που έπαιζε μόνος του όλη τη μεσαία γραμμή του Μανδραϊκού, όσο και δημιουργικά, αφού εκμεταλλεύτηκε κάθε χώρο που του δόθηκε. Έχει στο ενεργητικό του μία ασίστ «πάρε-βάλε» στον Ντακόλ, στο 39'και ένα πολύ καλό σουτ στο 54' που έφυγε λίγο άουτ, ενώ έδωσε πολλές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αναμφίβολα ο MVP της αναμέτρησης.
Πλατέλλας 8
Στο πρώτο μέρος ξεκινάει στο δεξί άκρο, με το παιχνίδι της ΑΕΚ να γίνεται όλο από την πλευρά του. Πήρε και πάλι αρκετές πρωτοβουλίες, είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 7' και μία μεγάλη ευκαιρία στο 20' μετά από εξαιρετική κάθετη του Ντακόλ, ενώ είχε και θετικές εμυντικές επεμβάσεις. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε το αριστερό άκρο και όταν ο Δέλλας είδε ότι δεν... δουλεύει αυτό το πείραμα, επέστρεψε στη θέση του. Εκεί έκανε τα πάντα. Έκοβε και έραβε, ενώ πέτυχε και το εξαιρετικό γκολ, με προσωπική του σφραγίδα, που «κλείδωσε» τη νίκη.
Ντακόλ 5
Κακό απόγευμα για τον Βραζιλιάνο. Αγωνίστηκε και πάλι πίσω από τον Μπρέσεβιτς και είναι ξεκάθαρο πως αυτή η θέση δεν του ταιριάζει. Ως το 65' και με εξαίρεση μία καταπληκτική κάθετη πάσα στον Πλατέλλα, στο 20' ήταν σχεδόν άφαντος και μπερδεμένος με τον Μπρέσεβιτς. Μετά την έξοδο του Κροάτη, πέρασε στην επίθεση αλλά πλέον είχε μείνει εκτός παιχνιδιού, που φάνηκε και στην... ερασιτεχνική εκτέλεση του χαμένου πέναλντι, αλλά και στην κάκιστη κεφαλιά που επιχείρησε στο 77'.
Μπρέσεβιτς 5
Ξεκίνησε και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας από πίσω του τον Ντακόλ. Ένα δίδυμο που εξακολουθεί να μην... δουλεύει. Ο Κροάτης σε όλο το πρώτο μέρος δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και αναγκαζόταν να φεύγει μακριά από τη μεγάλη περιοχή για να συμμετέχει στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος και για τα 20 λεπτά που αγωνίστηκε, πριν αντικατασταθεί, πρωταγωνίστησε σε δύο φάσεις. Η πρώτη στο 52' όταν έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, αλλά στη σέντρα που επιχείρησε δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας κανένας συμπαίκτης του, ενώ στο 61' έκανε κακό κοντρόλ, όντας απέναντι από τον Χρόνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Γροντής 7
Πήρε τη θέση του Μπρέσεβιτς στο 65'και έπαιξε πίσω από τον Ντακόλ, ως 10άρι. Μπήκε σε ένα σημείο όπου η ΑΕΚ ζητούσε την καλή μπαλιά στον επιθετικό. Κατάφερε να μοιράσει καλά το παιχνίδι στα άκρα, ενώ από τα δικά του πόδια ήρθε η ασίστ (77') στο κεφάλι του Ντακόλ, όπου έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0.
Παληαρούτας
Μπήκε στη θέση του Κορδέρο στο 89' και δεν μπορεί να κριθεί
Πεταυράκης
Πέρασε αντί του Πόποβιτς στο 92' και δεν μπορεί να κριθεί
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τραϊανός Δέλλας 8
Πιστώνεται απόλυτα ότι παρουσίασε μια ομάδα ψυχολογικά έτοιμη, σοβαρή και πειθαρχημένη. Από εκεί και πέρα, είχε να λύσει πολλούς γρίφους καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Έπρεπε να βρει το κατάλληλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που εξελισσόταν σε αχίλλειο πτέρνα για την ΑΕΚ, τους αντικαταστάτες των Γεωργέα και Ρόβα, αλλά και τον γρίφο με τους 4 ξένους που θα συμμετείχαν στο ματς. Και φυσικά, να έχει διαβάσει σωστά τον αντίπαλο και να μην κινδυνεύσει η ομάδα. Το  αποτέλεσμα τον δικαιώνει στα περισσότερα από αυτά. Ο Τσιρίλο κρίθηκε ανέτοιμος και το δίδυμο Τζανετόπουλου-Σταθάκη, παρά τα όποια λάθη, έδειξε να λειτουργεί σωστά. Επίσης, δικαίωση ήρθε και από τον Σωκράτη Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Πόποβιτς και τον Ράμα. Ο πρώτος δείχνει ακόμα ανέτοιμος και παρότι ο Δέλλας τόνισε πως τον επέλεξε για την εμπειρία του, η επιλογή του δεν τον δικαίωσε, αφού ακόμα παραμένει μακριά από τον γνωστό καλό εαυτό του. Επίσης, ένα θέμα που πρέπει να δει είναι το επιθετικό δίδυμο και το κατά πόσο μπορούν τελικά να συνυπάρξουν οι Μπρέσεβιτς και Ντακόλ (τουλάχιστον με τον έναν πίσω από τον άλλον).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002