Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα ΑΕΚάρα και όσο πλησιάζει η μέρα η προσμονή μεγαλώνει. Ποιος το περίμενε ποτέ πως θα υπήρχε τόση προσμονή για ένα αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας. Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ όλα μπορούν να συμβούν. Από τα χειρότερα που τα ζήσαμε μέχρι τα καλύτερα που έρχονται... Κι έτσι την Κυριακή με την Θύελλα θα ζήσουμε τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα για φέτος έτσι όπως ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Σε μια καθαρά ποδοσφαιρική ώρα  όπως παλιά όταν τρέχαμε με την μπουκιά από το Κυριακάτικο τραπέζι στο στόμα. Με εισιτήρια φτηνά. Με την ΑΕΚ να βγάζει υγεία παντού. Με την ΑΕΚάρα πάντα στην καρδιά. Αυτό το τελευταίο δεν αλλάζει.
@ Είχα γράψει προ καιρού όταν ο Δέλλας είχε παίξει 4-3-3, στο φιλικό με την Νέα Ιωνία στα Σπάτα, πως είναι ένα σύστημα που μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να το δω να το παίζει η ΑΕΚ. Τότε θεωρούσα σίγουρο πως θα έρθουν ένας ή και δύο ακραίοι επιθετικοί, όπως και έγινε, οπότε υπήρχαν οι κατάλληλοι παίκτες. Χθες μετά από καιρό ο Δέλλας το δοκίμασε πάλι. Είναι πολύ απαιτητική διάταξη αυτή αλλά αν παιχτεί σωστά και πετύχει τότε ειναι το πιο επιθετικό σύστημα που υπάρχει. Πρέπει όμως να υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες. Η ΑΕΚ τους έχει στο κέντρο.
@ Ο Ρόβας ανεξάρτητα από το τι έχει δείξει μέχρι τώρα και από το αν τελικά θα αγωνιστεί σαν σέντερ μπακ είναι καθαρό αμυντικό χαφ μπροστά από τα σέντερ μπακ κι ας μην είναι τόσο aggressive. Είπαμε η κατηγορία είναι τέτοια που μια ομάδα με την ανωτερότητα της ΑΕΚ που έχει ανέβει ήδη βλέπει κάποια πράγματα διαφορετικά. Ετσι ο Σταθάκης που μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι προβληματικός στα καθαρά αμυντικά καθήκοντα του, κυρίως όταν απαιτείται προσωπική μονομαχία, μπορεί να σταθεί επειδή είναι «γλυκός» με την μπάλα στα πόδια. Το ίδιο κι ο Ρόβας που μπορεί να είναι λίγο σόφτ για αμυντικό χαφ αλλά με την μορφή που θα έχουν όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος μπορεί να είναι άριστος σε αυτόν τον ρόλο. Επίσης ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου είναι βέβαιο πως θα αισθάνονται καλύτερα σαν εσωτερικά χαφ στο 4-3-3 παίζοντας πολύ πιο κοντά στο τέρμα.
@ Οσον αφορά το επιθετικό κομμάτι τόσο ο Μπρέσεβιτς όσο και ο Ντακόλ όπως έχει φανεί μέχρι τώρα αισθάνονται πολύ καλύτερα όταν παίζουν ο καθένας μόνος του στην κορυφή.   Επίσης τόσο ο Πλατέλας όσο και ο Πόποβιτς, που έχουν το προβάδισμα σαν ακραίοι, σε αυτή την διάταξη θα μπορούν να είναι ακόμη περισσότερο επιθετικοί και να βρίσκονται περισσότερες φορές στην περιοχή αφού αν πετύχει τα αμυντικά τους καθήκοντα θα είναι πολύ πιο περιορισμένα.
@ Για όλους είναι καλύτερο λοιπόν θεωρητικά το 4-3-3 και επαναλαμβάνω πως καθόλου δεν αλλοιώνει το φετινό συνολικό σχέδιο της ΑΕΚ που προβλέπει νίκες παντού με θέαμα και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.  Αντίθετα, και επιμένω σε αυτό, αν παιχτεί σωστά είναι το πιο επιθετικό σύστημα που υπάρχει με 5 περισσότερο επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Πραγματικά έτσι θα ήθελα να δω την ΑΕΚ να παίζει φέτος. Υπάρχουν όμως και προβλήματα. Το πιο σημαντικό για μένα το ότι πρέπει ένας τουλάχιστον παίκτης ενδεκάδας να μένει κάθε Κυριακή εκτός αποστολής. Ο Ντακόλ ή ο Μπρέσεβιτς. Και αυτό δεν τελειώνει εκεί. Αν ο ένας εκ των δύο μένει εκτός αποστολής τότε η ΑΕΚ δεν έχει σέντερ φορ στον πάγκο. Αν χτύπα ξύλο αυτός που έχει επιλεγεί πάθει ένα τράβηγμα π.χ. στο πέμπτο λεπτό τότε η ΑΕΚ έχει σαν εναλλακτικές λύσεις Τσεβά και Θαναηλάκη που ο Δέλλας εκτιμά πως ακόμη θέλουν χρόνο και δουλειά για να καταφέρουν να μπουν στην 18αδα. Επίσης ούτε ο Ντακόλ, ούτε ο Μπρέσεβιτς μπορούν να παίξουν στα άκρα ώστε να είναι και οι δύο μαζί. Αν ο ένας από τους δύο ήταν Ελληνας και είχε αποκτηθεί κι ένας Ελληνας έμπειρος αντί για τον Μπρούνο στην άμυνα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά. Αλλά είπαμε. Η ΑΕΚ ξαναχτίζεται από την αρχή. Από ανθρώπους που μαθαίνουν. Φυσικά επιβάλεται να μάθουν γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002