Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ..!!

Σε δημοσίευμα της σημερινής εφημερίδας GOAL γίνεται λόγος για το γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και για του Μουσείο Προσφυγιάς αφού εκτός των άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει πως από εκεί η ΑΕΚ θα μπορέσει να δημιουργήσει την νέα γενιά οπαδών της. Ακολουθεί το δημοσίευμα:
Μέχρι και με τη μουσική επιμέλεια του βίντεο στο οποίο θα γίνεται η αναλυτική παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την «Αγιά Σοφιά» να μονοπωλεί το φορτωμένο επαγγελματικό του ωράριο, καθώς είναι από εκείνους τους ανθρώπους που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια.
Για τον Μελισσανίδη το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί το άλφα και το ωμέγα και για την προσπάθεια προσέλκυσης και δημιουργίας νέου φίλαθλου κοινού για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να είναι δημοφιλής στο μικρό ηλικιακά κοινό. Ο Μελισσανίδης είναι εξπέρ σε θέματα μάρκετινγκ και προσπαθεί συνεχώς να συνδέσει το πρότζεκτ με το άνοιγμα της ΑΕΚ στο νέο φίλαθλο κοινό.
Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε έχει δουλέψει στο μυαλό του και το μεγάλο του όνειρο που μαζί με το γήπεδο αποτελεί και το μουσείο προσφύγων. Ο στόχος του άλλωστε είναι να παρουσιάσει το νέο γήπεδο ως το κέντρο του προσφυγικού ελληνισμού και πολύ συχνά μιλάει για μουσείο εφάμιλλο με το μουσείο της Ακρόπολης σε έναν χώρο έκτασης περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων που για εκείνον θεωρείται πιο σημαντικός ακόμα και από το μουσείο της ΑΕΚ.
«Δεν μιλάμε για έναν χώρο που απλώς θα υπάρχει επειδή η ΑΕΚ είναι σωματείο της προσφυγιάς. Μιλάμε για έναν χώρο που θα αποτελέσει το επίκεντρο του προσφυγικού στοιχείου απανταχού του ελληνισμού το οποίο και θα επιχειρήσω να το βάλω στο ετήσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων του υπουργείου Παιδείας. Τι το καλύτερο για όλα τα παιδιά να βλέπουν την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού και φεύγοντας από το μουσείο να παίρνουν ως αναμνηστικό μία μικρή σημαία της ΑΕΚ. Πόσους νέους οπαδούς δεν θα κερδίσουμε με αυτή τη διαδικασία;» έχει αναλύσει στους συνεργάτες του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ποντάρει πολλά στη δυναμική του νέου εγχειρήματος γνωρίζοντας πολύ καλά πως περνάει μόνο μέσα από τη δημιουργία του νέου γηπέδου και όχι από τα αποτελέσματα της ομάδας στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.
Από την άλλη πλευρά για όσους γνωρίζουν η εμμονή του Μελισσανίδη να τονιστούν μέσα από το γήπεδο οι ιστορικές ρίζες αλλά και η μοναδικότητα της ΑΕΚ από πλευράς ιστορικής προέλευσης δεν έχουν δημιουργήσει τον κίνδυνο για στοιχεία... κιτς στο σχέδιο του νέου γηπέδου. Η σύνδεση με την ιστορία και το Βυζάντιο είναι ευθεία αλλά και αρκούντως διακριτική.
Το μόνο που έχει ζητήσει ο Μελισσανίδης είναι το γήπεδο της ΑΕΚ να έχει τη δική του ταυτότητα, να θυμίζει εξωτερικά την αρένα εκείνης της εποχής, να φέρνει σχεδιαστικά στα τείχη της Κωνσταντινούπολης και να έχει το όλο έργο αναφορές και διασύνδεση με τις μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002