Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 14, 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ..

Δεν έκανε επίθεση, απλά έτσι αμύνεται…


Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ «ζωντανή» για την ΑΕΚ. Και χαρμόσυνη. Διότι αυτό που έμεινε στο τέλος ήταν ότι οι οπαδοί αυτής της ομάδας, που έχει ταλαιπωρηθεί όσο καμία σε διοικητικό επίπεδο τόσα χρόνια, ένιωσαν στο πετσί τους μετά από δεκαετίες ότι υπάρχει ένα αφεντικό που με το δικό του ανάστημα την φέρνει ξανά στο πραγματικό της ύψος.
Αυτό καταγράφηκε ήδη. Είναι γεγονός. Όλα τα υπόλοιπα, χθες απλά... ξεκίνησαν. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει συνέχεια. Ήταν από την πρώτη στιγμή μαθηματικά βέβαιο, καθώς δεν θα μπορούσε ποτέ και κανείς (φίλος ή εχθρός) να πιστέψει ότι μια ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο τιμόνι της θα μπορούσε να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο από τον ρόλο του πρωταγωνιστή (και μάλιστα του... πρώτου ονόματος) του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φαντάζομαι ότι όσοι αδυνατούσαν κοντά δύο μήνες τώρα να κατανοήσουν γιατί ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σταθερά η υπόθεση της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ και πώς μπορεί να συνδέεται έμμεσα με την ΑΕΚ, πλέον -έστω και με καθυστέρηση- άρχισαν να παίρνουν χαμπάρι. Σε ένα βαθμό είναι λογικό ότι οι πρώτοι που είχαν καταλάβει το... έργο και την δύναμη που θα έπαιρνε στα χέρια του ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ ήταν αυτοί που (για έναν... περίεργο λόγο) την γνώριζαν πάρα πολύ καλά. Γι' αυτό και δεν μπορούσαν με τίποτα να κρύψουν τον πανικό που τους είχε (και τους έχει) καταλάβει.
Ο πόλεμος ήταν μοιραίο να έρθει, λοιπόν. Το timing ήταν που αιφνιδίασε. Την ΑΕΚ. Γιατί είναι ξεκάθαρο σε όσους ξέρουν να «διαβάζουν» τις εξελίξεις, ότι το ξέσπασμα του Τίγρη χθες το μεσημέρι δεν ήταν επίθεση. Ήταν απάντηση. Ο Μελισσανίδης είχε δείξει από την πρώτη στιγμή πως δεν είχε σκοπό να ανοίξει άμεσα κανένα μέτωπο. Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο της πιάτσας. Γνώριζε πολύ καλά ότι από την πρώτη μέρα της επιστροφής του όλοι περίμεναν το πρώτο... βέλος προς τον Πειραιά. Και ήξερε πολύ καλά ότι την ημέρα που παρουσίαζε τα διαρκείας της ομάδας, αν πετούσε ένα... τσιτάτο για τον ΟΣΦΠ θα δημιουργούσε ιδανικό κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Όμως, τα πάντα έχουν την ώρα τους. Και αρκέστηκε να στείλει εκείνο το μήνυμα «Όταν επιστρέψουμε, θα τους ειδοποιήσω εγώ πρώτος».
Το μήνυμά του, όμως, δεν το... έλαβαν. Η άλλη πλευρά ήταν εκείνη που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να δημιουργήσει θέμα. Και όχι επίσημα, αλλά μέσω δημοσιευμάτων, όχι μόνο από ΜΜΕ ερυθρόλευκης απόχρωσης (που αυτό σε ένα βαθμό είναι... μες στο παιχνίδι), αλλά και από άλλα. Πολύ περισσότερα από ένα. Έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος. Αυτό ήταν που εξόργισε το αφεντικό της ΑΕΚ, σε βαθμό που μια «σπίθα», μια ερώτηση, αρκούσε για να ακολουθήσει το ξέσπασμά του.
Δεν έκανε, λοιπόν, επίθεση ο Μελισσανίδης. Απλά, για όσους δεν το ήξεραν, αυτός είναι τρόπος του να... αμύνεται. Φανταστείτε πώς επιτίθεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002