Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2013

ΣΟΒΑΡΟΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ..!!

Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Ανάκογλου... Ο μέσος της ΑΕΚ πήγε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο εξετάστηκε από τους Λάκη Νικολάου και Άλκη Καλιακμάνη και οι αρχικοί φόβοι από τον χθεσινό τραυματισμό του επιβεβαιώθηκαν, καθώς έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης.
Το aek365 επικοινώνησε με τον Λάκη Νικολάου ο οποίος αφού μας τόνισε πως ο Ανάκογλου θα μπει αύριο (1/10) στο χειρουργείο, αναμένεται να επανέλθει σε 6-7 εβδομάδες στις προπονήσεις. Με απλά λόγια ο παίκτης θα μείνει εκτός παιχνιδιών τουλάχιστον για δύο μήνες με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε πριν χρόνια από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ και για τον Μιχάλη Κασάπη ο οποίος είχε γυρίσει με την κατάλληλη αγωγή και θεραπεία σε 2,5 μήνες γερός στους αγωνιστικούς χώρους.

Εντός της ημέρας θα εξεταστεί και ο Ντακόλ.

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "λαοθάλασσα" γράφει η ΩΡΑ και τονίζει: "Ανέστησε την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Μεγαλείο ο Ενωσίτικος κόσμος γέμισε σχεδόν το κάτω διάζωμα του ΟΑΚΑ και τραγούδησε για την ΑΕΚΑΡΑ που έρχεται. Περίπου 25.000 ΑΕΚτζήδες έκαναν φετινό ρεκόρ προσέλευσης, αριθμό που δεν έχει μαζέψει καμία ομάδα της Σούπερ Λίγκα". Για τα αγωνιστικά η εφημερίδα γράφει: "Ζητείται σοβαρότητα! Ένα... τσουβάλι γκολ έχασαν πάλι οι παίκτες της ΑΕΚ κι άφησαν αυτόν τον απίστευτο λαό να πανηγυρίσει μόνο δύο γκολ".
SPORTDAY
Για "λαό για... πολλά γκολ", γράφει η SD πως είναι ο κόσμος της ΑΕΚ και προσθέτει: "Μπαράζ ευκαιριών, αλλά μόλις δύο τέρματα από Ντακόλ, Πλατέλλα μπροστά σε περίπου 20.000 θεατές που άξιζαν περισσότερα".
LIVE SPORT
"Προσκυνώ τη χάρη σου!", γράφει για τον λαό της ΑΕΚ η εφημερίδα: "Ο κόσμος της ΑΕΚ έγραψε ιστορία στο ΟΑΚΑ και "φώναξε" πως ο Δικέφαλος έχει ήδη... επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Δεν ξανάγινε! 20.000 κόσμος και ατελείωτο πάρτι σε ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος!".
GOAL
Για τον κόσμο της ΑΕΚ γράφει και το GOAL: "Θύελλα ήταν ο κόσμος της. Με 15.000 οπαδούς στο πλευρό της η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα και τελικά κέρδισε με 2-1 τη Θύελλα Ραφήνας".

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΑΣ !!

"Γ' Εθνική", λένε παίζει η ΑΕΚ. "Σούπερ Λίγκα...", λένε παίζουν οι υπόλοιποι. Ποια είναι η διαφορά; Ο λαός της ΑΕΚ δεν κάνει... εκπτώσεις και από εκεί κάτω κοιτάει ψηλά, πολύ ψηλά και με το μεγαλείο του στηρίζει μοναδικά την προσπάθεια Αναγέννησης που έχει ξεκινήσει.
Τα επίσημα στοιχεία τόνιζαν χθες πως η ΑΕΚ έκοψε 13.538 εισιτήρια, στο πρώτο εντός έδρας ματς στη Γ' Εθνική με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας. Έχει τεράστια ενδιαφέρον όμως να δούμε αν και ποιοι έκοψαν τα ίδια ή και περισσότερα εισιτήρια από την ΑΕΚ της... Γ' Εθνικής. Η απάντηση είναι σοκαριστική για τους... άλλους: ΚΑΜΙΑ ομάδα από τη Σούπερ Λίγκα δεν έκοψε περισσότερα εισιτήρια από την ΑΕΚ!
Ο Παναθηναϊκός στο δικό του γήπεδο, τη Λεωφόρο, έκοψε 10.090 εισιτήρια. Από εκεί και πέρα το... χάος. Στο Άρης - Παναιτωλικός είχαν 7.241 εισιτήρια, στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο)κόπηκαν 5.193, ενώ στο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό λίγο περισσότερα από 2000.
Και μπορεί να μην έπαιξε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ εντός έδρας αυτή την αγωνιστική, αλλά η απάντηση είναι στα διαρκείας που έχει κόψει η ΑΕΚ και τους έχει "πιάσει"! Ναι, η ΑΕΚ της... Γ' Εθνικής και του... ΟΑΚΑ έχει αγγίξει και ξεπεράσει τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού του Μαρινάκη και του Τσάμπιονς Λιγκ και του ΠΑΟΚ του Σαββίδη με τις... "μεγάλες προοπτικές" και τη Τούμπα.
 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ..

Δύο σοβαρά προβλήματα... κληρονόμησε η ΑΕΚ από το παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Δημήτρης Ανάκογλου αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Στάδιο έχοντας μπαταρισμένο τον αριστερό του ώμο, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για κάκωση στην ακρομυοκλειδική. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε εξετάσεις και αν επιβεβαιωθεί η διάγνωση -και η εκτίμηση για το μέγεθος του προβλήματος- τότε είναι πιθανό ακόμη και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Το δεύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Αλεξάντερ Ντακόλ, ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως συνέχισε και μάλιστα πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Όμως, όταν εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εξάρθρωση στον ώμο! Αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, καθώς και το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης...

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλή εβδομάδα να έχουμε που θα έχουμε πρώτα ο Θεός αφού μέσα έχει και την Τετάρτη. Την πρώτη γεύση και κάποιες πρώτες εικόνες από το μεγάλο όνειρο. Οσο μεγάλη κι αν είναι η αίθουσα θα αποδειχτεί μικρή. Οσο μεγάλο κι αν είναι το νέο γήπεδο, που με 33.000 θα είναι το μεγαλύτερο καθαρά ποδοσφαιρικό και ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ της χώρας, δεν θα χωράει αυτό τον λαό. Αυτό που ζήσαμε χθες έγραψε ιστορία. Ισως δεν το καταλάβαμε την ώρα που γράφονταν ή τώρα που είναι ακόμη νωπό όμως ένα παιχνίδι Γ Εθνικής χωρίς τέταρτο διαιτητή, χωρίς ονόματα στις φανέλες και με νούμερα από το 1 μέχρι το 11 και την μια ομάδα να μην έχει παίξει ποτέ σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν η γιορτή και βέβαια η μεγαλύτερη προσέλευση, μακράν, του ποδοσφαιρικού Σαββατοκύριακου. Από την πρώτη εμφάνιση της ΑΕΚ έσπασαν όλα τα ρεκόρ της κατηγορίας. Και ο λαός της ΑΕΚ έδειξε έμπρακτα πως όχι απλά δεν κρύφτηκε περιμένοντας την αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει αλλά θα είναι δίπλα της σε κάθε βήμα. Ηταν πραγματικά υπέροχη η εικόνα του γηπέδου, τέτοια που χρόνια είχαμε να ζήσουμε. Σε μια ποδοσφαιρική ώρα όπως παλιά, μια ηλιόλουστη μέρα με πάρα πολύ κόσμο και, το σημαντικότερο για μένα, πάρα ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. Τόσα χρόνια που τα λέμε πολύ σπάνια εως ποτέ έχω δώσει συμβουλή σε οπαδούς. Δεν μου αρέσει και δεν είναι και σωστό να δίνεις συμβουλές σε εθελοντές.  Επιτρέψτε με να δώσω μία. Συμβουλή, ευχή, προτροπή. Πείτε τη όπως θέλετε. ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Πιστεύω πως είναι η πιο κατάλληλη χρονιά. Φτηνό εισιτήριο, φτηνό παιδικό  που μακάρι να ανέβει και το όριο ηλικίας  των μικρών που υποχρεούνται να το βγάλουν, φανταστική ατμόσφαιρα και... ΝΙΚΕΣ. Οτι χρειάζεται ένας γονιός για να ενισχύσει το φρόνημα του παιδιού του. Και τώρα που μας είχαν για ξεγραμμένους, τώρα εμείς θα δημιουργήσουμε την νέα γενιά οπαδών μας. Αρχίσαμε ήδη. .
@ Στην ΑΕΚ υπάρχει υγεία. Στην ΑΕΚ υπάρχει ξανά όραμα. Και αυτή την επιστροφή την χιλιοτραγουδισμένη θα την κάνουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο. Χθες ήταν η δεύτερη γεύση, η ακόμη πιο γλυκιά από την πρώτη στην άγονη γραμμή της Φυλής.  Με ένα πέταλο εκπληκτικό σε συμπαράσταση, σε τραγούδι, σε έμπνευση. Μπράβο σε αυτόν που σκέφτηκε την ιδέα του ενός πανό και μάλιστα τόσο αντιπροσωπευτικού. Μπράβο στα δυο παιδιά που με πλάτη στον... αγωνιστκό χώρο και χωρίς να βλέπουν καν το παιχνίδι διεύθυναν τόσο υπέροχα όλο τον κόσμο. Τρομερή φωνή, ωραία συνθήματα και περιορισμός ακόμη και της βωμολοχίας.  Περιορισμένες ακόμη και οι κροτίδες που κάνουν αυτό τον εκκωφαντικό θόρυβο.  Καλό θα είναι να περιοριστούν περισσότερο. Χωρίς πλάκα τρομάζουν κάποια ασπό τα παιδιά μας και στην εποχή που αρχίζουμε ξανά από το μηδέν και φτιάχνουμε και νέα γενιά οπαδών δεν είναι να... χάνουμε κανένα. Ασε που μεταξύ μας φοβούνται λίγο και οι... μεγάλοι. Οχι ρίσκο λοιπόν.
@ Για τον αγώνα θα πούμε και αύριο περισσότερα και πιο αναλυτικά και... στοχευμένα. Μου άρεσε η διάταξη, μου άρεσε κι ο τρόπος παιχνιδιού. Αυτό τα λέει όλα:: ΑΕΚ 24 τελικές και Θύελλα 2! Αραγε η δεύτερη της Ραφηνας ποια ήταν; Τέλος πάντων, τι ψάχνουμε τώρα. Η ομάδα λοιπόν ανά τέσσερα λεπτά είχε μια τελική προσπάθεια. Οταν ηρεμήσουν και φορμαριστούν όλοι το 25% πιστεύω θα γίνεται γκολ.  Πολύ ωραίο το 4-3-3, πολύ πιο επικίνδυνοι οι ακραίοι επιθετικοί, πολύ πιο σφιχτή η ομάδα. Αξίζει να επιμείνει ο Τράι. Εκεί που πρέπει να επιμείνει πάρα πολύ είναι στα τελειώματα και στα... πέναλτι. Οτι βλακεία κι αν έκανε ο Ρόβας μετά, το ματς θα έληγε 8-0 αν είχε γίνει 1-0 από το 4. Αυτά. Να προσκυνήσω ξανά.  Την χάρη σου λαέ μου. 28-2=26

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/39ed983de4c1a960a0df8ab65159f6ae_80793.jpgΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ !!..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΕΚ..ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ !!..ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΑΚΟΜΗ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ..

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Καψούρα για την ΑΕΚ", γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η ΩΡΑ σημειώνοντας: "Φτιαγμένος από την παρουσίαση της "Αγιάς Σοφιάς" που πλησιάζει, ο Ενωσίτικος κόσμος πάει σήμερα στο ΟΑΚΑ για να σταθεί για μία ακόμα φορά δίπλα στη λατρεία του. 20.000 λαού στο ΟΑΚΑ για γκολ και θέαμα στη συνέχεια της "αντίστροφης μέτρησης" και της αντεπίθεσης προς την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου". Σχετικά με το νέο γήπεδο η εφημερίδα τονίζει: "Καταπληκτικό και μοναδικό στον κόσμο! Λεπτομέρειες που... αρρωσταίνουν τους απανταχού Ενωσίτες για τη γηπεδάρα της ΑΕΚ, χωρητικότητας 33.000 θέσεων".
SPORTDAY
Με το σημερινό ματς της ΑΕΚ ασχολείται η εφημερίδα γράφοντας: "Για τον κόσμο... Γρήγορο γκολ και θέαμα ζήτησε ο Δέλλας από τους παίκτες εν όψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Ένωσης κόντρα στη Θύελλα".
LIVE SPORT
Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρεπορτάζ της LIVE SPORT: "Με τρέλα στο ΟΑΚΑ. Κοσμοσυρροή σήμερα κόντρα στη Θύελλα".
GOAL
Η εφημερίδα Goal με τη σειρά της γράφει για το νέο γήπεδο: "Έτσι θα είναι ο Ναός", τονίζει και προσθέτει: "Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα για το νέο σπίτι της ΑΕΚ. 33.000 θέσεις, δεν θα πειραχτεί ούτε φύλλο από το Άλσος, πάρκινγκ το οικόπεδο της Μπριτάνια και ο "δρόμος ΑΕΚ" που θα οδηγεί από τον σταθμό στο γήπεδο".

ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..

Βιντεοθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα πριν από την έναρξη της χθεσινής  προπόνησης της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης παρακολούθησαν το ματς της πρεμιέρας, με τον Τραϊανό Δέλλα να τους αναλύει τις φάσεις και παράλληλα να τους επισημαίνει την φιλοσοφία με την οποία θα πρέπει να προσεγγίσουν το αυριανό παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας, στο ΟΑΚΑ. Και με δεδομένο ότι πρόκειται για τον πρώτο αγώνα των Κιτρινόμαυρων μπροστά στο κοινό τους, έχοντας ακόμη νωπή την εμπειρία του ποδοσφαιριστή, ο Δέλλας ζήτησε από τους παίκτες του... «Να μπούμε δυνατά και να πιέσουμε ψηλά, συντονισμένα από το πρώτο λεπτό. Να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που θα μας απελευθερώσει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο». Φυσικά, ο προπονητής τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει το πρέσινγκ της ομάδας να είναι συντονισμένο και ισορροπημένο, με τις γραμμές κοντά, προκειμένου να μην υπάρξουν κενοί χώροι που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος...

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ..!!

Για την ΑΕΚ της φετινής σεζόν ο αντίπαλος δεν έχει καμία σημασία... Σε όλα τα παιχνίδια, ο στόχος-μονόδρομος είναι ίδιος: η νίκη. Ωστόσο, πέραν του... αυτονόητου, η πρόκληση για την Ένωση είναι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να στέλνει καθημερινά το μήνυμα της επιστροφής. Το πρώτο δείγμα ήταν άριστο, με τον κόσμο της ομάδας να κατακλύζει τη Φυλή σαν... κιτρινόμαυρο ποτάμι, να δημιουργεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα και να καθιστά σαφές ότι το μέγεθος αυτού του συλλόγου είναι τεράστιο, ανεξαρτήτου κατηγορίας.
Σήμερα, ο λαός της ΑΕΚ ετοιμάζεται για το... επόμενο βήμα. Οι χαμηλές τιμές που έβαλε η διοίκηση στα απλά εισιτήρια, σε συνδυασμό με την απίστευτη για την εποχή πώληση των διαρκείας και την προσφορά της τελευταίας στιγμής για τους ανέργους, έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε ο κόσμος να δώσει βροντερό «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο και να στήσει ακόμη ένα -από τα πολλά που θα ακολουθήσουν φέτος- πάρτι αναγέννησης και επιστροφής της ομάδας στη φυσική της θέση.
Μάλιστα, στην παρουσία του κόσμου στάθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας στην ομιλία του, ζητώντας από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο ματς, προκειμένου να πετύχουν το γρήγορο γκολ που θα τους λύσει τα πόδια και θα τους επιτρέψει να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εκπλήξεων, οι δοκιμές των τελευταίων ημερών έδειξαν πως στο μυαλό του κυριαρχεί η σκέψη για αλλαγή της διάταξης σε 4-3-3. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, φαβορί για την ενδεκάδα είναι οι Βούρας, Τσουκαλάς (δεξί μπακ), Σταθάκης, Γεωργέας (στόπερ), Τσουμάγκας (αριστερό μπακ), Ρόβας (αμ. χαφ), Ανάκογλου, Κορδέρο (εσωτερικοί χαφ), Πλάτέλλας (δεξιά), Ράμα (αριστερά) και Ντακόλ (σέντερ φορ)...

O TΥΠΟΣ ΜΑΣ..

Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ !!..ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕΚΟΡ ..ΚΑΙ  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ..ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..

Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα αποφασίσει ο Τραϊανός Δέλλας, σχετικά με τη διάταξη που θα παρατάξει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό προκύπτει από τη σημερινή προπόνηση και τις ασκήσεις που έκανε, με τον «Τράι» να δοκιμάζει για αρκετή ώρα το 4-3-3, αλλά στο τέλος να βλέπει πως δουλεύει και το 4-2-3-1. Στην αρχή ο «Κολοσσός» δούλεψε στην επιθετική λειτουργία και από εκεί φάνηκε να έχει στο μυαλό του μία τριάδα κεντρικών, με τον Ρόβα ως «κόφτη» και μπροστά του τους Κορδέρο και Ανάκογλου, ενώ Ράμα και Πλατέλλας έπαιξαν στα άκρα, με τον Ντακόλ να είναι στην κορυφη της επίθεσης. Στην συνέχεια φάνηκαν και οι προθέσεις του για την τετράδα της άμυνας, όπου δεξιά ήταν ο Τσουκαλάς, αριστερά ο Τσουμάγκας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γεωργέας και Σταθάκης. Ωστόσο, προς το τέλος των ασκήσεων άλλαξε την διάταξη και δοκίμασε και το 4-2-3-1, δείγμα του ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..12000 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ..ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για το θέμα του γηπέδου γράφει η εφημερίδα σήμερα τονίζοντας: "Στα... Φιλαδέλφεια χτυπάει ξανά η καρδιά της ΑΕΚ! Ο Δήμος κάλεσε χθες κι επίσημα σε ΔΗΜΟΣΙΑ τακτική συνεδρίαση για την ερχόμενη Τετάρτη με ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα της ημερήσιας διάταξης την παρουσίαση του γηπέδου της ΑΕΚΑΡΑΣ! Σε μεγάλη αίθουσα του Ενιαίου Λυκείου "Μίλτος Κουντουράς", ειδικά για την περίσταση και ξεκάθαρο σκοπό να δοθεί και πανηγυρικός χαρακτήρας". Παράλληλα, η ΩΡΑ τονίζει τα 12.000 διαρκείας που έχει δώσει ως τώρα η ΑΕΚ: "Επίσημη ενημέρωση χθες από την ΑΕΚ για το "φράγμα" που ξεπεράστηκε".
SPORTDAY
"12.000 διαρκείας και συνεχίζει", γράφει η εφημερίδα τονίζοντας τη στάση του λαού της ΑΕΚ απέναντι στην ομάδα ακόμα και στη Γ' κατηγορία, ενώ κατόπιν στέκεται στα αγωνιστικά: "Ο Τραϊανός Δέλλας δείχνει να έχει καταλήξει στη διάταξη, όχι όμως και σε όλα τα πρόσωπα της ενδεκάδας. Ο προπονητής της «Ένωσης» αναμένεται να προτιμήσει το 4-3-3 (αντί του 4-2-3-1) και σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή θα υπάρχουν τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Γεωργέας δοκιμάστηκε ως δεύτερο στόπερ, στο πλευρό του Σταθάκη, με τον Ρόβα να έχει καθήκοντα αμυντικού χαφ και τους Κορδέρο-Ανάκογλου σε πιο οργανωτικό ρόλο λίγο μπροστά του. Επίσης ο Ράμα χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό εξτρέμ αντί του Πόποβιτς, με τον Πλατέλλα στο άλλο άκρο και τον Ντ' Ακόλ στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μπρέσεβιτς.
Δίλημμα υπάρχει για τουλάχιστον δύο θέσεις: αυτή του τερματοφύλακα, για την οποία ερίζουν Βούρας και Καραγκιολίδης, αλλά κι εκείνη του αριστερού μπακ που διεκδικείται από Τσουμάγκα και Πεταυράκη. Για το δεξί άκρο όλα δείχνουν πως ο Τσουκαλάς θα διατηρήσει τη θέση του".
LIVE SPORT
Για τη στάση του λαού της ΑΕΚ γράφει και η LS: "Tρελαμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ! 12.000 διαρκείας και... συνεχίζει", τονίζει η εφημερίδα.
GOAL
Για το γήπεδο γράφει με τη σειρά του το Goal: "Επιστρέφει για να μείνει", αναφέρει και προσθέτει: "Ο Μελισσανίδης παρουσιάζει την Τετάρτη την "Αγιά Σοφιά" στο Δημοτικό συμβούλιο, αλλά οι... αντιφρονούντες παραμονεύουν".

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα ΑΕΚάρα και όσο πλησιάζει η μέρα η προσμονή μεγαλώνει. Ποιος το περίμενε ποτέ πως θα υπήρχε τόση προσμονή για ένα αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας. Στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ όλα μπορούν να συμβούν. Από τα χειρότερα που τα ζήσαμε μέχρι τα καλύτερα που έρχονται... Κι έτσι την Κυριακή με την Θύελλα θα ζήσουμε τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα για φέτος έτσι όπως ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Σε μια καθαρά ποδοσφαιρική ώρα  όπως παλιά όταν τρέχαμε με την μπουκιά από το Κυριακάτικο τραπέζι στο στόμα. Με εισιτήρια φτηνά. Με την ΑΕΚ να βγάζει υγεία παντού. Με την ΑΕΚάρα πάντα στην καρδιά. Αυτό το τελευταίο δεν αλλάζει.
@ Είχα γράψει προ καιρού όταν ο Δέλλας είχε παίξει 4-3-3, στο φιλικό με την Νέα Ιωνία στα Σπάτα, πως είναι ένα σύστημα που μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να το δω να το παίζει η ΑΕΚ. Τότε θεωρούσα σίγουρο πως θα έρθουν ένας ή και δύο ακραίοι επιθετικοί, όπως και έγινε, οπότε υπήρχαν οι κατάλληλοι παίκτες. Χθες μετά από καιρό ο Δέλλας το δοκίμασε πάλι. Είναι πολύ απαιτητική διάταξη αυτή αλλά αν παιχτεί σωστά και πετύχει τότε ειναι το πιο επιθετικό σύστημα που υπάρχει. Πρέπει όμως να υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες. Η ΑΕΚ τους έχει στο κέντρο.
@ Ο Ρόβας ανεξάρτητα από το τι έχει δείξει μέχρι τώρα και από το αν τελικά θα αγωνιστεί σαν σέντερ μπακ είναι καθαρό αμυντικό χαφ μπροστά από τα σέντερ μπακ κι ας μην είναι τόσο aggressive. Είπαμε η κατηγορία είναι τέτοια που μια ομάδα με την ανωτερότητα της ΑΕΚ που έχει ανέβει ήδη βλέπει κάποια πράγματα διαφορετικά. Ετσι ο Σταθάκης που μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι προβληματικός στα καθαρά αμυντικά καθήκοντα του, κυρίως όταν απαιτείται προσωπική μονομαχία, μπορεί να σταθεί επειδή είναι «γλυκός» με την μπάλα στα πόδια. Το ίδιο κι ο Ρόβας που μπορεί να είναι λίγο σόφτ για αμυντικό χαφ αλλά με την μορφή που θα έχουν όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος μπορεί να είναι άριστος σε αυτόν τον ρόλο. Επίσης ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου είναι βέβαιο πως θα αισθάνονται καλύτερα σαν εσωτερικά χαφ στο 4-3-3 παίζοντας πολύ πιο κοντά στο τέρμα.
@ Οσον αφορά το επιθετικό κομμάτι τόσο ο Μπρέσεβιτς όσο και ο Ντακόλ όπως έχει φανεί μέχρι τώρα αισθάνονται πολύ καλύτερα όταν παίζουν ο καθένας μόνος του στην κορυφή.   Επίσης τόσο ο Πλατέλας όσο και ο Πόποβιτς, που έχουν το προβάδισμα σαν ακραίοι, σε αυτή την διάταξη θα μπορούν να είναι ακόμη περισσότερο επιθετικοί και να βρίσκονται περισσότερες φορές στην περιοχή αφού αν πετύχει τα αμυντικά τους καθήκοντα θα είναι πολύ πιο περιορισμένα.
@ Για όλους είναι καλύτερο λοιπόν θεωρητικά το 4-3-3 και επαναλαμβάνω πως καθόλου δεν αλλοιώνει το φετινό συνολικό σχέδιο της ΑΕΚ που προβλέπει νίκες παντού με θέαμα και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.  Αντίθετα, και επιμένω σε αυτό, αν παιχτεί σωστά είναι το πιο επιθετικό σύστημα που υπάρχει με 5 περισσότερο επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Πραγματικά έτσι θα ήθελα να δω την ΑΕΚ να παίζει φέτος. Υπάρχουν όμως και προβλήματα. Το πιο σημαντικό για μένα το ότι πρέπει ένας τουλάχιστον παίκτης ενδεκάδας να μένει κάθε Κυριακή εκτός αποστολής. Ο Ντακόλ ή ο Μπρέσεβιτς. Και αυτό δεν τελειώνει εκεί. Αν ο ένας εκ των δύο μένει εκτός αποστολής τότε η ΑΕΚ δεν έχει σέντερ φορ στον πάγκο. Αν χτύπα ξύλο αυτός που έχει επιλεγεί πάθει ένα τράβηγμα π.χ. στο πέμπτο λεπτό τότε η ΑΕΚ έχει σαν εναλλακτικές λύσεις Τσεβά και Θαναηλάκη που ο Δέλλας εκτιμά πως ακόμη θέλουν χρόνο και δουλειά για να καταφέρουν να μπουν στην 18αδα. Επίσης ούτε ο Ντακόλ, ούτε ο Μπρέσεβιτς μπορούν να παίξουν στα άκρα ώστε να είναι και οι δύο μαζί. Αν ο ένας από τους δύο ήταν Ελληνας και είχε αποκτηθεί κι ένας Ελληνας έμπειρος αντί για τον Μπρούνο στην άμυνα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά. Αλλά είπαμε. Η ΑΕΚ ξαναχτίζεται από την αρχή. Από ανθρώπους που μαθαίνουν. Φυσικά επιβάλεται να μάθουν γρήγορα.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Αυτή είναι η ΑΕΚ" έχει τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ακόμα και στη Γ' Εθνική. Ήδη πάνω από 10.000 τα διαρκείας χωρίς να υπολογίζονται των ανέργων που φεύγουν με τρελούς ρυθμούς. Την ίδια στιγμή που με το ζόρι αγγίζει τα 12.000 ο "διορισμένος" στο Τσάμπιονς Λιγκ με τις 18 "μεταγραφάρες". Ο ΠΑΟΚ με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην πρόσφατη ιστορία του σταμάτησε στα 12.820. Ο ΠΑΟ παρά τις μεγάλες προσπάθειες για συσπείρωση σταμάτησε κάτω από τις 8.000. Κι όλοι τους στα δικά τους γήπεδα". Από εκεί και πέρα η "Ώρα" γράφει πως πλέον αποτελεί μονόδρομο ο ορισμός του αγώνα με τον Α.Ο. Περιστερίου στο ΟΑΚΑ ενώ μιλάει για "πυρετό" συναντήσεων για το γήπεδο ώστε να είναι όλα έτοιμα για την παρουσίαση.
SPORTDAY
"Λύνει απορίες" γράφει στο πρωτοσέλιδο της η Sportday και αναφέρει: "Η παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου στο Δήμο και οι απαντήσεις που θα δώσει ο Μελισσανίδης για ό,τι σχετίζεται με αυτό". Για το ίδιο θέμα η εφημερίδα τονίζει:" Πανέτοιμος να λύσει κάθε πρόβλημα που πιθανώς προκύψει για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης εν όψει της παρουσίασης στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας την Πέμπτη".
GOAL NEWS
Όπως Super League τονίζει το Goal αναφερόμενο στα εισιτήρια διαρκείας που έχει πουλήσει η ΑΕΚ. "Ξεπέρασαν τις 10.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ που κοιτά στα ίσα Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και έχει ξεπεράσει τον ΠΑΟ". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει πως την Κυριακή αναμένεται στο ΟΑΚΑ πάνω από 15.000 κόσμος με δεδομένο μάλιστα πως και οι τιμές των εισιτηρίων είναι προσιτές.
LIVE SPORT
"Στον αέρα" έχει τίτλο η "Live Sport" η οποία αναφέρεται στο θέμα του αγώνα με το Περιστέρι και το που τελικά θα γίνει αυτό. Από εκεί και πέρα αναφέρει ότι ο Δέλλας ετοιμάζει εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο ματς της Κυριακής. Τέλος ο Γκαγκάτσης δηλώνει πως τα παιδιά του είναι ΑΕΚ...

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..

Κανένας και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του σχεδίου του στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, την προσεχή Τετάρτη (2/10), βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους συνεργάτες του για να καλύψουν κάθε πιθανή απορία των τοπικών αρχών, αλλά και να έχουν έτοιμες λύσεις για κάθε πιθανό πρόβλημα ή πιθανή αντίδραση.
Ο «τίγρης» διαβεβαιώνει πως δεν θα πειραχθεί στο ελάχιστο το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Παράλληλα το σχέδιο του γηπέδου πέρα από θέσεις εργασίας και γενικότερη ανάπτυξη στην περιοχή, θα προσφέρει και θέσεις… στάθμευσης, αφού το πάρκινγκ για τις ανάγκες των θεατών θα είναι διαθέσιμο για τους υπόλοιπους κατοίκους τις ημέρες που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Σχέδιο υπάρχει επίσης για την αντιμετώπιση του όγκου των απορριμάτων και τη μετακίνηση του χώρου στάθμευσης των απορριματοφόρων για να μην επηρεάζεται η αισθητική του γηπέδου.

Θέλουν ΟΑΚΑ για το ματς με Περιστέρι

Ο Ατρόμητος αρνήθηκε να δώσει το γήπεδό του στον ΑΟ Περιστερίου για το ματς της τρίτης αγωνιστική στη Γ’ Εθνική απέναντι στην ΑΕΚ. Η φυσική έδρα της ομάδας χωρά μόλις 600 θεατές και ήδη η διοίκησή της, όπως και η «Ένωση» έχουν ζητήσει τη χρήση του ΟΑΚΑ, για να καλυφθούν οι ανάγκες του κόσμου και να μην υπάρξει πρόβλημα ασφάλειας. Το μπαλάκι έχει περάσει πλέον σε ΕΠΟ και Αστυνομία που θα κληθούν να αποφασίσουν.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΛΛΑ

Ολοκληρώθηκε και η χθεσινή  προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε τις δοκιμές εν όψει του αγώνα με την Θύελλα Ραφίνας, τσεκάροντας αυτή τη φορά ένα σχήμα με διάταξη 4-3-3. Στο δεξιό άκρο της άμυνας ήταν ο Τσουκαλάς, στο αριστερό ο Πεταυράκης και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Τσιρίλο, Γεωργέας. Αμυντικός χαφ ήταν ο Ρόβας, με τον Κορδέρο και τον Αναάκογλου εσωτερικούς χαφ, ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Πλατέλλας (δεξιά), Ράμα (αριστερά) και Ντακόλ (σέντερ φορ). Στη συγκεκριμένη δοκιμή οι δύο ξένοι που έμειναν εκτός ενδεκάδας ήταν οι Πόποβιτς και Μπρέσεβιτς, ωστόσο ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα της Κυριακής είναι νωρίς ακόμη να βγουν, ειδικά τη στιγμή που από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Σταθάκης (λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων), ο οποίος αν προτιμηθεί αντί του Τσιρίλο, δίνει το περιθώριο στον προπονητή να «βάλει» άλλον ένα ξένο στην επίθεση. Κάτι που ίσως αλλάξει και την διάταξη.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/d449b054200fc21e164def060476719d_40872.jpgΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ !!..

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !!

Η ΑΕΚ επιστρέφει... Γυρίζει και ο λαός της δίνει την απαραίτητη ώθηση να αντέξει στη Γ' Εθνική και να κοιτάει ψηλά. Την Κυριακή (16.30) η Ένωση δίνει το πρώτο εντός έδρας επίσημο για φέτος παιχνίδι. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος (Θύελλα Ραφήνας), σημασία έχει η ΑΕΚ και γι' αυτή το ΟΑΚΑ αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες λαού.
Εκδρομές απ' όλη την Ελλάδα έχουν προγραμματιστεί και μετά από πάρα πολύ καιρό το Στάδιο αναμένεται να κατακλύσουν δεκάδες χιλιάδες Ενωσίτες. Από τη Βόρεια και Στερεά Ελλάδα ετοιμάζονται ήδη για το οδικό ταξίδι, το ίδιο και από την Πελοπόννησο, είτε οργανωμένα είτε ατομικά, ακόμη και από την Κρήτη πολύς κόσμος θα ταξιδέψει με το πλοίο το βράδυ του Σαββάτου, προκειμένου ξημερώματα Κυριακής να είναι στην Αθήνα και το μεσημέρι να βρεθεί δίπλα της...
Προβλέψεις για το πόσο κόσμο θα έχει την Κυριακή το ΟΑΚΑ δεν μπορούν να γίνουν με ασφάλεια καθώς ακόμη είναι νωρίς. Στην ΑΕΚ όμως (τόσο από τη διοίκηση, όσο και οι παίκτες με το τεχνικό τιμ), ελπίζουν να δουν πάνω από 30.000 κόσμου στο γήπεδο. Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα πως η ΑΕΚ είναι ΕΔΩ!

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Μια μέρα εκπλήξεων. Δεν έγινε η... δίκη Ψωμιάδη. Δεν το πίστευε κανείς πραγματικά. Και δεν χρειάστηκε και καμία από τις σπέσιαλ δικαιολογίες των προηγούμενων εννέα αναβολών. Δεν μίλησαν καν οι δικηγόροι του Μάκη να εξηγήσουν τους... σοβαρότατους λόγους που έπρεπε για δέκατη φορά να αναβληθεί η δίκη. Απλά τα παιδιά δεν... πρόλαβαν. Μια δίκη που ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη και διεκόπη δεν μπήκε πρώτη στο πινάκιο και έτσι μια άλλη δίκη έγινε πρώτη και... τελευταία γιατί τράβηξε πολύ. Μπορεί η ΑΕΚ να πτώχευσε, να καταστράφηκε, ενώ θα είχε εξυγιανθεί αν έπαιρνε έστω τα μισά λεφτά πίσω από τον Ψωμιάδη, όμως ακόμη ο Μάκης και η υπόλοιπη παρέα καταφέρνουν να μην έχουν δικαστεί. Να δικαστούν για το ποινικό κομμάτι γιατί η αγωγή έχει τελεσιδικήσει και από το 2008 θα έπρεπε να έχουν επιστραφεί χρήματα στην ΑΕΚ. Είχε την ελπίδα ο Οικονομόπουλος πως με μια καταδίκη σε φυλάκιση του Μάκη θα μπορούσε να τον πιέσει να επιστρέψει κάτι για να ελαφρύνει την θέση του αλλά εδώ και... οκτώ χρόνια δεν μπορεί το δικαστήριο να δικάσει. Πάμε για 7 Οκτωβρίου λοιπόν και απλά περιμένουμε την επόμενη δικαιολογία για την αναβολή. Και βέβαια βρίσκω φυσιολογικό ο Ντέμης να κουράστηκε μετά από 8 χρόνια προσπάθειας και αναβολών και αφού η ΑΕΚ πτώχευσε και πήγαν όλα χαμένα να ξεκαθάρισε στον Οικονομόπουλο πως δεν θα ξαναπάει. Αφού κατάφερε να μείνει σχεδόν 10 χρόνια απείραχτος ο Μάκης ώσπου η ΑΕΚ που δικαιούται τα λεφτά να μην μπορεί να τα πάρει πια είναι φυσιολογικό να πάψει να ασχολείται κάποιος που δεν έχει προσωπικό συμφέρον και που έχει φάει όλη την κοροϊδία στη μάπα από πρώτο χέρι, όντας αυτόπτης μάρτυρας σε όλες τις αναβολές. Το δημόσιο και ο Οικονομόπουλος που ακόμη και τώρα αν γίνει το... θαύμα και βρεθούν λεφτά του Μάκη θα πάρουνκάτι οπότε ας ασχοληθούν αυτοί. Το κράτος δηλαδή που δεν ασχολήθηκε ποτέ αφού ο Οικονομόπουλος όλα τα χρόνια έχει δοκιμάσει τα πάντα αλλά τα... ακλόνητα επιχειρήματα των αντιπάλων δικηγόρων τον έχουν κατανικήσει. Ζήτω η Ελληνική δικαιοσύνη.
@ Ας γυρίσουμε όμως στον υπέροχο μικρόκοσμο μας. Τα συνολικά εισιτήρια διαρκείας είναι πλέον πάνω από 10.000 και παράλληλα μέσα σε τρεις μέρες πάνω από 1000 αδέρφια μας βρήκαν μια παρηγοριά τουλάχιστον στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό πως ήδη πάνω από 1000 συνάνθρωποι μας πάνω από όλα που σίγουρα ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Και έχουμε άλλες δύο μέρες. Για να ανεβεί κι άλλο ο αριθμός. Μπορεί τελικά η ΑΕΚ να περάσει όλες τις Ελληνικές ομάδες ανεξάρτητα από κατηγορία σε εισιτήρια διαρκείας. Ηδη όμως έχει ξεπεράσει τους πάντες ανεξάρτητα από το τι θα πουν τελικά οι ψυχροί αριθμοί αφού πέτυχε μέσα από την καταστροφή να έχει ήδη πλημυρίσει με φως. Αυτό που έχει γίνει είναι ένα εκπληκτικό ρεκόρ του κόσμου της ΑΕΚ που περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια πιστεύει στην ομάδα του και στο μέλλον της κι ας βρίσκεται στην χαμηλότερη ποδοσφαιρικά θέση που βρέθηκε ποτέ. Αυτή την πίστη θα την νιώσουμε ακόμη περισσότερο την Κυριακή το απογευματάκι σε μια πραγματική ποδοσφαιρική ώρα από τα παλιά. Φυσικά τίποτα δεν άλλαξε στην μέρα διεξαγωγής γιατί αυτοί που το σκέφτηκαν είχαν ξεχάσει πως πλέον άλλαξε η... ΑΕΚ. Τα εισιτήρια είναι σε πάρα πολύ καλές τιμές, γιατί ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βλέπουμε ΑΕΚ, και έχω προαίσθημα πως θα ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις την Κυριακή. Ολοι εκεί, κοντά στον παιδικό μας έρωτα.  Που δεν... γερνάει ποτέ.
 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ..

Ευρωπαϊκές «επισκέψεις» στην ΑΕΚΜια ακόμα επιβεβαίωση της οργάνωσης της ΑΕΚ πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα δόθηκε την Τετάρτη. Και δεν δόθηκε μόνο εντός των τειχών. Αλλά και στους… ίδιους τους Ευρωπαίους.
Στο πλαίσιο, λοιπόν του προγράμματος «UEFA Study Group Scheme» με θέμα το «Elite Youth Football», προπονητές από Αγγλία, Ιρλανδία και Ιταλία που φιλοξενούνται (γι’ αυτό το λόγο) στη χώρα μας από την ΕΠΟ βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Εκεί οι ξένοι τεχνικοί παρακολούθησαν την προπόνηση των ομάδων Κ-17 και Κ-18 και κατόπιν -παρουσία και των Δέλλα, Μπουρουτζίκα- οι Ζήκος και Μητροτάσιος τους παρουσίασαν αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών.

TA ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ..

Στην ταυτόχρονη παρουσία των Ντακόλ και Μπρέσεβιτς στην βασική ενδεκάδα φαίνεται πως θα επιμείνει ο Δέλλας και στον αγώνα με την Θύελλα. Σύμφωνα με κάποιες ασκήσεις τακτικής που έκανε στην χθεσινή  προπόνηση φαίνεται πως οι δύο θα πάρουν άλλη μια ευκαιρία μαζί, με τον Βραζιλιάνο πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Σε ότι αφορά τις άλλες θέσεις ο Γεωργέας επιστρέφει όπως αναμενόταν στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Σταθάκης - Τζανετόπουλος φαίνεται πως παίρνουν μια ευκαιρία πάλι μαζί, ο Πεταυράκης ίσως πάρει την θέση του μέτριου Τσουμάγκα ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Ρόβα αφού Κορδέρο και Ανάκογλου δεν κουνιούνται από την ενδεκάδα. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι πρώτες σκέψεις και δεν αποκλείονται διαφοροποιήσεις στις επόμενες δύο προπονήσεις όπου θα δουλευτεί πιο έντονα η τακτική και θα δοκιμαστεί το σχήμα ενόψει της Κυριακής.

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2013

AΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ..

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στα Σπάτα. Ολοι οι παίκτες που υπολογίζονται σαν βασικές λύσεις από τον Δέλλα προπονήθηκαν κανονικά ενώ οι Μιχάλης Παυλής, Χριστόφορος Ντούμπερετ και Τρύφων Καζβιρόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 στο ΟΑΚΑ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ..

Οριστικά την Κυριακή στις 4.30 θα υποδεχτεί η ΑΕΚ την Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ αφού η μεταφορά για το Σάββατο έμεινε τελικά στο πλαίσιο της φημολογίας. Ετσι λοιπόν η Ενωση θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο ΟΑΚΑ όπως είχε οριστεί κανονικά και οι ιθύνοντες της Ενωσης περιμένουν πολύ κόσμο. Μάλιστα  στην αυξημένη παρουσία του κόσμου αναμένεται να παίξουν ρόλο και οι φτηνότερες τιμές εισιτηρίων αφού συμφωνά με πληροφορίες του aek365 οι τιμές θα ξεκινούν από 5 ευρώ και βέβαια θα υπάρχουν πάρα πολλά εισιτήρια και με 10 και 15. Οι τιμές αναμένεται να ανακονωθούν επίσημα το αργότερο μέχρι αύριο.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ..!!

Σε δημοσίευμα της σημερινής εφημερίδας GOAL γίνεται λόγος για το γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και για του Μουσείο Προσφυγιάς αφού εκτός των άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει πως από εκεί η ΑΕΚ θα μπορέσει να δημιουργήσει την νέα γενιά οπαδών της. Ακολουθεί το δημοσίευμα:
Μέχρι και με τη μουσική επιμέλεια του βίντεο στο οποίο θα γίνεται η αναλυτική παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με την «Αγιά Σοφιά» να μονοπωλεί το φορτωμένο επαγγελματικό του ωράριο, καθώς είναι από εκείνους τους ανθρώπους που θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια.
Για τον Μελισσανίδη το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποτελεί το άλφα και το ωμέγα και για την προσπάθεια προσέλκυσης και δημιουργίας νέου φίλαθλου κοινού για την ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να είναι δημοφιλής στο μικρό ηλικιακά κοινό. Ο Μελισσανίδης είναι εξπέρ σε θέματα μάρκετινγκ και προσπαθεί συνεχώς να συνδέσει το πρότζεκτ με το άνοιγμα της ΑΕΚ στο νέο φίλαθλο κοινό.
Προς αυτήν την κατεύθυνση άλλωστε έχει δουλέψει στο μυαλό του και το μεγάλο του όνειρο που μαζί με το γήπεδο αποτελεί και το μουσείο προσφύγων. Ο στόχος του άλλωστε είναι να παρουσιάσει το νέο γήπεδο ως το κέντρο του προσφυγικού ελληνισμού και πολύ συχνά μιλάει για μουσείο εφάμιλλο με το μουσείο της Ακρόπολης σε έναν χώρο έκτασης περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων που για εκείνον θεωρείται πιο σημαντικός ακόμα και από το μουσείο της ΑΕΚ.
«Δεν μιλάμε για έναν χώρο που απλώς θα υπάρχει επειδή η ΑΕΚ είναι σωματείο της προσφυγιάς. Μιλάμε για έναν χώρο που θα αποτελέσει το επίκεντρο του προσφυγικού στοιχείου απανταχού του ελληνισμού το οποίο και θα επιχειρήσω να το βάλω στο ετήσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων του υπουργείου Παιδείας. Τι το καλύτερο για όλα τα παιδιά να βλέπουν την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού και φεύγοντας από το μουσείο να παίρνουν ως αναμνηστικό μία μικρή σημαία της ΑΕΚ. Πόσους νέους οπαδούς δεν θα κερδίσουμε με αυτή τη διαδικασία;» έχει αναλύσει στους συνεργάτες του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ποντάρει πολλά στη δυναμική του νέου εγχειρήματος γνωρίζοντας πολύ καλά πως περνάει μόνο μέσα από τη δημιουργία του νέου γηπέδου και όχι από τα αποτελέσματα της ομάδας στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.
Από την άλλη πλευρά για όσους γνωρίζουν η εμμονή του Μελισσανίδη να τονιστούν μέσα από το γήπεδο οι ιστορικές ρίζες αλλά και η μοναδικότητα της ΑΕΚ από πλευράς ιστορικής προέλευσης δεν έχουν δημιουργήσει τον κίνδυνο για στοιχεία... κιτς στο σχέδιο του νέου γηπέδου. Η σύνδεση με την ιστορία και το Βυζάντιο είναι ευθεία αλλά και αρκούντως διακριτική.
Το μόνο που έχει ζητήσει ο Μελισσανίδης είναι το γήπεδο της ΑΕΚ να έχει τη δική του ταυτότητα, να θυμίζει εξωτερικά την αρένα εκείνης της εποχής, να φέρνει σχεδιαστικά στα τείχη της Κωνσταντινούπολης και να έχει το όλο έργο αναφορές και διασύνδεση με τις μεγάλες μορφές της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ..

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού κινούνται στην ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου του συλλόγου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Αυτό είναι κάτι που είχε τονίσει εξ’ αρχής ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του και σε όλους όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί η μικρή καθυστέρηση στο συγκεκριμένο έργο και ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να εξελιχθεί το ίδιο καλά το πρότζεκτ στη συνέχεια.

Τα σχέδια της «Αγιάς Σοφιάς» είναι πλέον έτοιμα και ήδη η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, πήρε μια γεύση.

Η επίσημη παρουσίαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει 2 Οκτωβρίου στις 19:00 και, σύμφωνα με την SportDay, αυτό θα γίνει στο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Από εκεί και πέρα, ο «τίγρης» ετοιμάζει στα τέλη του μήνα την παρουσίαση των σχεδίων για τον κόσμο της Ένωσης και τους δημοσιογράφους σε μία εκδήλωση που όμοιά της δε θα έχει ξαναγίνει στη χώρα μας.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προβλέπει οι εργασίες να ξεκινήσουν στις αρχές του 2014 και θα διαρκέσεις 16 με 17 μήνες για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ.

Αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό είναι πως θα πρόκειται για ένα πανέμορφο γήπεδο με στοιχεία από τη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Θα είναι χωρητικότητας 33.000 θέσεων, το κόστος του θα αγγίξει και τα 70 εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχουν προβλεφθεί εμπορικές χρήσεις.

Σίγουρα θα υπάρξει επίσημο κατάστημα της ΑΕΚ, μαζί με ένα εστιατόριο και καφέ πάλι με το όνομα της ομάδας.

Παράλληλα, θα κατασκευαστεί το μουσείο της «Ενωσης» αλλά και ένα μουσείο σημείο αναφοράς στον προσφυγικό Ελληνισμό.

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες. Για το γήπεδο και την παρουσίαση του ότι μπορούσαμε να ξέρουμε τα έχουμε πει από καιρό. Τώρα η αναμονή γίνεται ακόμη πιο βασανιστική γιατί με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από τον Αύγουστο που είχαμε γράψει αυτά που είδαν τα μέλη της επιτροπής γηπέδου, αλλά και με τις δηλώσεις ανθρώπων που είχαν την τύχη να το δουν όλοι πλέον έχουν καταλάβει πως δεν μιλάμε για ένα απλό γήπεδο ποδοσφαίρου. Σίγουρα δεν μιλάμε για ένα γήπεδο σαν το παλιό... βαμένο από πάνω όπως έλεγε η προπαγάνδα το 2005. Ούτε καν για ένα απλά υπερύσγχρονο γήπεδο. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι ένα από τα πιο όμορφα  της Ευρώπης και σίγουρα το μακράν καλύτερο της Ελλάδας. Νομίζω πως στην παρουσίαση που θα γίνει ένα ενδιαφέρον τέλος του φιλμ θα είναι ο... Μαρινάκης σε καρτούν να γκρεμίζει με... δυναμίτη, από ντροπή, το Καραϊσκάκη την ημέρα των εγκαινίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεί κανείς, αλλά η διαφορά θα είναι πραγματικά χαώδης. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε το περίγραμμα αλλά η (εικονική) πραγματικότητα που θα δούμε μέσα στον Οκτώβριο από τον ίδιο τον Μελισσανίδη θα είναι κάτι που ούτε η φαντασία μπορεί να αγγίξει. Η κυβέρνηση είναι στο πλευρό της ΑΕΚ, η Περιφέρεια Αττικής είναι στο πλευρό της ΑΕΚ, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είναι πλέον πιο φανατικός υποστηρικτής κι από... εμάς. Πρώτα ο Θεός όλα θα πάνε καλά. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταθεί στο να υψωθεί πάλι ο Ναός στη φυσική του θέση. Υγεία να έχουμε να το ζήσουμε. Από τώρα σκέφτομαι τις στιγμές και τα συναισθήματα εκείνης της πρώτης μέρας. Ξέρει ότι το κάνετε πολλοί. Είναι το γλυκό μυστικό μας.
@ Kατά τα άλλα έρχεται το δεύτερο παιχνίδι και προβλέπω πως θα έχουμε πολύ κόσμο την Κυριακή. Οσο κι αν πονάει η καρδιά είναι δεδομένο πως όλοι μας έχουμε αρχίσει πλέον να βλέπουμε το μέλλον σαν κάτι που το περιμένουμε σαν τρελλοί και όχι με φόβο για τα χειρότερα όπως τα τελευταία χρόνια. Τα χειρότερα είναι πίσω όχι επειδή η ΑΕΚ έφτασε στον πάτο αλλά γιατί βρέθηκε ο ηγέτης να την πάρει από εκεί και να βάλει πάλι στόχο την κορυφή και προορισμό τον ουρανό. Μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ. Βοηθάει στο να βλέπουμε τα πράγματα πιο καθαρά. Το μόνο πρόβλημα που δεν θα έχουμε την Κυριακή, δεν πιστεύω να παίξουμε Σάββατο, είναι το αν θα μας χωρέσει το γήπεδο. Θα μας χωρέσει σίγουρα. Και τα εισιτήρια θα είναι σε πολύ καλές τιμές. Ομως από το παιχνίδι της Κυριακής ένας προβληματισμός πρέπει να μείνει σε όλους και κυρίως στις άλλες 14 ομάδες που θα μας υποδεχτούν και κυρίως στην ΕΠΟ. Το γήπεδο του Ηφαίστου χωράει 700-800 άτομα αν γεμίσει τίγκα. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει εκεί με τον Α.Ο Περιστερίου. Ούτε τους μισούς από τους Περιστεριώτες Ενωσίτες που θα πάνε δεν χωράει. Πρέπει να βρουν τρόπο να πείσουν τον Σπανό να δώσει το γήπεδο και βέβαια οι άνθρωποι της τοπικής ομάδας να είναι έξυπνοι και με εισιτήρια 5 και 10 ευρώ, με τίποτα πιο ακριβά, να βγάλουν την μισή αν όχι όλη την χρονιά και να εξασφαλίσουν και πως όλα θα κυλήσουν ήρεμα. Ας κουνήσει λίγο και τον... κώλο της η ΕΠΟ γιατί τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα με τον Μανδραϊκό δεν τιμούν πρώτα και πάνω από όλα την διοργανώτρια που έκανε τον Πόντιο Πιλάτο. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει όλα τα ματς σε μεγάλα γήπεδα. Συμφέρει τους πάντες και κυρίως εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή. Κάντε τα... κουμάντα σας λοιπόν.
 

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

http://s1.aek365.com/uploads/articles/f58cbe00d32d14bf82cd9acac5793b2f_62369.jpgΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΣΧΕΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ..ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ..

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ..!!

Εντυπωσιασμένοι από τα πλάνα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι όσοι είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μία πρώτη παρουσίαση χθες στους ανθρώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και θα ακολουθήσει άλλη μία για όλο το δημοτικό συμβούλιο στις 2
http://s1.aek365.com/uploads/articles/6c80c0dfb4d1c94354682c0b00e61cd1_30370.jpgΟκτωβρίου, πριν από τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων που θα γίνουν με κάθε επισημότητα στα τέλη του ίδιου μήνα. Ο «τίγρης» ζήτησε να μη χαθεί ούτε μέρα για ανούσια γραφειοκρατικά ζητήματα ή αντιδράσεις που δεν θα καταφέρουν τίποτα περισσότερο από το να προκαλέσουν καθυστερήσεις, αφού όλα θα γίνουν βάσει των κείμενων νόμων.
Όλοι συμφωνούν πως πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, λειτουργικό και απολύτως νόμιμο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα πανέμορφο και μοναδικό. Το είπε χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η δήμαρχος Ευτυχία Αποστολάκη, το δήλωσε και στην Ώρα των Σπορ ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καραβίας.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πιστεύω πως όταν γίνει το έργο θα αποτελεί σημαντική εξέλιξη τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την πόλη μας. Δεν περίμενα ότι ο κ. Μελισσανίδης θα ήταν τόσο ενθουσιασμένος με όλο το project. Μου έδωσε την εντύπωση πως έχει αφιερωθεί ψυχή και σώματι σε αυτό το έργο. Η σιγουριά του είναι αυτή που γεμίζει αυτοπεποίθηση όλους μας. Έχει λείψει από την ΑΕΚ αυτή η σιγουριά, αυτή η αυτοπεποίθηση. Είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Ακόμα είναι νωρίς να πούμε κάποια πράγματα. Όλα είναι στα σχέδια. Τα οφέλη όμως για τη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μεγάλα. Με βάση αυτά που είδαμε και θα αποκαλύψει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΑΕΚ, δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο. Θα είναι ένα κόσμημα, ένα σωστό μνημείο. Το έργο δεν θα είναι μόνο για τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά για όλο τον κόσμο. Ειδικά το μουσείο θα αποτελέσει πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας και συλλογικής προτίμησης. Μιλάμε για ένα σημείο αναφοράς του προσφυγικού ελληνισμού», τόνισε.

MΠΟΡΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ;;

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να γίνει Σάββατο (28/9) και όχι Κυριακή (29/9) το ματς της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική.
Το πρόβλημα που υπάρχει έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Καλλονή δίνει, μέχρι να φτιάξει το γήπεδό της στη Μυτιλήνη, τα εντός έδρας παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ. Για την προσεχή αγωνιστική η Καλλονή θα φιλοξενήσει στο Στάδιο τη Δευτέρα τον Ατρόμητο και ως εκ τούτου, βάση κανονισμού, για να παραδοθεί το ίδιο γήπεδο από τη μία ομάδα στην άλλη πρέπει να περάσουν 48 ώρες.
Εφόσον συμβεί αυτό τότε η ΑΕΚ θα παίξει Σάββατο με τη Θύελλα Ραφήνας και τη Δευτέρα κανονικά η Καλλονή με τον Ατρόμητο.
 

O AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για μία ΑΕΚ που μαζί με τον κόσμο της θα είναι "ανίκητη" γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα: "Το μεγάλο μήνυμα από το ξεκίνημα της ΑΕΚ για την επιστροφή στην κορυφή. Το μεγαλείο της ΑΕΚ κρατάει ζωντανό ο απίστευτος λαός της, στην ασυμβίβαστη με το μέγεθός της σεζόν που άρχισε στη Φυλή". Για το γήπεδο η ΩΡΑ τονίζει πως μπήκαν τα θεμέλια για κοινή πορεία μεταξύ ΑΕΚ και Δήμου.
SPORTDAY
Πρώτο θέμα είναι η ΑΕΚ στην εφημερίδα, η οποία έχει τίτλο "θα πάθετε πλάκα" και αναφέρεται στα σχέδια του Ναού όπως έδειξε μέρος αυτών χθες ο Μελισσανίδης στο Δήμο: "Στις 2 Οκτωβρίου θα ξεδιπλωθούν τα σχέδια μπροστά σε όλο το δημοτικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει επίσημη, ψηφιακή και εντυπωσιακή παρουσίαση από τον Τίγρη στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Με μία μικρή γεύση των σχεδίων του "κιτρινόμαυρου κάστρο" ο Μελισσανίδης "τρέλανε" τη δήμαρχο και ετοιμάζει εκπλήξεις στον κόσμο της ΑΕΚ".

LIVE SPORT
"Δέος για το Ναό", γράφει με τη σειρά της και η LIVE SPORT: "Ο Μελισσανίδης παρουσίασε τα σχέδια της "Αγιας Σοφιάς" και άφησε με το στόμα ανοιχτό τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Έντονο χρόνο Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στο "παλάτι" της ΑΕΚ. Τα τείχη της Πόλης και η Πύλη του Ρωμανού!", σημειώνει η εφημερίδα.
GOAL
Πρώτο θέμα και στο Goal το γήπεδο της ΑΕΚ: "Τους τρέλανε με τα κίτρινα τείχη! "Ούτε στα όνειρά μας τέτοιο γήπεδο", είπαν οι εκπρόσωποι του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στα πρώτα αποκαλυπτήρια που έκανε ο Μελισσανίδης", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Δεν μιλάμε μόνο για ένα γήπεδο. Θέλω την απόλυτη συναίνεση όλου του συμβουλίου, γιατί θα αναστήσει τη Νέα Φιλαδέλφεια", τα λόγια του Τίγρη. Το κίνητρο των επισκεπτών από τον απανταχού ελληνισμό για το μουσείο των προσφύγων, αλλά και οι... μηδενικοί εμπορικοί χώροι. Στις 2 Οκτωβρίου η τελική παρουσίαση στο δήμο, τα πάντα έτοιμα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015".
 

ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ..ΕΙΠΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ..

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Γ' Εθνική και με την απόδοσή της στο παιχνίδι απέναντι στον Μανδραϊκό έκανε τον κόσμο της να φύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο της Φυλής. Αυτό ήταν και το μεγάλο κέρδος της χθεσινής μέρας, καθώς από εκεί και πέρα, η ομάδα δεν μπορεί να μείνει περισσότερο σε αυτό το ματς, όταν το ζητούμενο για την ίδια είναι η ανάλογη συνέχεια και ο τελικός στόχος. Κάτι που θέλησε να στείλει ως μήνυμα ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όταν επεσήμανε ότι «Ικανοποιημένος θα είμαι μόνο όταν γυρίσουμε στην Α΄ Εθνική». Και το ίδιο μήνυμα, αυτό της συγκέντρωσης εν όψει της συνέχειας έστειλε και στους ποδοσφαιριστές του σήμερα, στα αποδυτήρια των Σπάτων. «Κάναμε μια καλή αρχή, είχαμε μια καλή εικόνα, αλλά ως εκεί. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το αυτονόητο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια», τόνισε ο Κολοσσός στους παίκτες του.

Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ..

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΑΝΙΚΗΤΟΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ !!..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 23, 2013

TA ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και τους αντιδημάρχους και προετοίμασαν την επίσημη παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς», η οποία οριστικοποιήθηκε για τις 2 Οκτωβρίου



Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άκουσε χθες τους χιλιάδες οπαδών της ΑΕΚ που βρέθηκαν στη Φυλή να φωνάζουν με πάθος για «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια». Και εκείνος από την πλευρά του συνεχίζει να αποδεικνύει στην πράξη και καθημερινά ότι είναι αποφασισμένος να τρέξει τις εξελίξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Aegean με τη συμμετοχή του Τίγρη και των συνεργατών του (Κυρατσού και Ανδριόπουλου) από την πλευρά της ΑΕΚ και της Δημάρχου Έφης Γαϊτανά και των αντιδημάρχων από την πλευρά της Δημοτικής αρχής. Σε αυτή τη συνάντηση ο Μελισσανίδης έκανε μια πρώτη παρουσίαση των σχεδίων για την κατασκευή του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας στους ανθρώπους του Δήμου και στην συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την προετοιμασία της επίσημης παρουσίασης του ολοκληρωμένου πλάνου που θα γίνει στο σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η συγκεκριμένη παρουσίαση οριστικοποιήθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας...

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΤΟ ΓΚΟΛ !!

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας σκοράρει χθες στη Φυλή, για την ΑΕΚ στο 83' και πανηγυρίζει με έναν δικό του έξαλλο τρόπο. Βγάζει τη φανέλα και εμφανίζει ένα εσωτερικό φανελάκι με το πρόσωπο μιας γυναίκας τυπωμένο.
Ήταν μια ειδική ξεχωριστή στιγμή αυτή για τον Πλατέλλα. Καθώς το πρόσωπο που ήταν στη μπλούζα του και της αφιέρωσε το γκολ ήταν η αγαπημένη του θεία, η οποία "έφυγε", δυστυχώς, από τη ζωή με μικρή ηλικία και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της.


AΡΡΩΣΤΕΙΑ !!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από το πρωί στο ΟΑΚΑ με φίλους της ΑΕΚ να "τρέχουν" για ένα διαρκείας μετά την ειδική προσφορά της ομάδας - Η φωτογραφία είναι ενδεικτική



Πρώτη μέρα σήμερα βγήκαν στην κυκλοφορία η ειδική εξαιρετική προσφορά που έκανε η ΑΕΚ για ανέργους και στο ΟΑΚΑ γίνεται από το πρωί το... αδιαχώρητο!
Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι ο κόσμος έχει σχηματίσει ουρές που φτάνουν μέχρι και έξω από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, περιμένοντας με υπομονή τη σειρά του για να πάρει μία κάρτα των 30 ευρώ και να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ΑΕΚ... Η φωτογραφία που δημοσιεύμουμε (και είναι από τον φίλο Δημήτρη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άδειά του) είναι σημερινή από το ΟΑΚΑ και είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί.

Θυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για ανέργους θα διαρκέσει ως τις 30/9. Αναδημοσιεύουμε την σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"Αναγνωρίζοντας όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας μας που ναι μεν επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσουν λόγω ανεργίας, αποφασίστηκε να τους δοθεί η δυνατότητα να το προμηθευτούν για το χρονικό διάστημα από 23 έως 30/9 στην τιμή των 30 ευρώ.
Θύρες : 3, 5, 13 και 1-35.

Απαραίτητη προυπόθεση για την αγορά του η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ.
Σημειώνεται δε ότι, δε θα ισχύσει το προνόμιο αγοράς μετοχών υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου".

Απλώς σημειώνουμε πως ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθευτεί καθημερινά, από τις 9.30 μέχρι και τις 17.30, από το τμήμα εισιτηρίων του ΟΑΚΑ.

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

 
@ Καλή εβδομάδα να έχουμε. Ολα πρωτόγνωρα είναι. Αλλά πάντα είναι υπέροχα όταν παίζει η ΑΕΚ. Αυτό το κίτρινόμαυρο ποτάμι από την... Αριζόνα μέχρι το γήπεδο, σχεδόν 2 χιλιόμετρα απόσταση για όσους δεν ξέρουν, οι φωνές από το πέταλο που σε τραβούσαν σαν υπνωτισμένο να τρέξεις να βρεθείς κοντά της, οι γονείς με τα παιδάκια από το χέρι ή στην αγκαλιά, η μυρωδιά από τα βρώμικα μαζί με τα καπνογόνα και τα 2-3 δακρυγόνα που έριξαν οι, για ακόμη μια φορά, απροετοίμαστοι αστυνομικοί. Κόσμος παντού, κόσμος όπου μπορούσε να σταθεί για να ρίξει μια ματιά και η τρύπα από τα χωράφια που έφερε άλλους 300 μέσα στο ημίχρονο. Εχω πάει σε όλα τα ματς που έχουμε παίξει σε αυτό το γήπεδο, πρωτάθλημα και κύπελλο, ποτέ δεν πλησίασε ο κόσμος μας το χθεσινό. Και ήταν ο Μανδραϊκός και η κατηγορία που μόνο στους εφιάλτες μας υπήρχε και μάλιστα σε αυτούς που όταν ξυπνάς αμέσως ησυχάζεις γιατί σκέφτεσαι πως αυτά γίνονται μόνο στα όνειρα. Κι όμως έγινε. Αλλά είμαστε εκεί. Και θα είμαστε. Μέχρι ο Δέλλας να  είναι ικανοποιημένος. Μέχρι να τους περιμένουμε όλους για προσκύνημα στο Ναό. Χθες ζήσαμε την εμπειρία του γηπέδου όπως το γνωρίσαμε. Με τα γήπεδα οριακά κατάλληλα να μην μας χωράνε. Με την μεγάλη όμως διαφορά τουνα παίζουμε με αντιπάλους που ούτε στον ύπνο μας δεν είχαμε δει. Αρχισε η επιστροφή μας. Ομάδα και κόσμος μια γροθιά. ΑΕΚ από το πρωί της Κυριακής μέχρι το βράδυ. Αυτόν τον κόσμο που μέσα από την πίκρα του βρήκε την δύναμη να έρθει ακόμη πιο κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα και να κάνει μαζί της το ταξίδι στην Αγονη γραμμή αντί να την εγκαταλείψει και να την περιμένει στα σαλόνια κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον απογοητεύσει ξανά. Για αυτό η ευθύνη είναι μεγάλη. Και το άγχος φυσιολογικό. Πρέπει να είναι και παραγωγικό.
@ Το άγχος ήταν το μεγάλο εμπόδιο στο αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού πρώτου αγώνα. Αγχος φυσιολογικό γιατί ήταν το πρώτο επίσημο ματς, μια πρωτόγνωρη συνολικά εμπειρία με πάνω από 4000 κόσμο από πάνω να απαιτεί μόνο νίκη. Με αυτό το άγχος πρέπει να μάθουν να ζουν οι παίκτες της ΑΕΚ από εδώ και πέρα και για χρόνια. Οπως είχαμε ξαναπεί μόνο το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ισχυρό του ομίλου μπορεί να είναι χωρίς την τεράστια πίεση για νίκη και ίσως τότε από αυτά τα παιδιά να μην παίζει και κανείς. Στο χέρι τους είναι να φτάσουν εκεί γιατί η ΑΕΚ θα φτάσει σίγουρα. Πρέπει να μάθουν λοιπόν να ζουν με αυτό και να το νικήσουν όλοι. Σίγουρα ο Δέλλας και όλο το τιμ αλλά κυρίως τα παιδιά που κάθε Κυριακή θα παίρνουν, για φέτος, τις φανέλες από το 1 εως το 11, όπως παλιά, και θα μπαίνουν στο γήπεδο.
@ Το άγχος χθες στέρησε στην ΑΕΚ το να βάλει 5-6 γκολ και να έχει κάνει το 3-0 από το πρώτο εικοσάλεπτο. Δεν θα αναφερθώ σε όλες τις ευκαιρίες αλλά μόνο στο πέναλτι και στις τρεις που έχασαν τα παιδιά προσπαθώντας να κάνουν το γκολ σίγουρο. Του Πλατέλα και του Ανάκογλου στο πρώτο και του Πόποβιτς στο δεύτερο που για το τελευταίο μπορείς να πεις πως ήταν και θέμα ανετοιμότητας αφού το ματς είχε ήδη κλειδώσει. Ηδη από το επόμενο παιχνίδι το άγχος θα είναι λιγότερο γιατί πλέον είδαν και στην πράξη πόσο χαώδης είναι η διαφορά ώστε με ντεφορμέ ή ανέτοιμους τους τρεις από τους τέσσερις της επιθετικής τετράδας (Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Πόποβιτς) η ΑΕΚ έφτασε με τόση άνεση στη νίκη και θα μπορούσε να έχει βάλει πάνω από τα διπλάσια γκολ.
@ Στο τεχνικό κομμάτι ο Δέλλας δικαιώθηκε με το ρίσκο να αφήσει έξω τον Τσιρίλο και να ποντάρει στο επιθετικό κομμάτι με τον έμπειρο Πόποβιτς. Θα μπορούσε βέβαια να βάλει τον Ράμα στη θέση του Κροάτη όμως έχει λογική το ότι θέλησε να δώσει παιχνίδι στον Πόποβιτς που είναι παίκτης κλάσης και όταν βρει ρυθμό θα κάνει τεράστια διαφορά στην επίθεση της ομάδας. Και ρυθμό βρίσκεις μόνο μέσα από τα παιχνίδια. Σημασία έχει πως η άμυνα δεν κινδύνευσε και η μοναδική ευκαιρία του αντίπαλου έγινε επειδή γλύστρισε ένας παίκτης μας, πράγμα που μπορεί να συμβεί. Καλό όμως ήταν που έγινε αυτό για να δούμε αυτό που θέλαμε από τον τερματοφύλακα μας. Ο Βούρας στη μία φάση που, ουσιαστικά, χρειάστηκε, αντέδρασε σαν τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας που είναι εκεί για την μία φάση. Για μένα αυτή η απόκρουση ήταν το καλύτερο του χθεσινού αγώνα. Και μετά η αμυντική συμπεριφορά του Σταθάκη που είχαμε πει πως έχει το «μπροστά», μπορεί να δώσει την μπάλα σωστά και κοντά και μακριά και είδαμε χθες πως έχει και τρομερό αριστερό που δεν διστάζει να το δοκιμάζει. Αυτά ήταν δύο πράγματα που δεν τα είχαμε δει από τους συγκεκριμένους παίκτες που η ΑΕΚ έχει στηρίξει πολλά πάνω τους και τα είδαμε την κατάλληλη στιγμή. Από εκεί και πέρα ο Κορδέρο παίζει σε όλες τις ομάδες της λίγκας, δεν νομίζω πως υστερεί από τον Γιαταμπαρέ ή τον Λάζαρ, και το εκπληκτικό είναι το πάθος και ο επαγγελματισμός του. Ακόμη και η δήλωση του πως πρέπει η ΑΕΚ να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια νωρίτερα είναι η πιο σωστή δήλωση. Το πουλέν μου ο Πλατέλλας είναι ο παίκτης που γουστάρεις να βλέπεις ακόμη και στα... λάθη του. Αυτή η τρέλα που έχει με το ποδόσφαιρο και την καταλαβαίνεις από το πρώτο δευτερόλεπτο μπορεί να καλύψει όλες τις αδυναμίες. Και δεν έχει και πολλές. Οσον αφορά τα προβλήματα παραμένουν τα ίδια. Ο Ντακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς δεν βγαίνει και είναι και οι δύο προβληματικοί και επίσης ο Ανάκογλου παίζει πολύ μακριά από την περιοχή. Χθες έβγαλε τρεις κάθετες, φανταστείτε πόσες μπορεί να βγάλει σαν απελευθερωμένο δεκάρι. Επίσης με ένα αμυντικό χαφ δίπλα του ο Κορδέρο θα μπορεί να παίζει σαν οκτάρι και να συμμετέχει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι παίζοντας και λιγότερο ξύλο. Στην θεωρία μοιάζουν εύκολα αλλά η πράξη μετράει και ο προπονητής δοκιμάζει, επιλέγει και κρίνεται. Ο χρόνος θα δείξει και τώρα με την επιστροφή Γεωργέα και Ρόβα τα πράγματα γίνονται ευκολότερα για αυτόν. Εν κατακλείδι οι 28 νίκες είναι ο μόνος στόχος γιατί η ομάδα έχει ήδη ανέβει από την στιγμή που μπήκε ο Μελισσανίδης που χθες γέμισε ακόμη περισσότερες ευθύνες ζώντας από πρώτο χέρι την λατρεία του κόσμου στο πρόσωπο του για την ελπίδα που έδωσε όταν όλα έμοιαζαν χαμένα.
@ Θα κλείσω με δύο θέματα εκτός ΑΕΚ. Το πρώτο ήταν το ανατριχιαστικό που έγινε στη Λεωφόρο με το βαν της NOVA μάλλον για την ακρίβεια της ABC με τους τεχνικούς της ανεξάρτητης εταιρίας παραγωγής και τον Γιάννη Φουρνάρο, τον διευθυντή των αθλητικών καναλιών της συνδρομητικής τηλεόρασης να κινδυνεύουν να καούν ζωντανοί! Διαφωνώ με όσους λένε πως έχουν ξαναγίνει αυτά. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είναι η πρώτη απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ που γίνεται σε γήπεδο. Δεν ήταν παράπλευρη απώλεια σε επεισόδια όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με οπαδούς της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για να μην λέτε πως καλύπτω. Εδώ πήγαν με σκοπό να κάψουν το βαν και τους ανθρώπους μέσα χωρίς να υπάρχει τίποτε άλλο. Από την μία πλευρά έριξαν την βόμβα και από την άλλη έριξαν άλλη μια για να μην μπορεί να κατέβει κανείς από το βαν που θα καίγονταν μαζί βέβαια με βροχή αντικειμένων. Στοχευμένα και με συγκεκριμένο σχέδιο χωρίς να έχει γίνει τίποτα στο παιχνίδι. Απολύτως. Απόπειρα δολοφονίας εκ προθέσεως. Και μακάρι κάποιος από τους συλληφθέντες να είναι πραγματικά ένοχος, γιατί συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η αστυνομία ιδίως όταν έχει ευθύνη πιάνει όποιον τρέχει πιο... αργά. Για να μιλήσει και να ξετυλίξει το κουβάρι της απίστευτης και παρανοϊκής αυτής υπόθεσης. Και να τελειώσει εδώ αυτό γιατί ξεπερνάει σχεδόν τα πάντα από όσα χειρότερα έχουμε δει.
@ Το δεύτερο που θέλω να πω, αν και δεν συνηθίζεται στον χώρο μας που ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξει έστω λίγο, είναι ένα μπράβο στο gazzetta. Επειδή ξέρω πόσο ασύμφορο οικονομικά είναι αυτό που έκαναν και επειδή είναι το μοναδικό, από τα 3-4 Ελληνικά σάιτ που μπορούσαν να αντέξουν κυρίως οικονομικά αλλά και τεχνικά ένα τέτοιο εγχείρημα, που το τόλμησε.  Το πείραμα πέτυχε δίνοντας διέξοδο σε εκατοντάδες χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη που μέχρι το Σάββατο το βράδυ δεν ήξεραν αν θα δουν καν φάσεις του αγώνα. Αυτά. 28-1=27.  Συνεχίζουμε.

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για μία ΑΕΚ "έτοιμη για όλα" γράφει η εφημερίδα η οποία ασχολείται αποκλειστικά με το χθεσινό ματς στη Φυλή: "Ομάδα και κόσμος έδειξαν με το καλημέρα πως μπορούν να κάνουν την πρωτόγνωρη φετινή σεζόν, μια Ενωσίτικη γιορτή. "Πλημμύρισαν" τη Φυλή οι ΑΕΚτζήδες κι έκαναν τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους με την εκπληκτική συμπαράσταση αλλά και με την όλη συμπεριφορά τους. Πολλές κλάσεις ανώτερη από τον αντίπαλό της, η Ένωση έπαιξε σωστό ποδόσφαιρο, δημιούργησε κι έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει μια... ντουζίνα γκολ. Η ΑΕΚ δεν "κώλωσε" στο αντιαθλητικό παιχνίδι του αντιπάλου, απάντησε με μαχητικότητα κι έγινε το αφεντικό στο γήπεδο από το πρώτο δευτερόλεπτο", γράφει η ΩΡΑ.
SPORTDAY
Με τη σειρά της η SD κάνει γράφει: "Το τρένο ξεκίνησε! Η περιπέτεια στη Γ' Εθνική άρχισε στην "κιτρινόμαυρη" Φυλή με γκολάρες των Σταθάκη, Πλατέλλα και μπόλικο άγχος".
LIVE SPORT
"Έρχεται" γράφει η LIVE SPORT και αναφέρεται φυσικά στην ΑΕΚ η οποία "άνετα κέρδισε 2-0 τον Μανδραϊκό. Γκολάρες από Σταθάκη και Πλατέλλα. Συγκλονιστική παρουσία από 4.500 ΑΕΚτζήδες".
GOAL
Ένα από τα δύο βασικά θέματα της εφημερίδας είναι η χθεσινή ΑΕΚ και ο κόσμος της: "Μόνη ποτέ δεν θα σ'αφήσουν", γράφει και προσθέτει: "Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΑΕΚ στη σκληρή πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Ζορίστηκε από το άγχος η Ένωση, πολύ ωραία γκολ από Σταθάκη και Πλατέλλα. Τρελαμένοι με τον κόσμο οι παίκτες".

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ..

Στη μητέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς που έφυγε από τη ζωή αφιέρωσε τη νίκη ο Τραϊανός Δέλλας - Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου




Στη μητέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή αφιέρωσε ο Τραϊανός Δέλλας, μέσω των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου, τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μανδραϊκού: «Η νίκη είναι αφιερωμένη απ' όλους μας στη μητέρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Χάθηκε μία μεγάλη ΑΕΚτζού», είπε αρχικά ο Δέλλας για να τονίσει κατόπιν ότι ο ίδιος θα είναι ευχαριστημένος μόνο όταν γυρίσει η ΑΕΚ στην Α' Εθνική. Αναλυτικά ο Τράι είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση, γιατί υπήρχε και το άγχος της πρεμιέρας. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα την ομάδα να κάνει πολλές ευκαιρίες. Με προβλημάτισε βέβαια οι πολλές χαμένες και τώρα θα ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος στα τελειώματα των φάσεων παρά στην άμυνα. Σε αυτό το τούνελ που έχουμε μπει κάναμε σήμερα ένα πρώτο βήμα, αλλά έχουμε πολλά βήματα ακόμη και δρόμο κι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος μόνο όταν η ΑΕΚ παίξει πάλι στην Α' Εθνική».
Είχα προβληματισμό όλη την εβδομάδα και τελικά αποφάσισα να πάρω τον Πόποβιτς, γιατί ήθελα να ρίξω βάρος περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και επειδή είναι πιο έμπειρος. Ήθελα έναν πιο έμπειρο παίκτη στην πρεμιέρα και λόγου άγχους που υπήρχε».

Για τον κόσμο:
«Ό,τι και να πούμε για τον κόσμο μας είναι λίγο. Είναι απίστευτη η συμπαράσταση που έχουμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για τον κόσμο μας. Αισθανόμαστε υποχρέωση σε αυτόν τον κόσμο που παρά την πίκρα βοηθάει την ομάδα παντού».
Για τον Ντακόλ και Μπρέσεβιτς:
«Ο Ντακόλ, όπως και ο Πόποβιτς, άργησαν να έρθουν στην ομάδα. Μέσα από τη δουλειά θα βελτιωθεί η συνεργασία όλων και του Ντακόλ με τον Μπρέσεβιτς»

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ..

Νικηφόρα ξεκίνησε η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στο... άγνωστο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, επικρατώντας εύκολα του Μανδραϊκού με 2-0, στο γήπεδο της Φυλής. Το aek365 σας παρουσιάζει την εικόνα των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν αλλά και του προπονητή της Ένωσης.
Βούρας 8
Τη φετινή χρονιά η ΑΕΚ χρειάζεται έναν γκολκίπερ που στη μία ή στις δύο φάσεις που θα της κάνει ο αντίπαλος, να είναι... ζεστός. Ο Βούρας σήμερα φώναξε «παρών». Κράτησε το μηδέν παθητικό με εξαιρετικές και καίριες επεμβάσεις. Πρώτα στο 48' με μακρινό σουτ (μαζί με τον αέρα έγινε πολύ επικίνδυνο) χωρίς ορατότητα. Εν συνεχεία σε ασύλληπτο τετ α τετ στο 56' όπου κέρδισε τον Αγκόλι και μία ακόμα στο ανάποδο ψαλίδι του Σερέλα στο 69'.
Τζανετόπουλος 7
Ο Δέλλας πήρε το ρίσκο να τον ξεκινήσει έναντι του ανέτοιμου Τσιρίλο. Εκ του αποτελέσματος το στοίχημα το κέρδισε. Ανέλαβε μαν του μαν τον μοναδικό επιθετικό του Μανδραϊκού, τον Καϋμακόγλου και η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε καθόλου από αυτόν. Παράλληλα ήταν και ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο και δεν αξιοποιήθηκε από τον Ντακόλ. Υπήρξαν όμως και τα αρνητικά, όπως στη φάση του 56' όπου ο Αγκόλι τον πέρασε σαν... σταματημένο, πριν βρεθεί τετ α τετ με τον Βούρα, αλλά και μία κακή εκτίμηση στο 74' όπου πηδάει σε λάθος χρόνο και δίνει το δικαίωμα στον Σερέλα να γίνει απειλητικός.
Σταθάκης 8
Θέλει να κάνει... ρελάνς για τις κακές εμφανίσεις των φιλικών και το πετυχαίνει με ιδανικό τρόπο. Γκολάρα από το κέντρο του γηπέδου, ενώ είναι κοντά στο να πετύχει ένα ακόμα, με τον ίδιο τρόπο, στο 31', αλλά και ένα ακόμα καλό σουτ στο 71'. Στα αμυντικά του καθήκοντα υπήρξαν και πάλι κάποιες άστοχες ενέργειες, έχοντας βέβαια τη «δικαιολογία» του δυνατού αέρα, αλλά είχε και ένα σωτήριο τάκλιν στο 80' όπου έκοψε σχεδόν βέβαιο γκολ.
Τσουκαλάς 7
Κάλυψε επάξια το κενό του Γεωργέα. Έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος, όταν και γλίστρησε, με τον αντίπαλο να του βγαίνει στην πλάτη, αλλά με γρήγορη επιστροφή πρόλαβε και κάλυψε το κενό. Παράλληλα έπαιξε αρκετά ψηλά, βγήκε πολλές φορές στην πλάτη του Πλατέλλα και είχε τέσσερις καλές σέντρες στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής (είχε και κάποιες άστοχες), χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί.
Τσουμάγκας 6
Η ΑΕΚ χρειάζεται τον καλό Τσουμάγκα και αυτός δείχνει να ανεβαίνει. Με εξαίρεση δύο λανθασμένες μεταβιβάσεις, με τη μπάλα να... κολλάει λόγω αέρα, έχει κάνει θετική εμφάνιση. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα, ενώ βγήκε και αρκετές φορές μπροστά για να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Η μπάλα δεν παίχτηκε πολύ από την πλευρά του, αλλά όσες φορές χρειάστηκε πήρε μέτρα του γηπέδου.
Πόποβιτς 5
Πήρε τη θέση του Ράμα, που έδειχνε ως φαβορί για την ενδεκάδα και έδειξε και πάλι εκτός κλίματος. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι της ΑΕΚ γινόταν κυρίως από δεξιά, με τον έμπειρο επιθετικό να μην έχει μεγάλη συμμετοή, ωστόσο όσες φορές η μπάλα περνούσε από ταγ πόδια του, ήταν... ανέτοιμος. Στο δεύτερο μέρος δοκιμάστηκε για λίγο και από τα δεξιά, χωρίς να αλλάξει κάτι. Με την ποιότητά του (που είναι αδιαμφισβήτητη) κατάφερε προς το τέλος να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά με μηδέν αποτέλεσμα.
Ανάκογλου 7
Η θέση στην οποία αγωνίζεται (δεύτερος κεντρικός χαφ), σε συνδυασμό με το επιθετικό δίδυμο (Μπρέσεβιτς-Ντακόλ), τον αναγκάζουν να καταναλώνει άσκοπα χιλιόμετρα για να μεταφέρει τη μπάλα από πίσω μπροστά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει αρκετά λάθη, αν αναλογιστούμε πως από τα πόδια του ξεκινάνε όλες οι φάσεις της ΑΕΚ. Ο νεαρός μέσος είχε καλή απόδοση και παρά τα λάθη του, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου. Είτε με τις πάσες του, όπως στο 53' στον Μπρέσεβιτς, είτε μέσα στην περιοχή, όπως στην χαμένη ευκαιρία του 27'
Κορδέρο 9
Αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά πριν λήξει το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού. Έχει κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι, τόσο ανασταλτικά που έπαιζε μόνος του όλη τη μεσαία γραμμή του Μανδραϊκού, όσο και δημιουργικά, αφού εκμεταλλεύτηκε κάθε χώρο που του δόθηκε. Έχει στο ενεργητικό του μία ασίστ «πάρε-βάλε» στον Ντακόλ, στο 39'και ένα πολύ καλό σουτ στο 54' που έφυγε λίγο άουτ, ενώ έδωσε πολλές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αναμφίβολα ο MVP της αναμέτρησης.
Πλατέλλας 8
Στο πρώτο μέρος ξεκινάει στο δεξί άκρο, με το παιχνίδι της ΑΕΚ να γίνεται όλο από την πλευρά του. Πήρε και πάλι αρκετές πρωτοβουλίες, είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 7' και μία μεγάλη ευκαιρία στο 20' μετά από εξαιρετική κάθετη του Ντακόλ, ενώ είχε και θετικές εμυντικές επεμβάσεις. Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε το αριστερό άκρο και όταν ο Δέλλας είδε ότι δεν... δουλεύει αυτό το πείραμα, επέστρεψε στη θέση του. Εκεί έκανε τα πάντα. Έκοβε και έραβε, ενώ πέτυχε και το εξαιρετικό γκολ, με προσωπική του σφραγίδα, που «κλείδωσε» τη νίκη.
Ντακόλ 5
Κακό απόγευμα για τον Βραζιλιάνο. Αγωνίστηκε και πάλι πίσω από τον Μπρέσεβιτς και είναι ξεκάθαρο πως αυτή η θέση δεν του ταιριάζει. Ως το 65' και με εξαίρεση μία καταπληκτική κάθετη πάσα στον Πλατέλλα, στο 20' ήταν σχεδόν άφαντος και μπερδεμένος με τον Μπρέσεβιτς. Μετά την έξοδο του Κροάτη, πέρασε στην επίθεση αλλά πλέον είχε μείνει εκτός παιχνιδιού, που φάνηκε και στην... ερασιτεχνική εκτέλεση του χαμένου πέναλντι, αλλά και στην κάκιστη κεφαλιά που επιχείρησε στο 77'.
Μπρέσεβιτς 5
Ξεκίνησε και πάλι στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας από πίσω του τον Ντακόλ. Ένα δίδυμο που εξακολουθεί να μην... δουλεύει. Ο Κροάτης σε όλο το πρώτο μέρος δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και αναγκαζόταν να φεύγει μακριά από τη μεγάλη περιοχή για να συμμετέχει στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος και για τα 20 λεπτά που αγωνίστηκε, πριν αντικατασταθεί, πρωταγωνίστησε σε δύο φάσεις. Η πρώτη στο 52' όταν έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, αλλά στη σέντρα που επιχείρησε δεν μπήκε στην πορεία της μπάλας κανένας συμπαίκτης του, ενώ στο 61' έκανε κακό κοντρόλ, όντας απέναντι από τον Χρόνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Γροντής 7
Πήρε τη θέση του Μπρέσεβιτς στο 65'και έπαιξε πίσω από τον Ντακόλ, ως 10άρι. Μπήκε σε ένα σημείο όπου η ΑΕΚ ζητούσε την καλή μπαλιά στον επιθετικό. Κατάφερε να μοιράσει καλά το παιχνίδι στα άκρα, ενώ από τα δικά του πόδια ήρθε η ασίστ (77') στο κεφάλι του Ντακόλ, όπου έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0.
Παληαρούτας
Μπήκε στη θέση του Κορδέρο στο 89' και δεν μπορεί να κριθεί
Πεταυράκης
Πέρασε αντί του Πόποβιτς στο 92' και δεν μπορεί να κριθεί
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Τραϊανός Δέλλας 8
Πιστώνεται απόλυτα ότι παρουσίασε μια ομάδα ψυχολογικά έτοιμη, σοβαρή και πειθαρχημένη. Από εκεί και πέρα, είχε να λύσει πολλούς γρίφους καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Έπρεπε να βρει το κατάλληλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, που εξελισσόταν σε αχίλλειο πτέρνα για την ΑΕΚ, τους αντικαταστάτες των Γεωργέα και Ρόβα, αλλά και τον γρίφο με τους 4 ξένους που θα συμμετείχαν στο ματς. Και φυσικά, να έχει διαβάσει σωστά τον αντίπαλο και να μην κινδυνεύσει η ομάδα. Το  αποτέλεσμα τον δικαιώνει στα περισσότερα από αυτά. Ο Τσιρίλο κρίθηκε ανέτοιμος και το δίδυμο Τζανετόπουλου-Σταθάκη, παρά τα όποια λάθη, έδειξε να λειτουργεί σωστά. Επίσης, δικαίωση ήρθε και από τον Σωκράτη Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας. Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Πόποβιτς και τον Ράμα. Ο πρώτος δείχνει ακόμα ανέτοιμος και παρότι ο Δέλλας τόνισε πως τον επέλεξε για την εμπειρία του, η επιλογή του δεν τον δικαίωσε, αφού ακόμα παραμένει μακριά από τον γνωστό καλό εαυτό του. Επίσης, ένα θέμα που πρέπει να δει είναι το επιθετικό δίδυμο και το κατά πόσο μπορούν τελικά να συνυπάρξουν οι Μπρέσεβιτς και Ντακόλ (τουλάχιστον με τον έναν πίσω από τον άλλον).

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002