Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2008

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ..ΓΗΠΕΔΙΚΟ..ΕΝΤΙΝΙΟ..

Ο Εντίνιο δεν αλλάζει συνήθειες, συνεχίζει να γκρινιάζει και είδε τον Γιώργο Δώνη, στην προπόνηση της Πέμπτης (16/10), να του δείχνει την πόρτα των αποδυτηρίων. Ο Εντίνιο αγωνίστηκε με την ομάδα των αναπληρωματικών και όταν του έκανε παρατήρηση ο προπονητής για το παιχνίδι του, εκείνος αντέδρασε, σηκώνοντας το χέρι του. Αυτό φυσικά δεν άρσε στον Δώνη που τον έστειλε νωρίτερα για… ντους. Στο θέμα δεν δόθηκε συνέχεια, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός κατάλαβε το λάθος του και δεν θέλησε να αντιδράσει.
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ελληνας τεχνικός φανέρωσε μέρος των σκέψεών του για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα. Οι βασικοί είχαν διάταξη 4-4-2 και αποτελούνταν από τους Κουτρομάνο (δεξί μπακ), Γεωργέα (αριστερό μπακ), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο (στόπερ), Πελετιέρι, Καφέ (δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής), Σκόκο (αριστερό χαφ), Πλιάτσικα (δεξί χαφ) και Τζιμπούρ, Μπλάνκο (επιθετικό δίδυμο). Οι μοναδικές αλλαγές που έκανε στο δεύτερο μέρος του διπλού ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν να φέρει ως παρτενέρ του Μπλάνκο τον Σκόκο (αντί του Τζιμπούρ) και να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο τον Λαγό.
Στο διπλό, ο Δώνης φανέρωσε μέρος των σκέψεών του για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα. Οι βασικοί είχαν διάταξη 4-4-2 και αποτελούνταν από τους Κουτρομάνο (δεξί μπακ), Γεωργέα (αριστερό μπακ), Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλο (στόπερ), Πελετιέρι, Καφέ (δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής), Σκόκο (αριστερό χαφ), Πλιάτσικα (δεξί χαφ) και Τζιμπούρ, Μπλάνκο (επιθετικό δίδυμο). Οι μοναδικές αλλαγές που έκανε στο δεύτερο μέρος του διπλού ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν να φέρει ως παρτενέρ του Μπλάνκο τον Σκόκο (αντί του Τζιμπούρ) και να τοποθετήσει στο αριστερό άκρο τον Λαγό.
Περιμένει απάντηση ο Ανγκούλο
Ο Μπράγιαν Αλέξις Ανγκούλο Λεόν προπονήθηκε την Πέμπτη (16/10) για τελευταία φορά στους Θρακομακεδόνες. Αν κατάφερε να πείσει τον Γιώργο Δώνη για την αξία του, αυτό θα φανεί στο μέλλον. Ο 19χρονος Κολομβιανός διεθνής μπακ θα ταξιδέψει σήμερα (17/10) για την Πορτογαλία και θα περιμένει ειδοποίηση.
Ετοιμος ο «Αλεξό»
Ο Γιώργος Αλεξόπουλος είναι πανέτοιμος και «φτιαγμένος» να μπει στην ενδεκάδα, αντικαθιστώντας τον τραυματία Σωτήρη Κυργιάκο. Τόσο από άποψη τακτικής προσαρμογής (συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις την εβδομάδα που διανύουμε) όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι στο 100%. Και την Κυριακή θα επανεμφανιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος.
Ενημέρωση για προπονητικό, γηπεδικό και τηλεοπτικά
Στο Jockeys Country Club, στο Τατόι, συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (16/10) τα μέλη του Supporters Club, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδο των διαδικασιών που αφορούν το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίαση έκανε ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια στο Supporters Club τις τρεις φάσεις υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου για την ΑΕΚ. Επίσης, ο Ντέμης φέρεται να αποκάλυψε ότι έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, επικοινώνησαν με την ΑΕΚ στελέχη της κρατικής τηλεόρασης και προσπάθησαν να την φέρουν με το μέρος τους. Η απάντηση που εισέπραξαν από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ήταν αρνητική, αφού όπως φέρεται να μετέφερε η ΑΕΚ στη ΝΕΤ «εμείς είμαστε με τη Σούπερ Λίγκα και δεν αθετούμε τις συμφωνίες μας». Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε και για το θέμα του γηπέδου, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστούν 3-4 χρόνια για να μπει η ΑΕΚ στο δικό της «σπίτι». Κι αυτό διότι, όπως φέρεται να είπε, προβλέπεται ένας χρόνος καθυστέρησης για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα χρειαστούν επιπλέον 2-3 χρόνια για την κατασκευή του γηπέδου στον ΟΔΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002