Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 13, 2008

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ !!


Ήταν το μεταγραφικό αντίβαρο στην αποχώρηση του Ριβάλντο. Πέρασε ένα δύσκολο μήνα προσπαθώντας να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα την περίοδο του Ραμαζανιού. Τώρα όμως δηλώνει έτοιμος να ανοίξει τον λογαριασμό του στο σκοράρισμα!

Οι δυσκολίες ενός μήνα δίχως φαγητό και νερό από το ξημέρωμα ως τη δύση του ήλιου εν μέσω δυνατών προπονήσεων για να καλύψει το χαμένο έδαφος της ελλιπούς προετοιμασίας, τον εξουθένωσαν. Είχε μαγικές στιγμές στις προπονήσεις, σε σημείο που συμπαίκτες του έλεγαν ότι "αυτός αξίζει να παίζει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα", όμως ήταν εμφανής η αδυναμία του να αποδώσει σε διάρκεια και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των επίσημων αγώνων.

Μόνιμος σκόρερ στα φιλικά ματς (και στα προπονητικά διπλά) αλλά δίχως να έχει βρει ακόμα δίχτυα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το ψυχολογικό βάρος της (τρόπον τινά) διαδοχής του Ριβάλντο (άλλωστε δεν δίστασε να ζητήσει το νο.10 που είχε ο Βραζιλιάνος, οπότε οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες) και η έντονη προπόνηση ώστε να αποκτήσει την επιθυμητή φυσική κατάσταση δεν του επέτρεψαν να είναι ο "τρομοκράτης" που είχαν συνηθίσει να βλέπουν πέρυσι στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός δηλώνει έτοιμος να σπάσει το ρόδι και να ανοίξει τον προσωπικό λογαριασμό του την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στη Λάρισα.

Δίδυμο με Μπλάνκο

Αν θα παίξει; Νιώθοντας πλέον πιο έτοιμος και δυνατός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, λογικά ως παρτενέρ του Μπλάνκο στο 4-4-2. Τουλάχιστον αυτό θα ήθελε ο ίδιος αφού είναι γνωστό ότι προτιμά να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και όχι στα άκρα αυτής στο 4-3-3 που αρκετές φορές επιλέγει ο Γιώργος Δώνης. "Νιώθω πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και έχω πλέον δυνάμεις να παίξω με την ίδια ένταση και στα 90 λεπτά. Θέλω να σκοράρω την Κυριακή" λέει σε συμπαίκτες του ο Τζεμπούρ ο οποίος ασφαλώς και αισθάνεται ανακούφιση που δεν έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις ύστερα από διήμερο ρεπό και την τρέχουσα εβδομάδα θα δουλέψουν περισσότερο στον δημιουργικό τομέα όπου όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής, εντοπίζεται αδυναμία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα επιζητήσουν τη βελτίωση και στην αμυντική λειτουργία καθώς το γεγονός ότι η ομάδα έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε ματς πρωταθλήματος δεν είναι και πολύ καλό σημάδι.

Επιστροφές

Ο Βασίλης Πλιάτσικας έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της εθνικής ελπίδων, ενώ αύριο θα επιστρέψουν ο (εκπληκτικός στον αγώνα της εθνικής Σουηδίας με την Πορτογαλία) Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ο Περπαρίμ Χέτεμαϊ ο οποίος συμπλήρωσε αριθμό καρτών που δεν ου επιτρέπουν τη συμμετοχή στο επόμενο ματς της Φινλανδίας. Έτσι ο προπονητής θα μετρά μόνο τις απουσίες των Κυργιάκου, Μπασινά, Ρίκκα και Μάχο οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στην κατοχή της μπάλας και τακτική στην επιθετική λειτουργία. Ο Νάτσο Σκόκο και ο Δημήτρης Κουτρομάνος ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και προπονήθηκαν σε κανονικό ρυθμό. Με άδεια από τον προπονητή απουσίαζε ο Γκουστάβο Μαντούκα.
O Βασίλης Πλιάτσικας που επέστρεψε από την Εθνική Ελπίδων και έκανε αποθεραπεία. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη στις 10.30 και θα είναι κλειστή για τους τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002