Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ..!!!


Ήρεμος και αποφασιστικός. Ο Γιώργος Δώνης έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του το κάζο της Φυλής και μίλησε σήμερα για όλα όσα πρέπει να διορθωθούν ώστε η ΑΕΚ να εμφανιστεί περισσότερο αποφασιστική στη συνέχεια, να αντιδρά στις αναποδιές και να πετύχει τη βαθμολογική της ανάκαμψη.

- Ποια είναι τα συναισθήματά σας για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Θρασύβουλο;

"Καταρχάς συγνώμη που δεν παραβρέθηκα στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν δύσκολη στιγμή για μένα και όλη την ομάδα. Ήταν ότι χειρότερο μου έχει συμβεί ως προπονητής ή ποδοσφαιριστής. Στο ποδόσφαιρο ζεις συνέχεις καινούργιες καταστάσεις, το θέμα είναι να βγαίνεις δυνατός και να προχωράς".

- Σε ποιους τομείς σας έκανε σοφότερους αυτό το ματς;

"Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο προπονητής οφείλει να κάνει την αυτοκριτική του. Εγώ το κάνω ακόμα και όταν ακούγονται καλά πράγματα για μένα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή λειτουργία, κερδίζαμε 3-0. Σε οκτώ λεπτά, το 3-0 έγινε 3-2. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχαμε αντίδραση σε εκείνο το σημείο. Δεν αντιδράσαμε και αυτό ήταν ένα θέμα που εγώ στέκομαι. Για ποιο λόγο δηλαδή δεν αντιδράσαμε. Όταν γίνονται τέτοιες ανατροπές δεν είναι πάντοτε εύκολο να εξηγηθούν τα πάντα. Εγώ δεν εφησυχάζω όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα".

- Με δεδομένο ότι η ομάδα δεν έχει νικήσει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, είναι το επόμενο το πιο σημαντικό ματς της καριέρας σας;

"Βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση από πλευράς αποτελεσμάτων, αυτή είναι η αλήθεια. Όμως δεν είναι και το πιο σημαντικό ματς στην καριέρα μου. Το σημαντικό είναι το πώς θα αντιδράσουμε. Ξέρω ότι οι συνθήκες είναι εναντίον μας. Εγώ θα καλέσω τον κόσμο της ΑΕΚ να παραμείνει κοντά στην ομάδα και να την στηρίξει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Μετά από αυτό ας εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Σίγουρα πάντως αυτό το ματς πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο, όποιος κι αν είναι αυτός για να νικήσουμε".

- Δεν είναι το πιο σημαντικό. Είναι όμως οριακό το ματς για εσάς;

"Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει η επόμενη μέρα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο".

- Τι διατηρεί έναν προπονητή αποφασιστικό όταν δεν βγαίνει η δουλειά του;

"Εμπιστοσύνη στον ευατό του, στους συνεργάτες του και σε αυτό που κάνει. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον βρίζουν ή να περνάει τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι η θέση του προπονητή είναι πάντοτε μοναχικός. Άρα μέσα από αυτό το συναίσθημα θα πρέπει να με τη γνώση που διαθέτεις να προχωράς ώστε να πετύχεις."

- Μετά το αποτέλεσμα της Φυλής κλονίστηκε η εμπιστοσύνη προς τους παίκτες σας;

"Για να πετύχει μια ομάδα πρέπει πάνω από όλα ο προπονητής να πιστεύει στους ποδοσφαιριστές. Το σοκ που έχουμε υποστεί είναι μεγάλο, κανείς δεν το περίμενε και το πρόβλημα ήταν επαναλαμβάνω ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Η εμπιστοσύνη μου όμως δεν έχει κλονιστεί, τους δείχνω καθημερινά, όμως αυτό που πρέπει να σταματήσει από τη δική τους πλευρά είναι οι δηλώσεις ότι ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο κόσμος έχει ανάγκη από πράξεις".

- Πως θα ανακάμψει ψυχολογικά η ομάδα;

"Μέσα από τις νίκες. Αν είχαμε σε όλη το 90λεπτο του αγώνα με τον Θρασύβουλο την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Όταν δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό που θέλουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρα προσπαθούμε να ελέγχουμε τα πάντα, όλα όσα έφταιξαν. Οι παίκτες μου γνωρίζουν τη φιλοσοφία μου και ξέρουν ότι θέλω μια ομάδα που θα κρατά τη μπάλα στα πόδια της, θα έχει κυριαρχία αλλά ακόμα αυτό, παρόλο που το δουλεύουμε πολύ, δεν αποδίδει σε ικανοποιητικό επίπεδο".

- Σκεφτήκατε ποτέ να παραιτηθείτε;

"Όχι φυσικά".

- Νιώθετε πιο δυνατός μετά την παρέμβαση του προέδρου και τη στήριξη προς το πρόσωπό σας;

"Είναι πολύ σημαντικό να σε πιστεύουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα κατά το παρελθόν πίστευαν στη δουλειά μου και αυτό δεν φαινόταν μόνο από τις δηλώσεις τους, αλλά και από την προσωπική επαφή που είχαμε μαζί. Η αντίδραση όλων με βοήθησε πολύ την επόμενη ημέρα στην προπόνηση".

- Ο Ράμος παραμένει στα πλάνα σας;

"Πριν τον αγώνα με τη Λάρισα ζήτησε άδεια για προσωπικό πρόβλημα. Από τη στιγμή που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας εξυπακούεται ότι δεν υπολογίζετε πλέον".

- Πόσο απογοητευτικό είναι για την ΑΕΚ να μην εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα των άλλων διεκδικητών;

"Δεν είναι έτσι. Οι άλλες ομάδες πιστεύουν πλέον περισσότερο και παίρνουν αποτελέσματα. Οι διαφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι τεράστιες. Το θέμα δεν είναι να εξετάζουμε τι κάνουν οι άλλοι δύο, αλλά να βλέπουμε τα δικά μας προβλήματα και πως θα τα λύσουμε. Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις".

- Η ομάδα έχει καλό κλίμα. Είναι όμως και ενωμένη;

"Όταν μιλάμε για σύνολο δεν μπορείς να απαγορεύεις τις προσωπικές φιλοδοξίες του κάθε ποδοσφαιριστή. Αρκεί αυτές να επιτυγχάνονται μέσα από το καλό της ομάδας. Η αντίδραση της ομάδας παίζει ρόλο και σε κάποιες περιπτώσεις εμείς δεν βρίσκουμε τον σωστό τρόπο για να απαντήσουμε. Γενικότερα περιμένω περισσότερα πράγματα".

- Είπατε στους ποδοσφαιριστές ότι όλοι κρίνονται. Έχετε αποφασίσει για το ποιοι θα φύγουν;

"Η χαρά μου θα είναι πάντοτε οι ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν να μου αποδεικνύουν ότι έχω λάθος που δεν τους χρησιμοποιώ. Χθες για παράδειγμα στο φιλικό με τη Νέα Ιωνία δεν μου απέδειξαν ότι κάνω λάθος. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά που αγωνίστηκαν χθες".

- Έχετε αποφασίσει για τους επικείμενους μεταγραφικούς στόχους;

"Ναι ξέρω ποιους παίκτες θέλω και πρέπει να πάρουμε, αλλά δεν θα πω κάτι άλλο. Γενικότερα πάντως περιμένω από αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στην ομάδα περισσότερα πράγματα. Κάποιοι έχουν σταθερή απόδοση, από κάποιους άλλους όμως δεν παίρνουμε αυτά που περιμένουμε. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους ξένους ποδοσφαιριστές να αφουγκραστούν την ελληνική πραγματικότητα".

- Η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω βαθμολογικά. Θα ανακάμψει;

"Για μένα η διαφορά είναι πολύ μικρή. Το θέμα είναι να πάρουμε τα σωστά ερεθίσματα από την ομάδα. Ως σήμερα δεν τα έχουμε αυτά, δεν μπορούμε να αντλήσουμε αισιοδοξία από αυτό που βλέπουμε. Οπότε για μένα το μεγαλύτερο εμπόδιο δεν είναι η βαθμολογική διαφορά, όσο το να πιστέψουμε εμείς ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

- Πόσο σας έχει φθείρει ψυχολογικά η μη βελτίωση της ομάδας;

"Επειδή αντλώ σιγουριά και αισιοδοξία από τους συνεργάτες μου συνεχίζω να είμαι δυνατός. Με πληγώνει πολύ ή ήττα αλλά πιστεύω στη δουλειά που γίνεται και συνεχίζω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002