Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2008

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ;; ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ;;;


«Να αναλάβουμε τις ευθύνες» ( ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ; )

Με δεδομένη την απουσία του Σωτήρη Κυργιάκου από την προπόνηση (ο αρχηγός είχε εξασφαλίσει άδεια από τον Γιώργο Δώνη), ήταν αναμενόμενο το βάρος της ευθύνης να πέσει πάνω στον Αγγελο Μπασινά. Βλέπετε, ο 32χρονος μέσος μπορεί να μην είναι στην τετράδα των αρχηγών, αλλά έχει το ειδικό βάρος να βγει μπροστά στα δύσκολα (που για την ΑΕΚ έχουν έρθει).

«Μέχρι την 3η αγωνιστική όλοι μιλούσαμε για το μέλλον της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα όλοι κρυβόμαστε. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό. Θα πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας». Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του Χουανφράν: «Δεν φταίει ο προπονητής για την εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε, αρκεί να κάνουμε όλοι μεγαλύτερη προσπάθεια. Αν δίνουμε το 100% μέσα στο παιχνίδι, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Να σταματήσουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες και να στηρίξουμε τον προπονητή».

«Εμείς φταίμε για όλα» ....
Στο διάλογο των παικτών της ΑΕΚ με τον Ντέμη Νικολαΐδη ήταν φανερή η διάθεση αυτοκριτικής από τη μεριά των «κιτρινόμαυρων». «Είναι καθαρά δική μας η ευθύνη. Ευθύνη των ποδοσφαιριστών εννοώ. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση και να μειώσουμε τη διαφορά στη βαθμολογία. Το μοναδικό θετικό είναι πως έχουμε διαφορά μόνο έξι βαθμών από την κορυφή και στο χέρι μας είναι να την καλύψουμε. Να σταματήσουμε να μιλάμε και να δείξουμε στο γήπεδο πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη και να φτάσουμε στο στόχο μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νάτσο Σκόκο. Αποψη με την οποία έδειξε να συμφωνεί απόλυτα ο Ισμαέλ Μπλάνκο: «Οσο κι αν είναι δύσκολο, πρέπει να το ξεχάσουμε και να αλλάξουμε την εικόνα μας στη συνέχεια. Να ανατρέψουμε την κατάσταση και να φέρουμε την ομάδα στο δρόμο που πρέπει. Στο χέρι μας είναι να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή».

«Άλλα λέμε κι άλλα κάνουμε»
Αντίδραση στα λόγια του Ντέμη Νικολαΐδη και την απλόχερη στήριξη που προσέφερε στον Γιώργο Δώνη, επί της ουσίας δεν υπήρξε. Αντίθετα, στις κουβέντες των "κιτρινόμαυρων" μπορεί να διακρίνει κάποιος αμφισβήτηση για την ενότητα της ομάδας και το πόσο προσπαθούν όλοι. "Δεν έχουμε συγκέντρωση στα παιχνίδια μας. Αλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε στους αγώνες κι αυτό είναι κάτι που βαραίνει εμάς τους παίκτες και όχι τον προπονητή. Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε και δεν έχουμε καθαρό μυαλό. Νομίζω μάλιστα, πως σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουμε ιδιαίτερα μαλθακοί. Θα πρέπει να δείχνουμε περισσότερη δύναμη" είπε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με τον Γιώργο Αλεξόπουλο να συμπληρώνει: "Είμαστε υποχρεωμένοι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι και στα αποδυτήρια και μέσα στο γήπεδο" είπε ο διεθνής αμυντικός.

«Αφεντικά και ηγέτες»
Ο πρώτος από τους παίκτες της ΑΕΚ που πήρε το λόγο αμέσως μετά την ομιλία του Ντέμη Νικολαΐδη ήταν ο Ράφικ Τζιμπούρ. Κίνηση που προκάλεσε έκπληξη, που έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά το άκουσμα των όσων είπε ο Γαλλοαλγερινός. "Εγώ κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάω, αφού μέχρι τώρα δεν έχω δώσει αυτά που θα έπρεπε στην ομάδα, αλλά και όσα περιμένουν οι οπαδοί μας. Νομίζω, όμως, ότι θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και πιο ηγετικοί στον αγωνιστικό χώρο, αφού αγωνιζόμαστε σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Να γίνουμε περισσότερο αφεντικά και ηγέτες μέσα στο γήπεδο" είπε ο Τζιμπούρ. Λόγια που ήρθε να συμπληρώσει ο Ογκουστίν Πελετιέρι (επίσης νεοφερμένος στην ΑΕΚ), που τόνισε: "Δική μας είναι η ευθύνη. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

«Λείπει η "φωτιά"» ( ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ !! )
Το ιδιαίτερο στην κατάθεση των απόψεων από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν πως συμμετείχαν άπαντες σε αυτήν την κουβέντα. Δηλαδή, δεν έγινε απλά μία συζήτηση στην οποία θα λάμβαναν μέρος οι πρωτοκλασάτοι ή όσοι αγωνίζονται συχνά στην 11άδα, αλλά παρενέβησαν όλοι όσοι βρίσκονται στο ρόστερ. Κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στα όσα ειπώθηκαν, καθώς πολλές φορές όσοι βρίσκονται εκτός μπορούν να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ηρεμία και ψυχραιμία τα πράγματα. Ο Γιούργκεν Μάχο για παράδειγμα, είχε τη δική του εξήγηση για τα αίτια του προβλήματος. "Νομίζω πως από την ομάδα λείπει η ''φωτιά''. Πρέπει να αποκτήσουμε ''φωτιά'' και πάθος για όσα συμβαίνουν" τόνισε ο Αυστριακός πορτιέρο. Παρόμοια θέση πήρε και ο Ζεράλδο Αλβες, που ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το σοβαρό καλοκαιρινό τραυματισμό του. "Χρειάζεται συγκέντρωση και προσπάθεια απ' όλους για να βρει η ομάδα και πάλι το δρόμο της".

«Μην κάνετε τα ίδια λάθη»
Η χθεσινή κουβέντα των «κιτρινόμαυρων» με τον Ντέμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα είδος «γκρουπ θέραπι», κατά τη διάρκεια του οποίου ο καθένας βγάζει προς τα έξω τα «εσώψυχά» του. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του Ταμαντανί Ενσαλίβα, που φρόντισε να χτυπήσει πολύ δυνατά το καμπανάκι του κινδύνου για τους συμπαίκτες του, φέρνοντας ως παράδειγμα προς αποφυγή τον ίδιο του τον εαυτό! «Τα πράγματα είναι σοβαρά και πρέπει να βρούμε τι φταίει. Κοιτάξτε τι έπαθα εγώ το καλοκαίρι. Στην προετοιμασία δεν ήμουν καλός, έχασα την εμπιστοσύνη του προπονητή και δείτε τώρα που με έφερε αυτή η συμπεριφορά!» είπε ο «Ταμ», δείχνοντας πως έχει αντιληφθεί απόλυτα τα λάθη του. Ο Παντελής Καφές, από την πλευρά του, ήταν σαφής: «Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και να μην αποπροσανατολιστούμε απ' όλα όσα συμβαίνουν. Ξέρουμε τις ευθύνες μας και εμείς θα αλλάξουμε την κατάσταση. Μένουμε πολύ στη θεωρία. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002