Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2008

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ..



ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΑΕΚ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ MHNYMA ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 30-10-08
Αδέλφια Ενωσίτες χαιρετίσματα από τον Παγκύπριο Λάρνακας . Η απόλυτη ξεφτίλα και ο ξεπεσμός μιας ομάδας έγινε και πάλι την Κυριακή .Έλεος πλέον πόσο χαμηλά πρέπει να πάμε για να δούμε τα λάθη μας ;; Πόσο χαμηλά πρέπει να πάμε για να καταλάβουμε ότι γίνονται και έγιναν σοβαρά λάθη από την αρχή τις προετοιμασίας , ο Δώνης κάνει ή δεν κάνει για την ΑΕΚ κάποιος να μας πει ; Ο Πρόεδρος τον στηρίζει….άρα πάμε ξανά για μία νέα αρχή , για νέους όρκους νίκης και για το 3Χ3 ; !!!! έτσι για να ξέρουμε . Έως τώρα έδειξε ότι η πίεση μιας μεγάλης ομάδας δεν είναι για αυτόν ..δεν κάνει και είναι καλύτερα και για το δικό του καλό να δώσει την παραίτηση του ή να αναγνωρίσει τα σφάλματα του και όχι να δίνει υποσχέσεις . Τα λάθη φυσικά ξεκινούν από ψηλά ..από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και μετά τους ποδοσφαιριστές που πολλοί δεν κάνουν να φοράνε την τιμημένη κιτρινόμαυρη φανέλα.Δεν χρειάζεται προπονητής για να κρατήσει το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου τουλάχιστον εκεί . Τώρα παίζουμε σαν ΑΡΣΕΝΑΛ σίγουρα αλλά όπως έπαιζε πριν 15 Χρόνια και ο κόσμος της… φώναζε BORING BORING ARSENAL έτσι παίζουμε και είμαστε και ακόμα χειρότεροι . Νομίζαμε ότι κάτι θα άλλαζε φέτος ..αλλα μείναμε στα λόγια και στα πολλά θα θα θα !! κάτι ήξερε ο Ρίμπο και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια .Ποιός είναι ο παίκτης ηγέτης που έχουμε να πάρει πάνω του την ομάδα ; τρώγαμε τα γκολ και ο ένας έβλεπε τον άλλον αμήχανα ..με τον προπονητή το ίδιο να κάνει στον πάγκο .Όταν δεν πάει καλά μια ομάδα την πληρώνει ο προπονητής έτσι είναι καλός ή κακός , η Διοίκηση έτσι και αλλιώς είπε ότι θα φύγει έως το Καλοκαίρι .Σίγουρα ποτέ δεν έφυγαν δέκα παίκτες από μία ομάδα αλλά πάντα φεύγει ο Προπονητής Πρόεδρε . Άμα και ο τύπος σε αμφισβητεί γίνεται άστα να πάνε και δεν βλέπουμε καλά τα πράγματα , o κόσμος έχει δίκαιο να φωνάζει αλλά φαίνεται κανείς δεν ακούει .
ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣΦΗΝΑΚΙΑ : 1. Βρε Αλεξόπουλλε σε αγαπάμε σε εκτιμάμε..αλλά δεν ενεργεί έτσι ένας αμυντικός με την πείρα την δική σου 2. Γεωργέας πολύ πίσω φέτος και δεν έχουμε και άλλον βασικά !! 3. Σαχά που στάθηκες στο φάουλ; Τον Σορεντίνο θα τον θυμόμαστε πολύ καιρό ακόμα .. 4. Την Βασίλισσα την έκλεψαν στα φανερά τα κοράκια 5. Εδώ στην Κύπρο είχαμε την ίδια περίπτωση..κάποιου προπονητή από τα χαμηλά πήγε στα ψηλά και σύντομα δεν άντεξε και έδωσε παραίτηση 6. Έως τώρα πεταμένα τα λεφτά για Τζιμπούρ δείχνουν τα στοιχεία και το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για αυτό 7. Ναι ο Πρόεδρος θα φύγει με τίτλο..τον τίτλο της χαμένης πενταετίας !! στο τέλος 8. Είπαμε για Τιμούρ και έφαγε τεσσάρα !! από Ομόνοια είπαμε να γίνουμε σαν Αρσεναλ και ήρθε 4-4 με Τότεναμ !!! αντε να μην μιλήσουμε ξανά καλύτερα ..9. Μακάρι να κάνουμε κωλοτούμπες μακάρι… αλλά δύσκολο το βλέπουμε έτσι όπως πάμε 10. Πάλι μας δίνουν δώρα οι απατεώνιοι αλλά δεν τα παίρνουμε και δεν είναι καλύτεροι μας .11. Ο Μεγάλος ΤΕΝ ΤΕΝ στην έξοδο ;; και εσύ βρε Εργοτέλη ας πρόσεχες !! Κουτσιανικολάκης ;; πως τον λένε ;;; 12. Στο καλό ο Ράμος από Ράμους πολλούς έχουμε
Στα συνδεσμιακά μας : Στο www.pagiprios.blogspot.com/ τα νέα μας .Όποιος θέλει να γίνει μέλος της παρέας μας, η συνδρομή είναι 25 ευρώ τον Χρόνο !! . Για μαθητές η συνδρομή είναι δωρεάν !!. Είμαστε ΑΕΚΑΡΑ πάνω από ονόματα και καταστάσεις που έρχονται και φεύγουν , είμαστε και Ορίτζιναλ 21 και Θύρα 21 και ΑΕΚ FANS και οτιδήποτε αφορά το όνομα ΑΕΚ , ο σύνδεσμος είναι ανοιχτός για όλους. Για τα αδέλφια μας του εξωτερικού με 10 ευρώ παίρνετε τιμής ένεκεν την πλαστική κάρτα μέλους μας , αυτοκόλλητα και το ημερολόγιο μας.Τα μέλη μας στην Κύπρο με την απίθανη μας κάρτα μέλους που κυκλοφορεί με την Κωνσταντινούπολη επάνω, δικαιούνται εκπτώσεις από καταστήματα στην Λάρνακα. Φαγητό κάθε Πέμπτη από τις 18.30 μέχρι τις 21.30 .Συνεχίζουμε ακούραστα και πάλι και όσοι θέλουνε είναι ευπρόσδεκτοι , περνάμε υπέροχα , όσοι έρχονται το ξέρουν καλά αυτό .
Χαιρετίσματα : Στον Πέτρο Πέτρου από Αραδίππου , στα αδέλφια μας του Παγκύπριου Λεμεσού ,στον Σ.Φ. Πάρου , στην Ορίτζιναλ Κομοτηνής και στα παιδιά εκεί , στον Γιώργο Βασιλείου από Νέα Σμύρνη , στον Σ. Φ. Κορίνθου ,στον σύνδεσμο Λαυρίου ,στον σύνδεσμο παλαιμάχων ΑΕΚ , στην ορίτζιναλ Κορυδαλλού ,στον φίλο Θεόφιλο από Σέρρες ,στον Χρήστο Παίδη , Αλέξανδρο Σιαχινή από Γαλάτσι , στους Πειρατές της Ελευσίνας και Γαλατσίου ,στην Ορίτζιναλ Χίου και στον Γιώργο , AEK FANS και στον Νίκο ,στον Ηρόδοτο Χρυσάνθου , στους ΑΕκτζήδες φίλους στην Σαλαμίνα , στην Ορίτζιναλ Καβάλας , στην Καστοριά και στον φίλο Βαενά Χρήστο , στον Νίκο Ξηρόκωστα , στην Κακοπετριά και στα εκεί μέλη μας , Σταμάτη Απέργη, Ανδρέα Μάρκο και στην ΑΕΚ Περιστερίου Δυτικών Προαστίων , Νίκο Δερεμπέη ( τα περαστικά μας και σύντομα σιδερένιος ) , Κώστα απο Σπάρτη , την Λήμνο και τους Γιάννη Παπαδάκη, και Ανδρέα Καβαλέρο , Μπρινιά Γιώργο από Καβάλα ,Γιώργο Καραλλή από Πάτρα, Νίκο Τζανάκη, Δημήτρη Αράχωβα,τον Νίκο Σπυρούλια , Μαρία Παπασταμάτη από Λάρισα , στον Γιώργο Θωμαίδη που πάντα να είναι δυνατός και αισιόδοξος , Περίπτερο Πανίκος στην Πάφο( πλησίον Ταχυδρομείου ) , τους φίλους από Κέρκυρα και τον Θάνο Βιτουλαδίτη .
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ: Πολύ όμορφες μπλούζες Καλοκαιρινές , Χειμωνιάτικα φούτερ , με φοβερά σχέδια ( S-Μ-L-XL , παιδικές ) μαύρες, ή κίτρινες με την Κωνσταντινούπολη επάνω και την Κύπρο , προς 15 ευρώ οι Καλοκαιρινές ,και προς 35 ευρώ τα φούτερ ( δυστυχώς 15 ευρώ δίνουμε για ταχυδρομικά !! για τα φούτερ ) Τρόπος αποστολής : Να γίνεται κατάθεση μέσω της Εμπορικής τράπεζας στον λογαριασμό 42099139 στο όνομα Χριστάκη και Καίτη Κασπαρή . Η απόδειξη να σταλεί με γράμμα στην διεύθυνση μας ή με φαξ στο 00357-24-622837 και αμέσως θα πάρετε το πακέτο ,όπως γίνεται εδώ και Χρόνια . Ευχαριστίες σε όσους μας στηρίζουν από Ελλάδα και Κύπρο που είναι πολλοί και μας κρατούν στην ζωή εδώ και εννιά Χρόνια .
Ο επόμενος μας σύνδεσμος θα είναι στην Ελεύθερη Κερύνεια και στον Ελεύθερο Απόστολο Ανδρέα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ : Παγκύπριος σύνδεσμος οπαδών ΑΕΚ σύνδ. Λάρνακας . Μιχαήλ Κουτσόφτα 4 7040 Ορόκλινη Κύπρος (τηλ. Επικοινωνίας 00357-99-884960- Χατζηκώστας Κ. ή 00357-24-656631 ΑΕΚΟ-περίπτερο *ΚΑΣΠΑΡΗΣ* Φαξ. 00357-24-622837 email : koshatzi @ avacom.net















Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002