Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2008

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ..!!


«Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»
Η ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Λάρισα σκόρπισε τηναπογοήτευση στον κόσμο της ομάδας, καθώς η Ενωση έμεινε επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ωστόσο οι παίκτες της πιστεύουν ότι μπορούν να καλύψουν τη διαφορά και να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό υποστήριξαν οι Σεμπαστιάν Σάχα και Αγουστίν Πελετιέρι, οι οποίοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) στο aekshop 3, στην Πλάκα, προκειμένου να συναντηθούν με φίλους της ομάδας και να μοιράσουν αυτόγραφα.
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ΑΕΚ για τη συμπαράστασή του. «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επαφή με τους φίλους της ομάδας, να ερχόμαστε κοντά στην αγάπη τους. Είναι μία ευκαιρία να ανταποδίδουμε τη στήριξη που εισπράττουμε και θα πρέπει να το κάνουμε αυτό και με καλά αποτελέσματα. Προσωπικά, αισθάνομαι πολύ όμορφα, γιατί οι οπαδοί της ΑΕΚ μου δείχνουν την αγάπη τους από την πρώτη στιγμή και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό», δήλωσε ο Σάχα, ενώ για το χαμένο έδαφος μετά από έξι αγωνιστικές, επισήμανε:
«Δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε και όπως θα έπρεπε. Γνωρίζουμε ότι οι επτά βαθμοί είναι σημαντική διαφορά. Θα πρέπει ο καθένας από εμάς τους ποδοσφαιριστές να δώσει πλέον τον καλύτερο εαυτό του για να φέρουμε ξανά την ομάδα εκεί που της αξίζει. Η αρχή πρέπει να γίνει από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο, όπου θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής μας. Με ακόμη περισσότερη δουλειά και αυτοθυσία από όλους, μπορούμε να βελτιωθούμε».
Τέλος, ο «Κινέζος» κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Ενωση έχει δεχθεί μέχρι σήμερα δέκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ μέχρι τώρα. Αυτό είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας που θα πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσα γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να νιώθει ασφάλεια και να μπορεί να κρατάει το 'μηδέν' στην άμυνά της. Βασικά, αυτό είναι δουλειά της αμυντικής γραμμής και εγώ είμαι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι και να βελτιωθούμε».
«Η αρχή της αφύπνισης της ΑΕΚ»
Βέβαιος πως η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της εμφανίστηκε ο Αγουστίν Πελετιέρι. «Είναι σίγουρο ότι πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και θα πάμε πολύ καλά», τόνισε το «χταπόδι» και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό το ματς με τον Θρασύβουλο θα είναι η αρχή της αφύπνισης για την ΑΕΚ. Το ξεκίνημα μιας πολύ καλής πορείας νικών».
Αναφερόμενος και στην προσαρμογή του στην ομάδα, δήλωσε ότι είναι απόλυτα έτοιμος: «Με το πέρασμα του χρόνου γνωρίζω περισσότερα πράγματα. Γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου και όσο περισσότερο γνωριζόμαστε τόσο καλύτερο είναι αυτό για την ομάδα. Ηδη αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα και είμαι έτοιμος για όλα».
Τέλος, ο «Πέλε» ρωτήθηκε και τις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων: «Πολλές φορές τα παιχνίδια γίνονται δύσκολα, αλλά είναι λογικό να στοχεύουμε να διατηρεί η ομάδα ένα καλό επίπεδο σε ολόκληρο το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002