Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2008

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΩΝΗ..


Κρίσιμο είναι το προσεχές διάστημα για την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε πως για να καλυφθεί η διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή, πρέπει η ομάδα του να πετύχει το απόλυτο στα προσεχή ματς. «Η συγκομιδή μας μέχρι τώρα είναι μέτρια. Εμείς δεν πρέπει να έχουμε την παραμικρή απώλεια στα επόμενα πέντε ματς. Πρέπει να κάνουμε το "πέντε στα πέντε"», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης», δείχνοντας την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν για την ομάδα του, ενώ επωμίστηκε το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν.

Ο Γιώργος Δώνης δικαιολόγησε τον κόσμο της ΑΕΚ, που είναι δυσαρεστημένος από τις εμφανίσεις της ομάδας του: «Είναι δικαιολογημένος ο κόσμος, αφού η ομάδα που βλέπει δεν είναι αυτή που ονειρεύεται. Δεν μπορεί να έχει υπομονή μετά από 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Το ιδανικό θα ήταν να έρχονται τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με καλό θέαμα. Η ομάδα μου έχει δύναμη, πάθος και θέληση. Στην παρούσα φάση πρέπει να επενδύσουμε σε βαθμούς και νίκες και μέσα από αυτές να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Όσο για το λόγο που δεν εφαρμόζονται στον επιθυμητό βαθμό όσα δουλεύονται στις προπονήσεις, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε: «Υπάρχει ένα πλάνο που δουλεύουμε στην προπόνηση, το 4-4-2, και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε. Για να γίνει αυτό, κάθε ομάδα πρέπει να έχει την μπάλα στην κατοχή της. Αν αυτό δεν συμβαίνει και γίνονται πολλά λάθη, δεν μπορεί να εφαρμοστεί σωστά. Μετά τις μεταγραφές που έγιναν, και οι οποίες βαραίνουν εμένα, κατάλαβα πως στην ομάδα δεν ταιριάζει τόσο το 4-3-3 όσο το 4-4-2 και σε αυτό το σύστημα πρέπει να βοηθούν τα μπακ. Προσπαθώ να μάθω στους ποδοσφαιριστές μου έναν συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης. Έχουμε μία εντελώς καινούργια ομάδα. Αυτό που χρειάζεται από τους παίκτες δεν είναι να έρχονται να κάνουν προπόνηση μιάμιση ώρα και να φεύγουν, αλλά να δουλεύουν στο μυαλό τους τι χρειάζεται και μετά να τα συζητάμε».

Για τον τραυματισμό του Σωτήρη Κυργιάκου, τόνισε πως περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Όσο για τον αντικαταστάτη, είπε: «Ο Αλεξόπουλος δείχνει από την αρχή της περιόδου ότι είναι πανέτοιμος. Ο Άλβες δεν είναι 100% έτοιμος μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό». Όσο για το αν ο Άγγελος Μπασινάς είναι σε θέση να αγωνιστεί για ακόμη ένα ενενηντάλεπτο (μετά τα δύο ματς της Εθνικής), τόνισε: «Είναι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης που μπορεί να αντέξει τρία συνεχή 90λεπτα, αλλά θα τον δούμε και στην προπόνηση».

Αναφερόμενος στη χημεία του Ράφικ Τζεμπούρ με τον Ισμαέλ Μπλάνκο, επισήμανε: «Πρέπει να υπάρχει συνολικά καλή συνεργασία. Δεν θα… σωθούμε μόνο αν κάνουν αυτοί οι δύο αυτά που πρέπει, αλλά αν λειτουργεί καλά όλη η ομάδα».

Ερωτηθείς για τον Ανγκούλο Λεόν, ο 39χρονος προπονητής τόνισε πως η απόφασή του θα καθυστερήσει, προσθέτοντας πως οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα περάσουν πρώτα από κόσκινο. «Οι εντυπώσεις είναι θετικές. Είναι ένα νέο παιδί, με καλές τεχνικές αρετές, αλλά δεν είναι εύκολο να αξιολογηθεί σωστά λόγω της αγωνιστικής απραξίας του. Δεν πρόκειται να πάρω καμία απόφαση στο επόμενο διάστημα. Θέλω οι παίκτες που θα παρακολουθήσουμε να τους δω πολλές φορές για να ταιριάζουν σε αυτό που έχω στο μυαλό μου. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να ανταποκρίνεται στα στάνταρ. Δεν θέλουμε μετριότητες, αλλά παίκτες που να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που παίζουν».

Παράλληλα, τόνισε πως πλέον έχει ολοκληρωμένη άποψη για το δυναμικό της ομάδας. «Μέσα από την καθημερινή δουλειά έχω σχηματίσει γνώμη για το υλικό της ομάδας. Σε ό,τι αφορά στην αξιολόγηση του υλικού, μπορώ να πω πως το έχω κάνει στο 100% και μέσα από αυτή βλέπω και τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία κάθε παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002