Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2008

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ..!!


Από τρένο... καρβουνιάρης 20-10-2008
Οσο απέχει η μέρα με τη νύχτα διαφέρουν οι επιδόσεις της ΑΕΚ στο ξεκίνημα, πέρυσι και φέτος. Η Ενωση το 2007-08 μπήκε δυνατά με 6x6 χωρίς να δεχθεί γκολ και όλοι την έχρισαν πρωταθλήτρια. Το τρένο της περασμένης περιόδου, ένα χρόνο μετά μοιάζει με παρατημένο καρβουνιάρη και το Exedrasports.gr αναλύει τους λόγους των διαφορών στις δύο εκκινήσεις των Κιτρινόμαυρων.Πιο δύσκολο πρόγραμμα
Σίγουρα, οι πρώτοι πέντε αγώνες που έδωσε η ΑΕΚ φέτος είχαν μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας από τους αντίστοιχους περσινούς, όμως υπάρχουν και κοινά στοιχεία. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια η Ενωση, όπως και έναν χρόνο πριν, έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο εκτός και την Λάρισα εντός. Δύο νίκες της ομάδας του Λορένθο Σέρα Φερέρ έγιναν δύο ισοπαλίες φέτος με 2-2 και 1-1, από 0-3 και 1-0. Μπαμ μπαμ τέσσερις βαθμοί. Οι Κιτρινόμαυροι πέτυχαν φέτος καθοριστικής σημασίας νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως δεν είχαν την κατάλληλη συνέχεια. Καλό και το 1-1 με τον δυνατό ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο άσος με την ψυχή στο στόμα με τον Ηρακλή αλλά από εκεί και πέρα. Αν και πέρυσι στις πρώτες έξι αγωνιστικές η ΑΕΚ χρειάστηκε να παίξει εκτός Ολυμπιακού Σταδίου σε τέσσερα ματς, αυτό δεν τη στέρησε τη δυνατότητα να μαζέψει το απόλυτο των βαθμών, ενώ φέτος σε τρία δεν έχει νίκη.
Ο στόχος που λέγεται θέαμα
Με σκοπό να φτιάξει μια ομάδα που θα παρουσιάζει θέαμα στους φιλάθλους, ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ (και τυπικά) το καλοκαίρι. Ο 29χρονος προπονητής είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του με την Λάρισα τα προηγούμενα χρόνια και όλοι πίστεψαν ότι έχοντας στα χέρια του μια ομάδα με σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δεν έμελλε να γίνει έτσι όμως, με τον προκάτοχό του να θυσιάζει τη μεγάλη μπάλα με σκοπό να χτυπήσει την κούπα, που το δικαστήριο στου στέρησε στη συνέχεια. Το (περισνό) πιο συντηρητικό στιλ παιχνιδιού, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δείχνει να είναι περισσότερο αποδοτικό.
Η άμυνα μπάζειΣε έξι ματς πέρυσι ο Γιούργκεν Μάχο είχε ξεχάσει πως είναι να δέχεται γκολ, αφού κανένας δεν τον ανάγκασε να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του. Φέτος τα πράγματα είναι σίγουρα διαφορετικά. Η ΑΕΚ, που πέρυσι αποτέλεσε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος φέτος σε έξι ματς έχει καταφέρει να δεχθεί επτά γκολ, νούμερο αστείο για ομάδα που πέρυσι μάζεψε τους πιο πολλούς βαθμούς χάρη στην καλή λειτουργία της οπισθοφυλακής. Εκτός της κακής δουλειάς στα μετόπισθεν, αξίζει να τονιστεί το ότι ο Σάχα, έχει αναγκαστεί να καταβάσει ρολά σε κάποιες περιπτώσεις και αν δεν συνέβαινε αυτό το παθητικό θα ήταν ακόμα πιο τραγικό. Στα δεξιά ο Ράμος που έχει παραμείνει έχει χάσει και αυτός τη θέση του, το κεντρικό δίδυμο έχει αλλάξει, όπως και ο αριστερός μπακ, όμως η απόδοση της συγκεκριμένης γραμμής δεν υπάρχει. Ακόμα και ο Ράμος που πλέον έχει χάσει τη θέση του, ενώ όλοι οι καινούριοι δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αλλαγή κορμού, μόνο ο Μπλάνκο έμεινε
Μια σχεδόν ολοκαίνουρια ομάδα παρέλαβε μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ της ΑΕΚ για την σεζόν 2008-09. Ο Ελληνας τεχνικός από την ομάδα που πέρυσι ουσιαστικά κατέκτησε το πρωτάθλημα, χρησιμοποιεί βασικό μόνο τον Ισμαέλ Μπλάνκο, αφού όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που λογίζονται σαν βασικοί αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Το «Τρένο» πρέπει να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο του μονταρίσματος αφού εκτός από τον «Ζορό», χρησιμοποιεί από λίγο τους Ράμος, Εντίνιο, Γεωργέα, Πλιάτσικα και Καφέ. Η ομοιογένεια είναι κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα και αυτός είναι από τους λόγους που όλοι στην ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν υπομονή με σκοπό να δουν τι αποτελέσματα θα φέρει η πάροδος του χρόνου.
Ο κόσμος
Ισως ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια ομάδα, μαζί με την οικομική άνεση. Οι φίλαθλοι αποτελούν το μεγάλο στήριγμα ενός συλλόγου που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρυσι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και την στήριξαν μέχρι το τέλος. Ηταν τέτοια η λατρεία της «πρωταθλήτριας» που η διοίκηση έβαλε ακόμα και όρο για τα πριμ των παικτών, ότι θα αυξηθούν αν και ο μέσος όρος των εισιτηρίων αυξηθεί. Παρά το γεγονός αυτό, ο φίλοι της ομάδας δεν την ακολουθούν φέτος με το πάθος που το έκαναν πέρυσι, γεγονός το οποίο οφείλεται στα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πολλοί λένε ότι το θέαμα φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα, όμως στην εποχή μας και αυτό έχει αλλάξει. Το αποτέλεσμα τον φέρνει ακόμα περισσότερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002